Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια την κατσαμε τη βαρκα.

Με βαση απ' οτι ειπε ενας χρηστης εδω τωρα που η google προσελαβε το ατομο που εφτιαξε το towelroot αντε να δουμε ποιος θα βγαλει τον νεο τροπο ρουτ για το android 5.0

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια την κατσαμε τη βαρκα.

Με βαση απ' οτι ειπε ενας χρηστης εδω τωρα που η google προσελαβε το ατομο που εφτιαξε το towelroot αντε να δουμε ποιος θα βγαλει τον νεο τροπο ρουτ για το android 5.0

Ο τρόπος που υπάρχει είναι πολύ ευκολότερος από κάποιους τρόπους που υπήρχαν παλιότερα, και γελοίος σε σύγκριση με κάποια άλλα κινητά με κλειδωμένους bootloaders. To towelroot ήταν μια ωραία εξαίρεση όπως γράφω και στους οδηγό του, και όπως είχα προβλέψει σταμάτησε να δουλεύει μέσα σε μερικούς μήνες.

Μην τρομάζεις με τα έξτρα βήματα, 5 λεπτά μου πήρε και ήμουν root... αν θες να κάνεις root και θες βοήθεια γράψε στο θέμα των τροποποιήσεων, και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε... δεν είναι τίποτα. :happy:

- Alex

Ανεβαστε εναν αναλυτικο οδηγο για downgrade να ξερουμε πως γινεται. Πειτε μας αν ισχυει και για i9506

φτιαξτε ενα link παιδια!!στους moderators απευθυνομαι!!!για να παραμενει ο knox 0/0!!με αλλον kernel πως γινεται?και για το i9506 μην μας ξεχνατε!
I Want To Believe

λοιπον παιδια εχω προβλημα με το κινητο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη χανω 1 με 2 τοις εκατο ανα 3 λεπτα περιπου αλαξα μπαταρια καινουργια γνησια παλι τα ιδια σε ποιο σερβις να το παω στην αθηνα

φοραω 4.4.2 κιτ κατ

Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις?

Δοκίμασε πριν το πας για service να κάνεις full wipe χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή μετά.

Samsung galaxy s21+

Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις?

Δοκίμασε πριν το πας για service να κάνεις full wipe χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή μετά.

τα εχω κανει ολα τιποτα

Πήγαινε το στο επίσημο service της Samsung (smartec). http://www.smartec.gr

Samsung galaxy s21+

παιδια κανατε κατι με τα δεδομενα κινητης που ανοιγαν μονα τους ??? μου εχει σπασει τα νευρα θα το σπασω:mad: εβαλα μια εφαρμογη να μην ανοιγουν και ανοιγουν παλι. μου τρωει ολη την καρτα:!::!:
Xiaomi Mi 9t pro red

Πως γίνετε να ανοίγουν τα δεδομένα μόνα τους...;

Εγώ όταν κλείνω είτε WiFi είτε δεδομένα κινητής δεν ανοίγει τίποτα μόνο του..

Racing because all other sports require one ball only!

Γεια σας,εχω θεμα με την αλλαγη γλωσσας οταν παω να γραψω.Δεν μου αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα κ το αντιθετο.Τι φταιει?

Γεια σας,εχω θεμα με την αλλαγη γλωσσας οταν παω να γραψω.Δεν μου αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα κ το αντιθετο.Τι φταιει?

Δες τα #9454, #9456, #9466.

Νομίζω οτι δινουν την απαντηση.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πως γίνετε να ανοίγουν τα δεδομένα μόνα τους...;

Εγώ όταν κλείνω είτε WiFi είτε δεδομένα κινητής δεν ανοίγει τίποτα μόνο του..

δεν ξερω ρε φιλε τη να πω, εγινε μετα την αναβαθμηση αυτο το θεμα, και ανοιγουν που κ που δλδ μερα παρα μερα, οταν εχω κλειστο το wifi . γινεται να σβησω το apn ? να μην μπαινει καθολου ?:(

Xiaomi Mi 9t pro red

Φυσικα και γινεται. Καπου μαλιστα στο μαρκετ επιασε το ματι μου και καποιο προγραμματακι που κανει αυτο το πραγμα με ενα κλικ. Διαγραφει δηλαση το apn και το ξαναβαζει οταν θελεις data.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

To "κοινό" S4 που πωλείται στα μαγαζιά, μπορεί να φλασαριστεί με την GPE ρομ χωρίς να γράψει το Knox και να ξαναγυρίσει στην κανονική του αν χρειαστεί εγγύηση; Η θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και η ταχύτητα του UI είναι το ζητούμενο.

Αν κάποιος έχει προβεί στην αλλαγή, η κάμερα της GPE είναι εξίσου καλή με την στοκ;

Καλησπέρα. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου και έκανα δώρο ένα S4 στη κοπέλα μου μιας και γω έχω το 1+1. Δυο ερωτήσεις: απο το εργοστάσιο έχει ζελατίνα στην οθόνη. Είναι της προκοπής η να την αντικαταστήσω με κάποια άλλη? Tempered glass δεν πρέπει να βγάζουν πλεον. Δεύτερον η συσκευή είναι 4.4.2 κ δεν βλέπει αναβάθμιση (απο πολωνικο παροχο Play) Η επιλογη για (απ) ενεργοποίηση του LTE στη navigation bar βγαίνει σε μεταγενεστερες εκδόσεις; δεν μπόρεσα να βρω κατι εκτός απο το να το απενεργοποιησω τελείως απο τις ρυθμίσεις δικτύου.
Shit Happens!!!

Η ζελατινα από το εργοστασιο είναι παρα πολύ καλη. Εχω την συσκευη 6 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα... σαν καινουργια είναι.

Για την άλλη ερωτηση απλα η τελευταια αναβαθμιση είναι η 4.4.2 . σε 2 μηνες το μαχ θα βγει η 5.

Ευχαριστώ!! Οπότε τη ζελατίνα τη κρατάμε. Κυκλοφορούν κάτι tempered στο ebay τελικά, θα δούμε πως θα πάει. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει "κουμπακι" ξεχωριστό για το LTE;
Shit Happens!!!

Πηρε κανεις την νεα εκδοση android 5.0 lollipop?

Αν ναι μπορει να μας πει εντυπωσεις και τα συν μαι μειον της.

πως αλλαζουμε την προεπιλογη εφαρμογων?

Πας στις εφαρμογές>ολες>βρίσκεις αυτήν που θές να ακυρώσεις από πρεπιλογή και έχει >διαγραφη προεπιλογών. :)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Thx..

το βρηκα,αλλα τις επανεφερα ολες(κατω αριστερ το touch κουμπακι>επαναφορα προτιμησεων).

δεν εβλεπω καπου για ξεχωριστη επαναφορα.

Thx..

το βρηκα,αλλα τις επανεφερα ολες(κατω αριστερ το touch κουμπακι>επαναφορα προτιμησεων).

δεν εβλεπω καπου για ξεχωριστη επαναφορα.

Aν επέλεγες μία εφαρμογή που έχεις ως default (π.χ. dolphin browser), θα σου έμφάνιζε την επιλογή για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)