Jump to content

Allphone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Allphone

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Allphone's Achievements

  1. Εμενα στα data κανει μικρες διακοπες συνεχως... σκεφτομαι να παω στο service...
  2. Τελικά εγω χρησιμοποίησα T-Mobile με 55$ κόστος για 10Gb, είχα παντού στο Manhattan LTE κάλυψη. Αν εξαιρέσουμε το κόστος, έμεινα ευχαριστημένος. Ήμουν με s6 edge.
  3. Παιδες σε λιγο καιρο παω manhattan. Εδω εχω ενα samsung galaxy s6 edge. Να προτιμησω at&t ή t-mobile? Στην t-mobile με προβληματιζει οτι χρησιμοποιειται και η συχνοτητα 1700 που δεν την υποστηριζει η συσκευη μου νομιζω. Ο βασικος προβληματισμος μου ειναι αν θα υποστηριζεται η συσκευη μου για γρηγορη 4G λειτουργια.
  4. Το lenor πηζει αλλα το αραιωνεις και γινεται σαν καινουργιο. Μου κραταει μηνες :P
  5. Allphone

    4G LTE

    Παιδια προσοχη στο speedtest καιει περισσοτερα δεδομενα απο οσα νομιζα :P
  6. Παίδες ξέρει κανείς που μπορώ να δοκιμάσω το ps4 VR? Τα tutorial στο youtube δεν αρκούν για να πάρει κανείς το ρίσκο να το αγοράσει.
  7. Την εγκαθιστώ τώρα και επιστρέφω σε λίγο με feedback. :happy:
  8. Allphone

    iPhone X

    Ενδεχομένως να έχεις κάποια bugs αφού η έκδοση δεν είναι stable.
  9. Εχω βαλει twrp, ωστόσο μονο μια φορα μπορεσα να το τρεξω, όταν το εκανα εγκατασταση μεσα από τον manager και πατησα reboot και run bootloader (κατι τετοιο). Από εκει και υστερα όταν το κανω χειροκίνητα με βαζει στον bootloader της συσκευης και όχι twrp. Εχω 5.0.1.
  10. Παιδια θελω να βαλω xposed στο galaxy s4 i9505, την rom δεν την εχω πειραξει, όπως το αγορασα, απλως είμαι root. Κατεβασα το xposed installer. Τωρα θελω να βαλω xposed, εβαλα το twrp μεσω του odin, ανοιξα τον bootloader και δεν ξερω πως να κανω flash το framework του xposed. Το menu δεν μου λεει πουθενα recovery παρα recovery logs και κατι ασχετα. Δεν μου βγαινει το κλασικο menu του twrp που βλεπω στα tutorials. Καμια βοηθεια? Update from cache δεν ανοιγει, με πεταει στην ιδια σελιδα, sd δεν εχω. Να το βαλω μεσω adb?
×
×
  • Create New...