adais Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ωραια την κατσαμε τη βαρκα. Με βαση απ' οτι ειπε ενας χρηστης εδω τωρα που η google προσελαβε το ατομο που εφτιαξε το towelroot αντε να δουμε ποιος θα βγαλει τον νεο τροπο ρουτ για το android 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ωραια την κατσαμε τη βαρκα. Με βαση απ' οτι ειπε ενας χρηστης εδω τωρα που η google προσελαβε το ατομο που εφτιαξε το towelroot αντε να δουμε ποιος θα βγαλει τον νεο τροπο ρουτ για το android 5.0 Ο τρόπος που υπάρχει είναι πολύ ευκολότερος από κάποιους τρόπους που υπήρχαν παλιότερα, και γελοίος σε σύγκριση με κάποια άλλα κινητά με κλειδωμένους bootloaders. To towelroot ήταν μια ωραία εξαίρεση όπως γράφω και στους οδηγό του, και όπως είχα προβλέψει σταμάτησε να δουλεύει μέσα σε μερικούς μήνες. Μην τρομάζεις με τα έξτρα βήματα, 5 λεπτά μου πήρε και ήμουν root... αν θες να κάνεις root και θες βοήθεια γράψε στο θέμα των τροποποιήσεων, και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε... δεν είναι τίποτα. :happy: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ανεβαστε εναν αναλυτικο οδηγο για downgrade να ξερουμε πως γινεται. Πειτε μας αν ισχυει και για i9506 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 φτιαξτε ενα link παιδια!!στους moderators απευθυνομαι!!!για να παραμενει ο knox 0/0!!με αλλον kernel πως γινεται?και για το i9506 μην μας ξεχνατε! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 λοιπον παιδια εχω προβλημα με το κινητο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη χανω 1 με 2 τοις εκατο ανα 3 λεπτα περιπου αλαξα μπαταρια καινουργια γνησια παλι τα ιδια σε ποιο σερβις να το παω στην αθηνα φοραω 4.4.2 κιτ κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις? Δοκίμασε πριν το πας για service να κάνεις full wipe χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή μετά. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις? Δοκίμασε πριν το πας για service να κάνεις full wipe χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή μετά. τα εχω κανει ολα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πήγαινε το στο επίσημο service της Samsung (smartec). http://www.smartec.gr Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 παιδια κανατε κατι με τα δεδομενα κινητης που ανοιγαν μονα τους ??? μου εχει σπασει τα νευρα θα το σπασω:mad: εβαλα μια εφαρμογη να μην ανοιγουν και ανοιγουν παλι. μου τρωει ολη την καρτα:!::!: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πως γίνετε να ανοίγουν τα δεδομένα μόνα τους...; Εγώ όταν κλείνω είτε WiFi είτε δεδομένα κινητής δεν ανοίγει τίποτα μόνο του.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Γεια σας,εχω θεμα με την αλλαγη γλωσσας οταν παω να γραψω.Δεν μου αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα κ το αντιθετο.Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Γεια σας,εχω θεμα με την αλλαγη γλωσσας οταν παω να γραψω.Δεν μου αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα κ το αντιθετο.Τι φταιει? Δες τα #9454, #9456, #9466. Νομίζω οτι δινουν την απαντηση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πως γίνετε να ανοίγουν τα δεδομένα μόνα τους...; Εγώ όταν κλείνω είτε WiFi είτε δεδομένα κινητής δεν ανοίγει τίποτα μόνο του.. δεν ξερω ρε φιλε τη να πω, εγινε μετα την αναβαθμηση αυτο το θεμα, και ανοιγουν που κ που δλδ μερα παρα μερα, οταν εχω κλειστο το wifi . γινεται να σβησω το apn ? να μην μπαινει καθολου ?:( Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Φυσικα και γινεται. Καπου μαλιστα στο μαρκετ επιασε το ματι μου και καποιο προγραμματακι που κανει αυτο το πραγμα με ενα κλικ. Διαγραφει δηλαση το apn και το ξαναβαζει οταν θελεις data. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 To "κοινό" S4 που πωλείται στα μαγαζιά, μπορεί να φλασαριστεί με την GPE ρομ χωρίς να γράψει το Knox και να ξαναγυρίσει στην κανονική του αν χρειαστεί εγγύηση; Η θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και η ταχύτητα του UI είναι το ζητούμενο. Αν κάποιος έχει προβεί στην αλλαγή, η κάμερα της GPE είναι εξίσου καλή με την στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου και έκανα δώρο ένα S4 στη κοπέλα μου μιας και γω έχω το 1+1. Δυο ερωτήσεις: απο το εργοστάσιο έχει ζελατίνα στην οθόνη. Είναι της προκοπής η να την αντικαταστήσω με κάποια άλλη? Tempered glass δεν πρέπει να βγάζουν πλεον. Δεύτερον η συσκευή είναι 4.4.2 κ δεν βλέπει αναβάθμιση (απο πολωνικο παροχο Play) Η επιλογη για (απ) ενεργοποίηση του LTE στη navigation bar βγαίνει σε μεταγενεστερες εκδόσεις; δεν μπόρεσα να βρω κατι εκτός απο το να το απενεργοποιησω τελείως απο τις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Η ζελατινα από το εργοστασιο είναι παρα πολύ καλη. Εχω την συσκευη 6 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα... σαν καινουργια είναι. Για την άλλη ερωτηση απλα η τελευταια αναβαθμιση είναι η 4.4.2 . σε 2 μηνες το μαχ θα βγει η 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ευχαριστώ!! Οπότε τη ζελατίνα τη κρατάμε. Κυκλοφορούν κάτι tempered στο ebay τελικά, θα δούμε πως θα πάει. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει "κουμπακι" ξεχωριστό για το LTE; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πηρε κανεις την νεα εκδοση android 5.0 lollipop? Αν ναι μπορει να μας πει εντυπωσεις και τα συν μαι μειον της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ακομα δεν βγηκε για το s 5 θα βγει για το δικο μας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 η πιο καινουρια εκδοση 4,4,2 βγηκε σημερα για hong kong FNK2 με ημερομηνια 13/11 και changelist 3287703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 πως αλλαζουμε την προεπιλογη εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 πως αλλαζουμε την προεπιλογη εφαρμογων? Πας στις εφαρμογές>ολες>βρίσκεις αυτήν που θές να ακυρώσεις από πρεπιλογή και έχει >διαγραφη προεπιλογών. :) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Thx.. το βρηκα,αλλα τις επανεφερα ολες(κατω αριστερ το touch κουμπακι>επαναφορα προτιμησεων). δεν εβλεπω καπου για ξεχωριστη επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Thx.. το βρηκα,αλλα τις επανεφερα ολες(κατω αριστερ το touch κουμπακι>επαναφορα προτιμησεων). δεν εβλεπω καπου για ξεχωριστη επαναφορα. Aν επέλεγες μία εφαρμογή που έχεις ως default (π.χ. dolphin browser), θα σου έμφάνιζε την επιλογή για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts