CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Το 4G έρχεται και φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παρολο που τ χω κλειδομενο σε 4g με χει ριξει σε 3g εξω απο τ σπιτι.Μεσα νεκρο τιποτα.Wifi calling δε λειτουργει επισης.Κλησεις κανω δε μπορουν ν με παρουν. Περιοχη Λιβαδεια. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Αθήνα Ηλιούπολη H εδώ και ώρα Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Κάτι πρέπει να κάνει η κοσμοτε με το core network. Πολύ ασταθές... Χαλάει όλη την εικόνα του δικτύου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Σέρρες όλα τέλεια . Μόνο σε μια κλήση που είχα γύρισε στιγμιαία σε gprs και μετά κατευθείαν πάλι 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Κι εδώ στην Τήνο βλέπω να έχει πρόβλημα. Νωρίτερα ούτε 4G ούτε vowifi σε flight mode. Χωρίς flight mode περιέργως έπαιζε το vowifi κανονικά. Τώρα έχει 4G αλλά volte δεν βλέπω ενεργό. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Κι εδώ στην Τήνο βλέπω να έχει πρόβλημα. Νωρίτερα ούτε 4G ούτε vowifi σε flight mode. Χωρίς flight mode περιέργως έπαιζε το vowifi κανονικά. Τώρα έχει 4G αλλά volte δεν βλέπω ενεργό. Sent from my SM-G930F 4g ενεργο ναι..αλλα χωρις το volte και σε μενα και ουτε το vo wifi εμφανιζεται στο wifi calling Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Λες τα απεριοριστα να μην της βγηκαν σε καλο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Mετά την vodafone σήμερα είναι η σειρά της cosmote για blackout.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δεν ξέρω αν έχει πέσει , ναι κάνει κάτι χαζά με ρίχνει σε κλήσεις σε edge αλλά δεν έχω κανένα θέμα με τα δεδομένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Είναι ξεκάθαρο ότι ο ims έχει θέμα. Δεν είναι περίεργο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δεν ξέρω αν έχει πέσει , ναι κάνει κάτι χαζά με ρίχνει σε κλήσεις σε edge αλλά δεν έχω κανένα θέμα με τα δεδομένα . Σε εμένα με πετάει και απο τα δεδομένα. Δουλεύει για λίγο και μετά γυρνάει σε Η+ και χάνονται εντελώς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Πατρα το ίδιο με προβλήματα από το μεσημέρι και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Σπάρτη το ίδιο...VoLTE καθόλου και δεδομένα μηδέν....:worry: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Μου μυριζει αναβαθμιση 4g στη περιοχη. https://i.imgur.com/zsBuYpi.jpg https://i.imgur.com/iMyoDAX.jpg(Εξωτερικα) https://i.imgur.com/1znQfmL.jpg(Εσωτερικα) Και βεβαια τωρα παλι χαθηκε το lte . Edited August 10, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Απλώς είναι άδειο το δίκτυο καθώς τους έχει όλους εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Απλώς είναι άδειο το δίκτυο καθώς τους έχει όλους εκτός. Δεν εχεις αδικο μαλλον αυτο συμβαινει.. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παιδιά, όταν χάνει επαφή με τον IMS δεν είναι φυσιολογικό να χάνετε τα δεδομένα σε άλλο apn. Δοκιμάστε να κλείσετε το Volte μπας και... Ο IMS δεν παίζει. Αλλά τα άλλα apn παίζουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ακριβώς το ίδιο δεν είχε πάθει και η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ακριβώς το ίδιο δεν είχε πάθει και η Vodafone? ακριβώς.. απλώς δεν βλέπω την ίδια γκρίνια.. περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 ακριβώς.. απλώς δεν βλέπω την ίδια γκρίνια.. περίεργο. Δέν μπορούμε να σούρουμε και πολλά στην μαμά Cosmote :lol: ...απλά αναμένουμε να έρθει το σήμα! Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ακριβώς το ίδιο δεν είχε πάθει και η Vodafone? Δε γνωρίζω προσωπικά τι έπαθε η Vodafone. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν κάνει register στον IMS το τηλέφωνο μου. Έχω μιλήσει αρκετά σήμερα και δεν έχω κανένα θέμα. Απλά χρησιμοποιώ 3g. Απο εκεί και πέρα, αν ένα τηλέφωνο δεν κάνει register στον IMS και αποσυνδέεται από το 4g δεν είναι λογικό... ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναρωτιέμαι χωρίς σήμα έρχεται alert από 112 ?? :cry: Μην ανησυχείς, θα έρθει η αστυνομία πρώτη. Δόξα το Θεό, έχουμε περισσότερους αστυνομικούς από κεραίες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Πιο IMS σε πολλούς δεν εχει καθόλου σήμα λέμε. Χ βγάζει Δηλαδή αν κλειδώσεις το τηλέφωνο σε 3g δεν έχεις σήμα; Εμας ρε παιδιά 4 τηλέφωνα μόνο το Volte δεν παίζει... Όλα καλά κατά τα άλλα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Σε δικό μου αριθμό εταιρικό αλλά και φίλων δεν έχει σήμα. Εταιρικοί και αυτοί, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Το έβαλα σε flight mode και πάλι πίσω και δεν κάνει attach στο apn. Tragic! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ημουν με 5g-->nsa disconnected και δούλευε οκ. Λόγω έλλειψης ims με πήραν τηλέφωνο, γύρισε σε H+ και μόλις έκλεισε η κλήση, βγήκε εκτός δικτύου.. και δεν έμπαινε πάλι στο δίκτυο παρά μόνο όταν γύρισα τα δεδομένα σε vodafone.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts