Jump to content

opados2010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opados2010

  1. Το snap camera πως γυρνάει στην μπροστινή κάμερα?
  2. Σε ρωτάω γιατί η δικιά του μπαταρία μου βγήκε οφ. Και μου έφερε ενας φιλος μια (γνήσια) απο Γερμανία. Και απο τοτε δεν λειτουργεί το nfc και νόμιζα μην απλα χάλασε. Οπότε θα ισχύει
  3. Οταν λες για το nfc αν λειτουργεί τι εννοείς? Αν ειναι μαϊμού η μπαταρία δεν λειτουργεί το nfc?
  4. Πέρασα στο galaxy s3 την CyanogenMod και τωρα δεν εχω ράδιο. Υπάρχει σε apk το στοκ ράδιο απο το s3? Η κάποιο άλλο που να δουλεύει?
  5. Όχι έκανα φορματ με odinn την official αφού έκανα και τα σχετικά οπως factory reset. Το facebook να το σβήσω αλλά το chrome αφού δεν είμαι root δεν γίνετε. Αλλά αν έφταιγαν αυτές η εφαρμογές δεν θα το έκανε και στα κινητά των φίλων μου που έχουν και αυτοί της 2 εφαρμογές??
  6. Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό. Στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση μόνο του και πολλές φορές κάνει επανειλημμένα φθάνοντας στο λογότυπο galaxy s3 και κολλάει εκεί και ώρες (όπως στο βίντεο) Του έκανα φορματ μην έφταιγε τίποτα απο αυτά που είχα περάσει αλλά μετά από 2 μέρες (με σχεδόν τίποτα προγράμματα μέσα) άρχισε πάλι. Τι μπορεί να φταίει?? το κινητό έχει εγγύηση 6 μήνες ακόμα, αλλά φοβάμαι ότι αν το στείλω θα του κάνουν φορματ και θα μου πούνε όλα κομπλέ.
  7. Το προβλημα ειναι οτι σε 4 ατομα που ειμαστε μονο σε εμενα έχει αλλάξει. Στους αλλους Είναι κανονικό.
  8. Το εχω κανει αλλα τίποτα. Δεν μου κανει αναβαθμιση. Ξαφνικα οταν την ανοίγω μου το δειχνει ετσι.
  9. Εγώ που Είμαι ρουτ Πώς μπορώ να το κάνω;
×
×
  • Create New...