mixtri Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Μέσα στο σταθμό με s5 πριν λίγες μέρες έπιασα μεσημέρι πάνω από 70mbps Είναι απίστευτο ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει LTE στο μετρό. Θα έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη στη διαφήμισή του. Μπράβο τους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Δεν το έγραψα σωστά, εννοώ 10-12 παραπάνω συγκριτικά με έξω. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Είναι απίστευτο ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει LTE στο μετρό. Θα έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη στη διαφήμισή του. Μπράβο τους. Σε μερικούς σταθμούς έχει μόνο. Στους νέους σταθμούς ούτε 2g δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Σε μερικούς σταθμούς έχει μόνο. Στους νέους σταθμούς ούτε 2g δεν έχει Λογικό είναι. Δεν έχει γίνει ακόμη η εγκατάσταση. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά, αν όχι πρώτη σίγουρα από τις πρώτες. :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ?? Περιεργο! Με τι κινητό? Οι ταχύτητες αυτές είναι ψωμοτυρι για Αθήνα. EDΙT: Με το κινητό της υπογραφής σου? (Sorry το tapa δεν δείχνει τις υπογραφές, γι' αυτό ρώτησα για το κινητό). Να μία τώρα, χύμα τελείως κάπου στο Αιγάλεω (Θηβών), με Huawei P9. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Είχα ξεχάσει να κάνω εγγραφή στο θέμα και τώρα μπήκα μιας και έκανα πάλι τεστ στη ίδια θέση με τότε πριν λίγο. Ναι με το κινητό της υπόθεσης είμαι ένα doogee x5 pro. Ορίστε και αποτελέσματα από τεστ πριν λίγο. Αθήνα, γλυκά νερά. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 4G+ Χανιά LG V10 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 http://i66.tinypic.com/10ynmvr.png Νεα ιωνια 4G+ Server: Hyperhosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Στάση προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημέρα, ποιον σέρβερ επιλέγουμε αν έχουμε Cosmote για να μην μας χρεώνει mb για τις μετρήσεις; Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημέρα, ποιον σέρβερ επιλέγουμε αν έχουμε Cosmote για να μην μας χρεώνει mb για τις μετρήσεις; Live to ride, ride to live... Καλημέρα , νομίζω πως όποιο σέρβερ και να επιλέξεις χρεώνεσαι την μέτρηση ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Αν είναι OTE Cosmote δεν χρεώνεστε εφόσον είστε στην cosmote,στους άλλους χρεώνεστε παντου Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Προσωπικα στους servers του ote/cosmote οσες φορές έχω κάνει τεστ δε μου βγάζει πανω 15-20mbps ενώ στον hyperhosting και στον grnet χρεώνει μεν αλλά βγάζει την κανονικη ταχύτητα. Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με φοιτητικό, όταν χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB. Αν αγοράσω πακέτο, συνήθως δουλεύει σε κανονική ταχύτητα και στους servers του ΟΤΕ. Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν τα Χριστούγεννα που είχα πάρει το πακέτο των 5gb που έδωσε προσφορά με 5€, και όσες φορές έτρεξα speedtest με ΟΤΕ έπιανε κανονική ταχύτητα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με φοιτητικό, όταν χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB. Αν αγοράσω πακέτο, συνήθως δουλεύει σε κανονική ταχύτητα και στους servers του ΟΤΕ. Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν τα Χριστούγεννα που είχα πάρει το πακέτο των 5gb που έδωσε προσφορά με 5€, και όσες φορές έτρεξα speedtest με ΟΤΕ έπιανε κανονική ταχύτητα. Sent from my XT1562 Φαντάζομαι φουλ ταχύτητα θα έχει και στα Φοιτητικά Συμβόλαια, έτσι; Σκέφτομαι γι' αυτό των 5€ με τα 5GB (Mobile Broadband). Από την άλλη σκέφτομαι μήπως καταργήσω το Φοιτητικό F2G και να το κάνω Φοιτητικό What's Up. Το 4G θα είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά η Cosmote δεν έχει καλό σήμα για ομιλία, στα σπίτια μας στην επαρχία, ούτε καλή ποιότητα ήχου... Οπότε μάλλον θα πάω για το Mobile Broadband, να το έχω στη SIM 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 To ότι δεν σου πιάνει φουλ ταχύτητα σε μέτρηση με server τον δικό τους, δεν σημαίνει ότι έχει κόφτη γενικά. Αν ήταν έτσι θα έβγαζε μικρό νούμερο και με τους άλλους Server, πράγμα που ευτυχώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Μετρηση 4G στα Νελίσσια.....7,7mbps download 3,45 upload.....λιγότερο από 3G.... Ξανα εκανα τωρα στο ιδιο σημειο....45,99 download 16,56 upload!!!Τι εγινε;; Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 30, 2017 by Mark_K Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ευχαριστώ πολύ! Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Σταθμός προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μετρηση 4G στα Νελίσσια.....7,7mbps download 3,45 upload.....λιγότερο από 3G.... Ξανα εκανα τωρα στο ιδιο σημειο....45,99 download 16,56 upload!!!Τι εγινε;; Σε άλλαξε συχνότητα ή σταθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Αγιά Παρασκευή, Αθήνα. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 1, 2017 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Χολαργός, Αθήνα. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Σταθμός μετρό Κατεχάκη, Αθήνα. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Άλιμος μόλις τώρα. Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα, αλλά το ότι χρησιμοποιεί b.20. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σε πολλές περιοχές χρησιμοποιεί 800, όπως οι άλλες, πού είναι το περίεργο; Απλά βασική της συχνότητα είναι η 1800, όπως και της*VF,*γιατί συνδυάζει κάλυψη και ταχύτητες ιδανικά λόγω και του μπόλικου bandwidth που διαθέτουν εκεί. Αν δεν κάνω λάθος, η Cosmote έχει 35 MHz bandwidth στα 1800 και από αυτό δίνει τα 20 προς το παρόν στο LTE. Η VF επίσης έχει 25 MHz και δίνει τα 15 και σε κάποιες περιπτώσεις τα 20. Φτάνει και περισσεύει δηλαδή και για τις 2. Αυτό όμως δεν αναιρεί τα πλεονεκτήματα του 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Άλιμος μόλις τώρα. Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα, αλλά το ότι χρησιμοποιεί b.20. Sent from my XT1524 Απ'ότι βλέπω δεν έχει κάτι άλλο στην περιοχή που είσαι. Ίσως δεν μπορούν να βάλουν υψηλότερες συχνότητες γιατί χρειάζονται πυκνότερο δίκτυο κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό λόγω κατοίκων; Στον Άλιμο/Παλαιό Φάληρο ήμουν κυρίως σε Band 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts