mixtri Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Την βρήκα εγώ, είναι η κεραία με eNB 4390 και είναι στο βουνό που βρίσκεται πάνω από το Σωρό Βόλου (όχι εκεί που είναι οι κεραίες της τηλεόρασης, ψηλότερα). Φαίνεται καλύπτει μεγάλη περιοχή. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός ο σταθμός άποψη μου να μην χτυπάει στην πόλη καθόλου. Downtilt όσο πάει για να καλύψει Αλυκές και πευκάκια και τέλος. Κάνει μεγάλη ζημιά στο θέμα των παρεμβολών, δυστυχώς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) Πανω απο 1 μηνα η περιοχη στην Ερετρια Ευβοιας ειναι γονατισμενη στο 4G. Ταχυτητες 0.5 down με 1 up. Απο τις βλαβες δεν βλεπουν κατι περιεργο. Αυτο επιβεβαιωμενο απο 5+ συσκευες και αριθμους κοσμοτε. Edited August 17, 2021 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Πανω απο 1 μηνα η περιοχη στην Ερετρια Ευβοιας ειναι γονατισμενη στο 4G. Ταχυτητες 0.5 down με 1 up. Απο τις βλαβες δεν βλεπουν κατι περιεργο. Αυτο επιβεβαιωμενο απο 5+ συσκευες και αριθμους κοσμοτε. Μπορείς να δεις enbid? Η περιοχή σου έχει μεικτό δίκτυο. Είμαι στη Στενή και έχει 5g από εριξον. Στη διαδρομή είδα και νοκια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μπορείς να δεις enbid? Η περιοχή σου έχει μεικτό δίκτυο. Είμαι στη Στενή και έχει 5g από εριξον. Στη διαδρομή είδα και νοκια. Nokia ran για 5G ? Η παλιό δίκτυο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Nokia ran για 5G ? Η παλιό δίκτυο . Παλιό δίκτυο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Χανιά πάντως μου διαβεβαιωσαν οτι δεν πρόκειται να γίνει καμια αναβαθμιση και οτι γνωρίζουν το προβλημα που υπαρχει με το σήμα σε πολλά σημεία και με αφήνουν να σπάσω το συμβολαιο ατελώς. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Οπότε θα προχωρήσεις σε φορητοτητα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Οπότε θα προχωρήσεις σε φορητοτητα; η wind απορίπτεται για τις τιμές η vodafone που με καλύπτει στο πακέτο που έχω τώρα ειναι 7 ευρώ τον μήνα πιο ακριβή αλλά θα έχω σήμα φούλ.Θα περιμένω και το τηλεφώνημα για να δω αν προτείνουν κάτι.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 η wind απορίπτεται για τις τιμές η vodafone που με καλύπτει στο πακέτο που έχω τώρα ειναι 7 ευρώ τον μήνα πιο ακριβή αλλά θα έχω σήμα φούλ.Θα περιμένω και το τηλεφώνημα για να δω αν προτείνουν κάτι.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Μακάρι να ησυχάσει το κεφάλι σου ! Δηλαδή δεν θα περάσουν εκεί για αλλαγή σε Ericsson ? Τόσο τουριστική περιοχή Πντως κρατά μια esim what’s up , γιατί βλέπεις Τ χάλια της κόκκινης στην υπόλοιπη Ελλάδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μπορείς να δεις enbid? Η περιοχή σου έχει μεικτό δίκτυο. Είμαι στη Στενή και έχει 5g από εριξον. Στη διαδρομή είδα και νοκια. Είμαι ανάμεσα Ερέτρια - Αμάρυνθο οικισμό Μαγούλας. Με 4G ταχύτητες χάλια. Με 3G ταχύτητες λίγο καλύτερες 2mbps Βοηθάνε τα στοιχεία στις φωτό ; Αν εννοείς κάτι άλλο πες μου γιατί δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δρέπανο Ηγουμενίτσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μακάρι να ησυχάσει το κεφάλι σου ! Δηλαδή δεν θα περάσουν εκεί για αλλαγή σε Ericsson ? Τόσο τουριστική περιοχή Πντως κρατά μια esim what’s up , γιατί βλέπεις Τ χάλια της κόκκινης στην υπόλοιπη Ελλάδα ;) Εδω δεν έχει μπει το Ηράκλειο μπροστά τα Χανιά δεν νομίζω οτι θα αναβαθμιστούν ποτέ.Πλεόν οι ταχύτητες ερχονται σε δεύτερη μοίρα εδώ με το ζορι κανουμε τηλεφωνα στον νομό χανίων και το κακό εχει παραγίνει.Με την voda ουδέποτε ειχα θεματα εδώ.Κρίμα γιατι το πακέτο μου με καλυπτε πλήρως και η τιμή του μια χαρά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δεν πειράζει φίλε, θα δίνεις λίγα ευρώ παραπάνω, αλλά θα απολαμβάνεις σωστές υπηρεσίες. Δεσ' το έτσι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δεν πειράζει φίλε, θα δίνεις λίγα ευρώ παραπάνω, αλλά θα απολαμβάνεις σωστές υπηρεσίες. Δεσ' το έτσι. Ναι έτσι ακριβώς. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μακάρι να ησυχάσει το κεφάλι σου ! Δηλαδή δεν θα περάσουν εκεί για αλλαγή σε Ericsson ? Τόσο τουριστική περιοχή Πντως κρατά μια esim what’s up , γιατί βλέπεις Τ χάλια της κόκκινης στην υπόλοιπη Ελλάδα ;) Δεν είναι μόνο στην Κρήτη που η Cosmote δεν έχει κάλυψη. Το έχω ξαναπεί ότι στην περιοχή μου παίζει με 2-3 μπάρες Edge. Όποτε καλό είναι να υπάρχει και άλλη μια esim για τους υπολοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μεσοπέλαγα με 4g (5g disconnected) Με Ericsson. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Είμαι ανάμεσα Ερέτρια - Αμάρυνθο οικισμό Μαγούλας. Με 4G ταχύτητες χάλια. Με 3G ταχύτητες λίγο καλύτερες 2mbps Βοηθάνε τα στοιχεία στις φωτό ; Αν εννοείς κάτι άλλο πες μου γιατί δεν γνωρίζω. Αλλάζουν οι κεραίες στην περιοχή. Παλιότερα ήταν καλύτερα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 (edited) Παλιότερα ήταν πολύ καλά. Το τελευταίο μηνα έχω θέματα. Έχω και συχνές αλλαγές σε Edge. Αλλάζουν εξοπλισμό ; Άμα πάντως παραμείνει έτσι η κατάσταση με το νέο εξοπλισμό , χαθήκαμε. Δεν έχουμε ούτε σταθερο εδώ απέχουμε 6 χλμ από το κέντρο του ΟΤΕ . Απίστευτα υποβαθμισμένη περιοχή τηλεπικοινωνιακά. Edited August 18, 2021 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Παλιότερα ήταν πολύ καλά. Το τελευταίο διμηνο έχω θέματα. Έχω και συχνές αλλαγές σε Edge. Καταχώρισε βλάβη. Έχουν αλλάξει και τα tilting στους σταθμούς και προφανώς σας επηρεάζει. Εκτός αν ήσουν σε οριακή κάλυψη και τώρα είσαι σε Ericsson/nokia overlap. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4723761871 Βουλγαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καταχώρισε βλάβη. Έχουν αλλάξει και τα tilting στους σταθμούς και προφανώς σας επηρεάζει. Εκτός αν ήσουν σε οριακή κάλυψη και τώρα είσαι σε Ericsson/nokia overlap. Πώς να τους το δώσω βλάβη ; Δεν βλέπουν λέει το παραμικρό πρόβλημα στη περιοχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δεν είναι μόνο στην Κρήτη που η Cosmote δεν έχει κάλυψη. Το έχω ξαναπεί ότι στην περιοχή μου παίζει με 2-3 μπάρες Edge. Όποτε καλό είναι να υπάρχει και άλλη μια esim για τους υπολοιπους. Το θέμα είναι στο σπίτι σου και στην δουλεια σου να καλύπτεσαι.Αυτό σκέφτομαι και ας πληρώσω 7 ευρώ στην Vodafone παραπάνω τον μήνα, εφόσον ξερω σίγουρα οτι θα εχω σήμα τουλάχιστον εκει που κινούμαι καθημερινα δεν νομίζω οτι υπαρχει κάποιος λόγος να παραμείνω στην Cosmote.Αν στους επόμενους 24 μήνες αλλάξει κάτι το ξαναβλέπω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4723761871 Βουλγαρη Πάντως με Xiaomi και 4G+ στη Βούλγαρη δεν έπιασα ποτέ τόσο μεγάλες ταχύτητες. Μένω εκεί κοντά. Μόνο στη πλατεία της Χαριλάου έπιασα το ανώτερο 211 download με 4G+. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Με xiaomi που δεν υποστηρίζει πλήρως 4G+ δεν είναι παράλογο που δεν βλέπεις την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Είναι πρόβλημα της συσκευής και όχι του δικτύου. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Πάντως με Xiaomi και 4G+ στη Βούλγαρη δεν έπιασα ποτέ τόσο μεγάλες ταχύτητες. Μένω εκεί κοντά. Μόνο στη πλατεία της Χαριλάου έπιασα το ανώτερο 211 download με 4G+. Έχεις το Redmi Note 8 Pro; Λογικό... Όπως λέει και ο Μάρκος, δεν έχεις όλες τις μπάντες ή τους συνδυασμούς αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts