tasosp1984 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτό είναι. Δεν το κάνει σε όλα, ίσως σου τύχει ίσως οχι, αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Εγώ σου προτείνω να την κάνεις. Ολα είναι πιο γρήγορα, γίνεται καλύτερη διαχείριση ram, δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα και καθυστέρηση πλέον σε dialer, camera, gallery. Μόνο θετικά βλέπω εγώ. το smearing είναι και καλά εξασθένηση της φωτεινότητας στην οθόνη όταν πηγαίνεις πάνω κάτω με το δάχτυλο σου...σαν θάμπωμα.η 4.4 τώρα όσο την έχω δοκιμάσει δεν έχω δει και τίποτα το διαφορετικό ουσιαστικά όπως πχ αλλαγή χρώματος της μπάρας ειδοποιήσεων-μία εφαρμογή drive που δεν είχε πριν...κάτι άλλο προς το παρών δεν βλέπω....ας βοηθήσουν και άλλα παιδιά πού την έχουν περισσότερο καιρό. ευχαριστω. το smearing τελικα δεν το εχει το δικο μου. ειμαι με 4.3 ακομα :P μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα κανω το gmail Να μου κατεβασει αυτοματα τις εφαρμογες ; thanks Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για να βάλεις όποια εφαρμογή θελεις εκτός απο τις προεπιλεγμένες της samsung πρέπει να εισαι root . Εγώ που Είμαι ρουτ Πώς μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγώ που Είμαι ρουτ Πώς μπορώ να το κάνω; MultiWindow Manager από το play store . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Απο την στιγμη που πηρα το κινητο δεν μου μπαινει στο παιχνιδια play.ακομα και με την 4.4 δεν εγινε τιποτα.μου βγαζει συνεχεια μνμ δεν ειναι δυνατη η συνδεση και απο κατω αν δοκιμασετε ξανα και εξακολουθει να μην λειτουργει επιλεξτε βοηθεια και επικοινωνηστε με την υποστηριξη.το εχει βγαλει σε κανεναν?ειναι καποια ρυθμηση?η να στειλω στην υποστηριξη.θα βγαλω ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι αγόρασε το galaxy s4 πριν 20 ημέρες, αλλά δυστυχώς του έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Έχει να προτείνει κάποιος φθηνό μαγαζί για αντικατάσταση? Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι αγόρασε το galaxy s4 πριν 20 ημέρες, αλλά δυστυχώς του έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Έχει να προτείνει κάποιος φθηνό μαγαζί για αντικατάσταση? Ευχαριστώ πολύ!:) του επεσε η το πεταξε ; :P πες το να κοιταξει ebay! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι αγόρασε το galaxy s4 πριν 20 ημέρες, αλλά δυστυχώς του έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Έχει να προτείνει κάποιος φθηνό μαγαζί για αντικατάσταση? Ευχαριστώ πολύ!:)smartec 160 eur ! http://www.smartec.gr/points.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 smartec 160 eur ! http://www.smartec.gr/points.php :thanks: Αλλά είναι πάρα πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πιο φθηνά δυστυχώς.. Δεν. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι αγόρασε το galaxy s4 πριν 20 ημέρες, αλλά δυστυχώς του έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Έχει να προτείνει κάποιος φθηνό μαγαζί για αντικατάσταση? Ευχαριστώ πολύ!:) Πολυ καλοι ειναι οι τυποι στο http://www.yourmobit.gr παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μετά την κιτκατ για 3 πράγματα είχα θέμα: 1)εικονίδιο camera στην οθονη κλείδωματος με pin όπου τελικά δεν εμφανίζεται εκεί 2)είχε εξαφανιστεί η δυνατότητα οριζόντιου συρσιματος του πληκτρου space,η η εμφάνιση της γης,για την εναλλαγή γλωσσών,οπότε έβαλα το go keyboard και ησύχασα. 3)το smearing που δεν είχα στην 4.3. Ελπίζω με μελλοντικό update να τα λύσουν. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενα προγραμμα που εχει σαν εικονιδιο μια ασπιδα σαν του knox αλλα δεν ειναι το knox ποιο ειναι και τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενα προγραμμα που εχει σαν εικονιδιο μια ασπιδα σαν του knox αλλα δεν ειναι το knox ποιο ειναι και τι ακριβως κανει? Screenshot να δούμε ποιο λες? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Σε ποιο φακελο πρεπει να βαζουμε τα mp3 για να τα βλεπει το κινητο σαν ringtones ή alarm sounds στην sdcard ή στην εσωτερικη μνημη του κινητου? Και αυτο θα δουλευει σε οποιαδηποτε εκδοση android? Edited March 8, 2014 by physics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρε παιδια σε εμενα γιατι ακομα δεν εχει εμφανιστει το update. Ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ουτε σε εμενα που εχω branded κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρε παιδια σε εμενα γιατι ακομα δεν εχει εμφανιστει το update. Ειναι φυσιολογικο; Παιζει ρολο η χωρα προελευσης του κινητου σου.Η samsung δεν δινει ταυτοχρονα την αναβαθμιση για ολη την Ευρωπη!Αμα ειναι και Ελληνικης αντιπροσωπιας θα την λαβει απο τα τελευταια!!! Λιγη υπομονη και θα την λαβεις. Δεν εχει και κατι το πολυ ουσιαστικο η Κιτ Κατ..Για μενα μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ok thanks,,, θα περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιζει ρολο η χωρα προελευσης του κινητου σου.Η samsung δεν δινει ταυτοχρονα την αναβαθμιση για ολη την Ευρωπη!Αμα ειναι και Ελληνικης αντιπροσωπιας θα την λαβει απο τα τελευταια!!! Λιγη υπομονη και θα την λαβεις. Δεν εχει και κατι το πολυ ουσιαστικο η Κιτ Κατ..Για μενα μια απο τα ιδια Ελληνικο εχω φιλε μου και την εχω παρει την αναβαθμιση εδω και 4 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Και μενα που ειναι γαλλικο ακομα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά τα φώτα σας,έχουν παρατηρηθεί προβλήματά στα τελευταία s4? Με το root τι γίνεται?κάποια εύκολη διαδικασία? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα !! Θελουμε να κανουμε επαναφορά ρυθμίσεων μήπως στρώσει τελικά η μπαταρία . Θα κανουμε πρώτα back up στο Knox οταν κανουμε επαναφορά στην συσκευή η εφαρμογές θα ειναι στημένες όπως πριν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εμενα μου ηρθε εχθες κοντα στα 500mb. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπάρχει εφαρμογή να μπορούμε να δούμε ποιες εφαρμογές μας τρώνε πιο πολυ μπαταρία ; Προσπαθούμε να αποφύγουμε την επαναφορά να αποφύγουμε και την ταλαιπωρία με το στήσιμο απο την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Υπάρχει το Wakelock Detector αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές ερωτήσεις για εφαρμογές γίνονται στην ενότητα Android. Υπάρχει και το BetterBatteryStats το οποίο και χρησιμοποιώ. Edited March 9, 2014 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts