mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) Βρε ας κάνουν ότι θέλουν αλλά όταν δεν ανοίγει τίποτα και σέρνονται όλα, τότε κάτι δεν πάει καλά.... ok, πάσο, πέσανε με τα μούτρα. Edited February 20, 2020 by XP130TD εκτός ΟΠΧ - χαρακτηρισισμοί Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Πραγματικά εχεις ξεφτυληστει το δίκτυο εδω... Εκανα 3 τεστ σμρ και ηταν στα 0.05 mbps δεν προλαβαί καν να τα τελιωσει... Και οταν ειχες b20... Αστο το 2G ποιο γρηγορό ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Όπου δεν πιάνει από 800αρα παίζει μια χαρά. Σίγουρα σε κάποιες προβληματικές περιοχές θα έχει θέματα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) Μεμονωμένα περιστατικά υπάρχουν όπως υπήρχαν και τα Χριστούγεννα που έδωσαν πάλι απεριόριστα. Αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με ταχύτητες θα γινόταν χαμός στο ίντερνετ. Καλό είναι να βάζετε και στατιστικά από το Netmonster για να βλέπουμε λεπτομέρειες όπως επίσης και τι συσκευή έχετε. Οχι μόνο τα speedtest Ps Έχουν πλακωθεί όλοι στα upload? Τι γίνεται? Την είδαν όλοι youtubers? :lol: :lol: Ps(2) Επίσης μην αναφέρετε καν την Vodafone. 3gb με κόφτη δεν υφίσταται σε σοβαρό δίκτυο. Edited February 19, 2020 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Οποιος νομίζει ότι ειναι λάθος τα απεριόριστα να μην τα ενεργοποιεί.. ο τολμων νικά όμως και για τον περισσότερο κόσμο η cosmote ειναι κερδισμένη με αυτές τις κινήσεις. Συν άμα κάνει κίνηση ματ κατ`εμε και δεν καταργήσει τα 8.5€ πακέτα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ βλέπω ότι δίνει τον συνηθισμένο πόνο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ βλέπω ότι δίνει τον συνηθισμένο πόνο Sent from my iPhone using Tapatalk H cosmote με απεριόριστα πάει όπως οι άλλες με περιορισμένα. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ βλέπω τραγικές ταχύτητες οπού εξυπηρετεί 800αρα στα άλλα σημεία τα πάει καλά. Από φίλους στην βόρεια Ελλάδα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη αρκετοί μου είπαν ότι σέρνεται σε αρκετά σημεία μέσα στις πόλεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ βλέπω τραγικές ταχύτητες οπού εξυπηρετεί 800αρα στα άλλα σημεία τα πάει καλά. Από φίλους στην βόρεια Ελλάδα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη αρκετοί μου είπαν ότι σέρνεται σε αρκετά σημεία μέσα στις πόλεις. Εγώ αναρωτιόμουν που έχει η cosmote only b20. Θεσσαλία, στερεά Ελλάδα και Θεσσαλονίκη Χαλκιδική πουθενά δε βρήκα Β20 μόνη της. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 B20 δεν έχει γίνει πουθενά deployed μόνη της. Όπου έχει μια μπάντα είναι 1800@20Mhz. Το speedtest.net έχει περιορισμό στα 50Mbit. Κολονακι τώρα, δείτε speedtest και fast.com, όπως θα παρατηρήσετε, είναι ακριβώς την ίδια ώρα. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5762203670 Και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Με Band 3(1800) σέρνεται το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Κρήτη Ρέθυμνο κέντρο τα πάει πολύ καλά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 https://www.speedtest.net/my-result/a/5762531951 Εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς,συνήθως είναι γύρω στα 100-105, πάντα band 3 μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Αποκόρωνας Χανίων με Β3. Το βράδυ μόνο όμως γιατί το πρωί από τις 8 έως τις 8 το βράδυ έχει "βλάβη" και δουλεύει μόνο με Edge. https://www.speedtest.net/my-result/a/5762569569 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Αποκόρωνας Χανίων με Β3. Το βράδυ μόνο όμως γιατί το πρωί από τις 8 έως τις 8 το βράδυ έχει "βλάβη" και δουλεύει μόνο με Edge. https://www.speedtest.net/my-result/a/5762569569 Συγνώμη, δεν έχετε δηλώσει τη βλάβη; Είναι δυνατόν εν ετει 2020 για 12 ώρες την ημέρα να έχετε edge; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 B20 δεν έχει γίνει πουθενά deployed μόνη της. Όπου έχει μια μπάντα είναι 1800@20Mhz. Το speedtest.net έχει περιορισμό στα 50Mbit. Κολονακι τώρα, δείτε speedtest και fast.com, όπως θα παρατηρήσετε, είναι ακριβώς την ίδια ώρα. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5762203670 Και Σέρνεται. Ρε παιδιά, ανεβάζετε με ένα carrier. Τι συσκευές έχετε πια; ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη, δεν έχετε δηλώσει τη βλάβη; Είναι δυνατόν εν ετει 2020 για 12 ώρες την ημέρα να έχετε edge; Θα εληξε καμία άδεια και θα τρέχουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Κρήτη Ρέθυμνο κέντρο τα πάει πολύ καλά πάντως Έβαλες speedtest Από 2600, για να έχει 2600 σημαίνει πως το δίκτυο έχει 3CA. Και βλέπει η συσκευή σου τη 1 μπάντα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Σέρνεται. Ρε παιδιά, ανεβάζετε με ένα carrier. Τι συσκευές έχετε πια; ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα εληξε καμία άδεια και θα τρέχουν. Εγώ Redmi note 7 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ Redmi note 7 Global Ναί όμως βλέπεις ένα Carrier. Αυτό δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση. Δεν κάνει τη συσκευή σου καλύτερη ή χειροτερη. Έχει να κάνει με αυτό που υποστηρίζει το δίκτυο, το οποίο δεν υποστηρίζει η συσκευη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Συγνώμη, δεν έχετε δηλώσει τη βλάβη; Είναι δυνατόν εν ετει 2020 για 12 ώρες την ημέρα να έχετε edge; Η επίσημη απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι έπαθε βλάβη μαζί με το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά και πρέπει να γίνει και αναβάθμιση μαζί με την επισκευή που χρειάζεται την απαραίτητη αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα καθυστέρησης λόγω γραφειοκρατίας κλπ. Γι'αυτό λέω ότι είναι τραγικοί απλά. Κι αν ισχύει αυτό με την ληγμένη άδεια που γράφει και ο mixtri παραπάνω απλά επιβεβαιώνει το μαύρο χάλι τους. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Η επίσημη απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι έπαθε βλάβη μαζί με το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά και πρέπει να γίνει και αναβάθμιση μαζί με την επισκευή που χρειάζεται την απαραίτητη αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα καθυστέρησης λόγω γραφειοκρατίας κλπ. Γι'αυτό λέω ότι είναι τραγικοί απλά. Κι αν ισχύει αυτό με την ληγμένη άδεια που γράφει και ο mixtri παραπάνω απλά επιβεβαιώνει το μαύρο χάλι τους. Δεν πιστεύω ότι μια κεραία αντιπροσωπεύει την κατάσταση ενός παρόχου.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Η επίσημη απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι έπαθε βλάβη μαζί με το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά και πρέπει να γίνει και αναβάθμιση μαζί με την επισκευή που χρειάζεται την απαραίτητη αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα καθυστέρησης λόγω γραφειοκρατίας κλπ. Γι'αυτό λέω ότι είναι τραγικοί απλά. Κι αν ισχύει αυτό με την ληγμένη άδεια που γράφει και ο mixtri παραπάνω απλά επιβεβαιώνει το μαύρο χάλι τους. Δεν πιστεύω ότι δεν κάναν κίνηση για ανανέωση άδειας. Αφού Ελλάδα ζείτε και τα ξέρετε. Δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σας. :lol: Μην τα παίρνετε αυτά στα σοβαρά γιατί θα τρελαθείτε. Το θέμα άδειας στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Όταν αυτή η κεραία εξυπηρετεί πάνω από 500 κατοίκους σε περιοχή με δύσκολη μορφολογία και δεν μπορείς να πιάσεις σήμα και παρόλα τα παράπονα από όλους στην περιοχή δεν δίνεται λύση, τότε ναι, είναι τραγικοί. Κι ας έχουν το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχουν και καλύτερη ανταπόκριση σε τέτοιες βλάβες, όχι να βρίσκουν δικαιολογίες... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Έβαλες speedtest Από 2600, για να έχει 2600 σημαίνει πως το δίκτυο έχει 3CA. Και βλέπει η συσκευή σου τη 1 μπάντα μόνο. Στο oneplus 6 μου έχω δει 3ca με την Wind μόνο. Τώρα γιατί έτυχε όταν έκανα την μέτρηση στην cosmote να κλείδωσε 2600 δεν ξέρω. Να υποστηρίζει την συσκευή η Wind και όχι η cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) Στο oneplus 6 μου έχω δει 3ca με την Wind μόνο. Τώρα γιατί έτυχε όταν έκανα την μέτρηση στην cosmote να κλείδωσε 2600 δεν ξέρω. Να υποστηρίζει την συσκευή η Wind και όχι η cosmote? Η cosmote σε κάνει configure ανάλογα με το capability που στέλνει η συσκευή. Μπορεί στην cosmote να μην στέλνει το σωστό uecap. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αυτα συνήθως είναι xml αρχεία στη συσκευή σου. Κάποια dual sim έχουν επίσης περιορισμούς όταν έχεις dual 4g. Επικοινώνησε με την ONE plus να το διορθώσουν. Θα δεις μεγάλη διαφορά με aggregation. Είσαι κατ ελάχιστο στο 50% της ταχύτητας. Edited February 19, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts