Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παρήγγειλα Παρασκευή από BIRDPHONE 470 ευρώ, τηλεφώνησαν μετά από λίγες ώρες για επιβεβαίωση ότι είμαι εγώ και ότι θέλω το συγκεκριμένο κινητό, με ενημέρωσαν ότι είναι εισαγωγής από Γερμανία, ότι καλύπτεται από DOA (καλά το λεώ, για επιστροφή ελλατωματικού προϊόντος σε 7 μέρες στο μαγαζί τους) και ότι από εκεί και πέρα το καλύπτει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Το παρέλαβα χθες, δηλαδή Δευτέρα και ήταν όπως μου τα έλεγαν. Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη με νάυλον με το ελληνικό εγχειρίδιο και από επάνω στο κουτί οι σφραγίδες. Από ότι κατάλαβα η έξτρα σφράγιση με νάυλον γίνεται στην Ελλάδα, για να μπουν και οι οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά! Αυτό μόνο κακό δεν είναι! Αυτά από μένα.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το παρήγγειλα Παρασκευή από BIRDPHONE 470 ευρώ, τηλεφώνησαν μετά από λίγες ώρες για επιβεβαίωση ότι είμαι εγώ και ότι θέλω το συγκεκριμένο κινητό, με ενημέρωσαν ότι είναι εισαγωγής από Γερμανία, ότι καλύπτεται από DOA (καλά το λεώ, για επιστροφή ελλατωματικού προϊόντος σε 7 μέρες στο μαγαζί τους) και ότι από εκεί και πέρα το καλύπτει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Το παρέλαβα χθες, δηλαδή Δευτέρα και ήταν όπως μου τα έλεγαν. Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη με νάυλον με το ελληνικό εγχειρίδιο και από επάνω στο κουτί οι σφραγίδες. Από ότι κατάλαβα η έξτρα σφράγιση με νάυλον γίνεται στην Ελλάδα, για να μπουν και οι οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά! Αυτό μόνο κακό δεν είναι! Αυτά από μένα.

Καλορίζικο φίλε μου! Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ σήμερα και είμαι ανάμεσα σε birdphone και kaisershop, μπορείς να μου πεις όταν ενεργοποίησες τη συσκευή αν σου βγήκε το μενού με το setup; Να διαλέξεις γλώσσα κλπ; :worry:

Καλορίζικο φίλε μου! Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ σήμερα και είμαι ανάμεσα σε birdphone και kaisershop, μπορείς να μου πεις όταν ενεργοποίησες τη συσκευή αν σου βγήκε το μενού με το setup; Να διαλέξεις γλώσσα κλπ; :worry:

Ευχαριστώ! Δεν θυμάμαι ποιο είναι το μενού που λες, αλλά το τηλέφωνο ήταν όπως ακριβώς μετά από WIPE ή factory reset. Δηλαδή στήθηκαν όλα από την αρχή. Ξεκίνησε με επιλογή γλώσσας, η οποία ήταν στα Γερμανικά κτλ. Ελληνικό πληκτρολόγιο δενέχει, αλλά θα το κατεβάσω.;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλησπέρα..

θέλω να πάρω και εγώ το S4 και το έψαξα λιγάκι στο skroutz.

ποιό ειναι το πιο αξιόπιστο από αυτά τα μαγαζιά?

επίσης το βρηκα και στο easy buy world σε μια αρκετά καλή τιμή πιστεύω.

το μαγαζί, απ'οτι είδα κάποιες αναφορές δεν είναι και τόσο καλό..

τι λετε?

ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

[KOSK

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795218#post4795218 αυτο περι ζελατινα,ταινια warranty κτλ.

@autokinitakias τι παει να πει μονο 4 εισαγωγικες υπαρχουν για σαμσουνγκ.οποιος θελει δεν μπορει να φερει και μονος του ακομη και απο ε.ε. με την ιδια εγγυηση?!Παραεισαγωγη για μενα ειναι να τα φερουν εκτος ε.ε. χωρις εγγυηση και να δεινουν δικια τους εγγυηση.

Φυσικά και μπορεί να φέρει μόνος του,όπως μπορεί να πάει στο χωράφι να αγοράσει ντομάτες,πεπόνια,καρπούζια.

Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα αγοράσει.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είναι ότι εσύ θα φέρεις ένα τηλέφωνο ενώ οι εταιρειες παραγγέλνουν 100άδες με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ άρα θα το αγοράσουν πολύ-πολύ χαμηλότερα από εσένα ή από ένα μικρομάγαζο και έτσι θα μπορούν να το πουλήσουν στη συνέχεια στα σκρουτζομάγαζα.

Υ.Γ.

Δεν μίλησα για 4 εταιρείες που εισάγουν μόνο Samsung.Εισάγουν οτιδήποτε πουλιέται σε κινητό τηλέφωνο και tablet από όλες τις εταιρείες.

Mια καινούργια συσκευή τελικά πόσα αυτοκόλλητα ασφαλείας πρέπει να έχει; γιατί κάποιος έγραψε για 2πλα, ώστε να καταλάβεις ότι δεν είναι refurbished; Eπίσης ξαναρωτώ γιατί δεν πήρα μια σαφής απάντηση, υπάρχει τρόπος να καταλάβω από την ταινία/ταινίες ασφαλείας αν είναι πραγματικά καινούργια η συσκευή και δεν την έχουν κολλήσει από πάνω;

Καλησπέρα..

τι λετε?

Θα σου ελεγα να μην παρεις απο εκει. Αν θες κοιτα καιζερ η mr mobi

Μόλις το πήρα κι εγώ από το kaizershop.gr :D Ήταν σφραγισμένο και μόλις το άνοιξα με ρώτησε σε ποια γλώσσα να είναι το μενού. Είναι γερμανικό και μετά από τρεις συνεχόμενες αναβαθμίσεις πήρε το MGA. Edited by looperx

ωραία απο βδομάδα θα το παραγγείλω κ εγω από το καιζερ..

μερσιιι

Kαι το birdphone εξισου αξιοπιστο.Απο οπου ειναι πιο φθηνο χτυπα το!

Επίσης για τις ταινιες ασφαλειας ΟΤΑΝ εχουν διπλες κατα 99% προερχονται απο δειγματοληπτικο ελεγχο.Για να μην τυχετε σε αυτη την περιπτωση και σας τρωει το σαρακι,ΑΝ τυχετε κατι τετοιο αλλαξτε το απο το καταστημα που το πηρατε.Δεν θα σας το αρνηθουν!;)

Αυτες ο περιπτωσεις δεν ειναι ουτε καν 1 στις 100!:)

Καλησπέρα..

τι λετε?

Kaizershop άφοβα..

kountouraN

καλησπερα στην παρεα!!!ειμαι κατοχος προς το παρον s3 lte sapphire black κ σκεφτομαι να κανω κ εγω την κινηση για την αγορα του γαλαξια..απο Kaizershop σκεφτομαι για να ειναι γερμανικο...ξερει καποιος αν κανει δοσεις το συγκεκριμμενο καταστημα?
I Want To Believe

Kάποια post αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ να συνεχίσουμε χωρίς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. :!:

Ευχαριστώ :)

- Alex

καλησπερα στην παρεα!!!ειμαι κατοχος προς το παρον s3 lte sapphire black κ σκεφτομαι να κανω κ εγω την κινηση για την αγορα του γαλαξια..απο Kaizershop σκεφτομαι για να ειναι γερμανικο...ξερει καποιος αν κανει δοσεις το συγκεκριμμενο καταστημα?

Πρέπει να κάνει δόσεις με κάρτα αλλά έντοκες, κάνε ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

Μόλις το πήρα κι εγώ από το kaizershop.gr :D Ήταν σφραγισμένο και μόλις το άνοιξα με ρώτησε σε ποια γλώσσα να είναι το μενού. Είναι γερμανικό και μετά από τρεις συνεχόμενες αναβαθμίσεις πήρε το MGA.

