mobiuser Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί.. Με την εφαρμογή Discover για όσους έχουν vodafone μπορούν να ελέγχουν τον χρόνο ομιλίας κλπ. Με vodafone cu που το έχω δοκιμάσει λειτουργεί μια χαρά. Για να εμφανίσει τις πληροφορίες θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο του παρόχου κινητής και όχι με wifi. Για αναλυτικές πληροφορίες ανοίγει μία σελίδα στον ie και φαίνονται τα πάντα. Όποιος θέλει μπορεί να αποθηκεύσει το link στα αγαπημένα ώστε να έχει κατευθείαν πρόσβαση. Με την ευκαιρία να πω την εμπειρία μου χτες μόλις με την εφαρμογή discover από τη Vodafone. Τσεκάρω χτες βράδυ το λογαριασμό του vf καρτοκινητού μου μέσω του discover. Η ώρα 23:57 και με χρέωσε 1€ για 'ίντερνετ όλη μέρα' της ΕΠΟΜΕΝΗΣ μέρας! Πριν περάσει η ώρα μεσάνυχτα, πιστοποιημένο με το discover! Το συμπέρασμα: να τις βράσω τέτοιες εφαρμογές, τη στιγμή που η vf χρεώνει όσο και ό,τι θέλει! Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα ελεύθερου χώρου και μου φάνηκε πολύς αυτός που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές. Κοιτάω λεπτομέρειες και το OneShot έπιανε κοντά 900 mega! Λέω θα είναι προσωρινά αρχεία τίποτε τέτοιο, πατάω διαγραφή προσωρινών (156 mb) κατέβηκαν στα 146 αλλά το OneShot εκεί κολλημένο στα 900 mb Το ανοίγω κλείνω τα ίδια. Κάνω ένα soft reset τα ίδια. Τελικά το απεγκατέστησα και το το εγκατέστησα πάλι και πλέον καταλαβάνει 13 mb Το χρησιμοποίησα πολύ τις τελευταίες μέρες αλλά κοντά ένα tera? Με την ευκαιρία το "Άλλα" που είναι μόνιμα γύρω στο 1 t τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Το mytube το εχετε αγοράσει? Επισης καμια καλη εφαρμογή για να κλειδωνω με κωδικό καποιες σημειώσεις. Με το onenote δεν γίνεται. Το spotify είναι καλο? Για να το δουλεψω πρέπει να το αγοράσω? Καλησπέρα παιδιά Εδω μμπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Το χρησιμοποίησα πολύ τις τελευταίες μέρες αλλά κοντά ένα tera? Peta μην σου πω... :lol: :lol: Κάποιο κόλλημα θα έφαγε μάλλον(ή μετράει και τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει). Παρακολούθησε το μήπως στο ξανακάνει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Θα ηθελα εναν music file player καθως και ενα equlaizer για κινητα οπως το LUMIA 520 Που δεν εχουν. κατι σαν τον power AMP των ANDROID που θεωρω απο τους καλλητερους player ευχαριστω :) Δεν υπάρχει εφαρμογή για αναπαραγωγή φακέλων αλλα μπορείς να συνδέσεις την συσκευή σου με το PC και να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Δημιουργείς λίστες και δίνεις το ονομα του φακελου. Έτσι έχεις στη συσκευή σου playlist που αντιστοιχούν σε φακέλους. Αυτο έκανα εγώ και ψιλοελυσα το θέμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Το mytube το εχετε αγοράσει? Επισης καμια καλη εφαρμογή για να κλειδωνω με κωδικό καποιες σημειώσεις. Με το onenote δεν γίνεται. Το spotify είναι καλο? Για να το δουλεψω πρέπει να το αγοράσω? Το mytube είναι επι πληρωμή αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. Εφαρμογή για σημειώσεις με δυνατότητα κλειδώματος δεν γνωρίζω να προτείνω. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή spotify για τις συσκευές μας λειτουργεί μόνο με premium accounts. Είχαν πεί ότι σε επόμενο update θα γίνει και για τα wp όπως είναι και στις άλλες πλατφόρμες και δεν θα χρειάζεσαι premium account. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα ελεύθερου χώρου και μου φάνηκε πολύς αυτός που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές. Κοιτάω λεπτομέρειες και το OneShot έπιανε κοντά 900 mega! Λέω θα είναι προσωρινά αρχεία τίποτε τέτοιο, πατάω διαγραφή προσωρινών (156 mb) κατέβηκαν στα 146 αλλά το OneShot εκεί κολλημένο στα 900 mb Το ανοίγω κλείνω τα ίδια. Κάνω ένα soft reset τα ίδια. Τελικά το απεγκατέστησα και το το εγκατέστησα πάλι και πλέον καταλαβάνει 13 mb Το χρησιμοποίησα πολύ τις τελευταίες μέρες αλλά κοντά ένα tera? Με την ευκαιρία το "Άλλα" που είναι μόνιμα γύρω στο 1 t τι είναι; Στο One Shot πας στις τρεισ τελιτσεσ κατω δεξια,πατας "Settings" και μετα πατασ στο "Dual Save" ,διαβασε τι κανει,αν θες την απενεργοποιεις αλλιως καθε τοσο πατας το "Clear Dual Save Cache" και θα εισαι κομπλε. πανω-κατω σου λεει οτι αν το εχει ενεργο μπορει να αναιρεσεισ/αφαιρεσεισ τα φιλτρα απο μια φωτο που τραβηξες και πως αν το απενεργοποιησεις δεν θα εχεισ αυτην την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Για μουσικη με φακελους δοκιμαστε τον Pocket File Manager. Σημερα το διαπιστωσα οτι εχει δικο του player και παιζει φακελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Για μουσικη με φακελους δοκιμαστε τον Pocket File Manager. Σημερα το διαπιστωσα οτι εχει δικο του player και παιζει φακελους. ?????? Μόνο φωτογραφίες/ βίντεο βρίσκω.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 ?????? Μόνο φωτογραφίες/ βίντεο βρίσκω.... εδώ λέει για pocket explorer και aerize explorer http://www.wpcentral.com/file-managers-windows-phone-81?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ε ναι ρε Μιχο :lol: ΤΕΡΑτώδες ήτανε! Ζάχο ευχαριστώ, όντως ήτανε στο ον, το απενεργποίησα, έτσι κι αλλιώς δεν τις επεξεργάζομαι με το oneshot. Καθόλου δεν το είχα προσέξει αυτό. Αλλά και πάλι εντύπωση μου κάνει, αφού δεν είχα προσθέσει εφέ, λίγο τις ρυθμίσεις iso κλπ "έπαιξα" πως έφτασε σε τέτοια επίπεδα. Κι όχι δεν μετρούσε τις φωτό, αφού τις είχα ανεβάσει στο onedrive και τις είχα σβήσει. Μυστήριο. Προφανώς θα το έχω υπό στενή παρακολούθηση :) Το "άλλα" που είναι στο ένα giga τι είναι γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εδώ λέει για pocket explorer και aerize explorer http://www.wpcentral.com/file-managers-windows-phone-81?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Κανένας δεν παίζει φακελο. Το έχεις καταφέρει εσυ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Κανένας δεν παίζει φακελο. Το έχεις καταφέρει εσυ? βασικά δεν το κοίταξα καν:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) ?????? Μόνο φωτογραφίες/ βίντεο βρίσκω.... Ειναι αλλο ο Pocket Explorer και αλλο o Pocket file manager, εγω με τον 2ο μπορω κανονικα και βλεπω την μουσικη μου στην sd και παιζω φακελους. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/pocket-file-manager/56dd9c3d-fe0a-4ceb-84b0-043e58e55b19 Edit: Απο οτι ειδα εχεις το 1020 που δεν εχει sd και γι αυτο δεν βλεπεις την μουσικη σου. Ο pocket μονο απο την sd μπορει να διαβασει την μουσικη. Και εκτος απο αυτα μπορω και σκρολαρω σε οποιο σημειο του κομματιου θελω με τον player που εχει οπως και παιζει κανονικα με κλειδωμενη την οθονη. Μονο να φτιαχνεις λιστες του λειπει. Στα 8.1 η εφαρμογη εχει απογειωθει, φτιαχνεις φακελους με φωτο που τις εμφανιζει στην εφαρμογη, copy,paste, rename, zip αρχεια και γενικα ειναι ενας σχεδον πληρης file manager. Edited April 23, 2014 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχω ανακαλύψει ακομα ή κάποια εφαρμογή που δεν βρισκω, ώστε να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ γρηγορα την δόνηση του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχω ανακαλύψει ακομα ή κάποια εφαρμογή που δεν βρισκω, ώστε να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ γρηγορα την δόνηση του κινητού; Στα 8 γρηγορος τροπος δεν υπαρχει. Στα 8.1 πατας το πληκτρο της εντασης για να σου εμφανισει το μενου με την ενταση και εκει βαλαν επιλογη για δονηση on/off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δυστυχώς σε προγράμματα συμβουλαίου δε λειτουργεί. Το έχω δοκιμάσει. Εχω προγραμμα στη Vodafone με συμβολαιο και λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Υπολοιπο σε σταθερα και κινητα Vodafone, σε αλλα κινητα, μηνυματα σε Vodafone, σε αλλα κινητα και υπολοιπο σε MB... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αναβάθμιση v2.1 Tv Guide Greek 1)Προσθήκη live tv (experimental -προς το παρόν-) για alpha, mega, ant1, βουλή, 4e 2)Προσθήκη live tile για τις υπενθυμίσεις 3)Αρκετές διορθώσεις myphone link windows phone link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω κατεβάσει τον Pocket file manager εδώ και 2 βδομάδες αλλά δεν τον αγόρασα είμαι στην δοκιμή αλλά συνεχίζω και τον χρησιμοποιώ. Ποια η διαφορά με τον επί πληρωμή? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω κατεβάσει τον Pocket file manager εδώ και 2 βδομάδες αλλά δεν τον αγόρασα είμαι στην δοκιμή αλλά συνεχίζω και τον χρησιμοποιώ. Ποια η διαφορά με τον επί πληρωμή? Δεν εχει χρονικο περιορισμο αλλα λειπουν πολλα features οπως πχ δεν μπορεις να στειλεις με bluetooth, δεν μπορεις να κανεις delete folders κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μια εφαρμογή για ωρα που είδα ότι ενδιαφέρει κάποιους: World Clock Tiles" για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=3394e60e-2653-49bc-a65a-ec2f552500a4 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι αλλο ο Pocket Explorer και αλλο o Pocket file manager, εγω με τον 2ο μπορω κανονικα και βλεπω την μουσικη μου στην sd και παιζω φακελους. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/pocket-file-manager/56dd9c3d-fe0a-4ceb-84b0-043e58e55b19 Edit: Απο οτι ειδα εχεις το 1020 που δεν εχει sd και γι αυτο δεν βλεπεις την μουσικη σου. Ο pocket μονο απο την sd μπορει να διαβασει την μουσικη. Και εκτος απο αυτα μπορω και σκρολαρω σε οποιο σημειο του κομματιου θελω με τον player που εχει οπως και παιζει κανονικα με κλειδωμενη την οθονη. Μονο να φτιαχνεις λιστες του λειπει. Στα 8.1 η εφαρμογη εχει απογειωθει, φτιαχνεις φακελους με φωτο που τις εμφανιζει στην εφαρμογη, copy,paste, rename, zip αρχεια και γενικα ειναι ενας σχεδον πληρης file manager. Αν δεν κάνω λάθος, αυτές οι προσθήκες υπήρχαν και λίγο πριν τα 8.1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αναβάθμιση v2.1 Tv Guide Greek 1)Προσθήκη live tv (experimental -προς το παρόν-) για alpha, mega, ant1, βουλή, 4e 2)Προσθήκη live tile για τις υπενθυμίσεις 3)Αρκετές διορθώσεις myphone link windows phone link Πως βλέπω live tv απο το πρόγραμμα; δεν το βρίσκω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εχω προγραμμα στη Vodafone με συμβολαιο και λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Υπολοιπο σε σταθερα και κινητα Vodafone, σε αλλα κινητα, μηνυματα σε Vodafone, σε αλλα κινητα και υπολοιπο σε MB... Εμενα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειμαι συνδρομητης cu. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Πως βλέπω live tv απο το πρόγραμμα; δεν το βρίσκω. Την ίδια ερώτηση κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο κανάλι(alpha, ant1, mega, βουλη, 4e) μεχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού. Επάνω στο πρόγραμμα του κάθε καναλιού εμφανίζεται η επιλογή προσθήκης ειδοποίησης. Γενικά το μενού παίζει αρκετά στα wp8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts