georgebad Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και Αλεξανδρούπολη είναι κάτω δεδομένα, τηλέφωνο παίρνω κανονικα (volte εικονίδιο έχω) Update 15:05: τώρα όχι. Έχει εξαφανιστεί τελείως το σήμα αλλά παίζει κανονικά το vowifi.. Update 15:12: έχει επανέλθει μόνο 2g/3g ( https://ibb.co/pKYtzrg ) Θα συνεχίσει να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται το σημα...Εχεις data με 2g,3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Όχι, μόνο κλήσεις κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Θεσσαλονίκη Μόνο 2G/3G και VoWIFI Edit: Άλλο κινητό δίπλα μου με πάλι Cosmote, έχει κανονικά VoLTE/4G. Τα έχουν χάσει λίγο εκεί στην Cosmote Edited June 3, 2020 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Θεσσαλονίκη έχει 2 λεπτά που ήρθε το 3g με κλήσεις κ δεδομένα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Δεν μπαίνουν τα δεδομένα, απλά δείχνει ότι ανοίγουν... Φωνή εγώ κανονικά, ένα άλλο κινητό εδώ μόνο εξερχόμενες. Μπήκαν και τα δεδομένα, ενημέρωση από κάποιον που ρώτησε στο Facebook: τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μια προσωρινή αδυναμία που επηρεάζει μερίδα συνδρομητών ανεξαρτήτου περιοχής. Το γνωρίζουμε και ήδη καταβάλλουμε προσπάθειες αποκατάστασης. Ζητάμε την κατανόησή σου. Edited June 3, 2020 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μόλις έβγαλα αυτο το νούμερο με 4G https://www.speedtest.net/my-result/a/6139365460 1 λεπτο μετα ξαναεπεσε το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μαρούσι, έχω θέμα κι εγώ με δεδομένα. Μόνο 3G και δεν μπαίνει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πολύ μπάχαλο το δίκτυο τι γίνεται ρε παιδιά... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πολύ μπάχαλο το δίκτυο τι γίνεται ρε παιδιά... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Δεν ξερω αλλα δν μου αρέσει.. Πρώτη φορά παω απο μαγαζί σε μαγαζί γιαβνα βρω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Δεν ξερω αλλα δν μου αρέσει.. Πρώτη φορά παω απο μαγαζί σε μαγαζί γιαβνα βρω wifi Ντάξει εσείς τουλάχιστον εκει έχετε προβλήματα αραια και πού δεν εισαι στανταρ με το χάλι το δικό μας εδω στο νησί.. που είμαστε αγκαλιά με το speedport+ δουλειά και σπίτι... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Γενικευμένο πρόβλημα παντού με 4g/3g? Τι γίνεται; ειμαι χωρίς σημα τώρα Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και σε εμένα κόπηκαν τα δεδομένα. Cosmote rulesss για πολλοστή φορά.... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Εγω δεν έχω 4g και η σύζυγος είναι με "Μονο κλησεις εκτακτου αναγκης" εδω και 1 ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και γω ( τώρα περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια) Χωρίς καθόλου δεδομένα cosmote .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μόλις επανήλθαν όλα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσει ξανά... Και ένα τεστ με band 3+7+20 https://www.speedtest.net/my-result/a/6139601690 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Επανήλθαν και δω Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πάρτυ σήμερα κάνει η κυρία Cosmote. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μου έλειψαν οι περιπέτειες αλλα cosmote... Έχουμε το μπούκωμα τώρα έχουμε πεσίματα.... Να δούμε πως θα ανταποδώσει....Περιμένω απεριόριστα Ολα back to normal εδω... Με 5mbps 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Να δείτε που θα πείραξαν τπτ για να υποδεχτούν το φόρτο πσκδ με τα 10 gb... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Θεσσαλονίκη Καυτατζόγλειο οκ είναι το δίκτυο Μέτρηση band 7 http://i.postimg.cc/4xLJqxkD/Screenshot-2020-06-03-20-27-27-457-org-zwanoo-android-speedtest.jpg Edited June 3, 2020 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Θεσσαλονίκη περιοχή ΙΚΕΑ μόλις πριν λίγο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Θεσσαλονίκη περιοχή ΙΚΕΑ μόλις πριν λίγο. Στην περιοχή αυτή είχα δει ΜΙΜΟ το πέρυσι το καλοκαίρι από ΚΟΣΜΟΤΕ. Με ΧΖ3 είχα φτάσει το θρυλικό 450Μbps. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Προχθές το μεσημέρι στις 13.30 περίπου στα επείγοντα του 424 Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Στην περιοχή αυτή είχα δει ΜΙΜΟ το πέρυσι το καλοκαίρι από ΚΟΣΜΟΤΕ. Με ΧΖ3 είχα φτάσει το θρυλικό 450Μbps. Κι αυτό χωρίς να έχει 4G+ η συσκευή μου. Ως συνήθως τα Xiaomi... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 146 4g σκετο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts