cuibono Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4766514887 Καλλιθέα τέρμα Θησέως με 3CA, αντίστοιχο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/4767487503 Εντυπωσιάστηκα...b7 -125 σκετη μεσα σε κτήριο αρκετα μακρια απο την κεραια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/4768140344 Παγκράτι Υμηττού μπροστά στα village cinemas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/4768197277 Στο σπίτι μου στο Βύρωνα σε εσωτερικό χώρο, μόνο band 3 20mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Βυζίτσα και Πινακάτες Πηλίου, παρά την τοποθέτηση σταθμού στην Βυζίτσα, σήμα με το ζόρι EDGE. Κρίμα, γιατί πίστευα πως θα διορθωνόταν η κατάσταση. Το ίδιο και στο σιδηροδρομικό σταθμό Μηλεών. Με το ζόρι EDGE. Χρόνια αυτά τα σημεία, τραγική η κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Κισσός Πηλίου που πήγα πρόσφατα ένα διήμερο, χαλιά 4G έως ανύπαρκτο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Στο Πηλιο είναι η μία ή η άλλη. Γενικά είναι καλή η κοσμοτε στο νότιο και ανατολικό Πήλιο που κινούμαι αλλά στο Βόρειο ανατολικό δυστυχώς έχει τρύπες... Γενικά να είσαι χωρίς σήμα δύσκολα αλλά όχι και απίθανο. Εγώ προτιμώ άλλο παροχο στο Πηλιο αλλά και η κοσμοτε έχει φοβερά γκάζια.... Αργαλαστη, Λαυκο, Ξυνοβρυση, Συκη, Παραλίες ανατολικού Πηλίου, Λαυκος, Μηλινα, Τρίκερι, Πλατανιάς... Άψογη Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Στο Πηλιο είναι η μία ή η άλλη. Γενικά είναι καλή η κοσμοτε στο νότιο και ανατολικό Πήλιο που κινούμαι αλλά στο Βόρειο ανατολικό δυστυχώς έχει τρύπες... Γενικά να είσαι χωρίς σήμα δύσκολα αλλά όχι και απίθανο. Εγώ προτιμώ άλλο παροχο στο Πηλιο αλλά και η κοσμοτε έχει φοβερά γκάζια.... Αργαλαστη, Λαυκο, Ξυνοβρυση, Συκη, Παραλίες ανατολικού Πηλίου, Λαυκος, Μηλινα, Τρίκερι, Πλατανιάς... Άψογη Μπα, Μιχάλη, η κατάσταση στο Πήλιο είναι λίγο διαφορετική πλέον. Είναι καλή, αλλά όχι τόσο όσο κάποτε που η διαφορά ήταν χαοτική. Η Victus είναι πιο σταθερή σε κάλυψη πλέον. Cosmote δίνει την αίσθηση κυρίως πληθυσμιακής κάλυψης, όχι τόσο γεωγραφικής. Γενικά, ενώ έχει σταθμούς, έχει σχετικά ασταθές σήμα σε διαδρομές, ενώ η Victus είναι δυνατή. Αν θυμάμαι σωστά, 25 σταθμοί Cosmote, 20 Vodafone, 14 Wind (μαζί με τις συνεγκαταστάσεις) σε όλο το Πήλιο. Αλλά μάλλον οι θέσεις που διάλεξε η Cosmote είναι για κάλυψη κυρίως κατοικημένων περιοχών και όχι τόσο για τις διαδρομές. Και κάποιες θέσεις είναι και αδικαιολόγητες, όπως ο νέος σταθμός μεταξύ Πινακάτων - Βυζίτσας που δεν καλύπτει απολύτως τίποτα εκεί που υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή μέσα στα χωριά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Κοίτα αν κρίνω από τις περιοχές που κινήθηκα πάλι η διαφορά ήταν χαοτική σε ταχύτητες αλλά και σε κάλυψη στην περιοχή των Καλών Νερών, Λαυκου και περιχωρων... Επιπλέον στο Τρίκερι μέσα στον οικισμό η μόνη με αξιοπρεπές δίκτυο... ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 (edited) Κοίτα αν κρίνω από τις περιοχές που κινήθηκα πάλι η διαφορά ήταν χαοτική σε ταχύτητες αλλά και σε κάλυψη στην περιοχή των Καλών Νερών, Λαυκου και περιχωρων... Επιπλέον στο Τρίκερι μέσα στον οικισμό η μόνη με αξιοπρεπές δίκτυο... ;) Ναι, Καλά Νερά και Λαύκο είναι καλύτερη σε κάλυψη, λόγω σταθμών με τους γνωστούς τρόπους:p. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Αν πας Βυζίτσα, Μηλιές, Τσαγκαράδα και αλλού, βγαίνει η βασική ανταγωνίστρια απείρως καλύτερη. Κάνε πχ τη διαδρομή Λαύκος - Αργαλαστή και δες ότι η Cosmote είναι με ελάχιστο EDGE και μια άλλη εταιρία, μπλε χρώματος, έχει σχεδόν σε όλη τη διαδρομή LTE. Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι το ίδιο στην ουσία, χωρίς να υπερτερεί κάπου η Cosmote. Οι ταχύτητες είναι καλύτερες, ανάλογα όμως και πάλι την τοποθεσία. Αν πας πχ Κάτω Γατζέα, δεν ξεπερνά τα 10 Mbps στο down σε ανοιχτό χώρο με 2xCA. Εγώ αναφέρομαι στη συνολική εικόνα, η οποία είναι μεν καλή, αλλά όχι τόσο όσο παλιότερα (κυρίως στην κάλυψη). Edited March 14, 2019 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Σάββατο-Κυριακή και Δευτέρα ήμουν Κοζάνη στο καρναβάλι της και στις εκδηλώσεις με της Φωτιές και τους φανους..Το μεγαλύτερο καρναβάλι στην δυτική Μακεδονία..πολύς κόσμος,πολύ φοιτητές..πολύ Θεσσαλονίκη,το δίκτυο έβγαλε στις 4 το μεσημέρι 131 και 53 μια ώρα που την έναρξη της παρελάσεις ..και την Δευτέρα στις 3μμ 142 και 48...κανενα θέμα και το βράδυ του πάρτυ Νεολαίας το Σάββατο βράδυ παρότι γινόταν της πόλης και παίζει να είχε τρελό live σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης κτλ..Φυσικά ήμουν σε ca με το leeco Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ναι, Καλά Νερά και Λαύκο είναι καλύτερη σε κάλυψη, λόγω σταθμών με τους γνωστούς τρόπους:p. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Αν πας Βυζίτσα, Μηλιές, Τσαγκαράδα και αλλού, βγαίνει η βασική ανταγωνίστρια απείρως καλύτερη. Κάνε πχ τη διαδρομή Λαύκος - Αργαλαστή και δες ότι η Cosmote είναι με ελάχιστο EDGE και μια άλλη εταιρία, μπλε χρώματος, έχει σχεδόν σε όλη τη διαδρομή LTE. Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι το ίδιο στην ουσία, χωρίς να υπερτερεί κάπου η Cosmote. Οι ταχύτητες είναι καλύτερες, ανάλογα όμως και πάλι την τοποθεσία. Αν πας πχ Κάτω Γατζέα, δεν ξεπερνά τα 10 Mbps στο down σε ανοιχτό χώρο με 2xCA. Εγώ αναφέρομαι στη συνολική εικόνα, η οποία είναι μεν καλή, αλλά όχι τόσο όσο παλιότερα (κυρίως στην κάλυψη).Συγνώμη βρε Κωνσταντίνε, αλλά μιλάμε για μεγάλες περιοχές που η πράσινη έχει πολύ καλό σήμα και οι άλλες ανύπαρκτες including την αφησο που παίζουν οριακά... Και σε πειράζουν τα 10mbps της κοσμοτε στη. Κάτω Γατζεα; Δεν είναι σωστό να συγκρινουμε σε αυτό το θέμα αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικος. Είναι η αλήθεια ότι στο Πηλιο θες dual SIM για να είσαι τέρμα παντού αλλά όχι ότι η πράσινη χειροτέρεψε... Σε καμία περίπτωση. Έχουν περιορισμό σε ισχύ και όταν παίζουν με 3 τεχνολογίες πρέπει κάπου να δώσουν βάση. Αντε να φεύγει η τρίτη γενιά να δώσει περισσότερη ισχύ στην τέταρτη :) Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ε μη μου πεις ότι δεν είναι μεγάλη η διαδρομή Λαύκος - Αργαλαστή που με την Cosmote έχεις οριακό EDGE και με Wind LTE:p Ή, χωριά όπως Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές, σταθμός κλπ. που η Vodafone κάνει μόνη της παιχνίδι (τώρα πλέον, με Wind αν δεν κάνω λάθος). Ή παραλίες όπως Νταμούχαρη, Παπά Νερό κλπ που επίσης μόνο με Vodafone έχεις σοβαρό δίκτυο. Ή στον Μυλοπόταμο, που κυρίως με Wind και λιγότερο με Vodafone κάνεις δουλειά. Ή, προς Ξυνόβρυση που επίσης αν δεν έχεις Wind ή Vodafone είσαι στις διαδρομές και στην παραλία σχεδόν εκτός δικτύου με Cosmote. Ένα και δυο μέρη είναι αυτά;:p Δεν είναι ότι δεν έχει σταθμούς. Απλά δεν έχω δει βελτίωση καμία τα τελευταία χρόνια εκεί όπου είχε θέματα. Ούτε τώρα με το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ε μη μου πεις ότι δεν είναι μεγάλη η διαδρομή Λαύκος - Αργαλαστή που με την Cosmote έχεις οριακό EDGE και με Wind LTE:p Ή, χωριά όπως Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές, σταθμός κλπ. που η Vodafone κάνει μόνη της παιχνίδι (τώρα πλέον, με Wind αν δεν κάνω λάθος). Ή παραλίες όπως Νταμούχαρη, Παπά Νερό κλπ που επίσης μόνο με Vodafone έχεις σοβαρό δίκτυο. Ή στον Μυλοπόταμο, που κυρίως με Wind και λιγότερο με Vodafone κάνεις δουλειά. Ή, προς Ξυνόβρυση που επίσης αν δεν έχεις Wind ή Vodafone είσαι στις διαδρομές και στην παραλία σχεδόν εκτός δικτύου με Cosmote. Ένα και δυο μέρη είναι αυτά;:p Δεν είναι ότι δεν έχει σταθμούς. Απλά δεν έχω δει βελτίωση καμία τα τελευταία χρόνια εκεί όπου είχε θέματα. Ούτε τώρα με το LTE. Οντως προσφατα που πηγα εκδρομη στο πηλιο οι αποδοσεις ηταν ειδικά κεντρικα της περιοχες (Μηλιες ) τραγικα κυριως στις διαδρομες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/4774168539 B3 20mhz χωρις CA ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στο ναυτιλιακό όμιλο, και στο πάρκο του η ήχου εδώ στην νέα παραλία μόνο από 1800. Χθες με πολύ κόσμο είχε περίπου 4mbps λέω εντάξει πολύ κόσμο, σήμερα ακόμη χειρότερα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Χθες το βράδυ στις ομπρέλες στην παραλία Θεσσαλονίκης Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4776517140 Και σήμερα δίπλα στην ΔΕΘ/Αγγελάκη Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4778767171 Και τα δύο με band 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Τώρα με τα gb που δίνει για τα σκ και με καλό καιρό που πάνε όλοι στη παραλία βουλιάζει το δίκτυο, εντομεταξυ 50-100 μέτρα πιο πάνω από παραλιακή βλέπεις 100+ ταχύτητα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Τώρα με τα gb που δίνει για τα σκ και με καλό καιρό που πάνε όλοι στη παραλία βουλιάζει το δίκτυο, εντομεταξυ 50-100 μέτρα πιο πάνω από παραλιακή βλέπεις 100+ ταχύτητα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως είναι και πρόβα unlimited για να δουν τι να περιμένουν. Σίγουρα θέλει κεραίες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ίσως να μην είναι τυχαίο που στα συμβόλαια δίνουν unlimited με 1,9€ για τα τριήμερα για πρώτη φορά, ίσως θέλουν να τεσταρουν και να προετοιμάσουν το έδαφος σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ακριβώς.ήδη τρομερή ανταπόκριση δικτύου σε νότια Ελλάδα.πχ Πάτρα καρναβάλι unlimited και 200άρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ίσως είναι και πρόβα unlimited για να δουν τι να περιμένουν. Σίγουρα θέλει κεραίες εκεί. Ίσως να μην είναι τυχαίο που στα συμβόλαια δίνουν unlimited με 1,9€ για τα τριήμερα για πρώτη φορά, ίσως θέλουν να τεσταρουν και να προετοιμάσουν το έδαφος σιγά σιγά Το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό αυτό ότι κάνουν τεστ για να δούνε σε πιες περιοχές έχουν πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όλοι όταν τα δίνεις Σαββατοκύριακο μόνο όλοι τα ξεζουμίζουν για να βγάλουν τα σπασμένα της εβδομάδας. Αν επιτέλους γίνουν όλα πραγματικά απεριόριστα με διάρκεια μήνα θα χαλαρώσει η κατάσταση. Αυτό τουλάχιστον έγινε στις χώρες που παρέχουν ήδη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Βέβαια το θέμα είναι τι θα γίνει αν το τολμήσει στα καρτοκινητα να δωσει, ακόμα και για ένα τριήμερο. Όπως επίσης και πόσοι ανταποκρίθηκαν και το ενεργοποίησαν σε συμβόλαιο, ίσως ο αριθμός να μην ήταν ικανός να δημιουργήσει προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Βέβαια το θέμα είναι τι θα γίνει αν το τολμήσει στα καρτοκινητα να δωσει, ακόμα και για ένα τριήμερο. Όπως επίσης και πόσοι ανταποκρίθηκαν και το ενεργοποίησαν σε συμβόλαιο, ίσως ο αριθμός να μην ήταν ικανός να δημιουργήσει προβληματα Απεριόριστο και καρτοκινητο δεν πάνε μαζί. Όποιος θέλει απεριόριστο συμβόλαιο όπως συμβαίνει παντού με εξαίρεση μόνο την gifgaf που είναι καρτοκινητο το οποίο όμως ουσιαστικά το απεριόριστο του είναι με πολύ χαμηλή ταχύτητα κατά την διάρκεια της ημέρας όταν περάσεις τα 25gb. Αν δοθούν τα απεριόριστα σε φυσιολογικές τιμές κάποιοι θα τα προτιμήσουν. Θα είναι λίγο ακριβότερα αυτά που θα δίνουν και tethering. Κάποιες χώρες τα χρεώνουν ανάλογα την ταχύτητα που δίνουν. Η φόρμουλα θα βρεθεί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ίσως αυτό είναι το τυράκι να σπρώξουν τον κόσμο στα συμβόλαια, θες καρτοκινητο? Mb με το σταγονόμετρο. Θες unlimited? Θα δώσεις κάτι παραπάνω να πας σε σύνδεση. Το θέμα είναι να βρεθει η χρυσή τομή στο κόστος ώστε να πεισθεί και ο πιο budget χρήστης να πάει σε συνδεση. Με το όριο στην ταχύτητα συμφωνώ και είναι και λογικό να υπάρχει μετά από κάποια mb, με αξιοπρεπή τα ταχύτητα βέβαια παντα, αυτό είναι κάτι που βρίσκεται ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts