xristos350 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 π είναι αυτό ρε φίλε; Στο notification center διπλα απο το NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Στο notification center διπλα απο το NFC ρε φίλε ενεργό είναι αλλά δεν φαίνεται...μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ρε φίλε ενεργό είναι αλλά δεν φαίνεται...μήπως φταίει κάτι άλλο; settings>my device>air view>information preview και τσεκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasios76 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Χωρις ενεργοποιηση εμενα μου εμφανιζει την κουκιδα οταν πλησιαζω το δαχτυλο αλλα με κλειδωμενη οθόνη, οταν ξεκλειδωσει δεν βγαζει κουκιδα.. :) Σχετικά με την μπαταρία του παντως ξεκιναω μεσημερακι κατα της 2 με φουλ παω παραλια ασχολουμε αρκετα με ενεργοποιημενα δεδομενα γιατι εδω μυκονο που δουλευω δεν εχω παντα ασύρματη συνδεση.. Αντε να με φτασει μεχρι το βραδάκι αλλα αν το αφησω στην ησυχια του με μετρια χρηση με παει μεχρι την επομενη το πρωι που σχολαω κατα της 7.. Ειδικα αν εχω ασύρματη συνδεση πολυ καλυτερα σε διαρκεια.. Edited June 20, 2013 by Anastasios76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πρώτη μέρα σήμερα με το νέο γαλαξία στα χέρια μου. Μια πρώτη παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Το άφησα να σβήσει μόνο του με την εργοστασιακή φόρτιση και το άφησα όλο το βράδυ να γεμίσει. Σήμερα, μετά από 3 ώρες χωρίς καθόλου χρήση (3 λεπτά ομιλίας. ένα sms και καθόλου ίντερνετ) η μπαταρία έχει πέσει στο 79%. Είναι φυσιολογικό; ΥΓ: Έχω κάνει το ίδιο ποστ στο επίσημο τόπικ, ας το σβήσει κάποιος admin. #1811 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πρώτη μέρα σήμερα με το νέο γαλαξία στα χέρια μου. Μια πρώτη παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Το άφησα να σβήσει μόνο του με την εργοστασιακή φόρτιση και το άφησα όλο το βράδυ να γεμίσει. Σήμερα, μετά από 3 ώρες χωρίς καθόλου χρήση (3 λεπτά ομιλίας. ένα sms και καθόλου ίντερνετ) η μπαταρία έχει πέσει στο 79%. Είναι φυσιολογικό; ΥΓ: Έχω κάνει το ίδιο ποστ στο επίσημο τόπικ, ας το σβήσει κάποιος admin. #1811 Εννοειτε πως οχι!δες απο τις ρυθμίσεις μπαταρια να δεις τη σου τρωει μπαταρια. Α και κατι αλλο δεν κανεις καλα που το αφηνεις να σβησει....δεν ειναι nokia 3210 Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Απίστευτο. Η οθόνη έχει λειτουργήσει ελάχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Πρώτη μέρα σήμερα με το νέο γαλαξία στα χέρια μου. Μια πρώτη παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Το άφησα να σβήσει μόνο του με την εργοστασιακή φόρτιση και το άφησα όλο το βράδυ να γεμίσει. Σήμερα, μετά από 3 ώρες χωρίς καθόλου χρήση (3 λεπτά ομιλίας. ένα sms και καθόλου ίντερνετ) η μπαταρία έχει πέσει στο 79%. Είναι φυσιολογικό; ΥΓ: Έχω κάνει το ίδιο ποστ στο επίσημο τόπικ, ας το σβήσει κάποιος admin. #1811 Καθόλου φυσιολογικό.Μάλλον έχεις αφήσει ανοιχτα τα πάντα γι αυτο σου τρώει την μπαταρια.Αρχισε να απενεργοποιεις οτι δεν χρησιμοποιεις και δες πως παει.(air gestures,nfc etc) edit:Άκυρο.Δεν είχα δει την συνέχεια στην επόμενη σελίδα. Edited June 21, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) καλησπερα απο νεο κατοχο του super γαλαξια μας! Λοιπον ερωτηση...Υπαρχει μεγαλυτερη γνησια μπαταρια ; Edited June 21, 2013 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasios76 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πολυ θα το λεγα αλλα δεν ξερω να σου πω το γιατι.. Περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 πως φαινετε ?πιστευω ειναι καλα .....[ATTACH]33810[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πόση ώρα ενεργή οθόνη έχεις; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πόση ώρα ενεργή οθόνη έχεις; εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 3 παρά ώρες; αν κλείσεις ορισμένα πράγματα μπορείς να το ανεβάσεις κι άλλο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Φοβερη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Φίλε paok δεν είπες το πιο βασικό όμως ,6 ώρες οθόνη ΑΛΛΑ σε flight Mode. Μην παραπληροφορουμε των κόσμο. Η φωτεινότητα σε τι επίπεδο ήταν?πόσα λεπτά κλήσεων? Κ.α. Η μπαταρία εξαρτάτε από παρα πολλούς παράγοντες και ένα ξερω screenshoot δεν λέει τίποτα. Edited July 2, 2013 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Φίλε paok δεν είπες το πιο βασικό όμως ,6 ώρες οθόνη ΑΛΛΑ σε flight Mode. Μην παραπληροφορουμε των κόσμο. Η φωτεινότητα σε τι επίπεδο ήταν?πόσα λεπτά κλήσεων? Κ.α. Η μπαταρία εξαρτάτε από παρα πολλούς παράγοντες και ένα ξερω screenshoot δεν λέει τίποτα. Καλημέρα.Το flight mode ενδέχεται να το έβαλε την ωρα που έβγαλε τα screenshots.:) Αλλά Επιπεδο φωτεινότητας,τροπος χρήσης και αν η χρηση των 6 ωρών ηταν σε wifi,data ή mixed Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 καλησπερα απο νεο κατοχο του super γαλαξια μας! Λοιπον ερωτηση...Υπαρχει μεγαλυτερη γνησια μπαταρια ; Υπάρχει αλλά όχι γνήσια και όλοι λένε καλά λόγια.... Link Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Καλημέρα.Το flight mode ενδέχεται να το έβαλε την ωρα που έβγαλε τα screenshots.:) Αλλά Επιπεδο φωτεινότητας,τροπος χρήσης και αν η χρηση των 6 ωρών ηταν σε wifi,data ή mixed Το θεωρω απιθανο , η αναμονη ή οι κλησεις εμφανιζονται παντα στην λιστα με τις πο ενεργοβορες εφαρμογες και μαλιστα με υψηλα ποσοστα , έδω δεν υπάρχει κάθολου κανένα απο τα 2, αρα το κινητο ή ηταν καθ όλοι την διαρκεια σε flight mode ,ή αρκετα μεγάλο χρονικο διάστημα . Ας μας διαφωτίσει ο PAOK επι του θέματος, Edited July 3, 2013 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδια εχεις χρησιμοποιησει κανεις το snapdragon guru? εχετε δει βελτιωση? πιστευετε οτι βοηθαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το θεωρω απιθανο , η αναμονη ή οι κλησεις εμφανιζονται παντα στην λιστα με τις πο ενεργοβορες εφαρμογες και μαλιστα με υψηλα ποσοστα , έδω δεν υπάρχει κάθολου κανένα απο τα 2, αρα το κινητο ή ηταν καθ όλοι την διαρκεια σε flight mode ,ή αρκετα μεγάλο χρονικο διάστημα . Ας μας διαφωτίσει ο PAOK επι του θέματος, Και τι έκανε 6 ώρες με ανοικτή οθόνη χωρίς Internet; Εκ πείρας σας λέω ότι η χρήση ήταν μόνο με wifi, η συσκευή δεν άλλαξε τοποθεσίες και έγιναν ελάχιστες κλήσεις. Αυτή είναι η maxinum αυτονομία και επιτυγχάνεται μόνο υπό τις συνθήκες που ανέφερα. Το Note 2 σε παρόμοιες συνθήκες μου δίνει 9+ ώρες οθόνης. Όμως με πραγματική χρήση σε εργάσιμη μέρα που θα χρησιμοποιησω και 3g για διάφορες εργασίες, θα έχω μετακινήσεις κλπ φτάνω με το ζόρι τις 6 ώρες. Συνεπώς το S4 σε πραγματική χρήση θα δώσει το πολύ 4 ώρες οθόνη με όλα ανοικτά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Και τι έκανε 6 ώρες με ανοικτή οθόνη χωρίς Internet; Εκ πείρας σας λέω ότι η χρήση ήταν μόνο με wifi, η συσκευή δεν άλλαξε τοποθεσίες και έγιναν ελάχιστες κλήσεις. Αυτή είναι η maxinum αυτονομία και επιτυγχάνεται μόνο υπό τις συνθήκες που ανέφερα. Το Note 2 σε παρόμοιες συνθήκες μου δίνει 9+ ώρες οθόνης. Όμως με πραγματική χρήση σε εργάσιμη μέρα που θα χρησιμοποιησω και 3g για διάφορες εργασίες, θα έχω μετακινήσεις κλπ φτάνω με το ζόρι τις 6 ώρες. Συνεπώς το S4 σε πραγματική χρήση θα δώσει το πολύ 4 ώρες οθόνη με όλα ανοικτά. Το κινητό μπορείς να το έχεις σε flight Mode και το Wifi να είναι ανοικτό άρα να έχεις Internet κανονικά. Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα επιβεβαιώσω στο ότι με normal προς βαριά χρήση το κινητό βγάζει 4 ώρες οθόνη ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημέρα.Το flight mode ενδέχεται να το έβαλε την ωρα που έβγαλε τα screenshots.:) Αλλά Επιπεδο φωτεινότητας,τροπος χρήσης και αν η χρηση των 6 ωρών ηταν σε wifi,data ή mixed Λοιπον...για να ξεκαθαρισει το τοπιο. Το airplane mode to εβαλα οταν η μπαταρια εφτασε στο 30%. Δηλαδη απο 100% μεχρι να πεσει στο 30% το wifi ηταν συνεχεια ενεργο. Κλησεις δεν εκανα καθολου.3g kai data ηταν off συνεχεια. Φωτεινοτητα γυρω στο 30-40%. Το wifi explorer χρησιμοποιω αρκετα για να μεταφερω ασυρματα βιντεο, φωτογραφιες και γενικα δεδομενα απο pc προς κινητο και αντιστροφα. Ελαφρια χρηση flipboard, gmail, facebook,weather, google play, S-health κ.τ.λ. Τραβουσα βιντεο για 45 λεπτα περιπου κι εβγαλα αρκετες φωτο....αυτα θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Λοιπον στην πρωτη φορτιση με φωτεινοτητα σχεδον ολη την ημερα στο 85% και με πολλες κλησεις και εννοειται ιντερνετ συνεχεια μου εβγαλε 14 ωρες. Μια χαρα !!! Μακαρι να παραμεινει ετσι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την μπαταρία. Αλλά θέλω να ρωτήσω. Είναι λογικό με navigon (Europe) να κάνω περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο- ίσως 1μιση ώρα ( 75 χλμ) και να έχω πτώση μπαταρίας από περίπου 95% σε 60%? Πολύ δεν είναι; μήπως φταίει το συγκεκριμένο gps? Να σημειώσω ότι δεν ήταν σε φόρτιση το κινητό. Επίσης άλλη φορά με φορτιστή αυτοκινήτου είδα ότι δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου, ίσα ίσα κρατούσε σταθερό το ποσοστό του(απλά να σημειώσω ότι το είχα δοκιμάσει με άλλο καλώδιο, όχι το δικό του οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έφταιγε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts