alexandros_kap Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 [ATTACH]31667[/ATTACH] Καλησπέρα , μετά από κάποιες rom που είχα δοκιμάσει είχα εγκαταστήσει μια ελληνική official και έκανα και unroot (στο download mode γράφει Samsung Official) (κ με TRiangle away έχει πάει το binary sto 1) τώρα όμως μόλις ήρθε ένα update στο kies μου έλεγε οτι δεν είναι official η ρομ (?). Τέλος πάντων έκανα backup ( με Back up Pro) και update, και όλα καλά, Θέλω όμως 100% να έχω official rom όπως βγαίνει απο το κουτι, είμαι λίγο άσχετος ,εκανα κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τον οδηγό για unroot που υπάρχει εδω τον έχεις διαβάσει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_kap Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 οταν πρωτοέκανα root κ αλλαξα ρομ τα έκανα στην τύχη πριν κάτσω κ διαβάσω τα βασικά, μετά αποφάσισα να γυρίσω στα εργοστασιακά και ειδα 1-2 βιντεάκια στο youtube απο τουσ xda & σια ,τόσο καιρό νόμιζα οτι τα είχα κάνει όλα σωστά,απλα τώρα μου πέταξε αυτό το update k την πληροφορια το kies και δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 οταν πρωτοέκανα root κ αλλαξα ρομ τα έκανα στην τύχη πριν κάτσω κ διαβάσω τα βασικά, μετά αποφάσισα να γυρίσω στα εργοστασιακά και ειδα 1-2 βιντεάκια στο youtube απο τουσ xda & σια ,τόσο καιρό νόμιζα οτι τα είχα κάνει όλα σωστά,απλα τώρα μου πέταξε αυτό το update k την πληροφορια το kies και δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος, Το binary counter πρέπει να είναι στο 0 (μηδέν) όχι στο 1. Προφανώς έχεις custom recovery και στο ξαναμετράει μόλις κάνεις reboot. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_kap Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το binary counter πρέπει να είναι στο 0 (μηδέν) όχι στο 1. Προφανώς έχεις custom recovery και στο ξαναμετράει μόλις κάνεις reboot.[/quote Καλησπέρα , είχα το κινητό με official rom , unrooted σαν να βγήκε απο το κουτί του , μονο που το binary counter ηταν =1 και το Status ηταν Modified. Oπότε τι έκανα, έκανα root me to cf auto root , μετά δούλεψα το tringle away αλλά δεν μου πήγε στο 0 το binary counter αλλά στο = NO , 1)είναι αποδεκτό αποτέλεσμα για κάποιον που θέλει να γυρίσει το κινητό του σε κατάσταση κουτιού? επίσης έτρεξα το Samsung galaxy csc εφαρμογή μετά το triangle away , ( μου γύρισε το Status σε Normal 2) όλα καλά μέχρι εδώ? και τέλος έκανα full unroot μέσω SuperSU. Συνοψίζοντας το Status είναι στο Normal και το Binary counter στο ΝΟ . Όλα εντάξει ? Το μόνο περίεργο οτι το Kies se Win 7 , μου γράφει στο firmware information : Your device's current firmware version is not supported to update firmware via kies . Current firmware version : PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC2(EUR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το binary counter πρέπει να είναι στο 0 (μηδέν) όχι στο 1. Προφανώς έχεις custom recovery και στο ξαναμετράει μόλις κάνεις reboot.[/quote Καλησπέρα , είχα το κινητό με official rom , unrooted σαν να βγήκε απο το κουτί του , μονο που το binary counter ηταν =1 και το Status ηταν Modified. Oπότε τι έκανα, έκανα root me to cf auto root , μετά δούλεψα το tringle away αλλά δεν μου πήγε στο 0 το binary counter αλλά στο = NO , 1)είναι αποδεκτό αποτέλεσμα για κάποιον που θέλει να γυρίσει το κινητό του σε κατάσταση κουτιού? επίσης έτρεξα το Samsung galaxy csc εφαρμογή μετά το triangle away , ( μου γύρισε το Status σε Normal 2) όλα καλά μέχρι εδώ? και τέλος έκανα full unroot μέσω SuperSU. Συνοψίζοντας το Status είναι στο Normal και το Binary counter στο ΝΟ . Όλα εντάξει ? Το μόνο περίεργο οτι το Kies se Win 7 , μου γράφει στο firmware information : Your device's current firmware version is not supported to update firmware via kies . Current firmware version : PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC2(EUR) Αφού είναι λάθος το firwmare, προφανώς δε θα το βλέπει το Kies... Δεν έχει βγει η MC3 στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα τα έκανες καλά... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_kap Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 αλλάζω firmware και βάζω μια απο τισ ελληνικές αν και θυμάμαι οτι είχα κατεβάσει ελληνιηκή..και κάνω πάλι τα ίδια ... οκ ευχαρίστω πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 εμεις θα παρουμε 4.2?σαν το s4? Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Έτσι έχει ανακοινωθεί οπότε ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδιά2 ερωτήσεις: Εκανα την διαδικασία για να μάθω την χώρα προέλευσης και είναι Γερμανικο. 1)Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να περάσω ελληνικό firmware ή να μείνω με το γερμανικό; 2)Αν μείνω με το γερμανικό το ότι συνδέομαι από ελλάδα θα παιξει κάποιο ρόλο στο kies; Θα κάνει κανονικά τις αναβαθμίσεις; 3)Αν δεν μείνω με το γερμανικό και πρέπει να περάσω πχ ελληνικό πρέπει να κάνω root; Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για τις ερωτήσεις που λογικά έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές, αλλά διαβάζοντας το FAQ ψιλομπερδεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 1. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να περάσεις το Ελληνικό. 2. Απλά θα παίρνεις αναβαθμίσεις όταν θα βγαίνουν για το Γερμανικό Firmware. 3. Δεν πρέπει να κάνεις Root. Ακολουθείς το οδηγό που υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά. Κάτι ακόμα και σόρυ για το πρήξιμο. Κάπου διάβασα ότι για να δει το κινητο το Kies πρέπει να αλλάξω το csc της συσκευής από dbt σε Eur. Ισχύει κάτι τέτοιο; Edited May 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κάτι ακόμα και σόρυ για το πρήξιμο. Κάπου διάβασα ότι για να δει το κινητο το Kies πρέπει να αλλάξω το csc της συσκευής από dbt σε Eur. Ισχύει κάτι τέτοιο; οχι δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα..εφοσον το κινητο ειναι γερμανικο και εχεις γερμανικο fw θα το βλεπει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Με βάση το leaked 4,2 fw που βγήκε για το s3 ,ναυποθεσουμε ότι σε κανά δίμηνο θα το έχουμε και εμείς επίσημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν ανησυχώ αν το note 2 θα πάρει τις επόμενες εκδόσεις android. Ανησυχώ αν θα συνεχίσει να παραμένει τόσο καλό-στημένο σε επόμενες εκδόσεις. Αλήθεια ποια τα σημαντικά νέα features που φέρνει η 4.2 για τα οποία θα χαρούμε να την δούμε στην συσκευή μας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πέρασα χτες στο S3 την leaked 4.2.2, και να πω την αλήθεια πέρα από την ανακατανομή, στο μενού "ρυθμίσεις" δεν είδα κάποια αξιόλογη αλλαγή και το ξαναγύρισα στην πιο σταθερή 4.1.2 stock. Από κει και πέρα, αν κάποιος γουστάρει να βλέπει το κινητό του στην "οθόνη κλειδώματος" ναι είναι ωραία, αλλά για το "κλείδωμα" το έχουμε το εργαλείο; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δεν ανησυχώ αν το note 2 θα πάρει τις επόμενες εκδόσεις android. Ανησυχώ αν θα συνεχίσει να παραμένει τόσο καλό-στημένο σε επόμενες εκδόσεις.... Μεγαλη κουβεντα ειπες με σωστοτατο προβληματισμο!!! Αυτο με ανησυχεί κι εμενα γιατι εχουμε δει στο παρελθον πολλα ευτραπελα σε αυτο το θεμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μεγαλη κουβεντα ειπες με σωστοτατο προβληματισμο!!! Αυτο με ανησυχεί κι εμενα γιατι εχουμε δει στο παρελθον πολλα ευτραπελα σε αυτο το θεμα. Και ίσως να τα βλέπουμε και σκόπιμα, προκειμένου σταδιακά να πιεστούμε να περάσουμε στο επόμενο μοντέλο. ...βεβαίως τότε θα υπάρχει xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδια μου έβγαλε update σήμερα, ξέρετε τι είναι; official όλα από Πλαίσιο αγορασμένο. voda τώρα Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Είδα ότι βγήκε η N7100XXDME6 (4.1.2) για EUR. Πάω να ψάξω για αλλαγές (αν και δεν νομίζω να είναι σημαντικές) και θα επανέλθω εκτός αν με προλάβει κάποιος άλλος. EDIT: Προστέθηκε στη λίστα με τα Επίσημα Firmwares. Edited June 17, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα. Εχω Γαλλικό. Ούτε μέσω KIES ούτε μέσω ΟΤΑ Edit: Τελικά ήρθε μέσω KIES :) Edited June 19, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Και εμένα μέσω ΟΤΑ δεν έχει έρθει τίποτα. Ελληνικό firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daemonicus Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλησπέρα, Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση; Μέσω ΟΤΑ την κατεβάζει κανονικά, κάνει επανεκκίνηση και ξεκινάει το αντροιδακη την αναβάθμιση. Περίπου στο 20-30% πέφτει με το κόκκινο σηματάκι και κάνει επανεκκίνηση πάλι λέγοντας μετά ότι η αναβάθμιση απέτυχε και να δοκιμάσω μέσω KIES. Μέσω KIES τώρα, με το που το συνδέω βγάζει το μήνυμα της αναβάθμισης, ξεκινάει όλα καλά και κατεβαζει, φτάνει στο 100% περιμένει λίγο βγάζει μήνυμα το Windows να τρέξει ένα Admin κάτι πρόγραμμα (της Samsung) και μετά κλείνει το KIES.. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό, root με κατάσταση "κανονικό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εχθες μου ηρθε ενημερωση λογισμικου. Αλλα εδω που ειμαι δεν τσουλαει η συνδεση. Γυρνωντας αθηνα θα την κανω. Την εκανε καποιος να πει τι ειναι ? Ελληνικο note απο πλαισιο αγορασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εχθες μου ηρθε ενημερωση λογισμικου. Αλλα εδω που ειμαι δεν τσουλαει η συνδεση. Γυρνωντας αθηνα θα την κανω. Την εκανε καποιος να πει τι ειναι ? Ελληνικο note απο πλαισιο αγορασμενο. Καινουριο modem και csc περιλαμβανει το update. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts