grsaint13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Να ρωτήσω κάτι; Το "ρούφηγμα" της μπαταρίας είναι ίδιο με του 3G; Το έχει παρατηρήσει κάποιος; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 φιλαρακο γινεται ενα που μονο μπορεις να κανεις & που εκανα και εγω ,βαζεις μια καρτα vodafone μεσα ,το βαζεισ στο itunes ,restore με back up .περνει την 6.1 χωρις τον carier της κοσμοτε (περνει ωρα ομως ετσι).μετα βαζεις την καρτα της κοσμοτε ξανα .αν σου ερθει μηνυμα ρυθμισεις δικτυου λες οχιιιιιιιιι.το τηλ εμφανιζει ξανα την επιλογη 3g on/of και οκ.περνεις την 6.1 χωρις την ρυθμιση για μονο 3g ,lte γιατι η βοντα δεν εχει ακομα lte.αυτη η πατατα στις συθμισεις δικτυου της κοσμοτε ειναι της αππλε δεν ξερω εχει ξαναγινει στο 4ς και το αλλαξαν μετα απο παραπονα .ξανααααα μανα τα ιδια .ελεος, σε μια χωρα με λιγοστη και κακη καλυψη 3g 4g δεν αφαιρεις την επιλογη τουλαχiστον να το ανοιγολκεινης οποτε θες το 3g &4g .ενα κουμπακι ειναι ασ το αφηναν Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Με σώνεις. Κάθε β΄ραδυ φορτίζω το κινητό γιατί μου τρώει την μπαταρία :):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Nα ρωτησω κατι ρε παιδια?Εαν παρω το Samsung Galaxy SIII σε LTE εκδοση απο Γερμανια θα κανει για το LTE δικτυο της Cosmote η τζαμπα τα λεφτα?Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.Ευχαριστω Edited February 11, 2013 by sonakiasfun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 http://www.speedtest.net/result/2561048000.png Παιδιά, η Cosmote έφερε το 4G και στο Λιβάδι Αράχωβας! Φοβερή ταχύτητα με full σήμα. Χώρια που μάλλον πάει και παραπάνω, αλλά το modem μου, όντας ασύρματο MiFi 4G δε μπορεί να δώσει πάνω από 30mbps μέσω wifi. Δυστυχώς δεν έχω στικάκι 4G για να δοκιμάσω. H Vodafone αντίστοιχα μπορεί να έχει full σήμα 3G, αλλά η ταχύτητα download είναι 1.5mbps (τρελλή διαφορά)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ισχύει το ότι τα data καταναλώνονται πιο γρήγορα με το 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εδω και 10 μερες που υπουιθεται πως ενεργοποιησα το 4g στη γραμμη μου δεν εχω δει ουτε μια φορα την ενδειξη να αλλαζει απο 3g. Οπουδηποτε στην Αθηνα και αν βρεθηκα. Ειμαι γκαντεμης ή ειστε κι αλλοι; Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Τι συσκευή με το λογισμικό έχεις; Είναι ενεργοποιημένο το lte ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Έχω το iphone 5 και έχω κάνει την αναβάθμιση σε 6.1 Επικοινώνησα με cosmote και ζήησα αναβάθμιση σε LTE. Από τότε οι επιλογές μου είναι 3G ή LTE. Το GSM εξαφανίστηκε. Έτσι είναι σε όλους ή μόνο σε μένα; Γιατί αν έχω μονίμως 3G θα μου τρώει την μπαταρία σαν τρελλό. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το μετάνιωσα μπορώ να ξαναγυρίσω στο παλιό κλασσικο GSM; Ναι, δυστυχώς έτσι είναι: όταν έχει ενεργοποιηθεί το LTE σε iphone 5 έχεις τις εξής επιλογές: απενεργοποίηση δεδομένων οπότε πας σε GSM ή δεδομένα και 3G όταν έχεις το LTE απενεργοποιημένο ή δεδομένα με LTE. Δηλ. με δεδομένα ενεργοποιημένα έχεις αναγκαστικά 3G μόνιμα ενεργοποιημένο. Αυτή η φοβερή υλοποίηση είναι της μηλοεταιρείας και δεν μπορείς να την ξεφορτωθείς εκτός αν βάλεις μέσα sim άλλου δικτύου το οποίο δεν υποστηρίζει LTE... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ναι, δυστυχώς έτσι είναι: όταν έχει ενεργοποιηθεί το LTE σε iphone 5 έχεις τις εξής επιλογές: απενεργοποίηση δεδομένων οπότε πας σε GSM ή δεδομένα και 3G όταν έχεις το LTE απενεργοποιημένο ή δεδομένα με LTE. Δηλ. με δεδομένα ενεργοποιημένα έχεις αναγκαστικά 3G μόνιμα ενεργοποιημένο. Αυτή η φοβερή υλοποίηση είναι της μηλοεταιρείας και δεν μπορείς να την ξεφορτωθείς εκτός αν βάλεις μέσα sim άλλου δικτύου το οποίο δεν υποστηρίζει LTE... Aπενεργοποίηση δεδομένων δεν συνεπάγεται και απενεργοποιήση 3G. Απλώς κλείνει η πρόσβαση στο internet μέσω δικτύου κινητής και γίνεται μόνο αν έχεις wifi. Παραμένεις στο δίκτυο 3G με ότι αυτό σημαίνει για τη μπαταρία σου, και ας μην γράφει πάνω 3G. Δυστυχώς με αυτήν την ενημέρωση λογισμικού που ενεργοποίησε το LTE στην Cosmote ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το 3G και να είσαι σε απλό GSM. Mπορείς να επιλέξεις μόνο μεταξύ LTE και 3G. To αν θα είναι ανοιχτά τα δεδομένα ή όχι είναι άσχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 voice over LTE ειναι δυνατό μέσω Cosmote ή σε πετάει σε 3G/2G? Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 voice over LTE ειναι δυνατό μέσω Cosmote ή σε πετάει σε 3G/2G? Πλάκα κάνεις! 2G φυσικά...:( Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τι συσκευή με το λογισμικό έχεις; Είναι ενεργοποιημένο το lte ? Iphone 5 εχω με 6.1.3 και ενεργοποιημενο lte! Μα ποτε να μην εχει γραψει lte;! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Iphone 5 εχω με 6.1.3 και ενεργοποιημενο lte! Μα ποτε να μην εχει γραψει lte;! Να υποθεσω οτι εχεις ενεργοποιησει την ..."υπηρεσια" 4ΤΖΙ απο την κοσμοτε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juantso Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αγία Παρασκευή... Παράθεση The future will not remember, the past won't forget Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zellps2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτά είναι αύριο πάω να βάλω και εγω lte! Φίλε μου που δεν έχεις δει lte το κινητό είναι απο Αμερική; Παίζουν 2 μοντέλα αιφον 5 για Ελλάδα πρέπει να έχεις το Α1429 μοντέλο αν θυμάμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyvelm Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλαματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Εχω sgs4, έκανα σύνδεση cosmote και μου έδωσαν sim 4g. Πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις για να έχω 4G ή θα μπει αυτόματα μόλις μπω σε περιοχή που πιάνει 4G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyvelm Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Και εγω sgs4 εχω και πηρα τηλ στο 13839 για να μου το ανοιξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα σας! Έκανα πρόσφατα σύνδεση και έβαλα έξτρα πακέτο internet on the go 5gb για το λόγο ότι είμαι αρκετά στους δρόμους. Μου ήρθε και το htc one το οποίο υποστηρίζει 4g. Εγώ δεν έχω νανο σιμ, και θα πάω αύριο να μου δώσουν μία. Η σιμ που θα μου δώσουν θα υποστηρίζει ήδη 4g? Και εάν ναι εγώ μετά τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι πχ; Ευχαριστώ. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα σας! Έκανα πρόσφατα σύνδεση και έβαλα έξτρα πακέτο internet on the go 5gb για το λόγο ότι είμαι αρκετά στους δρόμους. Μου ήρθε και το htc one το οποίο υποστηρίζει 4g. Εγώ δεν έχω νανο σιμ, και θα πάω αύριο να μου δώσουν μία. Η σιμ που θα μου δώσουν θα υποστηρίζει ήδη 4g? Και εάν ναι εγώ μετά τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι πχ; Ευχαριστώ. Απο την sim θα εισαι οκ.Εσυ πρεπει να καλεσεις την cosmote και να ζητησεις ενεργοποιηση του 4g(πρεπει να εχεις extra πακετο internet ή συμβολαιο με 45 ευρω παγιο και πανω).Μετα το τηλεφωνημα κανεις μια επανεκκινηση του κινητου και εχεις 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Με Cosmote συμβόλαιο στα Χανιά μια γρήγορη μέτρηση με speedtest σε galaxy S4 Test Date: Ιολ 23, 2013 10:32:25 ΜΜ Connection Type: Lte Server: Athens Download: 8742,7 kB/s Upload: 979,0 kB/s Ping: 65 ms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Aυτό είναι HSPA+, δεν είναι 4G. Eίναι σίγουρο ότι είσαι σε δίκτυο LTE; Ναι αφού γραφει 4G το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Χαλκίδα προχθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyvelm Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ναι αφού γραφει 4G το κινητό. δεν ειναι καλα νουμερακια αυτα!!!για 2 γραμμες 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 :Dδεν ειναι καλα νουμερακια αυτα!!!για 2 γραμμες 4G Όταν έκανα την μέτρηση είχε 3 γραμμές αλλά δε νομίζω να έχει και πολύ σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts