protsimer Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πέταξέ τη αμέσως. Ρουφάει τρελά μπαταρία..... Γιατί ρε παιδιά; εγώ τώρα π.χ. βλέπω 1.4%/ώρα κατανάλωση. Την έχω 3 ημέρες και δεν ειδα καμια αλλαγή στην αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γιατί ρε παιδιά; εγώ τώρα π.χ. βλέπω 1.4%/ώρα κατανάλωση. Την έχω 3 ημέρες και δεν ειδα καμια αλλαγή στην αυτονομία. Μάλλον δεν έχεις βάλει live tile. Να είσαι σίγουρος όμως πως χωρίς εφαρμογή μπαταρίας θα έχεις ένα 15-20% παραπάνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Κάπου είχε αναφερθεί μια εφαρμογή που δειχνει τις προσφορές που βγαινουν σε εφαρμογές. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου την θυμίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Κάπου είχε αναφερθεί μια εφαρμογή που δειχνει τις προσφορές που βγαινουν σε εφαρμογές. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου την θυμίσει; myAppFree. Πρεπει να εχει κι αλλη ομως. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Appeals, Store deals Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Σχετικα με την εφαρμογη Media Browser Μπορω να streamαρω βιντεο που βρισκεται αποθηκευμενο στο pc μου...ακομα κι αν βρισκομαι σε διαφορετικο wifi δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Battery performance δωρεαν για σήμερα. Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 μέρες και δεν έχω δει ιδιαίτερη κατανάλωση. Σου δίνει και την δυνατότητα να αλλάζεις τα shortcuts από την εφαρμογή και να μην χρησιμοποιείς άλλη σαν το connectivity tiles. Αν δω battery drain θα ειδοποιήσω. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αδέλφια την βοήθειά σας... Ψάχνω να βρω μία ΣΩΣΤΗ εφαρμογή διαχείρισης εσόδων - εξόδων. Η μόνη αξιόλογη που βρήκα και που δουλεύει και σωστά είναι η TOSHL, ΑΛΛΑ που να χτυπάνε τον πισινό τους κάτω εγώ δεν τους δίνω 1,9€ το μήνα ή 18€ το χρόνο για να την δουλέυω. Έχετε κάποια καλή πρόταση να μου κάνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγώ έχω το mobudget και ειμαι ευχαριστημένος Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αδέλφια την βοήθειά σας... Ψάχνω να βρω μία ΣΩΣΤΗ εφαρμογή διαχείρισης εσόδων - εξόδων. Η μόνη αξιόλογη που βρήκα και που δουλεύει και σωστά είναι η TOSHL, ΑΛΛΑ που να χτυπάνε τον πισινό τους κάτω εγώ δεν τους δίνω 1,9€ το μήνα ή 18€ το χρόνο για να την δουλέυω. Έχετε κάποια καλή πρόταση να μου κάνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά Πρέπει να υπάρχει και δωρεάν έκδοση.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πρέπει να υπάρχει και δωρεάν έκδοση.. Η δωρεάν έκδοση είναι κλείδωμένη ως προς τις καταχωρήσεις δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αδέλφια την βοήθειά σας... Ψάχνω να βρω μία ΣΩΣΤΗ εφαρμογή διαχείρισης εσόδων - εξόδων. Η μόνη αξιόλογη που βρήκα και που δουλεύει και σωστά είναι η TOSHL, ΑΛΛΑ που να χτυπάνε τον πισινό τους κάτω εγώ δεν τους δίνω 1,9€ το μήνα ή 18€ το χρόνο για να την δουλέυω. Έχετε κάποια καλή πρόταση να μου κάνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλησπέρα. Εγώ δουλεύω το Expense Tracker. Μπορείς να κάνεις όσες κατηγορίες και υποκατηγορίες θέλεις,κάνεις και backup στο skydrive. Εχει και δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Η δωρεάν έκδοση είναι κλείδωμένη ως προς τις καταχωρήσεις δυστυχώς... Σοβαρά; Όταν τη χρησιμοποιούσα, ο μόνος περιορισμός ήταν ότι δεν μπορούσες να κάνεις πάνω από έναν προυπολογισμό..Μάλλον το άλλαξαν γιατί κανένας δε θα αγόραζε την Pro έκδοση.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ποιο εορτολόγιο εβαλες? Δεν θυμάμαι τώρα αλλά αν ψάξεις εορτολόγιο google calendar θα σου βγάλει πολλά, ical ξεκινούσε.. Αυτά είναι σε μορφή που εισάγονται στο outlook.. Με μια εφαρμογή έχω ημερολόγιο, εορτολόγιο και γενέθλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δεν θυμάμαι τώρα αλλά αν ψάξεις εορτολόγιο google calendar θα σου βγάλει πολλά, ical ξεκινούσε.. Αυτά είναι σε μορφή που εισάγονται στο outlook.. Με μια εφαρμογή έχω ημερολόγιο, εορτολόγιο και γενέθλια! Καλημέρα. Για να μην ψάχνετε δείτε το ποστ μου εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα. Για να μην ψάχνετε δείτε το ποστ μου εδω :) Ευχαριστώ. Τωρα αυτα τα εισαγω στο outlook στον η/υ και συγχρονίζει με το κινητο? Μεσω ίντερνετ? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 τσεκάρετε Υγεία και ευεξία Bing Beta είναι Calorie και fitness tracker μαζί http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%ce%b5%ce%be%ce%af%ce%b1-bing-beta/cbb8c3bd-99e8-4176-ad8c-95ec6a3641c2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ευχαριστώ. Τωρα αυτα τα εισαγω στο outlook στον η/υ και συγχρονίζει με το κινητο? Μεσω ίντερνετ? Ναι, έτσι ακριβώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ευχαριστώ. Τωρα αυτα τα εισαγω στο outlook στον η/υ και συγχρονίζει με το κινητο? Μεσω ίντερνετ? Ναι πας στο ημερολόγιο στο outlook πατάς στην καρτέλα εισαγωγή και εκεί από την αναζήτηση βρίσκεις τα αρχειάκια που έχεις κατεβάσει και τα συγχρονίζεις. Να έχεις τσεκαρισμένο εισαγωγή σε υπάρχων ημερολόγιο. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Για εορτολόγιο εγώ έχω κάνει import στο outlook calendar από το pc ένα εορτολόγιο και κάνω ένα συγχρονισμό και είναι όλα έτοιμα! Αυτό έκανα και εγώ τελικά και με βόλεψε πολύ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ναι, έτσι ακριβώς :) Ναι πας στο ημερολόγιο στο outlook πατάς στην καρτέλα εισαγωγή και εκεί από την αναζήτηση βρίσκεις τα αρχειάκια που έχεις κατεβάσει και τα συγχρονίζεις. Να έχεις τσεκαρισμένο εισαγωγή σε υπάρχων ημερολόγιο. Ευχαριστώ πολυ. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδια δωρεαν για λιγο το Note Plus Και το Metroskins+ Να ρωτησω τωρα που ειναι δωρεαν και κανουμε εγκατασταση.Αν χρειαστει να κανουμε hard format και οι εφαρμογες εχουν γινει paid εμεις που τις ειχαμε εγκαταστησει free θα μπορουμε να τις ξαναεγκαταστησουμε free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros321 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Να ρωτησω τωρα που ειναι δωρεαν και κανουμε εγκατασταση.Αν χρειαστει να κανουμε hard format και οι εφαρμογες εχουν γινει paid εμεις που τις ειχαμε εγκαταστησει free θα μπορουμε να τις ξαναεγκαταστησουμε free? Λογικα αν εχεις το αρχειο .xap γινεται αν δεν το χεις τα χανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Προσπαθώ να βρω κάτι σαν το any.do που είχα στο android.. Υπήρχε chrome extention και app στο κινητό και συγχρόνιζε pc και υπολογιστής. Τώρα έχω το evernote, η εφαρμογή pc που έχει είναι δύσχρηστη και βαριά Το any note ακόμα πιο βαρύ στο pc! Πρέπει να έχω ανοικτή όλη την εφαρμογή για μια σημείωση? Κάτι άλλο με συγχρονισμό δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Να ρωτησω τωρα που ειναι δωρεαν και κανουμε εγκατασταση.Αν χρειαστει να κανουμε hard format και οι εφαρμογες εχουν γινει paid εμεις που τις ειχαμε εγκαταστησει free θα μπορουμε να τις ξαναεγκαταστησουμε free? Ναι αρκει οταν σεταρεις μετα το reset να δωσεις το ιδιο ms account με το οποιο ειχαν αγοραστει. Edited February 18, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts