Jump to content

pacodiaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pacodiaz

  1. Ναι εγω αυτο εκανα. Ευκολο να γινει και εκτος αυτο και να ξαναπαω σε android ολα μου τα αρχεια θα ειναι εκει
  2. Εγω ξαναγυρισα σε ios συσκευη μετα απο χρονια και ειχα τον ιδιο προβληματισμο και χρησιμοποιοω το Google Photos που παρεχει απεριοριστο χωρο δωρεαν για φωτογραφιες και βιντεο.
  3. Η αισθηση ειναι τελεια ειμαι σιγουρος αλλα μου ακουγεται τοσο τρομακτικο..:lol:
  4. Καλημερα παιδια.Να ρωτησω και γω ποιο τζαμακι προτεινετε για προ μαξ; Επισης αυτη τη θηκη την εχει κανεις; https://www.skroutz.gr/s/20205778/Spigen-La-Manon-Calin-Back-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-11-Pro-Max.html? Ευχαριστω
  5. Τελικά το μοντέλο είναι το A 2218 αλλα με τον ίδιο κωδικό βγαίνουν 3 μοντέλα. Το συγκεκριμένο είναι MWHJ2AE/A και το Facetime δεν δουλεύει.Αν ήταν το MWHJ2B/A η το MWHJ2H/A,(για τον δεύτερο κωδικό δεν ειμαι σιγουρος) θα δούλευαν όλα μια χαρά. Το FaceTime το εγκατέστησα μετά κόπων και βασάνων αλλά δεν δούλεψε. Το θέμα είναι το τηλέφωνο δεν έχει την ίδια μεταπωλητικη αξία αν το αγοράσω και θελήσω να το πουλήσω μετά. Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις και τον χρόνο σας !
  6. Αν ειναι to A2218 δεν θα εχω κανενα προβλημα δηλαδη; μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι αυτο το μοντελο δινουν στην Ευρωπη σε πολλες χωρες και στο Ντουμπαι απο οτι ειδα.
  7. Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγοράσω από ένα φίλο ένα 11pro max που έχει φέρει από Ντουμπάι. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
  8. Καλημερα.Να ενημερωσω οτι η πλατφορμα για τα ακουστικα εχει ανοιξει.Ο αδερφος μου εκανε αιτηση το πρωι και πηρε θετικη απαντηση.Σε 10 μερες εργασιμες παραλαμβανει.Αγνωστο χρωμα.Εγω εκανα πριν λιγο την δικια μου και περιμενω απαντηση.:)
  9. Σημερα τα ειδα ολα απο κοντα στο public τσιμισκη και στο κρατημα ειναι σαφως καλυτερο απο το note10+ μου.Η καμερα με εντυπωσιασε μπορω να πω με καποιους ενδοιασμους για την εστιαση( στον Νοτε ηταν πολυ πιο γρηγορη) αλλα πιστευω θα βελτιωθει με αναβαθμισεις.(ηδη ειχε αναβαθμιση που την προγραμματισα να γινει στης 14:00 και ελπιζω να βελτιωθει την επομενη φορα που θα παω να το τσεκαρω:D).Η οθονη αρκετα καλη με τα 120hz βεβαια δεν νομιζω οτι εχει τρελη διαφορα με του Νοτε τουλαχιστον στα δικα μου ματια, αλλα και αρκετη πιο σκοτεινη απο του Νοτε που μου εκανε εντυπωση! Δεν λεω οτι θα εχει προβλημα στον ηλιο αλλα σιγουρα ηταν πιο σκοτεινη.Το βαρος δεν ενοχλει καθολου το κρατημα και η θεση των κουμπιων πιο καλα σε σχεση παντα με το Νοτε.Δεν τσεκαρα κατι αλλο οποτε για αυτα εχω γνωμη.
  10. Είναι settings-lockscreen-facewidgets και έχει και κάποιες άλλες εφαρμογές για να ενεγοποιησεις. Απλά τσέκαρε και το show on always on display απο κάτω! Συγνώμη για τα αγγλικά φαντάζομαι καταλαβαίνεις.
  11. Ναι με διπλό χτύπημα και σύρσιμο αριστερά δεξιά. Φτάνει να το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της AOD
  12. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Μου φάνηκε πολύ περίεργο να φορτιζουν τα buds και όχι το ρολόι. Δεν πειράζει τουλάχιστον έχουμε reverse charging από το κινητό.
  13. Γειά σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Η κοπέλα μου μου πήρε δώρο έναν ασύρματο φορτιστή Samsung fast charger EP-P1100. Ενώ φορτίζει το κινητό μου (note 10+) και τα galaxy buds δεν φορτίζει το watch. Μόλις το βάλω αναβοσβήνει το Led του φορτιστή με πορτοκαλί χρώμα αλλά το ρολόι δεν δείχνει να φορτίζει. Άλλαξα και φορτιστή μήπως παίζει ρόλο αλλά τίποτα. Γνωρίζει κανείς γιατί; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  14. Η αλήθεια είναι ότι το δουλεύω πολύ το κινητό. Έχω WiFi, δεδομένα, Bluetooth, τοποθεσία όλα ανοιχτά. Οθόνη full ανάλυση και γενικά ασχολούμαι αρκετά με το τηλέφωνο και το πενάκι. Το θέμα είναι ότι την ίδια χρήση έκανα και με το S10 plus που είχα πριν και τελείωνα την μέρα με πάνω από 60% ενώ με το Note με το ζόρι φτάνω με 30% στο σπίτι. Αυτό βέβαια που μου έκανε εντύπωση είναι ότι παρατήρησα σε ένα βίντεο το ποσοστό που έγραφε στο κινητό του τύπου που έγραφε στο 95% ότι του βγάζει μια μέρα και 10 ώρες. Από εκεί αποφάσισα να το τσεκάρω λίγο. Την μέρα θα μου την βγάλει απλά αναρωτήθηκα γιατί τόσο διαφορά.
