Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Εχω παρατηρήσει ότι το κάνει και με άλλες εφαρμογές αυτό και δεν ξέρω τι φταίει.

Πηγαίνετε στο store στις τρεις τελίτσες και κατήστε "οι εφαρμογές μου" και βρείτε το από εκεί. Θα σας το βγάλει κανονικά για κατέβασμα χωρίς να ζητάει να ξαναπληρώσετε.

Το είχα δοκιμάσει εγω με το prognoza αλλά τζίφος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν άνοιγε μετά το update. Την έβγαλα και την εγκατέστησα ξανά και παίζει. Δεν βλέπω να έχει transparent tile όμως.

αυτό ούτε εγώ το έχω βρει μάλλον θα το βάλει σε επόμενο update και ας ελπίσουμε να διορθώσει και τα προβλήματα που έχουν τα παιδιά.

:respect:

Το είχα δοκιμάσει εγω με το prognoza αλλά τζίφος.

Όσες φορές το έχω δοκιμάσει, πιάνει. και τώρα με το mytube. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

!!!!!

Πως το κατάφερες βρε θηρίο? Τι region έχεις? Είσαι με denim?

Έκανα αναζήτηση ενημερώσεων, μέσα από τις ρυθμίσεις του store, βρήκε όσες βρήκε και τις έκανε. Το μόνο θέμα που είχα είναι που, μετά το update δε δούλευε το tile στη Start screen, οπότε το έκανα unpin και εκ νέου pin. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική, μέσω του myTube!. :D Και με το Prognoza δεν έχω κανένα θέμα, επίσης αγορασμένο. Αν βοηθάει, η συσκευή μου είναι Γαλλική, και σε region Αμερικής, με Αγγλικά US, από region UK και Αγγλικά UK (δε θυμάμαι γιατί το άλλαξα). Τέλος, όταν κάνετε αγορά μέσω του "Ελληνικού" store, εννοείται ότι ΔΕ θα εμφανίζονται οι μέθοδοι πληρωμής που έχετε περάσει στα stores των άλλων χωρών.

Huawei Nova 5T

Τέλος, όταν κάνετε αγορά μέσω του "Ελληνικού" store, εννοείται ότι ΔΕ θα εμφανίζονται οι μέθοδοι πληρωμής που έχετε περάσει στα stores των άλλων χωρών.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, ότι δηλαδή λειτουργούν σαν ξεχωριστά stores. Σωστός! Επίσης πρόσεξα ότι μετατρέπει σε ήχο τα βίντεο πλέον στο mytube. Τα τραγούδια αυτά σώζονται σαν mp3 ή όπως και πριν με τα βίντεο, τα ακούμε μόνο μέσω τις εφαρμογής?

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έκανα αναζήτηση ενημερώσεων, μέσα από τις ρυθμίσεις του store, βρήκε όσες βρήκε και τις έκανε. Το μόνο θέμα που είχα είναι που, μετά το update δε δούλευε το tile στη Start screen, οπότε το έκανα unpin και εκ νέου pin. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική, μέσω του myTube!. :D Και με το Prognoza δεν έχω κανένα θέμα, επίσης αγορασμένο. Αν βοηθάει, η συσκευή μου είναι Γαλλική, και σε region Αμερικής, με Αγγλικά US, από region UK και Αγγλικά UK (δε θυμάμαι γιατί το άλλαξα). Τέλος, όταν κάνετε αγορά μέσω του "Ελληνικού" store, εννοείται ότι ΔΕ θα εμφανίζονται οι μέθοδοι πληρωμής που έχετε περάσει στα stores των άλλων χωρών.

Έχεις denim?

Γενικά όσοι τα κατάφεραν εχουν denim??

Πήγα στο store στις εφαρμογές μου και δεν υπάρχει πουθενά το mytube!!!!!!!

Έχεις denim?

Γενικά όσοι τα κατάφεραν εχουν denim??

Πήγα στο store στις εφαρμογές μου και δεν υπάρχει πουθενά το mytube!!!!!!!

Όχι, cyan έχω, όπως γράφει και στα extras+info και firmware 3051.50009.1424.0005. Ίσως όταν το κατέβαζες/αγόραζες, να είχες άλλο region.

@AgelosMo, στο log του update, έγραφε ότι τώρα σώζει μόνο το ηχητικό αρχείο του βίντεο. Ίσως, να σώζεται και σαν αρχείο, προσβάσιμο από την εφαρμογή Files, της Microsoft. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Πάντως, αυτό που έκανε ο "άνθρωπος" με έχει χαζέψει. Ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο η εφαρμογή, τώρα απλά είναι "αλλού".

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Όχι, cyan έχω, όπως γράφει και στα extras+info και firmware 3051.50009.1424.0005. Ίσως όταν το κατέβαζες/αγόραζες, να είχες άλλο region.

@AgelosMo, στο log του update, έγραφε ότι τώρα σώζει μόνο το ηχητικό αρχείο του βίντεο. Ίσως, να σώζεται και σαν αρχείο, προσβάσιμο από την εφαρμογή Files, της Microsoft. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Πάντως, αυτό που έκανε ο "άνθρωπος" με έχει χαζέψει. Ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο η εφαρμογή, τώρα απλά είναι "αλλού".

Εγώ έχω denim με Us region, από UK και εγώ (με σκανδιναβική rom). Πάντως γενικά η αίσθηση που σου δίνει πλέον η εφαρμογή είναι κορυφαία, με πάρα πολλές επιλογές και πολύ.. smooth.

Έψαξα για το αρχείο αλλά όχι δεν υπάρχει. Οπότε μάλλον όπως και πριν ανοίγει από την εφαρμογή αν πατήσεις το κουμπάκι με την νότα για εικονίδιo.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ έχω denim με Us region, από UK και εγώ (με σκανδιναβική rom). Πάντως γενικά η αίσθηση που σου δίνει πλέον η εφαρμογή είναι κορυφαία, με πάρα πολλές επιλογές και πολύ.. smooth.

Έψαξα για το αρχείο αλλά όχι δεν υπάρχει. Οπότε μάλλον όπως και πριν ανοίγει από την εφαρμογή αν πατήσεις το κουμπάκι με την νότα για εικονίδιo.

Το αυτό. Και άσε άλλους, να "παιδεύονται" με τις official εφαρμογές τους. Πάντως, πριν το update, πήγαινα στην επιλογή saved και άκουγα τον ήχο του βίντεο. Θα δοκιμάσω αργότερα, γιατί φορτίζει τώρα.

Huawei Nova 5T

εγώ δεν έχω denim με cyan είμαι και το store δεν το έχω πειράξει κανονικά ελληνικό και δουλεύει. Μονο πρόβλημα δεν δουλεύει το διάφανο tile.

Κι εγώ έκανα το update του mytube κανονικότατα.

Το μόνο που μου ζήτησε είναι να μην την έχω αποθηκευμένη στην κάρτα αλλά να την μετακινήσω στο τηλέφωνο.

Δοκιμάστε το, μπορεί αυτό να είναι το θέμα.

Καλημέρα φίλοι μου!μια ερώτηση αλλα μην με κοροϊδέψετε...υπάρχει εφαρμογή που να ειναι κατι σαν το κοντρόλ τηλεόρασης αλλα να ανοίγει την γκαραζόπορτα;χαχαχαχαχα ξέρω θα απορείτε με την ερώτηση μου αλλα αν υπήρχε κατι τέτοιο θα με έσωνε.

Και εγώ έκανα update στο mytube κανονικά χωρίς προβλήματα. Το μόνο που έπρεπε να μεταφέρω την εφαρμογή στο τηλέφωνο για να γίνει η αναβάθμιση. Από δυνατότητες ακόμα δεν την έψαξα αλλά από εμφάνιση η παλιά ήταν καλύτερη. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ έχω ορίσει να παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών δεν το κάνει σε όλες, όπως τώρα για παράδειγμα που το έκανα χειροκίνητα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γνωρίζει κάποιος;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπάρχει κάποια έκδοση του chrome browser που να συγχρονίζει με τον chrome στο pc ; Δυστυχώς ο ΙΕ δεν με βολεύει και εδώ και πολύ καιρό είμαι με chrome και αναγκαστικά και στο windowsphone κάτι αντίστοιχο πρέπει να εγκαταστήσω .

Cyan, με auto update το MyTube αναβαθμίστηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Δεν δουλεύει όμως το tile στην homescreen..

Δοκίμασα με unpin-pin αλλά τίποτα.

Κανείς?

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Καλημέρα φίλοι μου!μια ερώτηση αλλα μην με κοροϊδέψετε...υπάρχει εφαρμογή που να ειναι κατι σαν το κοντρόλ τηλεόρασης αλλα να ανοίγει την γκαραζόπορτα;χαχαχαχαχα ξέρω θα απορείτε με την ερώτηση μου αλλα αν υπήρχε κατι τέτοιο θα με έσωνε.

Νομίζω πως αυτά τα τηλεχειριστήρια λειτουργούν με υπέρυθρες και κανένα Windows phone δεν διαθέτει υπέρυθρες, οπότε άδικα ψάχνεις κάτι τέτοιο.

Καλημερα παιδια,νεο κατοχος απο σημερα και γω,ιδιαιτερα χαμενος μπορω να πω.Μια βοηθεια θα ηθελα,στο ανδροιδ ειχα μερικες επαφες που χρησιμοποιούσα καθημερινα και τις ειχα βαλει με αστερι,οποτε τις εδειχνε μπροστα μπροστα,αυτες μπορω να τις εχω με το lumia?η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Cyan, με auto update το MyTube αναβαθμίστηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Δεν δουλεύει όμως το tile στην homescreen..

Δοκίμασα με unpin-pin αλλά τίποτα.

Κανείς?

Για το tile εξήγησε ο dev ότι το original της εφαρμογης θα είναι static. Μπορείς όμως να πας στη σελίδα που σε ενδιαφέρει μέσα στην εφαρμογή (λογικά subscriptions θα θες, οπως και γω), να πατήσεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά, και να το κάνεις pin από κει, που είναι και live. Αυτόν τον τρόπο έδωσε ο dev, δε το βγάζω απ'το μυαλό μου!

Καλημερα παιδια,νεο κατοχος απο σημερα και γω,ιδιαιτερα χαμενος μπορω να πω.Μια βοηθεια θα ηθελα,στο ανδροιδ ειχα μερικες επαφες που χρησιμοποιούσα καθημερινα και τις ειχα βαλει με αστερι,οποτε τις εδειχνε μπροστα μπροστα,αυτες μπορω να τις εχω με το lumia?η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Εύκολο. Στα WP, αυτή τη δουλειά την κάνει η ταχείας κλήση. Πας στην εφαρμογή των κλήσεων, κάνεις swipe και σε βγάζει σε μια σελίδα που λέγεται ταχεία κλήση. Εκεί πατώντας το ''+'' μπορείς να προσθέσεις αγαπημένες σου επαφές. Εναλλακτικός τρόπος είναι να βγάλεις τηις επαφές που θες στην start screen μία-μία κάνοντας pin.

Edited by mandoctor

Νομίζω πως αυτά τα τηλεχειριστήρια λειτουργούν με υπέρυθρες και κανένα Windows phone δεν διαθέτει υπέρυθρες, οπότε άδικα ψάχνεις κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,μάλλον έχεις δίκιο!

Και εγώ έκανα update στο mytube κανονικά χωρίς προβλήματα. Το μόνο που έπρεπε να μεταφέρω την εφαρμογή στο τηλέφωνο για να γίνει η αναβάθμιση. Από δυνατότητες ακόμα δεν την έψαξα αλλά από εμφάνιση η παλιά ήταν καλύτερη. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ έχω ορίσει να παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών δεν το κάνει σε όλες, όπως τώρα για παράδειγμα που το έκανα χειροκίνητα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γνωρίζει κάποιος;

Έγινε χειροκίνητα γιατί έπρεπε να κάνεις κάτι.

Για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να μεταφέρεις την εφαρμογή στο τηλέφωνο.

Εχω και εγω το Mytube επισης απο την προσφορα του myappfree και δεν κανει update. Βγαζει σφαλμα.

Εχω lumia denim.

Αμα το κανω reinstall και προσπαθησω ετσι να παρω το update υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει πληρωμη;

Εχω και εγω το Mytube επισης απο την προσφορα του myappfree και δεν κανει update. Βγαζει σφαλμα.

Εχω lumia denim.

Αμα το κανω reinstall και προσπαθησω ετσι να παρω το update υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει πληρωμη;

In my original report I stated that some users are able to get the update by uninstalling and reinstalling, but it seems that reinstalling is actually what's causing them to lose their paid license and have to pay for the app a second time, so users shouldn't try reinstalling. It appears to mostly be happening to those who receive the specific error 80004005 when trying to install. Αυτά τα είπε ο developer άρα θα σου πρότεινα να μην κάνεις reinstall. Το είδα στο windows central.

Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Monetal (κοστίζει κανονικά 5,99€).

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Flumia-camera%2F2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβασω τραγούδια από το YouTube με καμία απο τις τρεις σχετικές εφαρμογές που έχω. Τι τρέχει?

Επίσης, τι θα γίνει με το update του mytube?

Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβασω τραγούδια από το YouTube με καμία απο τις τρεις σχετικές εφαρμογές που έχω. Τι τρέχει?

Επίσης, τι θα γίνει με το update του mytube?

Δοκίμασα στο Tube Mp3 Downloader και όντως μου έβγαζε σφάλμα στο download. Από το Music Download Unlimited όμως κατέβασα κανονικά.

Όσον αφορά το mytube να τι λέει ο developer σχετικά:

The other issue is that many users are also reporting having to purchase the app again, despite having purchased it in the past. For users experiencing this issue, they should go ahead and download the free trial (if they don't get the bug). I'll be implementing a method within the app for them to get the paid version as soon as I can. There will be an option in the app to email me about it, then I will provide them with a key. They will only have to use the key once in either the Windows or Windows Phone version, and the paid status will be automatically applied to both versions

όπως επίσης και αυτό ο που αναφέρει στο ποστ του ο φίλος filkatsxlt παραπάνω.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.