MIKU Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι θα ήταν χαζό να κοπεί και το ένα και το άλλο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι θα ήταν χαζό να κοπεί και το ένα και το άλλο. Δεν πρόκεται να κοπουν, όσο περνάει ο καιρός αυξανονται σε όγκο (gb) τα πακέτα. Και λογικό ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι θα ήταν χαζό να κοπεί και το ένα και το άλλο. Δεν πρόκεται να κοπουν, όσο περνάει ο καιρός αυξανονται σε όγκο (gb) τα πακέτα. Και λογικό ειναι Το μόνο που εύχομαι είναι αυτά τα πακέτα να είναι τα προεόρτια των απεριορίστων πακέτων όπως έχουν και οι άλλοι στην καρτοκινητη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Το μόνο που εύχομαι είναι αυτά τα πακέτα να είναι τα προεόρτια των απεριορίστων πακέτων όπως έχουν και οι άλλοι στην καρτοκινητη. Ποιοι είναι οι "άλλοι" με τα απεριόριστα στην καρτοκινητη?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ουδεμία υπόδειξη σου κάνω, απλά επί μήνες και σχέδον καθημερινά σε όλα τα thread παραπονιέσαι για τα ακριβά data τηςcosmote, (και καλά κανεις) αλλά μήπως αντί να ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο να παραπονιέσαι και δυσεύρετο χρημα να πληρώνεις θα ήταν μια ορθή και σοφή επιλογή το πολύ γρήγορο, φθηνό και σε καθολική καλυψη mobile 4g Broadband των άλλων δικτύων? Τα προσωπικά μου πακέτα ξέρεις ότι όλα τα έκοψα από την cosmote και από 160+ είμαι στα 30 με 40€ στην αθλία. Οπότε κακώς το αναφέρεις. Απλά μην μου το χτυπάς συνεχώς. Δεν έχω κάτι μαζί σου άπλα να σεβόμαστε την γνώμη όλων. Και η cosmote είναι το ποιο άρτιο δίκτυο άλλα όχι παντού σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές στην ελλαδα. Έχει και τα θέματα της οπότε εμάς μας συμφέρει όλους να βελτιωθούν και οι τιμές εκτός από το δίκτυο. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιοι είναι οι "άλλοι" με τα απεριόριστα στην καρτοκινητη?!?!? Εννοώ στην Ευρώπη. Αφού την έχουμε κάνει πάλι την κουβέντα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Τα προσωπικά μου πακέτα ξέρεις ότι όλα τα έκοψα από την cosmote και από 160+ είμαι στα 30 με 40€ στην αθλία. Οπότε κακώς το αναφέρεις. Απλά μην μου το χτυπάς συνεχώς. Δεν έχω κάτι μαζί σου άπλα να σεβόμαστε την γνώμη όλων. Και η cosmote είναι το ποιο άρτιο δίκτυο άλλα όχι παντού σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές στην ελλαδα. Έχει και τα θέματα της οπότε εμάς μας συμφέρει όλους να βελτιωθούν και οι τιμές εκτός από το δίκτυο. Σέβομαι πλήρως την γνώμη σου αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθώ και θυμάμαι τις σιμ και τις εναλλαγές τους, για το καθε χρήστη του φόρουμ. Τα ακριβά data της κοσμοτέ ίσχυαν (οντως) κάποτε, τα δεδομένα μεταβληθηκαν λόγω ανταγωνισμου άρδην, όχι πλήρως αλλά υπήρξε σύγκλιση στην καρτοκινητη που αποτελεί και το 80-85% της αγοράς ενεργών σιμ. Τωρα αν προσπαθείς να με πείσεις ότι είστε πολλοί χρηστες αυτοί που χρησιμοποιείται 50-60gb το μήνα με συγχωρείς αλλά δεν πείθομαι. Αν οντως ήσασταν πολλοι θα είχαν καταρρεύσει όλα τα δίκτυα. Και για τον λόγο αυτό, εύχομαι να μην βγουν απεριόριστα πακέτα ώστε να μην μπουν και cap στις ταχύτητες. Edited April 18, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Σέβομαι πλήρως την γνώμη σου αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθώ και θυμάμαι τις σιμ και τις εναλλαγές τους, για το καθε χρήστη του φόρουμ. Τα ακριβά data της κοσμοτέ ίσχυαν (οντως) κάποτε, τα δεδομένα μεταβληθηκαν λόγω ανταγωνισμου άρδην, όχι πλήρως αλλά υπήρξε σύγκλιση στην καρτοκινητη που αποτελεί και το 80-85% της αγοράς ενεργών σιμ. Τωρα αν προσπαθείς να με πείσεις ότι είστε πολλοί χρηστες αυτοί που χρησιμοποιείται 50-60gb το μήνα με συγχωρείς αλλά δεν πείθομαι. Αν οντως ήσασταν πολλοι θα είχαν καταρρεύσει όλα τα δίκτυα. Και για τον λόγο αυτό, εύχομαι να μην βγουν απεριόριστα πακέτα ώστε να μην μπουν και cap στις ταχύτητες. Ο συνεργάτης της Cosmote που μας κάνει τις ενημερώσεις δεν νομίζω να μας λέει ότι του κατεβεί από το κεφάλι του. Νομίζω ότι οφείλω να πιστέψω αυτόν παρά τα αυθαίρετα που ακούγονται εδώ μέσα και δεν αναφέρομαι σε εσένα για να μην παρεξηγηθώ. Ο άνθρωπος επισημαίνει ότι μέσος όρος συμβολαίων δεδομένων είναι πάνω στα 10GB τον μήνα στην cosmote και πλέον υπάρχει μια τάση προς τα επάνω για αυτό αναδιαμόρφωσαν όλα τα πακέτα δεδομένων προς τα επάνω έως 40gb. Για μικτή χρήση τηλεφωνίας - δεδομένων οι χρήστες καρτοκινητης μπορεί να φαίνονται πολλοί αλλά στην πράξη από τα λεγόμενα του οι ενεργοί που κάνουν σταθερή κατανάλωση κάθε μήνα (αυτοί που βάζουν κάρτα) είναι λίγο παραπάνω από την μέση. Και όπως πολύ σωστά είπες ο μέσος όρος βγαίνει κάπου στο 1.6 γιατί πολλοί απλά συντηρούν το δεύτερο νούμερο χωρίς στην ουσία να το χρησιμοποιούν το όποιο είναι μόνο για περιστασιακή χρήση. Ένα απλό παράδειγμα έχω 2 frog και πηγαίνω και για ένα whatsup απο τα οποια περνουν μονο τα 5 ευρώ το τρίμηνο. Στην περίπτωση των συμβολαίων υπάρχουν πάρα πολλά εταιρικά με τα απεριόριστα ενδοεταιρικά και πακέτα δεδομένων που είναι τεράστιος όγκος όπως και πάρα πολλά ιδιωτικά (ναι υπάρχουν ηλίθιοι σαν έμενα που πληρώνουν 50αρια ευρώ στην εποχή μας όπως έκανα και εγώ πριν λίγο καιρό).Τα καρτοκιτητα πάντα με τα λεγόμενα του φαίνονται πολλά αλλά στην πράξη ο τζίρος τους είναι δυσανάλογος του όγκου τους. Δεν έχουμε διαφωνία απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πληρώνουμε πολύ ακριβά τα δεδομένα και την τηλεφωνία σε σχέση με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο που με λίγα παίρνεις πολλά. Edited April 18, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 10gb το μήνα για κανα lead 9 γραμμών εννοεί ο τύπος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 10GB μέσος όρος, καθόλου περίεργο. ;) Μόνο χρήση στο commuting και στη δουλειά (αν δεν υπάρχει wifi) πάμε για τουλάχιστον 5-6GB. Προσωπικά καταναλώνω 10 με 15GB το μήνα στο συμβόλαιο φωνής, χωρίς tethering και με ελάχιστο YouTube. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Και εγώ πλέον είμαι στα 6-7gb/μήνα. Ευτυχώς έχω το καρτοσυμβόλαιο το φοιτητικό στα 11,5 ευρώ αντί για 16 και βάζω και 4 ευρώ ίντερνετ στο Frog. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Το αποτέλεσμα από το δωράκι του Πάσχα: Δελτίο Τύπου: +130% η κίνηση data μέσω δικτύων κινητής COSMOTE, άγγιξε το 1 Petabyte Στο 95% η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 4G και στο 85% του 4G+ Πασχαλινές ευχές και ξεχωριστές στιγμές από τις διακοπές τους μοιράστηκαν και φέτος μέσω internet οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας, αυξάνοντας την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο κινητής COSMOTE κατά 130% τις ημέρες των γιορτών (Περίοδος 14/04/17- 17/04/17). Σύμφωνα με στοιχεία της COSMOTE, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, η κίνηση mobile data στα δίκτυά της υπερδιπλασιάστηκε συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, φτάνοντας τα 970 terabytes (1 terabyte = 1000 gigabytes). Πάνω από το 50% της κίνησης έγινε μέσω 4G/4G+, ξεπερνώντας για πρώτη φορά την κίνηση data μέσω δικτύου 3G. Συγκεντρώνοντας το 35% του συνολικού όγκου δεδομένων, το Facebook αναδείχθηκε όχι μόνο το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η δημοφιλέστερη mobile εφαρμογή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της κίνησης data, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες και ξένοι εκδρομείς ανέδειξαν την Κέρκυρα ως τον πιο δημοφιλή Πασχαλινό προορισμό, και ακολούθησαν η Πάτρα, ο Βόλος, τα Χανιά, η Λάρισα, η Χαλκίδα και η Λέσβος. Βάσει στοιχείων roaming, οι ξένοι επισκέπτες διπλασιάστηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τους περισσότερους να προέρχονται από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ ακολούθησαν Αγγλία, Βουλγαρία, Ιταλία, ΗΠΑ και Κύπρος. Στην εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης δεδομένων συνέβαλε η συνεχής επέκταση των δικτύων κινητής COSMOTE σε όλη τη χώρα. Τον Απρίλιο του 2017, η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου COSMOTE 4G ανήλθε σε 95% και του δικτύου 4G+ σε 85%. Το δίκτυο 4G της COSMOTE παραμένει Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό2. Πρόσφατα, ο Όμιλος έκανε διαθέσιμες στους καταναλωτές, πρώτος στην Ελλάδα και από τους πρώτους στον κόσμο, ταχύτητες έως και 500 Mbps σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές. Χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου, η επέκταση της υπηρεσίας σε όλη τη χώρα θα προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς. Ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει με διαφορά ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές, με τις επενδύσεις του τα τελευταία πέντε χρόνια, να ξεπερνούν τα €2 δισ. Για την επόμενη τετραετία, ο Όμιλος έχει εξαγγείλει επενδύσεις ύψους €1,5 δισ. μόνο στην Ελλάδα, κυρίως για δίκτυα σταθερής και κινητής, ώστε να προσφέρει αξιόπιστο, γρήγορο internet και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας σε όλη τη χώρα. Πηγή : COSMOTE Το 4G κίνησε περισσότερα δεδομέα από το 3G! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Και εγώ πλέον είμαι στα 6-7gb/μήνα. Ευτυχώς έχω το καρτοσυμβόλαιο το φοιτητικό στα 11,5 ευρώ αντί για 16 και βάζω και 4 ευρώ ίντερνετ στο Frog. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ παιδιά τρώω τα άντερα μου :D 4gb από το cosmote business mobile (το οποίο μου το παρέχει η εταιρία) και σε προσωπικά πακέτα 34gb από wind (συμβόλαιο 30gb + 4gb f2g φοιτητικό όπου κατάργησα πρόσφατα τα συμβόλαια της cosmote γιατί πλήρωνα τα άντερα μου 160+ ενώ τώρα 40€ τον μήνα). Παίζουν και καρτούλες frog και vodafone τα οποία είναι για συμπληρωματική χρήση σε σημεία που εχω θέματα κάλυψης με wind. Στην δουλειά έχουμε πλέον σε 3 mifi αναβαθμισμένα 90gb σύνολο και από τις 3 εταιρίες με πολύ tethering και δεκάδες μετρήσεις τα λιώνουμε η ομάδα που βγαίνουμε αλλά αυτά δεν τα μετράω γιατί είναι για αποκλειστική χρήση της δουλειάς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εγώ παιδιά τρώω τα άντερα μου :D 4gb από το cosmote business mobile (το οποίο μου το παρέχει η εταιρία) και σε προσωπικά πακέτα 34gb από wind (συμβόλαιο 30gb + 4gb f2g φοιτητικό όπου κατάργησα πρόσφατα τα συμβόλαια της cosmote γιατί πλήρωνα τα άντερα μου 160+ ενώ τώρα 40€ τον μήνα). Παίζουν και καρτούλες frog και vodafone τα οποία είναι για συμπληρωματική χρήση σε σημεία που εχω θέματα κάλυψης με wind. Στην δουλειά έχουμε πλέον σε 3 mifi αναβαθμισμένα 90gb σύνολο και από τις 3 εταιρίες με πολύ tethering και δεκάδες μετρήσεις τα λιώνουμε η ομάδα που βγαίνουμε αλλά αυτά δεν τα μετράω γιατί είναι για αποκλειστική χρήση της δουλειάς. Κοίτα πακέτο η κοσμοτε:https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_Plans_Prs Με 42 ευρώ 25GB για την ημέρα και ΑΛΛΑ 25 για 12 το βράδυ με 8 το πρωί.Σύνολο 50. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Κοίτα πακέτο η κοσμοτε:https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_Plans_Prs Με 42 ευρώ 25GB για την ημέρα και ΑΛΛΑ 25 για 12 το βράδυ με 8 το πρωί.Σύνολο 50. ρώτησα αλλά δεν ισχύει για πάντα και είναι ακριβό και αυτό το 12 με 8 το πρωί σκοτώνει. βάζεις 10ευρω στο whatsup στο afterdark για όσο καιρό ισχύει και παίρνεις +20 gb για βράδυ... Edited April 19, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πάντως κάααααατι πάει να γίνει...αν και θέλει ακόμη,,, Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Πάντως κάααααατι πάει να γίνει...αν και θέλει ακόμη,,, Κάτι πάει μα γίνει αλλά ακόμα είναι πολύ ακριβή η Cosmote όσο οι άλλες μένουν κολλημένες στην επέκταση, χωρητικότητα και ταχύτητα του δικτύου. Φυσικά Εάν το θέλεις για δουλειά το χρυσοπληρωνεις για την κάλυψη. Με τα 45€ σχεδόν που ζητάει για τα 25gb παίρνεις (αν καλύπτεσαι πάντα από το δίκτυο στο σημείο που είσαι έστω και με πολύ ποιό αργές ταχύτητες στην Αθήνα από την wind ) 60gb και αν το συνδυάσεις και με το after dark του what's up άλλα 10gb για βράδυ οπότε φτάνεις τα 70gb. Αναφέρω την wind γιατί η Vodafone δεν συμφέρει καθόλου από τιμές η οποία συμπεριφέρεται λες και το κάνει επίτηδες για να μην έρθει και άλλος κόσμος για πακέτα δεδομένων για να μην μπουκωσει παραπάνω απο ότι έχει ήδη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited April 20, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ναι είναι φαρμάκι όλες....πλην της μπλε.Η κόκκινη είναι... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Έχει παρατηρήσει κανείς να μην δίνει πάντα και τα 30mhz στην b7? εμενα σε κάποιους σταθμους(κυρίως σε αυτούς που κάνει Aggregation) στην b7 μου δείχνει 20mhz Edited April 20, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Κατέβηκα στο κέντρο. Βγήκα από το μετρό στην Ομόνοια, και πήρα την Αιόλου μέχρι την Ερμού, και μετά πάνω μέχρι το Σύνταγμα. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή με είχε μόνο σε 3G. Έκανα επανεκκίνηση 2-3 φορές αλλά τίποτα. Μπαίνω στο μετρό στο Σύνταγμα και ενδιάμεσα των σταθμών συνδεσιμότητα 0. Βγήκα στη Δάφνη και τίποτα. Λες και έχεις κλείσει τα δεδομένα, δεν βγάζει πχ θαυμαστικό. Αναγκαστικά να γυρίσω σε άλλη κάρτα για να πιάσει. Πρόβλημα μου φαίνεται. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Στις 10 περίπου σημερα είχα 4g στο σταθμό συντάγματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς να μην δίνει πάντα και τα 30mhz στην b7? εμενα σε κάποιους σταθμους(κυρίως σε αυτούς που κάνει Aggregation) στην b7 μου δείχνει 20mhz Στο band 7 τα διαθέσιμα μπλοκ είναι 5, 10, 15 και 20Mhz. Αν θες να χρησιμοποιήσεις 30MHz θες CA, δηλαδή B7+B7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Στο band 7 τα διαθέσιμα μπλοκ είναι 5, 10, 15 και 20Mhz. Αν θες να χρησιμοποιήσεις 30MHz θες CA, δηλαδή B7+B7. 20mhz χρησιμοποιούν συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Κατέβηκα στο κέντρο. Βγήκα από το μετρό στην Ομόνοια, και πήρα την Αιόλου μέχρι την Ερμού, και μετά πάνω μέχρι το Σύνταγμα. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή με είχε μόνο σε 3G. Έκανα επανεκκίνηση 2-3 φορές αλλά τίποτα. Μπαίνω στο μετρό στο Σύνταγμα και ενδιάμεσα των σταθμών συνδεσιμότητα 0. Βγήκα στη Δάφνη και τίποτα. Λες και έχεις κλείσει τα δεδομένα, δεν βγάζει πχ θαυμαστικό. Αναγκαστικά να γυρίσω σε άλλη κάρτα για να πιάσει. Πρόβλημα μου φαίνεται. Sent from my Moto X Play Όλη η περιοχή εκεί στο τρίγωνο έχει 4G+ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δεν έχω συσκευή 4G+ . Απλά μου έκανε εντύπωση που ήταν καρφωμένο στο 3G. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 20mhz χρησιμοποιούν συνήθως? Έτσι εχω δει, δίνουν 20αρι καναλι. Δεν εχω πετύχει κάπου 20+10 για CA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts