kehmemo Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλησπέρα σου, το χω τρεις μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό, γρήγορο στο internet, πολύ καλό στις φωτογραφίες, ιδανικές (για μένα) αναλογίες και σχεδόν απροβλημάτιστο στην χρήση του. Αν ρίξεις μια ματιά στα σχόλια από την αρχή που βγήκε θα διαπιστώσεις ότι σχεδόν όλοι οι κάτοχοι λένε τα καλύτερα. Τώρα πλέον και σε φοβερή τιμή,... νομίζω είναι ευκαιρία !!! Καλησπέρα kosgeo μπας και γνωρίζεις , ποιό είναι το καλύτερο modem για Vodafone για το s2 9100, γιατί το τηλέφωνο το έκανα πάσα στη γυναίκα μου (πήρα το plus) κάνει διακοπές από εκεί που μιλάει και θα μου το πετάξει στο κεφάλι...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα kosgeo μπας και γνωρίζεις , ποιό είναι το καλύτερο modem για Vodafone για το s2 9100, γιατί το τηλέφωνο το έκανα πάσα στη γυναίκα μου (πήρα το plus) κάνει διακοπές από εκεί που μιλάει και θα μου το πετάξει στο κεφάλι...Ευχαριστώ δε μου χρειάσθηκε modem ποτέ και δε γνωρίζω ... από κράνη όμως θα πρότεινα κάτι σαν [ATTACH]43292[/ATTACH] αυτό ... δοκιμασμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ναι ολοι λενε τα καλυτερα , ευχαριστω πολυ παιδες θα το παρω η μπορει να περιμενω λιγο ακομη να πεσει κι αλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 δε μου χρειάσθηκε modem ποτέ και δε γνωρίζω ... από κράνη όμως θα πρότεινα κάτι σαν [ATTACH]43292[/ATTACH] αυτό ... δοκιμασμένο :) χεχε...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Φίλος αγόρασε το Samsung Galaxy i9105 P από το Internet στην Ελλάδα. Στο κινητό δεν δουλεύει η κάμερα. Τι προτείνετε; Το κινητό δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Επιστροφή από εκει που το πηρε (τηλέφωνο στο Internetομάγαζο). Αφου το πηρε τωρα, εχει δικαίωμα επιστροφής (απ οσο ξερω η διαρκεια επιστροφης, ειναι 7 εργάσιμες. Τοσο ηταν τουλαχιστον στο birdphone που το πηρα εγω και τους πηρα τηλεφωνο γιατι νομιζα πως ειχε πρόβλημα). Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Επιστροφή από εκει που το πηρε (τηλέφωνο στο Internetομάγαζο). Αφου το πηρε τωρα, εχει δικαίωμα επιστροφής (απ οσο ξερω η διαρκεια επιστροφης, ειναι 7 εργάσιμες. Τοσο ηταν τουλαχιστον στο birdphone που το πηρα εγω και τους πηρα τηλεφωνο γιατι νομιζα πως ειχε πρόβλημα). Επειδή έχω περάσει άπειρες rom στο δικό μου που είναι το Samsung Galaxy s II μήπως να του περάσω ξανά την rom; Είχε άλλος τέτοιο πρόβλημα εδώ στο forum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σε αυτό θα σου απαντήσει καποιος άλλος, γιατι δεν γνωριζω για τις ram. Το δικό μου (εδω και ενα χρονο) ειναι "μαμά". Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Φίλος αγόρασε το Samsung Galaxy i9105 P από το Internet στην Ελλάδα. Στο κινητό δεν δουλεύει η κάμερα. Τι προτείνετε; Το κινητό δεν είναι root. Καλημέρα , ή επιστροφή στο κατάστημα, ή Samsung service ,έτσι κι αλλιώς το τηλέφωνο καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση ΧΩΡΙΣ δεύτερη κουβέντα από τη Samsung Hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα , ή επιστροφή στο κατάστημα, ή Samsung service ,έτσι κι αλλιώς το τηλέφωνο καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση ΧΩΡΙΣ δεύτερη κουβέντα από τη Samsung Hellas Αν και του έκανα wipe cache και factory reset πάλι τίποτα. Πιστεύω πως είναι προβληματική η κάμερα και του είπα να το στείλει στο Samsung service στο Χαϊδάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αν και του έκανα wipe cache και factory reset πάλι τίποτα. Πιστεύω πως είναι προβληματική η κάμερα και του είπα να το στείλει στο Samsung service στο Χαϊδάρι. Καλημέρα , νομίζω ότι είναι το σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχει ενεργοποιησει κανεις το art στην συσκευη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχει ενεργοποιησει κανεις το art στην συσκευη του? art ? για πες μας τι είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα και απο μενα σαν κατοχος του plus . αντάλλαξα το grand s2 και καταρχην ξεκουραστηκε το χερι μου...καλυτερη οθόνη,καμερα πολυ καλη , γρηγορη εστιαση και γενικως απροβληματιστο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια εχω παρει αυτή τη συσκευη για την γυναικα μου και από από google play να βαλω μια εφαρμογή 650ΚΒ και μου λεει δεν υπαρχει αρκετος χωρος αποθηκευσης ενώ από τα 8GB είναι δεσμευμενα μονο τα τα 2,61GB Απεγκαθιστω αρκετες εφαρμογες με πολλα ΜΒ αλλα παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει οποια εφαρμογή και αν παω να εγκαταστήσω Καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλησπέρα και απο μενα σαν κατοχος του plus . αντάλλαξα το grand s2 και καταρχην ξεκουραστηκε το χερι μου...καλυτερη οθόνη,καμερα πολυ καλη , γρηγορη εστιαση και γενικως απροβληματιστο τηλεφωνο Καλομίλητο! Είναι εντελώς απροβλημάτιστο, με τέλειο gps και ό,τι και να κάνω πάντα έχει μπόλικη ελεύθερη ram (με greenify βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδια εχω παρει αυτή τη συσκευη για την γυναικα μου και από από google play να βαλω μια εφαρμογή 650ΚΒ και μου λεει δεν υπαρχει αρκετος χωρος αποθηκευσης ενώ από τα 8GB είναι δεσμευμενα μονο τα τα 2,61GB Απεγκαθιστω αρκετες εφαρμογες με πολλα ΜΒ αλλα παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει οποια εφαρμογή και αν παω να εγκαταστήσω Καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Μιλησα με Samsung μετα από 2-3 αποτυχημένες εκκαθαρισεις εσβησα τον λογαριασμο για google play εκανα επανεκινηση , τον ξαναπερασα και όλα καλα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μια μαλλον χαζη ερωτηση αλλα πως μπαινω στην recovery;παταω vol up και power ταυτοχρονα κατα την εκκινηση αλλα τιποτα!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μου ήρθε Upgrade πριν απο λίγο μέσω OTA. Με μια πρώτη ματιά δεν άλλαξε τίποτα (4.2.2 / cosmote ρουμανιας). Μάλλον ειναι bug fix, ίσως για το openSSL. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 μια μαλλον χαζη ερωτηση αλλα πως μπαινω στην recovery;παταω vol up και power ταυτοχρονα κατα την εκκινηση αλλα τιποτα!:shifty: Vol UP + Home + Power Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 μου ήρθε Upgrade πριν απο λίγο μέσω OTA. Με μια πρώτη ματιά δεν άλλαξε τίποτα (4.2.2 / cosmote ρουμανιας). Μάλλον ειναι bug fix, ίσως για το openSSL. Και εγώ δεν έχω δει καμιά διαφορά αν και η αναβάθμιση ήταν περίπου 93 ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Χαιρετώ τα πλήθη!! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη :) Άνοιξα το Kies σήμερα και μ'ενημερώνει ότι υπάρχει update για το firmware (PDA:NB1/PHONE:NC1/CSC:NC1). Αξίζει να μπω στο μπελά να το εγκαταστήσω; Προσφέρει κάτι επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390888 Βαλτε την να βρειτε την υγεια σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390888 Βαλτε την να βρειτε την υγεια σας :) Λέω να την περάσω. Σου είναι εύκολο λινκ για σωστό ρεκοβερι και σωστά gapps σε στοκ 4.2 που έχω? Edited May 2, 2014 by athankar75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λέω να την περάσω. Σου είναι εύκολο λινκ για σωστό ρεκοβερι και σωστά gapps σε στοκ 4.2 που έχω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2560928 <-- Recovery http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps <-- CM11 Official Gapps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 <-- PA Gapps (χρησιμοποιω την πληρη εκδοση που ειναι 268 mb) Μην το γυρισεις σε art γιατι βγαζει αρκετα προβληματα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts