Megalos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 το ελαβα και εγω χθες βραδυ.. απο πλαισιο.. ολα οκ Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ρώτησα και αλλού παίδες και όποιος μπορεί ας μου πει. Η εγκατάσταση όλων τη προσθέτει και αν αξίζει. :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγώ πέρασα την unbranded με odin χωρίς format πάνω από την 4.1.1 και όλα φαίνονται ΟΚ. Θα δείξει...:D Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ελληνική αναβάθμιση σε 4.1.2 285,98mb Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Eχει δοκιμασει κανεις την xxdmb6 (Γαλλική) ? Ισχυει οτι ειναι ελαφρως πιο γρήγορη?Με odin θα μπει κανονικα χωρις να αλλάξει το counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Eχει δοκιμασει κανεις την xxdmb6 (Γαλλική) ? Ισχυει οτι ειναι ελαφρως πιο γρήγορη?Με odin θα μπει κανονικα χωρις να αλλάξει το counter? Δεν την έχω δοκιμάσει ,στο xda είχα διαβάσει κάποια σχόλια (άλλα θετικά και άλλα αρνητικά ) .Αν την βάλεις δεν αυξάνεται ο counter καθώς πρόκειται για official firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ελεος με αυτη την cosmote. Ακομη περιμενουμε την 4.1.2. Στο galaxy s2 (vodafone)μου ηρθε, και στο note 2 εχω ακομη την 4.1.1. Υπαρχει καμια ενημερωση για τα cosmote branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ελεος με αυτη την cosmote. Ακομη περιμενουμε την 4.1.2. Στο galaxy s2 (vodafone)μου ηρθε, και στο note 2 εχω ακομη την 4.1.1. Υπαρχει καμια ενημερωση για τα cosmote branded; Τσέκαρε λίγο αν είναι αυτή: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=COS#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ελεος με αυτη την cosmote. Ακομη περιμενουμε την 4.1.2. Στο galaxy s2 (vodafone)μου ηρθε, και στο note 2 εχω ακομη την 4.1.1. Υπαρχει καμια ενημερωση για τα cosmote branded; Κι εδώ Cosmote branded και δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα ... Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Αυτη την εκδοση εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Όπως φαίνεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος, έχει βγει η cosmote 4.1.2. Συνδεθείτε με το kies και κάντε την αναβάθμιση, αν δε θέλετε να την κάνετε με Odin. Edited April 8, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Όπως φαίνεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος, έχει βγει η cosmote 4.1.2. Συνδεθείτε με το kies και κάντε την αναβάθμιση, αν δε θέλετε να την κάνετε με Odin. δυστυχως οταν συνδεομαι με το kies, μου λεει οτι η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου! το εχω αγορασει απο Γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 δυστυχως οταν συνδεομαι με το kies, μου λεει οτι η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου! το εχω αγορασει απο Γερμανο. Μάλλον δεν έχει το σωστό λογισμικό, μπορεί και να μην είναι ελληνικό το firmware. Διάβασε το FAQ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απο την παραπανω φωτο φαινεται τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απο την παραπανω φωτο φαινεται τι ειναι; Κανε την διαδικασία που περιγράφεται στο FAQ για νε δεις την χωρα προέλευσης του τηλεφώνου ,και το σωστό firmware .....ούτε πέντε λεπτά δεν θα σου πάρει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Κανε την διαδικασία που περιγράφεται στο FAQ για νε δεις την χωρα προέλευσης του τηλεφώνου ,και το σωστό firmware .....ούτε πέντε λεπτά δεν θα σου πάρει . εκανα τη διαδικασια και το αποτελεσμα ειναι αυτο στη φωτο. τι λετε να κανω; αν θα το περασω τι πρεπει να κανω για να μη χασω τιποτα; βεβαια δεν ξερω αν θα συνδεσω το τηλεφωνο θα μου γραψει παλι οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογ/κου.[ATTACH]31554[/ATTACH] Edited April 9, 2013 by gianisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemiris Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα σε όλους! Μπορείτε ρε παιδιά να μου πείτε τι ανβάθμιση firmware ήταν η σημερινή δεδομένου ότι ήδη ήμουν σε 4.1.2???Συγνώμη έχω το galaxy noyte II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ποια επισημη ρομ φοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemiris Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 πολωνική Ν7100ΧΧΔΛΚ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 εκανα τη διαδικασια και το αποτελεσμα ειναι αυτο στη φωτο. τι λετε να κανω; αν θα το περασω τι πρεπει να κανω για να μη χασω τιποτα; βεβαια δεν ξερω αν θα συνδεσω το τηλεφωνο θα μου γραψει παλι οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογ/κου.[ATTACH]31554[/ATTACH] καμμια προταση παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καμμια προταση παιδια; Κανε ενα backup με titanium αν εισαι root αλλιώς με carbon ,αποθήκευσε τις επαφές σου αν δεν τις εχεις στο gmail σου ,και πέρνα το . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κανε ενα backup με titanium αν εισαι root αλλιώς με carbon ,αποθήκευσε τις επαφές σου αν δεν τις εχεις στο gmail σου ,και πέρνα το . το τηλεφωνο ειναι απειραχτο οπως το πηρα. εκανα back up μεσω kies αλλα οταν το συνδεσα μου λεει οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. τη διαδικασια απο την παραπανω φωτο που εχω επισυναψει την εκανα χωρις να συνδεσω το τηλεφωνο. στο τελευταιο σταδιο (φωτο) λογικα θα πρεπει να το συνδεσω, αλλα δεν ξερω μηπως μου γραψει παλι οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. συγγνωμη για τη (ζαλαδα), αλλα δε γνωριζω πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 το τηλεφωνο ειναι απειραχτο οπως το πηρα. εκανα back up μεσω kies αλλα οταν το συνδεσα μου λεει οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. τη διαδικασια απο την παραπανω φωτο που εχω επισυναψει την εκανα χωρις να συνδεσω το τηλεφωνο. στο τελευταιο σταδιο (φωτο) λογικα θα πρεπει να το συνδεσω, αλλα δεν ξερω μηπως μου γραψει παλι οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. συγγνωμη για τη (ζαλαδα), αλλα δε γνωριζω πολλα. Αν προχωρήσεις τη διαδικασία, θα μπορέσεις να το αναβαθμίσεις. Απλά θα πρέπει να βάλεις το κινητό σε download mode πριν το συνδέσεις (θα σου το πεί και το KIES). Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 το τηλεφωνο ειναι απειραχτο οπως το πηρα. εκανα back up μεσω kies αλλα οταν το συνδεσα μου λεει οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. τη διαδικασια απο την παραπανω φωτο που εχω επισυναψει την εκανα χωρις να συνδεσω το τηλεφωνο. στο τελευταιο σταδιο (φωτο) λογικα θα πρεπει να το συνδεσω, αλλα δεν ξερω μηπως μου γραψει παλι οτι δεν υποστηριζει αναβαθμιση. συγγνωμη για τη (ζαλαδα), αλλα δε γνωριζω πολλα. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό, αλλά μάλλον έχει αλλάξει το csc ή κάποιο άλλο αρχείο του firmware έχει αλλοιωθεί. Κάνε τη διαδικασία και θα γίνει η αναβάθμιση αυτόματα, μη φοβάσαι τίποτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το τηλέφωνο είναι ελληνικό, αλλά μάλλον έχει αλλάξει το csc ή κάποιο άλλο αρχείο του firmware έχει αλλοιωθεί. Κάνε τη διαδικασία και θα γίνει η αναβάθμιση αυτόματα, μη φοβάσαι τίποτα. ολα πηγαν καλα! ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts