Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανεις οτι και εγω ... Να της παρεις WP να το κανεις με NFC (ακουμπημα και εφυγε)

Ασε που το εμαθε και τωρα οταν θελει να στειλω/στειλει φωτο μου λεει "ελα να φιληθουν τα κινητα μας " ΛΟΛ

Προσπάθησα. Προσπάθησα σκληρά.ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο μήλο θέλει.....

Υ.Γ. Σαν nfc φευγουν τα αρχεία με το παραπάνω πρόγραμμα. Σφαίρα....

Υ.Γ.2 Στην apple, ούτε το nfc δεν άφησαν ελεύθερο. Πότε θα πάρουν στροφή αυτοί???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενημέρωση για τις παρακάτω εφαρμογές:

Lumia Camera 5

Μεταφορά δεδομένων

Shazam

Βοήθεια+συμβουλές Lumia

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενημέρωση για τις παρακάτω εφαρμογές:

Lumia Camera 5

Μεταφορά δεδομένων

Shazam

Βοήθεια+συμβουλές Lumia

Τι αλλάζει στη Lumia Camera 5 φίλε μου αν μπορείς να μου πεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τι αλλάζει στη Lumia Camera 5 φίλε μου αν μπορείς να μου πεις.

Bug fixes αναφέρουν για το σημερινό update.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μακάρι να έφτιαξαν στη Lumia camera το ότι η εφαρμογή παρέμενε ανοιχτή και ρουφούσε μπαταρία. Σε εμένα δεν εχει εμφανιστεί ακόμη.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Μακάρι να έφτιαξαν στη Lumia camera το ότι η εφαρμογή παρέμενε ανοιχτή και ρουφούσε μπαταρία. Σε εμένα δεν εχει εμφανιστεί ακόμη.

Δεν το έφτιαξαν, συνεχίζει να τρέχει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κι αλλα 100gb free στο onedrive για όσους είναι χρηστες dropbox. Μολις το εκανα και εχω 230gb :)

http://m.windowscentral.com/microsoft-offers-100gb-free-onedrive-storage-dropbox-users

Κι αλλα 100gb free στο onedrive για όσους είναι χρηστες dropbox. Μολις το εκανα και εχω 230gb :)

http://m.windowscentral.com/microsoft-offers-100gb-free-onedrive-storage-dropbox-users

Ευχαριστούμε.

Μας βλέπω σε 2 χρονάκια αν δε βγει καμιά καινούρια προσφορά να τρέχουμε να φτιάχνουμε καινούρια account για να σώσουμε τα εξτρα αρχεία

Ευχαριστούμε.

Μας βλέπω σε 2 χρονάκια αν δε βγει καμιά καινούρια προσφορά να τρέχουμε να φτιάχνουμε καινούρια account για να σώσουμε τα εξτρα αρχεία

όταν τελειώσει η προσφορά δεν χάνεις τα αρχεία σου απλά δεν μπορείς χρησιμοποιήσεις άλλο extra χώρο

http://answers.microsoft.com/en-us/onedrive/forum/sdfiles-sdother/what-will-happen-to-the-onedrive-storage-from-bing/671a1a30-360c-4368-a027-07d7bab39790

as the offer provides two years validity, when that already expires you won't be able to add new files to that storage. The data you uploaded to OneDrive for that offered storage will not be deleted unless manually removed but you need to free up space again until there's enough storage for you to add files again in your account.

Ενημέρωση για το Dropbox.

Changelog:

• Create and manage Shared Folders within the app
  • Fixed our most common bugs

Μετά το τελευταίο update του Shazam, τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται ούτε 1", για να αναγνωρίσει το κομμάτι! :blink:
Huawei Nova 5T

Μετά το τελευταίο update του Shazam, τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται ούτε 1", για να αναγνωρίσει το κομμάτι! :blink:

Το πρατάρησα και εγώ. Καταπληκτική δουλειά έχουν κάνει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

τελειο εγινε πραγματικα!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

+1 Το δοκίμασα και παρατησα το SoundHound!

παρότι ήμουν φαν του soundhound εδώ και καιρό το έχω παρατήσει για χάρη του shazam γιατί είχαν μεγάλες διαφορές στην απόδοση, μάλλον οι υπεύθυνοι του soundhound την έχουν παρατήσει την εφαρμογή για wp8 γιατί στο android από όσο θυμάμαι ήταν καλύτερη από του shazam

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Υπαρχει ακομη και τωρα τροπος να παρετε τα 100gb OneDrive για 2 χρονια

θα το ανεβασω και εδω μια και δεν επιτρεπονται λινκ του Blog μου.

1. Στον υπολογιστη σας αλλαξτε ρυθμίσεις τοποθεσίας και γλώσσας σε Αμερικη (US).

2. Εγκαταστηστε στον Firefox το προσθετο Anonymox που ειναι και δωρεαν και μετα πατηστε σε αυτο εδω το λινκ

Edited by niotheros
αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

Υπαρχει ακομη και τωρα τροπος να παρετε τα 100gb OneDrive για 2 χρονια

θα το ανεβασω και εδω μια και δεν επιτρεπονται λινκ του Blog μου.

1. Στον υπολογιστη σας αλλαξτε ρυθμίσεις τοποθεσίας και γλώσσας σε Αμερικη (US).

2. Εγκαταστηστε στον Firefox το προσθετο Anonymox που ειναι και δωρεαν και μετα πατηστε σε αυτο εδω το λινκ

Colossus ευχαριστώ για την παράθεση. Απλά να συμπληρώσω για το 2ο σκέλος ότι λογικά με οποιονδήποτε proxy των ΗΠΑ θα λειτουργήσει, ανεξάρτητα αν γίνει μέσω anonymox και firefox, ή κάτι άλλο. Απλά με αυτό το πρόσθετο που το δοκίμασα λειτούργησε αμέσως! Προλάβετε και οι υπόλοιποι, η προσφορά λήγει σε 10 μέρες αν δεν κάνω λάθος.

Edited by niotheros
αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου παράθεσης

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Εγώ πάλι,και σε εμένα,και στις κοπέλας μου πήρα το bonus χωρίς κάποιο trick

...απλά έκανα κλικ στο link που είχα βρει από κινητό...και,έχω μαζί,με,την προσφορά για το dropbox 230gb ..

Να σημειωθεί ότι λόγω Cortana έχω region και language settings us...ίσως επηρεάζει,δεν ξερω

KTLK

Δεν θυμάμαι αν έχει ξανα αναφερθεί. Realarm. Καταπληκτική εφαρμογή για ξυπνητήρι.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/realarm/26cad058-fc9a-4967-95f0-4e83c09de99e

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Αν κάνω update, χάνω τα tags μου?

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Όχι, έχω κάνει update και τα βλέπω κανονικά τα Tags μου.

Επιβεβαιώνω, ταχύτατο πλέον το Shazam, δεν προλαβαίνεις να το ανοίξεις καλά καλά και έχει καταλάβει ποιο τραγούδι ακούγεται! :D

--- Sony Xperia 5 II ---

Δωρεάν για σήμερα το PosingApp.

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fposingapp%2F13375ee4-9cfb-4871-877e-467a607bfdcf

Όχι, έχω κάνει update και τα βλέπω κανονικά τα Tags μου.

Επιβεβαιώνω, ταχύτατο πλέον το Shazam, δεν προλαβαίνεις να το ανοίξεις καλά καλά και έχει καταλάβει ποιο τραγούδι ακούγεται! :D

Ναι σε μερικά πασίγνωστα τραγούδια είναι ταχύτατο. Σε άλλα κάνει περισσότερο, απλά παρατηρώ ότι αφαιρέσανε αυτή την άσπρη οθόνη που φόρτωνε τις λεπτομέρειες του τραγουδιού. Πάντως έχει γίνει πολύ καλό στυλιστικά και λειτουργικά!

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Παιδια ξερετε καμια εφαρμογη που να κανει backup τις επαφες;

Εχω δοκιμασει το contacts backup που ισυριζεται οτι τις στελνει με μειλ σε μορφη .csv αλλα τις στελνει σε απλο text.

Nα διευκρινησω οτι θελω να τις παρω backup τοπικα σε pc οχι στο cloud.

Παιδια ξερετε καμια εφαρμογη που να κανει backup τις επαφες;

Εχω δοκιμασει το contacts backup που ισυριζεται οτι τις στελνει με μειλ σε μορφη .csv αλλα τις στελνει σε απλο text.

Nα διευκρινησω οτι θελω να τις παρω backup τοπικα σε pc οχι στο cloud.

Αμα μπεις στον λογαριασμο που εχεις φτιαξει για το κινητο (στο live.com), πηγαινε στις επαφες, εκει εχει επιλογη πανω που λέει manage και πατωντας γραφει export for.

Αμα το πατησεις σου κατεβαζει ενα αρχειο .csv με τις επαφες στο pc.