Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα στο σταθμό με s5 πριν λίγες μέρες έπιασα μεσημέρι πάνω από 70mbps

Είναι απίστευτο ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει LTE στο μετρό. Θα έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη στη διαφήμισή του. Μπράβο τους.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι απίστευτο ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει LTE στο μετρό. Θα έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη στη διαφήμισή του. Μπράβο τους.

Σε μερικούς σταθμούς έχει μόνο. Στους νέους σταθμούς ούτε 2g δεν έχει

Σε μερικούς σταθμούς έχει μόνο. Στους νέους σταθμούς ούτε 2g δεν έχει

Λογικό είναι. Δεν έχει γίνει ακόμη η εγκατάσταση. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά, αν όχι πρώτη σίγουρα από τις πρώτες. :happy:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

??

Περιεργο! Με τι κινητό? Οι ταχύτητες αυτές είναι ψωμοτυρι για Αθήνα.

EDΙT: Με το κινητό της υπογραφής σου? (Sorry το tapa δεν δείχνει τις υπογραφές, γι' αυτό ρώτησα για το κινητό).

Να μία τώρα, χύμα τελείως κάπου στο Αιγάλεω (Θηβών), με Huawei P9.

81c7e22f1f12bb1374d1058b19ee8ee5.jpg

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Είχα ξεχάσει να κάνω εγγραφή στο θέμα και τώρα μπήκα μιας και έκανα πάλι τεστ στη ίδια θέση με τότε πριν λίγο. Ναι με το κινητό της υπόθεσης είμαι ένα doogee x5 pro. Ορίστε και αποτελέσματα από τεστ πριν λίγο.

a5d178e4cdc9d58d33d0c086cfd587b7.jpg

f04e467778cbb7051f8030a6782dd05e.jpg

Αθήνα, γλυκά νερά.

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

d526ade63ee6a8aee0d944bf9f0104d7.jpg

4G+ Χανιά

LG V10

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

c70bd1da853e694a2ceb38dd6d6a384c.jpg

Στάση προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας.

Καλημέρα, ποιον σέρβερ επιλέγουμε αν έχουμε Cosmote για να μην μας χρεώνει mb για τις μετρήσεις;50694d3d390e148a17d83a30342402e9.jpg

Live to ride, ride to live...

Καλημέρα, ποιον σέρβερ επιλέγουμε αν έχουμε Cosmote για να μην μας χρεώνει mb για τις μετρήσεις;50694d3d390e148a17d83a30342402e9.jpg

Live to ride, ride to live...

Καλημέρα , νομίζω πως όποιο σέρβερ και να επιλέξεις χρεώνεσαι την μέτρηση ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Αν είναι OTE Cosmote δεν χρεώνεστε εφόσον είστε στην cosmote,στους άλλους χρεώνεστε παντου

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Προσωπικα στους servers του ote/cosmote οσες φορές έχω κάνει τεστ δε μου βγάζει πανω 15-20mbps ενώ στον hyperhosting και στον grnet χρεώνει μεν αλλά βγάζει την κανονικη ταχύτητα.

Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με φοιτητικό, όταν χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB. Αν αγοράσω πακέτο, συνήθως δουλεύει σε κανονική ταχύτητα και στους servers του ΟΤΕ. Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν τα Χριστούγεννα που είχα πάρει το πακέτο των 5gb που έδωσε προσφορά με 5€, και όσες φορές έτρεξα speedtest με ΟΤΕ έπιανε κανονική ταχύτητα.

Sent from my XT1562

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με φοιτητικό, όταν χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB. Αν αγοράσω πακέτο, συνήθως δουλεύει σε κανονική ταχύτητα και στους servers του ΟΤΕ. Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν τα Χριστούγεννα που είχα πάρει το πακέτο των 5gb που έδωσε προσφορά με 5€, και όσες φορές έτρεξα speedtest με ΟΤΕ έπιανε κανονική ταχύτητα.

Sent from my XT1562

Φαντάζομαι φουλ ταχύτητα θα έχει και στα Φοιτητικά Συμβόλαια, έτσι; Σκέφτομαι γι' αυτό των 5€ με τα 5GB (Mobile Broadband).

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως καταργήσω το Φοιτητικό F2G και να το κάνω Φοιτητικό What's Up. Το 4G θα είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά η Cosmote δεν έχει καλό σήμα για ομιλία, στα σπίτια μας στην επαρχία, ούτε καλή ποιότητα ήχου... Οπότε μάλλον θα πάω για το Mobile Broadband, να το έχω στη SIM 2.

To ότι δεν σου πιάνει φουλ ταχύτητα σε μέτρηση με server τον δικό τους, δεν σημαίνει ότι έχει κόφτη γενικά. Αν ήταν έτσι θα έβγαζε μικρό νούμερο και με τους άλλους Server, πράγμα που ευτυχώς δεν γίνεται.

Μετρηση 4G στα Νελίσσια.....7,7mbps download 3,45 upload.....λιγότερο από 3G....

Ξανα εκανα τωρα στο ιδιο σημειο....45,99 download 16,56 upload!!!Τι εγινε;;

Συνεχόμενα Μηνύματα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Mark_K

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

60a99461ccbd6109df04536f67bdc59b.jpg

Σταθμός προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας.

Μετρηση 4G στα Νελίσσια.....7,7mbps download 3,45 upload.....λιγότερο από 3G....

Ξανα εκανα τωρα στο ιδιο σημειο....45,99 download 16,56 upload!!!Τι εγινε;;

Σε άλλαξε συχνότητα ή σταθμό.

247a914ade987d3cd70068a35cf7da4c.jpg

Αγιά Παρασκευή, Αθήνα.

Edited by GiannisSma

Άλιμος μόλις τώρα.

557916cf948c7f148c46b0d9fb7e56c9.jpg

2af7954ba26927ef9cb2fb56859fca72.jpg

Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα, αλλά το ότι χρησιμοποιεί b.20.

Sent from my XT1524

Σε πολλές περιοχές χρησιμοποιεί 800, όπως οι άλλες, πού είναι το περίεργο;

Απλά βασική της συχνότητα είναι η 1800, όπως και της*VF,*γιατί συνδυάζει κάλυψη και ταχύτητες ιδανικά λόγω και του μπόλικου bandwidth που διαθέτουν εκεί. Αν δεν κάνω λάθος, η Cosmote έχει 35 MHz bandwidth στα 1800 και από αυτό δίνει τα 20 προς το παρόν στο LTE. Η VF επίσης έχει 25 MHz και δίνει τα 15 και σε κάποιες περιπτώσεις τα 20. Φτάνει και περισσεύει δηλαδή και για τις 2.

Αυτό όμως δεν αναιρεί τα πλεονεκτήματα του 800

Άλιμος μόλις τώρα.

557916cf948c7f148c46b0d9fb7e56c9.jpg

2af7954ba26927ef9cb2fb56859fca72.jpg

Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα, αλλά το ότι χρησιμοποιεί b.20.

Sent from my XT1524

Απ'ότι βλέπω δεν έχει κάτι άλλο στην περιοχή που είσαι. Ίσως δεν μπορούν να βάλουν υψηλότερες συχνότητες γιατί χρειάζονται πυκνότερο δίκτυο κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό λόγω κατοίκων;

Στον Άλιμο/Παλαιό Φάληρο ήμουν κυρίως σε Band 3.