DimitrisAndNiki Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα, έχω το κινητό μια εβδομάδα περίπου και προσπάθησα σήμερα να βάλω ραδιόφωνο για πρώτη φορά. Βαζω τα ακουστικά που είχε μέσα, ανοιγω την εφαρμογη FM Radio αλλα μου λέει earphones not connected. Υπόψιν οτι η συσκευή έχει γίνει root και η εκδοση του android είναι η 4.2.2 Tι μπορεί να φταίει; Απο οτι βλέπω τα ακουστικά δεν λειτουργούν καθόλου, δηλαδή ακόμα και αν τα συνδέσω για να μιλήσω, η φωνή ακούγεται απο το τηλέφωνο και οχι απο τα ακουστικά Αν βάλεις κάποιο mp3 να παίζει δεν το ακούς; :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ευχαριστώ πολυ για τη συμβουλή. Την πρώτη φορά που το έβαλα δεν ακουγόταν το mp3. Την 2η ακουστηκε. Το προβλημα ηταν οτι κουμπωνε αρκετα καλα μια σκαλα πριν μπει ολοκληρο μεσα. Προφανως επειδη ειναι νεο το κινητο δεν το εσπρωξα πολυ μεσα θεωρωντας οτι κουμπωνε εκει. Μολις το εσπρωξα (κατα λαθος) πιο μεσα λειτουργησε και το mp3 αλλα και το ραδιοφωνο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπερα παιδια,αν εχει την καλοσυνη καποιος θελω να δει την μπαταρια της συσκευης του και να μου πει την ημερομηνια κατασκευης της.Θελω να διαπιστωσω κατι σημαντικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα παιδια,αν εχει την καλοσυνη καποιος θελω να δει την μπαταρια της συσκευης του και να μου πει την ημερομηνια κατασκευης της.Θελω να διαπιστωσω κατι σημαντικο... δε μπόρεσα να το βρω, που ακριβώς φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Αν ειναι αυτο που γράφει στο πισω μερος της μπαταριας... η δικια μου γράφει: ΕΒ-L 1M8GVU 1650 mAh S/N: NA1D1179S/4-B Κατι Κινέζικα: 2013.01.17 Υπόψιν οτι το τηλ. μου το αγόρασα 13/5/2013 Edited March 2, 2014 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 η δικιά μου εκεί πίσω έχει μόνο EB-L1M8GVU S/N: NA1D92kS/4-B και καμία ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Οριστε και η φωτο http://s2.postimg.org/qpl2fej8p/P_20140302_113833.jpg Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontsi Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα,στα 176 ευρω αξιζει η αγορα του?με ενδιαφερει η φωτογραφικη και σερφαρισμα.κανω απο ολα βγαζει προβληματα,τρωει κολληματα? Ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και στα 200 θα αξιζε επισης, μη φοβασαι τιποτε, προχωρα ανετα.το κινητο ειναι αστερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontsi Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Στο αμαξι εχω ενσωματωμενο εργοστασιακο buetooh (seat leon 2008).θα παιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στο δικό μου, opel astra εργοστασιακό bluetooth, παίζει μια χαρά. Μην το σκέφτεσαι, το κινητό είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά έχει κανείς βάλει bumper στο s2 plus; Θελω να μάθω εάν κάνει αυτό που είναι για το απλό s2. Γενικώς οι θήκες κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlostsi Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά έχει κανείς βάλει bumper στο s2 plus; Θελω να μάθω εάν κάνει αυτό που είναι για το απλό s2. Γενικώς οι θήκες κάνουν; Καλημέρα,ναι οι θήκες του αρχικού SII κάνουν ακριβώς στο PLUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους , Κάτοχος Galaxy s2 Plus GT-I9105P με έκδοση android 4.1.2 ,έκδοση βασικού φάσματος i9105PXXAMC1 ,έκδοση kernel 3.0.31-1040387 se.infra@Sep-98#1 SMP PREEMPT Mon Mar 11 20:54:57 KST2013 και αριθμό κατασκευής JZ054K.I9105PXXAMC2 αγορασμένο από το SKROUTZ. Λόγω του ότι είμαι λίγο άσχετος θέλω να το αναβαθμίσω σε android 4.2.2 αλλά δεν μου βγάζει καμιά διαθέσιμη αναβάθμιση από το ψάξιμο που έχω κάνει,υπάρχει τρόπος να γίνει ? Ποιά είναι η πιο κατάλληλη έκδοση εάν υπάρχει ? Αξίζει τον κόπο να το κάνω ,υπάρχουν σημαντικές διαφορές με την 4.1.2 ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους , Κάτοχος Galaxy s2 Plus GT-I9105P με έκδοση android 4.1.2 ,έκδοση βασικού φάσματος i9105PXXAMC1 ,έκδοση kernel 3.0.31-1040387 se.infra@Sep-98#1 SMP PREEMPT Mon Mar 11 20:54:57 KST2013 και αριθμό κατασκευής JZ054K.I9105PXXAMC2 αγορασμένο από το SKROUTZ. Λόγω του ότι είμαι λίγο άσχετος θέλω να το αναβαθμίσω σε android 4.2.2 αλλά δεν μου βγάζει καμιά διαθέσιμη αναβάθμιση από το ψάξιμο που έχω κάνει,υπάρχει τρόπος να γίνει ? Ποιά είναι η πιο κατάλληλη έκδοση εάν υπάρχει ? Αξίζει τον κόπο να το κάνω ,υπάρχουν σημαντικές διαφορές με την 4.1.2 ? Ευχαριστώ. καλώς ήρθες στην παρέα το ψάξιμο που λες ότι έκανες , εννοείς φαντάζομαι ότι το σύνδεσες μέσω kies ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλώς ήρθες στην παρέα το ψάξιμο που λες ότι έκανες , εννοείς φαντάζομαι ότι το σύνδεσες μέσω kies ? Με τη σύνδεση μέσω Kies μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση PDA:ML1 / PHONE:ML1 / CSC:MI1 (COA).Δεν θέλω να το κάνω μέσω Kies γιατί φοβάμαι την ξερή ,και στο s2 που είχα το είχα αναβαθμίσει μέσω ODIN.Τι κάνω λοιπόν τώρα? Ευχαριστώ kosgeo, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με τη σύνδεση μέσω Kies μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση PDA:ML1 / PHONE:ML1 / CSC:MI1 (COA).Δεν θέλω να το κάνω μέσω Kies γιατί φοβάμαι την ξερή ,και στο s2 που είχα το είχα αναβαθμίσει μέσω ODIN.Τι κάνω λοιπόν τώρα? Ευχαριστώ kosgeo, δε πιστεύω ότι πρέπει να φοβάσαι την αναβάθμιση μέσω kies, αλλά ο άλλος τρόπος από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 δε πιστεύω ότι πρέπει να φοβάσαι την αναβάθμιση μέσω kies, αλλά ο άλλος τρόπος από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πηρα ένα σημερα σε αντικατασταση ενός IPhone 4 της γυναικας μου και μου φανηκε αξιο των χρηματων του Εγω εχω το S4 Υπαρχει screen protector που μου ζηταει να καλυπτει και πισω το κινητο ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά φίλη μου παρήγγειλε από το i-buy.gr το κινητό και ενώ έδειχνε ότι πρόκειται για τον Ι9105 της έφεραν τον Ι9105p (έκδοση με NFC). Με εγγύηση όμως τί γίνεται;; θα έχει υποστήριξη από Samsung Hellas;; Φοβάμαι πως όχι. Στο site τους πάντως δείχνουν αυτό: http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41216 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά φίλη μου παρήγγειλε από το i-buy.gr το κινητό και ενώ έδειχνε ότι πρόκειται για τον Ι9105 της έφεραν τον Ι9105p (έκδοση με NFC). Με εγγύηση όμως τί γίνεται;; θα έχει υποστήριξη από Samsung Hellas;; Φοβάμαι πως όχι. Στο site τους πάντως δείχνουν αυτό: http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41216 μου φαίνεται ότι όλα τα καταστήματα άσχετα αν το δε το γράφουν έχουν την έκδοση με το NFC γιατί είναι αυτό είναι με τις προδιαγραφές κυκλοφορίας για Ευρώπη, καλύπτεται πλήρως από την αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposisk Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπέρα!εδω και μια βδομάδα δεν λειτουργει καθόλου η δονηση.Εχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων αλλά πάλι τίποτα.Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τελικά η συσκευή μας δεν θα παρει νέα αναβάθμιση οσο αφορά το Kitkat έτσι; Υπάρχει τρόπος παρ'ολα αυτά να το εγκαταστήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnywh Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Με τη σύνδεση μέσω Kies μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση PDA:ML1 / PHONE:ML1 / CSC:MI1 (COA).Δεν θέλω να το κάνω μέσω Kies γιατί φοβάμαι την ξερή ,και στο s2 που είχα το είχα αναβαθμίσει μέσω ODIN.Τι κάνω λοιπόν τώρα? Ευχαριστώ kosgeo, Εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει νεότερη αυτή: PDA:NB1 / PHONE:NB1 / CSC:NA1 (DBT) Το έχει κάνει κανείς? τροποποίηση: εντάξει το έκανα είναι μια ενημέρωση της 4.2.2. μάλλον για γερμανικά τηλέφωνα (αγορά από σκρτζ) Edited March 16, 2014 by johnywh ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καλημερα παιδια.touch to focus στο βιντεο δεν εχει η μου φαινεται ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts