leuteris4 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Σε μένα πάντως δεν το βρήκα... Συσκευή & firmware (DBT) Εγω μπαινω στο sumsung store to βρισκει λεει οτι ειναι install παω να το ανοιξω απο εκει αλλα με του βγαζει ερρορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μια απάντηση ππαρακαλώ? Περιμένω να μου ααπαντήσετε πριν περάσω την 4.3 Χωρις να είμαι απολυτα σίγουρος, νομιζω οτι μπορεις κανονικότατα μιας και περνάς official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μια απάντηση ππαρακαλώ? Περιμένω να μου ααπαντήσετε πριν περάσω την 4.3 Noμιζω οτι αν περασεις την 4.3 μετα δεν μπορεις να κανεις downgrade σε rom που δεν περιεχει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αν και εχει ειπωθει 100 φορες τις τελευταιες βδομαδες, ναι μπορεις αλλα θα χασεις την εγγυηση σου αν το κανεις αυτο. Μονο με το de la vega root δεν την χανεις (ακομα τουλαχιστον) την εχω χασει την εγγυηση φιλε μου οποτε,δεν υπαρχει προβλημα. την περασα λοιπον και το εκανα ροοτ και φυσικα ολα οκ, οπως ειπες δουλεψε το ροοτ κανονικα! lag προς το παρον δεν βλεπω..αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι με το κεντρικο κουμπακι δεν με παει πια στο μενου οπου κλειναμε τα τις εφαρμογες και καθαριζαμε την ραμ...αλλα μου βγαζει το μενου που βγαζει και το power button.παραξενο λιγο ε? ακομα το επεξεργαζομαι...αργοτερα θα δουμε τι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 την εχω χασει την εγγυηση φιλε μου οποτε,δεν υπαρχει προβλημα. την περασα λοιπον και το εκανα ροοτ και φυσικα ολα οκ, οπως ειπες δουλεψε το ροοτ κανονικα! lag προς το παρον δεν βλεπω..αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι με το κεντρικο κουμπακι δεν με παει πια στο μενου οπου κλειναμε τα τις εφαρμογες και καθαριζαμε την ραμ...αλλα μου βγαζει το μενου που βγαζει και το power button.παραξενο λιγο ε? ακομα το επεξεργαζομαι...αργοτερα θα δουμε τι γινεται! Σε μένα δεν έχει αλλαξει κατι τέτοιο.Με το κεντρικο κουμπι πας στο μενου για κλεισιμο εφαρμογων οπως πριν. Δεν το ψαχνεις λιγο παραπάνω αυτο? δεν ειναι λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Noμιζω οτι αν περασεις την 4.3 μετα δεν μπορεις να κανεις downgrade σε rom που δεν περιεχει το knox. ναι οκ,αλλα οοοοταν βγει η 4.3 για το δικο μου (Ρουμανια coa)θα μπορω να την περασω και ουτε γατα ουτε ζημια με την εγγυηση? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ναι οκ,αλλα οοοοταν βγει η 4.3 για το δικο μου (Ρουμανια coa)θα μπορω να την περασω και ουτε γατα ουτε ζημια με την εγγυηση? Ναι θα μπορείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 την εχω χασει την εγγυηση φιλε μου οποτε,δεν υπαρχει προβλημα. την περασα λοιπον και το εκανα ροοτ και φυσικα ολα οκ, οπως ειπες δουλεψε το ροοτ κανονικα! lag προς το παρον δεν βλεπω..αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι με το κεντρικο κουμπακι δεν με παει πια στο μενου οπου κλειναμε τα τις εφαρμογες και καθαριζαμε την ραμ...αλλα μου βγαζει το μενου που βγαζει και το power button.παραξενο λιγο ε? ακομα το επεξεργαζομαι...αργοτερα θα δουμε τι γινεται! και σε εμενα πηγαινει κανονικα στο menu με την ram και τις αλλες επιλογες. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κατεβαζω και εγω τωρα... αντε να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έχω γαλλικό XEF κατέβασα τη γερμανική 4,3 την πέρασα με odin και όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, έγινε το σ4 άλλο τηλ. Όταν το βάζω στο kies μου το δείχνει XEF κανονικά, πως γίνετε αυτό? Έχουν ιδιο csc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έχω γαλλικό XEF κατέβασα τη γερμανική 4,3 την πέρασα με odin και όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, έγινε το σ4 άλλο τηλ. Όταν το βάζω στο kies μου το δείχνει XEF κανονικά, πως γίνετε αυτό? Έχουν ιδιο csc? Δεν άλλαξε το csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δεν άλλαξε το csc . Έτσι τώρα είναι κανονικό, μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έχω γαλλικό XEF κατέβασα τη γερμανική 4,3 την πέρασα με odin και όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, έγινε το σ4 άλλο τηλ. Όταν το βάζω στο kies μου το δείχνει XEF κανονικά, πως γίνετε αυτό? Έχουν ιδιο csc? Σου εχει samsung wallet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το γαλλικο csc εχει samsung wallet ? οχι δεν το βρηκα καπου αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ερχοταν σαν deafult app αλλα ουτε εμενα το εχει σε γερμανικο !!!Και στο browser δεν βρισκς τα tabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Εκτός από τα άλλα διάφορα bugs και lags, παλι στην γερμανική 4.3 δεν έχουν τα lockscreen shortcuts στην Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ναι και την κλιμακα γραφικων οταν το αλλαζεις μετα απο λιγο επανερχεται στο 1x! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ειναι καλο πριν περασουμε την 4.3 να κανουμε factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ειναι καλο πριν περασουμε την 4.3 να κανουμε factory reset ? Μια φορά κακό δε κάνεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Νομιζω η μπαταρια πεφτει πολυ πιο ευκολα............. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 εχει φυγει και το lag απο τον dialer μου φαινεται .. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλησπερα ρε παιδια! να ρωτησω κατι και γω..εκανα factory reset το κινητο μου για να κανω με το kies την αναβαθμιση σε 4.3 .Μου βγαζει το κλασσικο "Your device does not support software upgrading via kies" και ψαχνωντας ανακαλυπτω οτι εχω διαφορετικο CP:I9505XXUBMEA απο το CSC:I95050XXBMF1..τι κανω σε αυτη την περιπτωση? κανω την αναβαθμιση με το odin η διορθωνω κατι αλλο πριν? ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλησπερα ρε παιδια! να ρωτησω κατι και γω..εκανα factory reset το κινητο μου για να κανω με το kies την αναβαθμιση σε 4.3 .Μου βγαζει το κλασσικο "Your device does not support software upgrading via kies" και ψαχνωντας ανακαλυπτω οτι εχω διαφορετικο CP:I9505XXUBMEA απο το CSC:I95050XXBMF1..τι κανω σε αυτη την περιπτωση? κανω την αναβαθμιση με το odin η διορθωνω κατι αλλο πριν? ευχαριστω εκ των προτερων! To csc δεν είναι απαραίτητα ίδιο με το AP, ή το CP, μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι απ'ότι φαίνεται o συγκεκριμένος συνδυασμός που έχει η συσκευή σου δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να έχει. Διάβασε το επισημασμένο θέμα με τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για να βρεις μέσω Kies ποιό είναι το σωστό firmware για τη συσκευή σου και το σωστό product code. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Νομιζω η μπαταρια πεφτει πολυ πιο ευκολα............. Μην βιάζεσαι. Δωσε του λιγο χρονο. Θέλει καποιους κύκλους και θα δεις οτι θα ερθει στα ίσα της η μπαταρία! εχει φυγει και το lag απο τον dialer μου φαινεται .. Αποκλείεται! Αυτα δεν γίνονται! :D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ποτε αναμένεται η αναβάθμιση στα υπόλοιπα μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts