DrMaslow Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... Είχα ένα εκπτωτικό voucher 20%- από expansys οπότε το αγόρασα 120ευρώ φθηνότερα και σε 2 μέρες περιμένουν στοκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... Είχα ένα εκπτωτικό voucher 20%- από expansys οπότε το αγόρασα 120ευρώ φθηνότερα και σε 2 μέρες περιμένουν στοκ. Τέλεια...!!! Περιμένουμε πως και πως εντυπώσεις!! Εγώ θα το πάρω κάπου στις 20 Μαίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 πωπω ειδα τα 700 που το εχει το expansys και τρελαθηκα.Οπως και να χει αρκετοι θα εχουν παραγγειλει καθως ειναι πραγματικα καλη συσκευη , παρελαβε καποιος.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. May 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 O DrMaslow λογικά πρέπει να το έχει στα χέρια του. Περιμένουμε εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 μακαρι να το εχει στα χερια του , αν και το βλεπω δυσκολο , γιατι περιμενε στοκ οπως εγραψε , μακαρι να κανω λαθος και να δουμε κανενα ποστ του με περισσοτερες πληροφοριες για εμας που μας τρεχουν τα σαλια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις! BlackBerry Q10, Τώρα και σε χρυσό - 2000 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται. BlackBerry Z10 Black Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 this will be my next phone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις! BlackBerry Q10, Τώρα και σε χρυσό - 2000 € Ευκαιρία! . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έφτασε και στα skroutzομάγαζα εδώ στην Ελλάδα. Μάλιστα σε καλή τιμή καθώς το βρήκα 598 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έφτασε και στα skroutzομάγαζα εδώ στην Ελλάδα. Μάλιστα σε καλή τιμή καθώς το βρήκα 598 ευρώ. Που το βρήκες 598 euro; Εγώ δεν το βρίσκω! Έχεις link; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Που το βρήκες 598 euro; Εγώ δεν το βρίσκω! Έχεις link; :confused: Το βάζω εδώ. Ελπίζω να επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ :) http://www.bestprice.gr/item/2153460288/blackberry-q10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το βάζω εδώ. Ελπίζω να επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ :) http://www.bestprice.gr/item/2153460288/blackberry-q10 ΑΑ οκ!! Εγώ έψαχνα στο skroutz γι αυτό δεν το έβλεπα!;) Ευχαριστώ! Κάπου στα 550 ευρώ να πέσει και το έχω τσιμπήσει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 πειρασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιζεις με τον πονο μας :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μόλις ένα αγόρασα απο ebay λογικά θα το έχω την επόμενη εβδομάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 και εγω ισως παρω ενα το καλοκαιρι να ξερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 και εγω περιμενω να πεσει καπως η τιμη του για να το παρω....παντως αν ηταν iphone ολοι θα το παιρνανε χψρις να κοιτανε τιμη.τωρα γιατι περιμενουμε ολοι να πεσει η τιμη για να το χτυπησουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει USB OTG; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει USB OTG; Όχι προς το παρόν! Αλλά θα προστεθεί στο 10,2 update κάπου μέσα στο καλοκαίρι (για Ιούλιο άκουσα)...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Όχι προς το παρόν! Αλλά θα προστεθεί στο 10,2 update κάπου μέσα στο καλοκαίρι (για Ιούλιο άκουσα)...! Απο ο,τι βλέπω και διαβάζω γύρω απο το bb, είναι το μόνο πλήρες λειτουργικό που δεν θέλει root/jb. Οκ, πληρώνεις πολλές εφαρμογές αλλά όλα έχουν κάποιο αντίτιμο. :) Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το κινητό θα έχει FM radio; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Το κινητό θα έχει FM radio; οχιιιιι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 οχιιιιι!!!!! Τι πάθανε με τα ραδιόφωνα όλοι; Όλα τα τελευταία BlackBerry (os7) είχαν ραδιόφωνο.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 η Rim και το ραδιοφωνο ειναι τσακωμενοι απο πολυ παλια .... Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν σε ενα ραδιοφωνο ???Ετσι για τα ματια του κοσμου να το βαλουν ή για να αποδειξουν οτι ξερουν να το βαλουν ..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts