montoya_42 Δημ. October 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Βρε μοντογια... Για πιο λογο να λεω ψεματα;;; Ειχα τα παντα ολα κλειστα. Ευκαιρια να κατακρινεις το πανεμορφο htc μου ;) Λευτέρη, δεν λέω ότι λες ψέματα. Γιατι να το κανεις άλλωστε. Απλα σκέφτηκα μήπως στις προηγούμενες δοκιμές έτυχε ή μήπως προερχόταν από κάπου αλλού η κατανάλωση. Υ.Γ. Πανέμορφο μεν μη Nokia δε.....χαχα (πλάκα βέβαια) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Βγήκαν καινούργοι χάρτες της Navigon.Q3 2013 πως τους βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Είχα το Insider και πρόσφατα έβαλα το Insider Pro σε 520 και ποτέ δεν παρατήρησα πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας. Όλο το βράδυ ανοιχτό και πέφτει 2-3% με μέσο όρο 0,3-0,5% την ώρα ..... Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο 8Χ με τη (δωρεάν) έκδοση, το WApp ανοικτό 24/7 είτε με data είτε με wifi. Κάτι σου έχει κάτσει στραβά, φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο 8Χ με τη (δωρεάν) έκδοση, το WApp ανοικτό 24/7 είτε με data είτε με wifi. Κάτι σου έχει κάτσει στραβά, φίλε μου. Τώρα που ήρθε η αναβάθμιση θα το κάνω μια επαναφορά και θα επανέλθω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πήραν αναβάθμιση το viber και το Nokia camera.Τη δεύτερη όμως δεν μπορώ να την περάσω γιατι δε λειτουργεί το κολπάκι με 2 διαφορετικούς proxy που δοκίμασα.Μπορει να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ψάχνω 2 apps για να φωτογραφίζεις την επιφάνεια του κινητού σου και αυτό που μιλάς σε fora. TAPATALK ΛΈΓΕΤΑΙ? Μπορεις να μπεις μέσα απ' αυτό σε΄ολα τα fora, ή πρέπει να είναι συμβατά με αυτό? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ψάχνω 2 apps για να φωτογραφίζεις την επιφάνεια του κινητού σου και αυτό που μιλάς σε fora. TAPATALK ΛΈΓΕΤΑΙ? Μπορεις να μπεις μέσα απ' αυτό σε΄ολα τα fora, ή πρέπει να είναι συμβατά με αυτό? ναι είναι το tapatalk , πρεπει να είναι συμβατα οσο για το άλλο αν εννοεις screenshot τοτε πατας power button + windows logo μαζι και τραβαει screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ναι είναι το tapatalk , πρεπει να είναι συμβατα οσο για το άλλο αν εννοεις screenshot τοτε πατας power button + windows logo μαζι και τραβαει screenshot thanks man:cool: Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Next Gen reader δωρεαν για 24 ωρες http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/nextgen-reader/643381de-4724-e011-854c-00237de2db9e A fast, clean and beautiful RSS reader for Windows Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα σε ολους . μπορει να γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι νεουδι στο forum προερχομενος απο ios οποτε με διορθωνεται αν ειναι.ειμαι κατοχος ενος lumia 925 φοβερο τηλ. αλλα εχω ενα παραπονο και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω ασυρματο εκτυπωτη ,πως μπορω να ανοιγω ενα pdf η μια φωτογραφια απο το αλμπουμ και να την στελνω ( οχι σαν συνημμενο σε μυνημα) απευθειας στον εκτυπωτη? στο iphone γινοταν πολλυ ευκολα εδω μου φαινεται δεν μπορω να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα σε ολους . μπορει να γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι νεουδι στο forum προερχομενος απο ios οποτε με διορθωνεται αν ειναι.ειμαι κατοχος ενος lumia 925 φοβερο τηλ. αλλα εχω ενα παραπονο και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω ασυρματο εκτυπωτη ,πως μπορω να ανοιγω ενα pdf η μια φωτογραφια απο το αλμπουμ και να την στελνω ( οχι σαν συνημμενο σε μυνημα) απευθειας στον εκτυπωτη? στο iphone γινοταν πολλυ ευκολα εδω μου φαινεται δεν μπορω να το κανω. Καλησπερα, απο οτι βλεπω στο store υπαρχουν τα KumoPrint, Print Now και μερικες αλλες. Δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν γιατι δεν τις χρησιμοποιω. Give them a try! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 εχω δοκιμασει αρκετα αλλα δεν στελνουν.θα συνεχισω το ψαξιμο.thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) System Tiles Παιδια το tile του Bing Weather σταματησε να κανει update..Ειναι μονο σε μενα ή συμβαινει και σε αλλον; Απο οτι βλεπω στο store μετα το update εχουν πολλοι προβλημα οποτε μαλλον προβλημα του Bing ειναι. Edited October 31, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 System Tiles Παιδια το tile του Bing Weather σταματησε να κανει update..Ειναι μονο σε μενα ή συμβαινει και σε αλλον; Απο οτι βλεπω στο store μετα το update εχουν πολλοι προβλημα οποτε μαλλον προβλημα του Bing ειναι. Τοποθεσιες αλλαζει κανονικα εμενα αλλα με την θερμοκρασια λεει αλλα νταλα... Πχ λεει τωρα 13 βαθμους στο κεντρο...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τοποθεσιες αλλαζει κανονικα εμενα αλλα με την θερμοκρασια λεει αλλα νταλα... Πχ λεει τωρα 13 βαθμους στο κεντρο...:lol::lol: ναι το Bing στης θερμοκρασίες είναι εντελως off . Ακομα και στα windows 8.1 ο καιρος είναι ότι ναναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Mεχρι πριν απο καμια εβδομαδα εδειχνε σωστες θερμοκρασιες εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 System Tiles Παιδια το tile του Bing Weather σταματησε να κανει update..Ειναι μονο σε μενα ή συμβαινει και σε αλλον; Απο οτι βλεπω στο store μετα το update εχουν πολλοι προβλημα οποτε μαλλον προβλημα του Bing ειναι. Ξεκαρφιτσωσε το tile που εχεις και βαλε αλλο. Σε μενα επιασε μια χαρα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Mεχρι πριν απο καμια εβδομαδα εδειχνε σωστες θερμοκρασιες εμενα... Ετσι ειναι, εχει καμια εβδομαδα που ειναι αρκετα αναξιοπιστο. Ξεκαρφιτσωσε το tile που εχεις και βαλε αλλο. Σε μενα επιασε μια χαρα. Το δοκιμασα, δουλεψε αλλα μετα απο λιγο παλι σταματησε να κανει update.. Edited October 31, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το δοκιμασα, δουλεψε αλλα μετα απο λιγο παλι σταματησε να κανει update.. Ναι εχεις δικιο δεν δουλευει. Απο την αλλη μολις συνηδειτοποιησα πως μονο για μοστρα εχω tile για τον καιρο αφου ηταν κολημενο απο την Κυριακη και δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα :lol: Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και εγώ απογοητευμένος από το Bing Weather. Τόσο από το tile, όσο και από την ακρίβεια. Και υποτίθεται πως τραβάει τα δεδομένα από accuweather. Φίλος με android με accuweather έχει πολύ πιο σωστές ενδείξεις από εμένα. Τι προτείνεται τώρα από app καιρού? Είναι και άπειρες. Εγώ προτιμώ κάτι visually minimal που να κολλάει με το metro theme και όχι hd εικονίδια και τα ρέστα. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και εγώ απογοητευμένος από το Bing Weather. Τόσο από το tile, όσο και από την ακρίβεια. Και υποτίθεται πως τραβάει τα δεδομένα από accuweather. Φίλος με android με accuweather έχει πολύ πιο σωστές ενδείξεις από εμένα. Τι προτείνεται τώρα από app καιρού? Είναι και άπειρες. Εγώ προτιμώ κάτι visually minimal που να κολλάει με το metro theme και όχι hd εικονίδια και τα ρέστα. Microsoft weather αυτό εχω εγω , είναι μινιμαλ και μεχρι στιγμης σε μενα εχει σωστες προβλεψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Weather flow πολύ καλό Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Weather flow πολύ καλό συμφωνώ, το καλύτερο για μένα απ' όσα δοκίμασα, το bing έχει θερμοκρασίες λοταρία, το παίζει στην τύχη, αυτές τις μέρες 13 και 15 έδειχνε μέγιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και εγώ απογοητευμένος από το Bing Weather. Τόσο από το tile, όσο και από την ακρίβεια. Και υποτίθεται πως τραβάει τα δεδομένα από accuweather. Φίλος με android με accuweather έχει πολύ πιο σωστές ενδείξεις από εμένα. Τι προτείνεται τώρα από app καιρού? Είναι και άπειρες. Εγώ προτιμώ κάτι visually minimal που να κολλάει με το metro theme και όχι hd εικονίδια και τα ρέστα. και γιατι δεν βαζεις κι εσύ το accuweather? Εγώ αυτό έχω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts