Jump to content

demotapa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

demotapa's Achievements

  1. Μόλις κάτοχος της συσκευής, ξέρεις μήπως πως να έχω ειδοποιήσεις σε whatsapp k Viber ?
  2. Ευχαριστώ, μου βγάζει μόνο την επιλογή wide x 0.6, δεν έχω την ultra wide
  3. Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως τραβάμε ultra wide, μου βγάζει μόνο wide.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά , είμαι καινούργιος χρήστης της συσκευής , θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πλέον τρόπος για root ,καθώς θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες rom .
  5. Που είναι αυτό το mod με τον καιρό ;
  6. Όχι δεν είναι αυτό , μάλλον επειδή πάω απο lolipop σε nougat απο παλιά miui ;
  7. Πέρασα rr πάλι πρόβλημα με το wifi γράφει saved αλλά δεν συνδέεται . Τί κάνω λάθος ;
  8. πώς το κάνω αυτό , είμαι σε φάση flash απο την αρχή και έχω μείνει στο recovery 3.0.2-0 και miui 7 . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που με ενοχλεί σε όλες τις rom είναι ο αργός για μένα dialer , πως μπορω να έχω γρήγορα dialer ; Ποιά rom να βάλω να είναι γρήγορη απο όλες , άλλος λέει rr άλλος λέει slim (από ότι καταλαβαίνω η slim είναι γρήγορη ) .
  9. Δεν έχω πάει ακόμα σε nougat θα έχω θέμα αναβάθμισης ; Πήγα και στην slim αλλά είχα 8έμα πάλι με το wifi όπως και στην ressurection . Τώρα είμαι απο xiaomi.eu 8.3 7.2.23 beta .
  10. Καλησπέρα σε όλους , έχω εδώ και κάποιους μήνες την ελληνική XTRVbeta1 6.12.22 miui και την βαρέθηκα , διάβασα για την slim και την cm 13.1 εσείς ποιά λέτε απο τις 2 . Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο πρίν τις δοκιμάσω ή κανονικά απο twrp και σβήσιμο όλα ; Την slim πού την βρίσκω , μπήκα xda αλλα΄δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω , την cm 13.1 την κατέβασα απο teamsuperluminal . Παλιότερα είχα περάσει την ressurection αλλά έιχα θέμα με το wifi δεν συνδεόταν με τίποτα . Ευχαριστώ πολύ
  11. demotapa

    Meizu M2

    Υπαρχει καμμια miui για μας;
  12. Μπορείς να μου πεις πως πέρασες την rom ; Είναι ποιο γρήγορο; Γιατί εμένα σαν να σέρνεται
  13. demotapa

    Meizu M2

    Εγκατέστησα την 5.1.40Y stable εγκατέστησα το touchpal και goolge . Προς το παρών όλα καλά , με την μπαταρία δεν έχω δεί καμμία μεγάλη διαφορά .
  14. demotapa

    Meizu M2

    Είδα ότι είναι YunOs αυτή έχει όλες τις λειτουργίες ; Διάβασα ότι έχει κλειδωμένες μπάντες και κάποιες εφαρμογές λείπουν .
×
×
  • Create New...