Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου όχι δεν πρέπει να αναφέρεις για battery drain γιατί αυτό συμβαίνει από μη καθαρή εγκατάσταση είτε απο κάποια εφαρμογή που δεν κουμπώνει καλά με την 4.4.2 από οσα εχω διαβάσει στο xda και όσα εχω δει με τα μάτια μου σε τρεις συσκευές είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχει δώσει η Samsung.Αρα πριν γράψουμε την γνώμη μας η οποία μπορεί να επηρεάσει κάποιους που δεν ασχολούνται καθόλου θα πρέπει να το έχουμε ψαξει λίγο έτσι νομίζω φίλε μου χωρίς να είμαι και παντογνωστης.

Που να σου εξηγω τωρα οτι η εγκατασταση ΕΙΝΑΙ καθαρη...οτι ΔΕΝ εβαλα στην αρχη εφαρμογες γι'αυτο το λογο ...κτλ...Τεςπα..αστα

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου όχι δεν πρέπει να αναφέρεις για battery drain γιατί αυτό συμβαίνει από μη καθαρή εγκατάσταση είτε απο κάποια εφαρμογή που δεν κουμπώνει καλά με την 4.4.2 από οσα εχω διαβάσει στο xda και όσα εχω δει με τα μάτια μου σε τρεις συσκευές είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχει δώσει η Samsung.Αρα πριν γράψουμε την γνώμη μας η οποία μπορεί να επηρεάσει κάποιους που δεν ασχολούνται καθόλου θα πρέπει να το έχουμε ψαξει λίγο έτσι νομίζω φίλε μου χωρίς να είμαι και παντογνωστης.

Που να σου εξηγω τωρα οτι η εγκατασταση ΕΙΝΑΙ καθαρη...οτι ΔΕΝ εβαλα στην αρχη εφαρμογες γι'αυτο το λογο ...κτλ...Τεςπα..αστα

Οκ φίλε μου δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου την γνώμη μου γράφω και δέχομαι και την δική σου άλλωστε έγραψα παραπάνω οτι δεν είμαι και παντογνωστης όσο ζούμε μαθαίνουμε

Ακοαμ δεν εχω παρει την νεα εκδοση και δοκιμασα χειροκίνητα αν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση και μου εβγαλε το παρακατω παραξενο

Εκανα επανεκκινηση και τωρα απλα λεει ότι δεν υπαρχυν διαθέσιμες ενημερώσεις

Εννοείται ότι δεν εχω ...πειραξει τιποτα

Έχει βγει για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου ?

Αν ναι κανε την με το kies ,αλλιώς περίμενε κάποια στιγμή θα στην δώσει OTA .

Μαλλον δεν εχει βγει αλλα μου εκανε εντυπωση το μηνυμα ότι σαν να εχω πειραξει την συσκευη.

"Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει" ελεγε

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

το είχα και εγώ αυτο το πρόβλημα με την 4.3 δεν νομίζω οτι είναι θέμα αναβάθμισης, εγω το έλυσα με τον εξής τρόπο το έχω να ψάχνει την τοποθεσία αλλά του εχω δηλώσει και την πολη μου και πλέον δεν μπερδεύεται καθόλου. Δοκίμασε το μήπως σε βοηθισει, βέβαια εγώ ειμαι Θεσσαλονίκη οπότε είναι λιγο πιο απλά τα πράγματα.

το εκανα αλλα δεν λεει να δειξει καλλιθεα για κανενα λογο..εκει κολλημενο στο μοσχατο..thanks παντως...:)

Πατωντας παρατεταμενα το γραφικο του GPS ελπιζω να ενεργοποιησες τη λειτουργεια μεγαλης ακριβειας ε?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

χαχαχαχαχα

το περιεργο ειναι, οτι και η κοπελα μου εχει το Γερμανικο! Θα δοκιμάσω την παραπάνω προταση του Sofos_5 και θα σας δωσω αργοτερα feedback. Ευχαριστω για τα μηνύματα παιδια :):)

Μαλλον δεν εχει βγει αλλα μου εκανε εντυπωση το μηνυμα ότι σαν να εχω πειραξει την συσκευη.

το εχεις ρουταρει?για να σου λεει ετσι...κανε ενα factory reset

I Want To Believe

Καλησπέρα παίδες. Πήρα πρόσφατα το s4)i9505)

Πως μπορώ να βρω τι φοράει ..;;

Snap or exynos..

Ευχαριστω

αν είναι το 9505 τότε snap.....αλλά κατέβασε το

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

και δες τα πάντα!

Edited by geotrvs

αν είναι το 9505 τότε snap.....αλλά κατέβασε το

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

και δες τα πάντα!

Ευχαριστω. Το exynos θεωρείται πιο καλό;;;

το εχεις ρουταρει?για να σου λεει ετσι...κανε ενα factory reset

Όχι...Για αυτό εγραψα ότι δεν το εχω...πειραξει.Αν μου ξανακανει το ιδιο βλέπουμε αλοιως θα περιμενω την καινουργια και να κανω reset

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω. Το exynos θεωρείται πιο καλό;;;

το exynos i9500 κυκλοφορει προς χωρες ασιας κ λιγες ευρωπης..ειναι απλα octacore 4×4 big k little..1.6 οταν ζοριζεται ενεργοποιειτε ο big 1.6... κ για αυτονομια καλυτερη οταν δεν χρησιμοποιητε ,ο 1.2 little!η camera του exynos εχει τον αισθητηρα RS τις sony.ενω το i9505 εχει τον R το περσινο μοντελο.με τα τελευταια update το i9505 ειναι σχεδον ιδιο με το i9500.ελαχιστες διαφορες θα δεις!!!

I Want To Believe

Σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος.. Είχα το iphone και είχα αγοράσει το navigon. Ξέρετε αν μπορώ να μεταφέρω την αγορά στο Samsung Galaxy S4;;;;

Σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος.. Είχα το iphone και είχα αγοράσει το navigon. Ξέρετε αν μπορώ να μεταφέρω την αγορά στο Samsung Galaxy S4;;;;

Όχι φίλε μου!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 με τον boat brawser δεν μπορώ να δω περιεχόμενο Flash. Πάω στις ρυθμίσεις του να πατήσω να παίζει συνέχεια Flash και μου βγάζει μήνυμα ότι στην 4.4.2 δεν υποστηρίζει Flash. Έτσι είναι? Τι μπορούμε να κάνουμε?
kountouraN

Εχει δοκιμασει κανεις να κρατησει το κινητο απο το κατω μερος του με το να βλεπει η οθονη κατω και να το κουνησει λιγο δυνατα πανω - κατω αν ακουγετε ενα πολυ αδυναμο κλικ - κλικ ενω αν κρατησει το κινητο απο το πανω μερος και το κουνησει παλι πανω - κατω να μην ακουγετε τιποτα?

Υποθετω οτι λογικα θα ειναι η δονιση και επειδη κουνιετε ισως ακουγετε αυτο το κλικ - κλικ.

Edited by physics

Μια ιδέα

Όλοι εμείς που έχουμε Γαλλικό να βάζουμε εναλλάξ σκοπιές για να δούμε πότε έρχεται:)

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

παιδια επειδη αυριο θα παραλαβω και εγω το s4 ηθελα να ρωτησω το θεμα με την μπαταρια υπαρχει ακομα?λογικα αυτο που θα μου ερθει θα ειναι τελευταια παρτιδα.για να αλλαξεις την μπαταρια σου ζητουν και την εγγυηση?το ρωταω γιατι και το s3 που εχω μια εβδομαδα αντεξα χωρις root

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Κάνε τα παρακάτω και θα έχεις flash. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548001

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά εδώ μιλάει μόνο για dolphin από ότι καταλαβαίνω στην μετάφραση που έβαλα το κείμενο. Δουλεύει και σε boat?

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)