Jump to content

demotapa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by demotapa

  1. Μόλις κάτοχος της συσκευής, ξέρεις μήπως πως να έχω ειδοποιήσεις σε whatsapp k Viber ?
  2. Ευχαριστώ, μου βγάζει μόνο την επιλογή wide x 0.6, δεν έχω την ultra wide
  3. Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως τραβάμε ultra wide, μου βγάζει μόνο wide.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά , είμαι καινούργιος χρήστης της συσκευής , θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πλέον τρόπος για root ,καθώς θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες rom .
  5. Που είναι αυτό το mod με τον καιρό ;
  6. Όχι δεν είναι αυτό , μάλλον επειδή πάω απο lolipop σε nougat απο παλιά miui ;
  7. Πέρασα rr πάλι πρόβλημα με το wifi γράφει saved αλλά δεν συνδέεται . Τί κάνω λάθος ;
  8. πώς το κάνω αυτό , είμαι σε φάση flash απο την αρχή και έχω μείνει στο recovery 3.0.2-0 και miui 7 . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που με ενοχλεί σε όλες τις rom είναι ο αργός για μένα dialer , πως μπορω να έχω γρήγορα dialer ; Ποιά rom να βάλω να είναι γρήγορη απο όλες , άλλος λέει rr άλλος λέει slim (από ότι καταλαβαίνω η slim είναι γρήγορη ) .
  9. Δεν έχω πάει ακόμα σε nougat θα έχω θέμα αναβάθμισης ; Πήγα και στην slim αλλά είχα 8έμα πάλι με το wifi όπως και στην ressurection . Τώρα είμαι απο xiaomi.eu 8.3 7.2.23 beta .
  10. Καλησπέρα σε όλους , έχω εδώ και κάποιους μήνες την ελληνική XTRVbeta1 6.12.22 miui και την βαρέθηκα , διάβασα για την slim και την cm 13.1 εσείς ποιά λέτε απο τις 2 . Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο πρίν τις δοκιμάσω ή κανονικά απο twrp και σβήσιμο όλα ; Την slim πού την βρίσκω , μπήκα xda αλλα΄δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω , την cm 13.1 την κατέβασα απο teamsuperluminal . Παλιότερα είχα περάσει την ressurection αλλά έιχα θέμα με το wifi δεν συνδεόταν με τίποτα . Ευχαριστώ πολύ
  11. demotapa

    Meizu M2

    Υπαρχει καμμια miui για μας;
  12. Μπορείς να μου πεις πως πέρασες την rom ; Είναι ποιο γρήγορο; Γιατί εμένα σαν να σέρνεται
  13. demotapa

    Meizu M2

    Εγκατέστησα την 5.1.40Y stable εγκατέστησα το touchpal και goolge . Προς το παρών όλα καλά , με την μπαταρία δεν έχω δεί καμμία μεγάλη διαφορά .
  14. demotapa

    Meizu M2

    Είδα ότι είναι YunOs αυτή έχει όλες τις λειτουργίες ; Διάβασα ότι έχει κλειδωμένες μπάντες και κάποιες εφαρμογές λείπουν .
  15. demotapa

    Meizu M2

    Δεν κάνεις καμία αναβάθμιση σε 4.5.1i ;
  16. demotapa

    Meizu M2

    Διόρθωση. Όταν είσαι στις επαφές πατάς κάτω ρυθμίσεις και μέσα στις ρυθμίσεις στην δεύτερη επικεφαλίδα ρυθμίσεις λογαριασμού και μετά bulk delete contacts μαζική διαγραφή επαφών.
  17. demotapa

    Meizu M2

    Κοίτα από ότι έχω καταλάβει όλα είναι υποκειμενικά σχετικά με τον χρόνο που κρατάει η μπαταρία, πχ εμένα μου κρατάει 1μερα αλλά με χρήση wifi. Δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση νομίζω ότι δεν υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος. Εμένα έχει διεθνή έκδοση . Είναι πολύ βολικό στο χέρι αν και 5" επειδή είναι κυρτό στις άκρες. Δεν μου λείπει το ραδιόφωνο και ούτε οι υπέρυθρες εξαρτάται βέβαια τι θες. Αυτά
  18. demotapa

    Meizu M2

    Από κει το πήρα και γω
  19. demotapa

    Meizu M2

    Με το δικό του πληκτρολόγιο όλα καλά πάνε , γράφεις και ελληνικα και με το gravity box έως και 160 χαρακτήρες. Κοίτα Viber δεν έχω άλλα με what's up όλα καλα , με τα all δεν βλέπω κάτι αλλά μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι καλά.
  20. demotapa

    Meizu M2

    Υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία ; Η εγγύηση είναι από το κατάστημα , από όσο γνωρίζω. Εγώ το πήρα σαν εσένα από εδώ από ένα κατάστημα στην Αγ.Παρασκευή και δώρο μια θήκη nillkin και μεμβράνη με 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς όμως. Οι επαφές μου φαίνονται κανονικά από το Gmail. Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό γιά τα δικά μου δεδομενα .
  21. demotapa

    Meizu M2

    Ευχαριστώ, καμιά θήκη σιλικόνης από Αθήνα υπάρχει;
  22. demotapa

    Meizu M2

    Σε ευχαριστώ είναι το snap it ;
  23. demotapa

    Meizu M2

    Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ θήκη σιλικόνης skin ;
  24. demotapa

    Meizu M2

    Κάποιος είχε αναφέρει ότι έχει εγκαταστήσει την lenovo super camera προσπαθώ να την βρώ αλλά δεν την βρίσκω . Είναι καλύτερη απο την μαμά εφαρμογή ; Υπάρχει κάποια καλύτερη π.χ η miui για να την εγκαταστήσω ;
×
×
  • Create New...