  15. Καλησπερα.Μια ερωτηση. Με full μπαταρια (δηλαδη μολις βγει απο τον φορτιστη) ποσο χρονο διαρκειας μπαταριας σας γραφει; Ξερω οτι καθε κινητο συμπερφερεται διαφορετικα λογο διαφορετικων ρυθμισεων , εφαρμογων κτλ αλλα το δικο μου γραφει απομενουν 18ω 35λ. πολυ λιγα δεν ειναι; Αν πρεπει να κανω την ερωτηση στο θεμα της μπαταριας παρακαλω ενημερωστε με.Ευχαριστω!
  16. Καλησπέρα παιδιά. Είχα ένα θέμα με ένα watchface και μετά από προτροπή ενός φίλου εδώ τον αγριεψα λίγο και για να με ευχαριστήσει μου έστειλε 10 κουπόνια για free download. Τα 5 τα έδωσα σε γνωστούς. Τα υπόλοιπα οποίος του αρέσει βάζει το κουπόνι και το κατεβάζει δωρεάν. : MIMIX_NIIX_Ranger_GT-X73_black 3094450 Greece S8ZES71ALWZQA6FN MIMIX_NIIX_Ranger_GT-X73_black 3094450 Greece S8ZERYQ4045L8WLZ MIMIX_NIIX_Ranger_GT-X73_black 3094450 Greece S8ZEQXVYDRQNMZDH MIMIX_NIIX_Ranger_GT-X73_black 3094450 Greece S8ZEF74QR4IZ37YY MIMIX_NIIX_Ranger_GT-X73_black 3094450 Greece S8ZELYBYTP5I5X9Y Νομίζω οι κωδικοί ισχύουν μέχρι τις 30 του μήνα. Καλό βράδυ!
  17. Ευχαριστώ πολύ που το τσεκαρες! Να σαι καλά!
  18. Καλησπερα παιδια.Ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα watchface. Αγορασα ενα απο το galaxy store τον δεκεμβριο του 18 με ονομα MIMIX_JAEGER_S470RP.Απο τοτε λογω αλλαγης διαφορων κινητων (Note 9,S10+,Note 10+) καθε φορα εκανα και επαναφορα το ρολοι.Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να ξαναβρω το ιδιο Watchface.Εψαξα στης αποδειξεις μου στο galaxy store και η αποδειξη υπαρχει απλα δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο watchface.Μπηκα στην σελιδα του σχδιαστη (ΜΙΜΙΧ) του εστειλα και μηνυμα αλλα δεν το βλεπω πουθενα.Παιζει να το εβγαλε απο το Store; Ειχε κανεις αναλογη εμπειρια; Επισης μπορει να κανει καποιος μια αναζητηση αν του το βγαζει στο store; Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
  19. Νέο update στα 112mb με ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου.
  20. Καλησπερα. Γνωριζει καποιος τι καλωδιο usb-c to hdmi χρειαζεται για να δουλεψει το S10+ σε DEX mode; Αν εχει καποιος κανενα link με καποιο φτηνο θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω!
  21. Καλησπέρα. Θυμηστε μου κάποιος πως βάζω τα ονόματα να φαίνονται πρώτα στις επαφές και μετά τα επίθετα. Έχει σπάσει το κεφάλι μου. Ευχαριστώ!
  22. Προπαραγγελια σε mediamrkt 7-3 ceramic black 512gb και ακομη κανενα νεο.. Τι γινεται ρε παιδια εχει κιαλλος τετοιο θεμα η εγω ειμαι ο γκαντεμης μονο;
  23. Και εγω εχω κανει προπαραγγελια απο Mediamarkt ceramic black και ακομη κανενα νεο για το ποτε θα παραδοθει. Το κακο ειναι οτι το εχω προπληρωσει και δεν μπορω να το παρω απο αλλου αν ερθει νωριτερα.Υπομονη :O παντως το κεραμικο καλα τα πηγε εδω..Η οθονη βεβαια οχι αλλα ceramic back λενε..
  24. Καλησπέρα. Και εγώ μετά το update είχα θεματάκια και λύθηκαν όλα με επαναφορά. Όπως αναφέρει Κάποιος πιο πριν το ρολόι στήνεται σχετικά εύκολα, δεν είναι κινητό. Γνώμη μου είναι να το κάνετε όσοι έχετε προβλήματα.
  25. Αν εννοεις εμενα οχι φιλε μου δεν παρελαβα ακομη.Στο mediamarkt περιμενουν το 9 την Παρασκευη και ελπιζω να παραλαβω τοτε.Αλλιως μου ειπανε απο Δευτερα.
×
×
  • Create New...