Αυτό πως έγινε;;; Εκτός και αν βγήκε και η τελευταία αναβάθμιση...:rolleyes:

Καλημερα, ξανακανω την ερωτηση επειδη τελικα καποια ποστς με εβαλαν σε σκεψεις. Αξιζει η αγορα του i9505 τωρα η να περιμενω i9506? Βεβαια υπαρχει το ενδεχομενο να βγει και να πεσει η τιμη αυτου ή να πεσει σιγα σιγα μετα παλι του i9506. Ωστοσο εγω διαθετω μεχρι 450. Τελικα αξιζει η αναμονη; Edited by Allphone

Μέσα η συσκευασία είχε μόνο αγγλικά και γερμανικά βιβλιαράκια, οπότε και μόνο από αυτό κατάλαβα ότι είναι γερμανικό. Η MGA όντως βγήκε προχθές. Δεν την έπαιρνε OTA αλλά μόλις το σύνδεσα στο kies μου την έβγαλε. Εγώ δε βρήκα το λόγο να περιμένω για το i9506 γιατί πολύ απλά θα είναι σε άλλο επίπεδο τιμής και προσωπικά εμένα δε θα μου δώσει κάτι παραπάνω στην πράξη.

Νομιζω πως εχεις δικιο. Ενας πιο δυνατος επεξεργαστης σε εναν ηδη πολυ δυνατο που ουσιαστικα σε υπερκαλυπτει ειναι περιττος. Μηπως γνωριζετε κανα gadjetακι για ραδιοφωνο; Η ελλειψη ραδιοφωνου ειναι ενα προβληματακι. Αμα το καλυψω ευκολα εφυγα. Τα ηχεια του κινητου παλευονται η ειναι τελειως μαπα;

άλλη μια ερώτηση.

σε κάποιες σελίδες καταστημάτων υπάρχει το S4 σε μπλε χρώμα (arctic blue).

Στην επίσημη σελιδα της Samsung δεν υπάρχει αυτό το χρώμα ακόμα..γνωρίζει κάποιος τι παίζει?

[KOSK

άλλη μια ερώτηση.

σε κάποιες σελίδες καταστημάτων υπάρχει το S4 σε μπλε χρώμα (arctic blue).

Στην επίσημη σελιδα της Samsung δεν υπάρχει αυτό το χρώμα ακόμα..γνωρίζει κάποιος τι παίζει?

Στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμη επίσημα το χρώμα αυτό...αν δεις σε άλλης χώρας θα το δεις...πχ στη Samsung Germany,υπάρχει...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Εχω την αισθηση οτι ανεβαίνει πλεον η τιμή η όχι??? το Kaizershop απο 467.45 εχθές sta 472 σήμερα...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

ναι αρχισε να ψιλοανεβαινει...εγω που το πηρα χτες απο birdphone προχτες το ειχε στα 466 και λεω οκ την επομενη το τσιμπαω..και την επομενη παει 473,99..:p

νταξει δεν λεω οτι εχει μεγαλη διαφορα αλλα ναι οσο να'ναι μου εκανε μια μικρη αισθηση..:p

πρεπει να ειναι γερμανικο το δικο μου..ειχε μεσα καιτ προγραμματα bild,kauf.da και κατι τετοια..παντως το κινητο ειναι κομπλε..και πεταει..αξιζει

Εγώ παιδιά το πήρα από city phone.

Δεύτερη φορά που ψωνίζω από εκεί σε λιγότερο από 2 μήνες, είχα πάρει και το καφέ note που κράτησα τελικά.

Άψογη εξυπηρέτηση και τα τηλέφωνα σφραγισμένα και γερμανικά όπως του ζήτησα και τις 2 φορές.

Μόνο που λόγω θέματος απ ότι μου είπε της τράπεζας δε κάνει πλέον τις 3 άτοκες δόσεις με πιστωτική μέχρι να το φτιάξουν.

Μάλιστα ο ένας φορτιστής αυτοκινήτου που μου είχε στείλει με το note δεν έκανε και αμέσως προθυμοποιήθηκε να μου στείλει άλλον!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ebw 466 το εχει καθως και το smarties. Αλλα και αυτα θα το ανεβασουν απο στιγμη σε στιγμη. Μου φαινεται πρεπει να το τσιμπαμε σιγα σιγα αφου η τιμη δεν συνεχιζει να μας κανει τη χαρη. Ελπιζω να μην ανεβει αλλο.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά