p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Μάλιστα. Ώστε με ναυαρχίδα Iphone ο συμφορουμίτης, όχι με κινεζια... Τι εξήγηση δίνουμε; Το τηλέφωνο φταίει πάλι; Edited April 21, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μάλιστα. Ώστε με ναυαρχίδα Iphone ο συμφορουμίτης, όχι με κινεζια... Τι εξήγηση δίνουμε; Το τηλέφωνο φταίει πάλι; Μα πως να φταίει το τηλέφωνο όταν τον πρώτο μήνα η ταχύτητα ήταν μπόμπα; Ή που έπεσε κόφτης ή που έπεσε κόφτης! Κι αυτό έγινε πριν της καραντίνας και του #μένουμεσπίτι Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μα πως να φταίει το τηλέφωνο όταν τον πρώτο μήνα η ταχύτητα ήταν μπόμπα; Ή που έπεσε κόφτης ή που έπεσε κόφτης! Κι αυτό έγινε πριν της καραντίνας και του #μένουμεσπίτι Συμφωνώ, αλλά υπάρχει η ταση όλα να τα ρίχνουμε στις συσκευές. Γι αυτό και ρώτησα τι συσκευή έχετε, για να βγει σωστό συμπέρασμα. Κι αν δεν κάνω λάθος, η συσκευή σου υποστηρίζει Carrier Aggregation, σωστά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Κι αν δεν κάνω λάθος, η συσκευή σου υποστηρίζει Carrier Aggregation, σωστά; Ναι ισχύει. Την εχω απενεργοποιημένη για να χρησιμοποιώ μονο την cosmote για data. Αρχές Μαρτίου υπήρξε βλάβη στο δίκτυο του OTE στον Βόλο, εαν θυμάμαι καλά τις ημερομηνίες, και αρκετοί είχαμε μείνει χωρίς adsl κ τηλεφωνία στο σταθερό (ανεξάρτητου παρόχου μιας και η βλάβη ήταν σε δίκτυο του ΟΤΕ). Για βδομάδες χρησιμοποιούσα το iphone ως hotspot με cosmote 4G κι έβλεπα ταχύτητες πολλαπλάσιες απο την adsl που έχω χρόνια (max 8Mbps, αντε 9Mbps σε ευνοϊκές συνθήκες). Κατέβαζα κι έστελνα αρχεία σε χρόνο dt αν και κυρίως το χρησιμοποιούσα για βασική πλοήγηση. Τώρα είναι απλά αστείο! Edited April 21, 2020 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ναι ισχύει. Την εχω απενεργοποιημένη για να χρησιμοποιώ μονο την cosmote για data. Αρχές Μαρτίου υπήρξε βλάβη στο δίκτυο του OTE στον Βόλο, εαν θυμάμαι καλά τις ημερομηνίες, και αρκετοί είχαμε μείνει χωρίς adsl κ τηλεφωνία στο σταθερό (ανεξάρτητου παρόχου μιας και η βλάβη ήταν σε δίκτυο του ΟΤΕ). Για βδομάδες χρησιμοποιούσα το iphone ως hotspot με cosmote 4G κι έβλεπα ταχύτητες πολλαπλάσιες απο την adsl που έχω χρόνια (max 8Mbps, αντε 9Mbps σε ευνοϊκές συνθήκες). Κατέβαζα κι έστελνα αρχεία σε χρόνο dt αν και κυρίως το χρησιμοποιούσα για βασική πλοήγηση. Τώρα είναι απλά αστείο! Έχει μπει κάποιο cap στη γραμμή σου πιθανότατα. Το πρόβλημα σου δεν είναι σε αυτήν την περίπτωση η ταχύτητα του δικτύου αλλά της γραμμής σου. Αν πρόβλημα είναι repeatable σε μεγαλύτερη περιοχή του τετραγώνου σου τότε ψάξε αλλού το πρόβλημα. Τα Xiaomi είναι μπακατελες στο θέμα config και συνήθως το bottleneck μπαίνει στο rd part. Debug του πληκτρολογίου μην κάνετε. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ, αλλά υπάρχει η ταση όλα να τα ρίχνουμε στις συσκευές. Γι αυτό και ρώτησα τι συσκευή έχετε, για να βγει σωστό συμπέρασμα. Κι αν δεν κάνω λάθος, η συσκευή σου υποστηρίζει Carrier Aggregation, σωστά; Σου εξηγεί ότι η συσκευή έχει ταχύτητα μπόμπα και όχι σαν άλλες που έχουν ταχύτητα τρόμπα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ εδώ κοζανη δε βλέπω κανένα κόφτη και από τις 11/4 είμαι ήδη στα 67gb μαζι με τα δώρα και Playnow https://www.speedtest.net/my-result/a/5986667371 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχει μπει κάποιο cap στη γραμμή σου πιθανότατα. Το πρόβλημα σου δεν είναι σε αυτήν την περίπτωση η ταχύτητα του δικτύου αλλά της γραμμής σου. Αν πρόβλημα είναι repeatable σε μεγαλύτερη περιοχή του τετραγώνου σου τότε ψάξε αλλού το πρόβλημα. Τα Xiaomi είναι μπακατελες στο θέμα config και συνήθως το bottleneck μπαίνει στο rd part. Debug του πληκτρολογίου μην κάνετε. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου εξηγεί ότι η συσκευή έχει ταχύτητα μπόμπα και όχι σαν άλλες που έχουν ταχύτητα τρόμπα. Ο άνθρωπος δεν έχει Xiaomi, αλλά iPhone Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Είμαι με iphone 11 pro max, φυσική κάρτα sim Q και esim cosmote. Την eSim πήρα τέλη Ιανουαρίου, είμαι νέος πελάτης στην cOTE, στις αρχές είχα παρα πολύ καλη ταχύτητα στην cosmote. Με Q έπιανα 30-35Mbps και σε cosmote περίπου στα ίδια, ίσως και λιγο παραπάνω. Τον τελευταίο μήνα ομως η ταχύτητα έπεσε δραματικά κι αισθητά, όπως τα βλέπετε στην φωτό. Κ στο σπίτι αλλά και στο κέντρο του Βόλου η ίδια χαμηλή ταχύτητα. Πριν λιγο μίλησα με το 13738 (τηλ για βλάβες), 2 φορές με 4 διαφορετικούς υπάλληλους. Ο ένας μου πρότεινε να απενεργοποιήσω το Wifi Calling, ο άλλος μου πρότεινε να απενεργοποιήσω το VoLTE γιατί ενδεχομένως να επηρεάζουν την ταχύτητα και ο άλλος είπε πως θα κοιτάξουν το προφιλ της συνδεσης , μ έβαλε σε αναμονή κ κόπηκε η κλήση (γι αυτό έκανα 2 κλήσεις). Βγάλτε άκρη! Το προφίλ σου φταίει. Ξαναπάρε. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο άνθρωπος δεν έχει Xiaomi, αλλά iPhone Ναι το είδα. Για αυτό λέω ότι δε φταίει η συσκευή του. Qos cap. Απλά πράγματα. Εκτός αν έκλεισε σταθμός στην περιοχή του και αναβαθμίζεται σε 5g. Φιλιπε έχεις ίδια ποιότητα σήματος; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Άρα καταλήξαμε κάπου, στο ότι δηλαδή δεν φταίει η συσκευή του Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η δική μου μέτρηση είναι από το xz1 που υποστηρίζει επίσημα η cosmote με 3ca. Αν πχ βάλω μέτρηση από το le max 2 το dl θα είναι σαφώς πολύ μικρότερο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Άρα καταλήξαμε κάπου, στο ότι δηλαδή δεν φταίει η συσκευή του Ναι. Σε αυτή την περίπτωση δε φταίει η συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ εδώ κοζανη δε βλέπω κανένα κόφτη και από τις 11/4 είμαι ήδη στα 67gb μαζι με τα δώρα και Playnow https://www.speedtest.net/my-result/a/5986667371 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί να έχει μπει cap λόγω κάποιας χρήσης πακέτου που είχε υπερβεί στο παρελθόν και να έχει κολλήσει λόγω bug. Συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με το RAN της cosmote Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Ειμαι με oneplus 5T. Αυτη τη στιγμη δεν εχω δικτυο. 1.29 down 0.78 up . Τα ξημερωματα ανεβαζα με 3mb/sec Σταδιακα θα επανερχεται απο τις 23.00 με αποκορυφωμα τα ξημερωματα που παει τεζα. Ειναι καθαρα θεμα μπουκωματος τουλαχιστον τοπικο της περιοχης. Edited April 21, 2020 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ειμαι με oneplus 5T. Αυτη τη στιγμη δεν εχω δικτυο. 1.29 down 0.78 up . Τα ξημερωματα ανεβαζα με 3Mbps. Η συσκευή σου υποστηρίζει CA; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ειμαι με oneplus 5T. Αυτη τη στιγμη δεν εχω δικτυο. 1.29 down 0.78 up . Τα ξημερωματα ανεβαζα με 3mb/sec Σταδιακα θα επανερχεται απο τις 23.00 με αποκορυφωμα τα ξημερωματα που παει τεζα. Ειναι καθαρα θεμα μπουκωματος τουλαχιστον τοπικο της περιοχης. Αν δεν είναι όλη την ημέρα τότε είναι καθαρά θέμα χωρητικότητας. Βέβαια δε ξέρω πως είναι το qos configuration της Cosmote δηλαδή αν έχει πελάτες Α κ Β κατηγορίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει network neutrality law άρα κάτι τέτοιο θα έθετε κάποιους πελάτες σε μικρότερη προτεραιότητα κάτι το οποίο είναι εμφανές όταν υπάρχει κινηση στο δίκτυο. Η Cosmote διαθέτει τέτοιο licensing. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο απογευματα παιδια. Να πω απο περιπου 18 εως 23.00... χωρις να ειναι στανταρ αυτο καθε μερα. Ειναι οι πιο φορτωμενες ωρες. Μου θυμίζει κατι εποχες 2007 που απογευματα δεν εβγαινε κληση απο καρτοκινητο κοσμοτε. Drop call με τη μια. Ε τωρα κατι αναλογο συμβαινει με τα data, λιγοτερο σοβαρο προφανως αλλα ειναι προβλημα. Σε ποια περιοχή είσαι? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η συσκευή σου υποστηρίζει CA; Δεν γνωριζω τι ειναι αυτο. Μπορω να το δω απο καπου? ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν είναι όλη την ημέρα τότε είναι καθαρά θέμα χωρητικότητας. Βέβαια δε ξέρω πως είναι το qos configuration της Cosmote δηλαδή αν έχει πελάτες Α κ Β κατηγορίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει network neutrality law άρα κάτι τέτοιο θα έθετε κάποιους πελάτες σε μικρότερη προτεραιότητα κάτι το οποίο είναι εμφανές όταν υπάρχει κινηση στο δίκτυο. Η Cosmote διαθέτει τέτοιο licensing. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια περιοχή είσαι? Περιοχη Νεας Χαληδονας , κοντα Αχαρνων που ειναι ο μεγαλος Σκλαβενιτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Σου εμφανίζει ως ένδειξη 4g+; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Σου εμφανίζει ως ένδειξη 4g+; Καλο ερωτημα. Οταν σερνομαι ειμαι σε 4G , οταν κανω ρεσταρτ στο δικτυο (με προφιλ πτησης) κλειδωνει σε 4G+ και παει αρκετα καλυτερα της ταξης του 15mbps. Με μεγαλη ασταθεια βεβαια. Μετα επανερχεται σε 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλο ερωτημα. Οταν σερνομαι ειμαι σε 4G , οταν κανω ρεσταρτ στο δικτυο (με προφιλ πτησης) κλειδωνει σε 4G+ και παει αρκετα καλυτερα της ταξης του 15mbps. Με μεγαλη ασταθεια βεβαια. Μετα επανερχεται σε 4G. Οπότε η συσκευή σου υποστηρίζει την τεχνολογία Carrier aggregation. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Carrier_aggregation Πηγή: Wikipedia Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δηλαδή στην Κατερίνη που η Β20 της πράσινης έχει γονατίσει λόγο της προσφοράς, συμπεραίνουμε ότι φταίει η Xiaomi, η αναβάθμιση σε 5G, το σύμπαν... Κύριοι η βόρεια Ελλάδα έχει θέματα και φάνηκαν με τις τελευταίες προσφορές. Enough is enough. Μετά την καραντίνα ευελπιστώ να αναλάβουν δράση και να τα επιλύσουν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Επειδη ειδα καποιο σχολειο ποιο πανω ...Εννοειτε οι 800αρες ειναι ΤΕΖΑ ..ετσι και πιασψ σκετη 800αρα δεν κανω τιποτα στην κυριολεξια , με 3 + 20 μπορω να ανοιξω κανα site ..με 7 αρα σε εξωτερικο χωρο ειναι στα 2 download...Οταν ποιανω απο κεντρο η απο mictro φυσαει το δικτυο ...Το προβλημα ειναι 6-7 cell σε μια κεραια που ειναι τιγκα ...στην ιδια καιρεα αν συνεθω σε αλλα cells βαραω 200αρια ετσι απλα ακομα και τωρα...Το θεμα ξερουν που ειναι...Και νομιζω ολοι εχουμε το ιδιο θεμα ..σε περιοχες που καλυπτει μια κεραια το δικτυο ειναι τεζα..οσο αναφορα τα κινητα , το δικο με max 300 mbps Μου δινει ιδια αποτελεσματα με το 1.2gbps capable της αδερφης μου ...εννοειτε οταν το δικτυο ειναι αδειο θα εχω 2 πλασεις ταχυτητες απο το δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Στο ίδιο σημείο, και με την ίδια κάρτα sim, με το MI A3 σε speedtest βλέπω μέχρι 30/5 ενώ με το S10e 65/15. Και με τα δύο κάνεις τη δουλειά σου, αλλά φαίνεται η διαφορά με την καλύτερη συσκευή. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δηλαδή στην Κατερίνη που η Β20 της πράσινης έχει γονατίσει λόγο της προσφοράς, συμπεραίνουμε ότι φταίει η Xiaomi, η αναβάθμιση σε 5G, το σύμπαν... Κύριοι η βόρεια Ελλάδα έχει θέματα και φάνηκαν με τις τελευταίες προσφορές. Enough is enough. Μετά την καραντίνα ευελπιστώ να αναλάβουν δράση και να τα επιλύσουν. Τα ίδια συμβαίνουν σε αρκετά σημεία όσες φορές ανέβηκα στην Θράκη. Μέσα στις πόλεις όταν δώσουν πρόσφορες σέρνεται. Γενικά έχει θέμα Β. Ελλάδα γιατί σηκώνει και το μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δηλαδή στην Κατερίνη που η Β20 της πράσινης έχει γονατίσει λόγο της προσφοράς, συμπεραίνουμε ότι φταίει η Xiaomi, η αναβάθμιση σε 5G, το σύμπαν... Κύριοι η βόρεια Ελλάδα έχει θέματα και φάνηκαν με τις τελευταίες προσφορές. Enough is enough. Μετά την καραντίνα ευελπιστώ να αναλάβουν δράση και να τα επιλύσουν. οι βορεια ελλαδα εχει θεματα και πριν τις προσφορες..και απλα κανουν την παπια..Δεν φευγω απο το δικτυο γιατι πλεον πραγματικα για μενα ειοναι οι ποιο φθοινει και εχω ενα micro που βαραει 180 mbps εξω απο το σπιτι μου ...ΚΑι οχι ολες οι περιοχες στα βορεια...Καβαλα βεροια δραμα και Θεσσαλονικη παει με οκει ταχτυτητες απο οτι μου αναφερουν φιλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 οι βορεια ελλαδα εχει θεματα και πριν τις προσφορες..και απλα κανουν την παπια..Δεν φευγω απο το δικτυο γιατι πλεον πραγματικα για μενα ειοναι οι ποιο φθοινει και εχω ενα micro που βαραει 180 mbps εξω απο το σπιτι μου ...ΚΑι οχι ολες οι περιοχες στα βορεια...Καβαλα βεροια δραμα και Θεσσαλονικη παει με οκει ταχτυτητες απο οτι μου αναφερουν φιλοι Θεσσαλονίκη καβάλα εξαρτάτε που είσαι και τι ώρα με αυτά που είδα όταν ανέβηκα και είναι το κύριο νούμερο μου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts