johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 minute ago, Bayern7 said: Αναβόσβηνε σήμερα κατα τις 11 και μετά από κανένα μισάωρο μέχρι τώρα είναι τελείως off. Λετε να τη φτιάχνουν;🤣🤣🤣 Πλάκα κάνω, σιγά μην ασχολείται κανείς με τέτοια βροχή.😔 Τελείωσαν οι μπαταρίες; Ποιος ξέρει; Έχετε φουλ κακοκαιρία και αραιή ηλιοφάνεια αυτές τις μέρες, ε; Άρα τελείωσαν οι μπαταρίες επειδή θα τα έχουν με φωτοβολταϊκά 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 8 minutes ago, johnny_htc said: Έχετε φουλ κακοκαιρία και αραιή ηλιοφάνεια αυτές τις μέρες, ε; Άρα τελείωσαν οι μπαταρίες επειδή θα τα έχουν με φωτοβολταϊκά 😏 αστα να πάνε. Πρέσα μας πάει ο καιρός τις τελευταίες μέρες. Ειδικα σήμερα τρελή μαυρίλα και βροχή. Αντε ρε ΔΕΔΔΗΕ, τι βιολί βαράτε; Μου φαίνεται θα παω με το αγροτικό θα κουμπώσω την όπισθεν και δεν θα μείνει τίποτα από την κεραία. Μπας και αποφασίσουν να τη φτιάξουν.😈 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 minutes ago, Bayern7 said: αστα να πάνε. Πρέσα μας πάει ο καιρός τις τελευταίες μέρες. Ειδικα σήμερα τρελή μαυρίλα και βροχή. Αντε ρε ΔΕΔΔΗΕ, τι βιολί βαράτε; Μου φαίνεται θα παω με το αγροτικό θα κουμπώσω την όπισθεν και δεν θα μείνει τίποτα από την κεραία. Μπας και αποφασίσουν να τη φτιάξουν.😈 Αχαχαχ. Πλάκα πλάκα, πρέπει να τους "πεθάνετε" στα τηλέφωνα να το επισπευσουν. Αδιανόητο απλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου χθες πάντως το απόγευμα που επανήρθε η κεραία, δούλευε και η 1800άρα!!!! Σήμερα το πρωί επανήρθε στα κλασσικά. 2100 και 800αρα μόνο. Δαιμονισμένη είναι η κεραία.😅 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 10 minutes ago, Bayern7 said: χθες πάντως το απόγευμα που επανήρθε η κεραία, δούλευε και η 1800άρα!!!! Σήμερα το πρωί επανήρθε στα κλασσικά. 2100 και 800αρα μόνο. Δαιμονισμένη είναι η κεραία.😅 Να ήταν μόνο και η δική σου δαιμονισμένη, ξεκίνησε και εμάς κόλπα αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω άλλο αίτημα που αφορά το δίκτυο κινητής μου λένε έχω κάνει πολλά και δεν γίνεται...με τη δικαιολογία βελτιώνουν το δίκτυο κτλ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 22 ώρες πριν, Bayern7 said: χθες πάντως το απόγευμα που επανήρθε η κεραία, δούλευε και η 1800άρα!!!! Σήμερα το πρωί επανήρθε στα κλασσικά. 2100 και 800αρα μόνο. Δαιμονισμένη είναι η κεραία.😅 Μπορεί απλά να μη λύθηκε το πρόβλημα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί απλά να μη λύθηκε το πρόβλημα. Προφανώς δεν λύθηκε, απλά μου έκανε εντύπωση που άναψε η 1800άρα έστω για ένα βράδυ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) Με πήραν μόλις από την cosmote να μου πουλήσουν το 5G WiFi. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την υπάλληλο, μετά τα τυπικά Υπάλληλος: Ναι έχουμε αυτό το καινούριο πρόγραμμα που μέσω του δικτύου 5G της Cosmote μπορείτε να πιάσετε υπερυψηλές ταχύτητες. Εγώ: Ναι για το 5G wifi λέτε, είμαι ενήμερος. Πείτε μου πια ταχύτητα υποστηρίζεται στην περιοχή μου. Υ: Μισό λεπτό να ψάξω στον χάρτη. Ε είναι δύσκολη περιοχή (καθόλου) υποστηρίζεται το πακέτο των 50Mbps. Μόνο 30 ευρώ, σε σχέση με την adsl έως 24 (12 πιάνω) θα είναι μεγάλη διαφορά. E: Μάλιστα. 50Mbps εν έτει 2025 θεωρείται υπερυψηλή ταχύτητα. Και με το σταθερό τηλέφωνο τι θα γίνει; Υ: Υπάρχουν 2 λύσεις. Είτε να σας δώσουμε έξτρα λεπτά στο κινητό αν έχετε cosmote, ή να κρατήσουμε το σταθερό με μια καλή προσφορά. Ε: Δεν έχουμε κινητά στη cosmote, και το σταθερό χρειάζεται λόγω ηλικιωμένων σπίτι. Υ: Καταλαβαίνω, θα σας κάνω μια προσφορά με 22 ευρώ το μήνα να κρατήσετε το σταθερό με απεριοριστές κλήσεις σε σταθερά κλπ. Σύνολο θα βγαίνει 52 ευρώ το μήνα!!!!! Ε: Δηλαδή θα δίνω 52 ευρώ το μήνα την ίδια ώρα που άλλοι πληρώνουν το 1Gbps 30 ευρώ;;; Υ: Εχμ ναι ξέρετε οι περιοχή σας μπλαμπλα Ε: Όταν βάλετε τηλεφωνία στο 5gwifi και ρίξετε και τις τιμές ξανακαλέστε με. Και να σας πληροφορήσω ότι ούτε τα 50Mbps δεν πρόκειται να πιάσω γιατί η κεραία που καλύπτει το χωριό έχει πρόβλημα εδώ και ένα μήνα, το έχω δηλώσει με 10 διαφορετικούς τρόπους και κανένας δεν ενδιαφέρεται να την φτιάξει. Υ: Α συγγνώμη, καλή σας μέρα... Εβαλε τα πόδια στο κεφάλι η φουκαριάρα.😂 Edited 4 Απριλίου by Bayern7 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Μετά από τόσες μέρες και τόσες επικοινωνίες παραμένει το πρόβλημα... απίστευτο... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 12 minutes ago, p_k said: Μετά από τόσες μέρες και τόσες επικοινωνίες παραμένει το πρόβλημα... απίστευτο... Εχουμε συμπληρώσει μήνα και βαδίζουμε στον 2ο... Πραμγατικά απίστευτο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Μήπως παίζει το σενάριο τελικά να μην πρόκειται για βλάβη, αλλά για λειτουργία της κεραίας μόνο με τις υπάρχουσες συχνότητες; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 12 minutes ago, p_k said: Μήπως παίζει το σενάριο τελικά να μην πρόκειται για βλάβη, αλλά για λειτουργία της κεραίας μόνο με τις υπάρχουσες συχνότητες; Όχι... Καταρχήν η κεραία πρόκειται να της βάλουν Ν78 (νομίζω τετραπλό σεκτορ κιόλας αν θυμάμαι καλά) , δεν έχει κάποιο νόημα να μην λειτουργούν μπάντες που έχει ήδη και επίσης ο φίλος αναφέρει ότι πολλές φορές αναβοσβήνει η κεραία.. 51 minutes ago, Bayern7 said: Εχουμε συμπληρώσει μήνα και βαδίζουμε στον 2ο... Πραμγατικά απίστευτο Από Θεσσαλονίκη περιμένουν να έρθει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ; Δεν έχει Βέροια; τι στο καλό.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Μας την έφτιαξαν εδώ επιτέλους, ανάσταση 😅 Θα σας πω στο κατάλληλο νήμα που είχα αναφέρει το θέμα. 17 minutes ago, johnny_htc said: Όχι... Καταρχήν η κεραία πρόκειται να της βάλουν Ν78 (νομίζω τετραπλό σεκτορ κιόλας αν θυμάμαι καλά) , δεν έχει κάποιο νόημα να μην λειτουργούν μπάντες που έχει ήδη και επίσης ο φίλος αναφέρει ότι πολλές φορές αναβοσβήνει η κεραία.. Από Θεσσαλονίκη περιμένουν να έρθει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ; Δεν έχει Βέροια; τι στο καλό.. Έχει βγάλει άδεια Ν78 θα μπει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω Με την αναβάθμιση θα αλλάξουν όλο τον ιστό όλα τα πανελ 2G/4G και θα βάλουν και 5G N78. Μήπως γιαυτό δεν τη κοιτάνε να πανε μια και καλή; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 22 minutes ago, johnny_htc said: Όχι... Καταρχήν η κεραία πρόκειται να της βάλουν Ν78 (νομίζω τετραπλό σεκτορ κιόλας αν θυμάμαι καλά) , δεν έχει κάποιο νόημα να μην λειτουργούν μπάντες που έχει ήδη και επίσης ο φίλος αναφέρει ότι πολλές φορές αναβοσβήνει η κεραία.. Από Θεσσαλονίκη περιμένουν να έρθει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ; Δεν έχει Βέροια; τι στο καλό.. Σίγουρα έχει Βέροια συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα ξαναπήρα το 13738, του λέω για βλάβη σε κεραία με πετάει στο 13888.🤬 Τέλος πάντων μιλάω με μια κοπελίτσα τελείως άσχετη, άρχισα εκεί να της λέω για τις συχνότητες, δε βγάλαμε άκρη με συνέδεσε με άλλον. Αυτός φαινόταν να καταλαβαίνει τι του λέω, εβλεπε τη βλαβη που ειχα δηλώσει τον Γενάρη (έχει φτιαχτεί αυτή και ξαναχάλασε τέλος Φεβρουαρίου) και ξαναδήλωσε λέει με επισήμανση "επείγουσα" βλάβη. Γενικά δεν φαινόταν να βλέπει ότι υπάρχει δηλωμένο πρόβλημα. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει τέτοιο access level ώστε να το δει. Πάντως και αλλη φορά που πήρα τηλέφωνο, μου ανέφεραν γι αυτην την βλάβη που ειχα δηλώσει τον Γενάρη. Δεν ξέρω μηπως το συνδέουν με αυτό οι τεχνικοί και λένε "το φτιάξαμε αυτο" και το κλείνουν; 😅😂 5 minutes ago, elkons said: Έχει βγάλει άδεια Ν78 θα μπει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω Με την αναβάθμιση θα αλλάξουν όλο τον ιστό όλα τα πανελ 2G/4G και θα βάλουν και 5G N78. Μήπως γιαυτό δεν τη κοιτάνε να πανε μια και καλή; Μακάρι να είναι αυτό και να ησυχάσουμε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Edited 4 Απριλίου by Bayern7 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 16 minutes ago, Bayern7 said: Σίγουρα έχει Βέροια συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα ξαναπήρα το 13738, του λέω για βλάβη σε κεραία με πετάει στο 13888.🤬 Τέλος πάντων μιλάω με μια κοπελίτσα τελείως άσχετη, άρχισα εκεί να της λέω για τις συχνότητες, δε βγάλαμε άκρη με συνέδεσε με άλλον. Αυτός φαινόταν να καταλαβαίνει τι του λέω, εβλεπε τη βλαβη που ειχα δηλώσει τον Γενάρη (έχει φτιαχτεί αυτή και ξαναχάλασε τέλος Φεβρουαρίου) και ξαναδήλωσε λέει με επισήμανση "επείγουσα" βλάβη. Γενικά δεν φαινόταν να βλέπει ότι υπάρχει δηλωμένο πρόβλημα. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει τέτοιο access level ώστε να το δει. Πάντως και αλλη φορά που πήρα τηλέφωνο, μου ανέφεραν γι αυτην την βλάβη που ειχα δηλώσει τον Γενάρη. Δεν ξέρω μηπως το συνδέουν με αυτό οι τεχνικοί και λένε "το φτιάξαμε αυτο" και το κλείνουν; 😅😂 Άμα έχεις Instagram ή messenger ή το Cosmote app πες τους τη ππεριοχή ότι σέρνεται και ότι έχουν κλείσει LTE μπάντες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σωστές υπηρεσίες δεδομένων. Πες τους να δηλώσουν βλάβη στο τεχνικό για τη συγκεκριμένη κεραία. Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από το συνεργείο σε καλούν ότι βρέθηκε πρόβλημα και αν το έχουν φτιάξει πλέον Εγώ έτσι ειχα κάνει στο παρελθόν και είχε έρθει συνεργείο τους ειχα απειλήσει εάν δεν γίνουν ενέργειες αποκατάστασης άμεσα θα δηλώσω φοτητοτητα σε άλλο πάροχο. Μετά δεν είχα στη συγκεκριμένη άλλο πρόβλημα. Δοκίμασε Έτσι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, p_k said: Μετά από τόσες μέρες και τόσες επικοινωνίες παραμένει το πρόβλημα... απίστευτο... Δηλαδή τι να κάνει η κοσμοτε; Να φέρει ρεύμα στο σταθμό; 1 minute ago, elkons said: Άμα έχεις Instagram ή messenger ή το Cosmote app πες τους τη ππεριοχή ότι σέρνεται και ότι έχουν κλείσει LTE μπάντες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σωστές υπηρεσίες δεδομένων. Πες τους να δηλώσουν βλάβη στο τεχνικό για τη συγκεκριμένη κεραία. Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από το συνεργείο σε καλούν ότι βρέθηκε πρόβλημα και αν το έχουν φτιάξει πλέον Εγώ έτσι ειχα κάνει στο παρελθόν και είχε έρθει συνεργείο τους ειχα απειλήσει εάν δεν γίνουν ενέργειες αποκατάστασης άμεσα θα δηλώσω φοτητοτητα σε άλλο πάροχο. Μετά δεν είχα στη συγκεκριμένη άλλο πρόβλημα. Δοκίμασε Έτσι. Η συγκεκριμένη βλάβη έχει εξωγενή παράγοντα. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 3 minutes ago, mixtri said: Δηλαδή τι να κάνει η κοσμοτε; Να φέρει ρεύμα στο σταθμό; Η συγκεκριμένη βλάβη έχει εξωγενή παράγοντα. Για να καταχωρήσει αίτημα εγώ το είπα 😛 Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου σε καλεί κατευθείαν το τεχνικό τμήμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 2 minutes ago, elkons said: Άμα έχεις Instagram ή messenger ή το Cosmote app πες τους τη ππεριοχή ότι σέρνεται και ότι έχουν κλείσει LTE μπάντες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σωστές υπηρεσίες δεδομένων. Πες τους να δηλώσουν βλάβη στο τεχνικό για τη συγκεκριμένη κεραία. Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από το συνεργείο σε καλούν ότι βρέθηκε πρόβλημα και αν το έχουν φτιάξει πλέον Εγώ έτσι ειχα κάνει στο παρελθόν και είχε έρθει συνεργείο τους ειχα απειλήσει εάν δεν γίνουν ενέργειες αποκατάστασης άμεσα θα δηλώσω φοτητοτητα σε άλλο πάροχο. Μετά δεν είχα στη συγκεκριμένη άλλο πρόβλημα. Δοκίμασε Έτσι. Τους έστειλα στο messenger στις 17 Μαρτίου. Τους είπα τι και πως, τους έδωσα νούμερα και ΑΦΜ από κινητά cosmote και δικό μου και συγγενών εδώ στην περιοχή, και επιπλέον (για να το κάνω πιο δραματικό) τους είπα ότι έχουμε και dropped calls πέρα από χαμηλές ταχύτητες στο mobile internet. Μου απάντησαν το εξής. «Κατόπιν ελέγχου μας το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση. Από την πλευρά μας έχουμε προωθήσει εσωτερικά αίτημα επίσπευσης ώστε να λάβεις ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.» Καμία ενημέρωση δεν έλαβα προφανώς.🤪 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Just now, Bayern7 said: Τους έστειλα στο messenger στις 17 Μαρτίου. Τους είπα τι και πως, τους έδωσα νούμερα και ΑΦΜ από κινητά cosmote και δικό μου και συγγενών εδώ στην περιοχή, και επιπλέον (για να το κάνω πιο δραματικό) τους είπα ότι έχουμε και dropped calls πέρα από χαμηλές ταχύτητες στο mobile internet. Μου απάντησαν το εξής. «Κατόπιν ελέγχου μας το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση. Από την πλευρά μας έχουμε προωθήσει εσωτερικά αίτημα επίσπευσης ώστε να λάβεις ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.» Καμία ενημέρωση δεν έλαβα προφανώς.🤪 Στείλε εκ νέου τι γίνεται με το αίτημα σου εάν πουν ακόμα είναι υπό διαχείριση για να βιαστούν έπρεπε να το κάνεις πιο δραματικό αυτό δεν είναι τίποτα..πες τους ότι θα κάνετε όλοι φορητότητα εάν δεν μπορούν να κάνουν κάτι και περιμένεις ενημέρωση τηλεφωνικά για το θέμα αυτό σχετική ενημέρωση από το τεχνικό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 10 minutes ago, mixtri said: Δηλαδή τι να κάνει η κοσμοτε; Να φέρει ρεύμα στο σταθμό; Η συγκεκριμένη βλάβη έχει εξωγενή παράγοντα. Να κάνει επίμονες ενέργειες, ώστε να πάει ρεύμα στον σταθμό, από αυτόν που στέλνει το ρεύμα. Edited 4 Απριλίου by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 7 minutes ago, p_k said: Να κάνει επίμονες ενέργειες, ώστε να πάει ρεύμα στον σταθμό, από αυτόν που στέλνει το ρεύμα. Ναι λες και δε ξέρεις που ζεις. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) Και σε εμάς είχε γίνει κάποτε κάτι αντίστοιχο 7 ώρες χωρίς ρεύμα ή περιοχή, πιο παλιά γύρω στο 2022 είχε πέσει κολώνα της ΔΕΗ εκεί π είναι κεραία της NOVA VF 13073 και την κεραία την είχαν off για κάνα μήνα η εταιρεία το ήξερε αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περίμεναν Βέβαια έχουν περάσει 3 χρόνια δεν ξέρω άμα έχουν αλλάξει κάτι. Edited 4 Απριλίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 hour ago, elkons said: Στείλε εκ νέου τι γίνεται με το αίτημα σου εάν πουν ακόμα είναι υπό διαχείριση για να βιαστούν έπρεπε να το κάνεις πιο δραματικό αυτό δεν είναι τίποτα..πες τους ότι θα κάνετε όλοι φορητότητα εάν δεν μπορούν να κάνουν κάτι και περιμένεις ενημέρωση τηλεφωνικά για το θέμα αυτό σχετική ενημέρωση από το τεχνικό. Τους τα εγραψα χυμα και τσουβαλάτα. Με αρκετή σάλτσα. 🤣 Το κλιμακώσανε λέει το θέμα. Πωπωπω κρατηθείτε γερά, δέστε ζώνες. Αρχίζει η κλιμάκωση.😆 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 hour ago, Bayern7 said: Τους τα εγραψα χυμα και τσουβαλάτα. Με αρκετή σάλτσα. 🤣 Το κλιμακώσανε λέει το θέμα. Πωπωπω κρατηθείτε γερά, δέστε ζώνες. Αρχίζει η κλιμάκωση.😆 Ευχαριστούμε για τα στοιχεία, γιατί ξανά έγινε ταυτοποίηση; Οπότε εχει προωθηθεί..αναμένουμε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, elkons said: Ευχαριστούμε για τα στοιχεία, γιατί ξανά έγινε ταυτοποίηση; Οπότε εχει προωθηθεί..αναμένουμε Τα στοιχεία που λέει αναφέρεται σε συνδέσεις και ΑΦΜ που τους έδωσα απο άλλους πλην εμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αναμένουμε. Τους τόνισα 2 φορές ξεκάθαρα ότι θέλω ενημέρωση απο τεχνικό τηλεφωνικά σε συγκεκριμένο νούμερο που τους είπα. Αντε να δούμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts