cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μάλλον κάποιοι ξεχνάτε να μας πείτε ότι εκτός του δικτυου παίζει τεράστιο ρόλο και η συσκευή, όπου μεα) τη ίδια συσκευή β) στο ίδιο σημείο γ) την ίδια ώρα οι αποκλίσεις ειναι απλα άμεσα συγκρίσιμες. (μεταξύ δικτυων). http://i.imgur.com/5HB3WhS.jpg Εννοείτε ότι η συσκευή έχει τρελή διαφορά... Τώρα εκεί που μετράς 200αρια μετά μετράς το παρακάτω 50 μέτρα πιο κάτω κάπως ξενερώνεις :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Προσωπικά, δίνω βάση σε περισσότερο ποιοτικά χαρακτηριστικά από τα 200-300mbps στο download. Συγκεκριμένα στο Upload και το ping . Η cosmote μου δίνει 10-12mbps upload σε απλό 4g και κοντά στα 50mbps σε 4g+. Κέντρο Αθήνας (περιοχή δακτυλίου) κυμαινεται στα 70mbps το upload, πάντα στην συσκευή μου αναφέρομαι, με Χ12modem. Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εγώ δε το βλέπω αυτό σαν πλεονέκτημα αλλά σαν μειονέκτημα. Δηλαδή ένα λάθος να κάνεις - πόσα δεν έχουμε κάνει - και χτυπάει το άλλο τηλέφωνο. #dislike αν και ναι, το volte έχει σχεδόν μηδενικό setup call time. Ευκαιρία να μιλήσουμε και με αυτούς τους συγγενείς που παίρνουμε μόνο κατά λάθος. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ευκαιρία να μιλήσουμε και με αυτούς τους συγγενείς που παίρνουμε μόνο κατά λάθος. :X :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Εννοείτε ότι η συσκευή έχει τρελή διαφορά... E αφού έχει διαφορά η συσκευή τι γράφεις ότι σε καποιους τους βγάζει 300 και στο ίδιο σημείο σε άλλους δίνει 50? Ούτε καν aggregation μπορεί να MHN κάνει η συσκευή τους. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, μήλα με πορτοκάλια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol::lol::lol::lol::lol: Κατέληξα σε συμπερασμα, intraband πολύ πιθανώς κάνει το pro3, μπηκα σε αμφιβολίες και να το αιτιολογήσω: Αν το καλοσκεφτείς με b3+b3 (20+20mhz) με το φασμα της και ιδιως με b7+b7 (30+30 mhz) βγαίνουν οι 300αρες down και τα 70αρια up που μου δίνει η cosmote. Ή χάνω κάτι? Τωρα πως βλέπω 4g+ ένδειξη και στην wind και στην vodafone (έστω και σπανιότερα) ειναι αλλο θεμα... μήπως οπως ειχες πει απο τα 20mhz και πάνω να το εχει ρυθμισμένο η leeco να ανάβει αυτόματα η 4g+ ένδειξη. Και να μου το αναβει το 4g+ στην wind και την vodafone μόλις βλέπει μια b7 (20mhz). Δεν ξέρω τι να πω, ίσως τελικά οι 300αρες να ειναι με intra Aggregation Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Λοιπόν καρτοκινητό frog, Βέροια. Στο mifi 910, το γνωστό από Ρωσία. MB από το πακέτο με τα 4GB με 4,44€ Κάνω 3-4 speedtests στον server της cosmote. Πάνω από 10 Mbps δεν πήγαινε. http://stash.reaper.fm/30368/17668669_1690108797682479_631764376_o.jpg Καπάκια κάνω test στον server της hyperhosting http://stash.reaper.fm/30369/17692730_1690614474298578_1134214079_o.jpg Επιβεβαιώνεται λοιπόν ο κόφτης. Με βούλα και σφραγίδα και βουλοκέρι. case closed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Bayern έχει διευκρινίσει το θέμα αυτό εδώ και καιρό, μόνο στα επίσημα 4g πακετα (gigaday, gigaweekend, 600mb κτλ) Δεν έχει κόφτη στα speedtest με σερβερ κοσμοτέ. Τα 4gb/4,40ευρώ δεν είναι επίσημο 4g πακετο, και έχει κόφτη στον σερβερ της κοσμοτέ στο speedtest. Στα 500mb δωρεάν με την online ανανεωση που δίνει, δεν έχει κόφτη. Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Bayern έχει διευκρινίσει το θέμα αυτό, μόνο στα επίσημα 4g πακετα (gigaday, gigaweeken, 600mb κτλ) δεν έχει κόφτη στα speedtest με σερβερ κοσμοτέ. Τα 4gb/4,40ευρώ δεν είναι επίσημο 4g πακετο. Κι εμένα είχε κόφτη το What's Up στα 20 Mbps στους σέρβερς του ΟΤΕ, μέχρι που πήρα 100MB δώρο από το Reload It, για 1 εβδομάδα. Μετά έπιανα 50-60... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Απλό 4g (όχι 4g+) σε εΣωτερικό χωρο στο Ρεντη (village) http://i.imgur.com/zA0vN1k.jpg Και ένα σε Η+http://i.imgur.com/DfnwXi3.jpg Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Απλό 4g (όχι 4g+) σε εσωτερικό χωρο στο Ρεντη (village) http://i.imgur.com/zA0vN1k.jpg Και ένα σε Η+http://i.imgur.com/DfnwXi3.jpg τι συσκευη εχεις; παντως οι απλες 4g συσκευες εχουνε εως 150mbs internet θεωρητικα πιστευω οτι ειναι , αλλα τελικα απο οτι φαινεται το βλεπουμε οτι το φτανει! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Leeco pro3 (x720). Cat.12 ειναι και μου κάνει 4g+, απλά εκει όμως δεν έχει η κοσμοτε 4g+ καλυψη. Πρώτη φορά είδα τέτοιο upload σε απλό 4g. Ασχετο, το Η+ της cosmote έχει βελτιωθεί πολύ, μάλλον αδειάζει όσο αυξάνονται οι 4g συσκευες. Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Leeco pro3 (x720). Cat.12 ειναι και μου κάνει 4g+, απλά εκει όμως δεν έχει η κοσμοτε 4g+ καλυψη. Πρώτη φορά είδα τέτοιο upload σε απλό 4g. Ασχετο, το Η+ της cosmote έχει βελτιωθεί πολύ, μάλλον αδειάζει όσο αυξάνονται οι 4g συσκευες. Όπως έχω πει ξανά πολλές φορές σε upload απλού 4g πιάνω πάνω από 40 σε σημείο που να θεωρώ χαμηλό το κάτω από 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πολύ χαμηλές ταχύτητες σε Band 7, κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ με Μανδηλαρά). Τύπου 25 mbps. Και τρομερά ασθενής κάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 4G στην αποβάθρα του μετρό Πανόρμου, στις 8 το πρωί. Μπάντα δεν ξέρω, δεν τις δείχνει το βασικό κινητό μου. Πολύ καλά είναι. Φανταστείτε ότι οι άλλες παίζουν με EDGE. :up: http://www.speedtest.net/android/2748560481.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 4G στην αποβάθρα του μετρό Πανόρμου, στις 8 το πρωί. Μπάντα δεν ξέρω, δεν τις δείχνει το βασικό κινητό μου. Πολύ καλά είναι. Φανταστείτε ότι οι άλλες παίζουν με EDGE. :up: http://www.speedtest.net/android/2748560481.png Μια χαρά είναι. Απλά λίγο προσοχή με την χρήση των κινητών στο μετρό γιατί οι κλέφτες σε βάζουν στο μάτι και για πότε στο αρπάζουν δεν το καταλαβαίνεις καν. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) 4G στην αποβάθρα του μετρό Πανόρμου, στις 8 το πρωί. Μπάντα δεν ξέρω, δεν τις δείχνει το βασικό κινητό μου. Πολύ καλά είναι. Φανταστείτε ότι οι άλλες παίζουν με EDGE. :up: http://www.speedtest.net/android/2748560481.png 4g+ εχει στην αποβάθρα της Πανορμου εδώ και 3εβδομαδες περιπου, τουλάχιστον στη δικη μου συσκευή. Χαμηλή σχετικα ταχύτητα σου έβγαλε, μια 150αρα μου έδειξε τη περασμένη εβδομαδα μέσα στο συρμό διερχόμενος στον σταθμό της Πανορμου. Στις αποβάθρες στο Σύνταγμα εχει απλό 4g. Πριν λίγο έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμού (στην πλατεια) : http://i.imgur.com/LfSbkyM.jpg Και γωνία με Χιλτον: http://i.imgur.com/Ocs0s6P.jpg http://i.imgur.com/YaDWxDU.jpg Edited March 31, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 4g+ εχει στην αποβάθρα της Πανορμου εδώ και 3εβδομαδες περιπου, τουλάχιστον στη δικη μου συσκευή. Χαμηλή σχετικα ταχύτητα σου έβγαλε, μια 150αρα μου έδειξε τη περασμένη εβδομαδα μέσα στο συρμό διερχόμενος στον σταθμό της Πανορμου. Η δική μου γερμανική συσκευή, παρόλο που υποστηρίζει 4G+, δε φαίνεται να λειτουργεί με τα ελληνικά δίκτυα. Η δική σου κινεζια, δεν ξέρω πως τα καταφέρνει... Ίσως ο δικός σου CPU να έχει άλλες ρυθμίσεις (έχω snapdragon 810 εγώ). Ωστόσο, πριν λίγο έπιασα κι ένα 85αρι Mbps στην Πατησίων. Οπότε οι 20 MHz μπάντες παίζουν κανονικά στο κινητό μου και σημαίνει πως η Cosmote στο σπίτι μου έχει περιορισμό στα 60 Mbps (από 1800-2600), μιας και σε καμία ώρα δεν έχω δει παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Δεν νομίζω ότι έχει σχέση ο snapdragon 821, δεν ξερω τι ευθύνεται που δεν κάνει αggregation η συσκευή σου, intraband όμως-τουλάχιστον- θα έπρεπε να σου κάνει στην cosmote. Edited March 31, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ωστόσο, πριν λίγο έπιασα κι ένα 85αρι Mbps στην Πατησίων. Οπότε οι 20 MHz μπάντες παίζουν κανονικά στο κινητό μου και σημαίνει πως η Cosmote στο σπίτι μου έχει περιορισμό στα 60 Mbps (από 1800-2600), μιας και σε καμία ώρα δεν έχω δει παραπάνω... Τι σχέση έχει το bandwidth με το αν παίζει κάποια μπάντα;; Και φυσικά δεν σημαίνει ότι έχεις band 7 όταν πιάνεις τόσο υψηλές ταχύτητες, ούτε ότι γίνεται CA με band 7. Εγώ ας πούμε με Cosmote στην επαρχία δεν έχω δει πάνω από 25 mbps με band 7 και με band 3 έχω δει και 90 mbps. Ομοίως με VF, με band 3 μόνο συνήθως βλέπω 40άρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Τι σχέση έχει το bandwidth με το αν παίζει κάποια μπάντα;; Και φυσικά δεν σημαίνει ότι έχεις band 7 όταν πιάνεις τόσο υψηλές ταχύτητες, ούτε ότι γίνεται CA με band 7. Εγώ ας πούμε με Cosmote στην επαρχία δεν έχω δει πάνω από 25 mbps με band 7 και με band 3 έχω δει και 90 mbps. Ομοίως με VF, με band 3 μόνο συνήθως βλέπω 40άρια 20 MHz bandwidth ήθελα να γράψω, από βιασύνη έκανα λάθος... ;) Απλά μου είπαν κάποιοι σε προηγούμενα μηνύματα, ότι ίσως το κινητό μου να βλέπει μόνο 10 MHz από τα 20 που έχουν οι μπάντες 1800-2600, για αυτό βλέπω μέχρι 60 Mbps στο σπίτι μου. Αλλά τελικά κάτι άλλο γίνεται. Το κινητό μου παίζει με όλες τις μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Μήτσο προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα baseband της συσκευής. Δες μήπως έχει βγαλει κανένα update ο κατασκευαστής που αλλάζει την baseband. Edited March 31, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ενδέχεται. Γι'αυτό αγοράζετε μόνο συσκευές εγκεκριμένες από τους παρόχους και τεσταρισμένες με το δικτυό τους. Διαφορετικά δεν ευθύνεται κανείς πάροχος για οποιαδήποτε διαφοροποίηση της εμπειρίας προς το χειρότερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ενδέχεται. Γι'αυτό αγοράζετε μόνο συσκευές εγκεκριμένες από τους παρόχους και τεσταρισμένες με το δικτυό τους. Διαφορετικά δεν ευθύνεται κανείς πάροχος για οποιαδήποτε διαφοροποίηση της εμπειρίας προς το χειρότερο ;) Και κάπως έτσι γίνεται το 3GPP CDMA. :mad::mad::mad: Πρέπει να το μαζέψουν πολύ γρήγορα, είναι απαράδεκτο να χρειάζεσαι branded συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Είδα 4G+ πριν λίγο και στην αποβάθρα του μετρό Μεγάρου Μουσικής, μεχρι προχθές υπήρχε μόνο Η+. Edited March 31, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Και κάπως έτσι γίνεται το 3GPP CDMA. :mad::mad::mad: Πρέπει να το μαζέψουν πολύ γρήγορα, είναι απαράδεκτο να χρειάζεσαι branded συσκευή. Έπρεπε κάπως να πουλήσουν την 5η γενιά. Η 4η σαν πείραμα ήταν τελικώς.... Δοκιμάζανε configuration. Στην 5η γενιά ξαφνικά θα λύνονται όλα τα προβλήματα. :cool: Κλασική αγορά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts