Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε φορά π κάνω update ti MIUI πρέπει να ξανακάνω τα κολπάκια για το GPS?

πλέον δε κλειδώνει με τίποτα..:mad:

Ναι .

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι .

Ωχ δε μ' άρεσε αυτό π άκουσα..

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Στράτο!

Παίζει να γράψουμε κάνα σκριπτάκι να το αυτοματοποιήσουμε?

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Κάποιος τρόπος να λύσω το πρόβλημα με την αλφαβητική ταξινόμηση (sorting) των εφαρμογών με την στοκ Κινέζικη ρομ υπάρχει;

Επίσης κάποιος τρόπος ούτως ώστε χρησιμοποιώντας τα Jiayu themes το Google Calendar να παίρνει το εικονίδιο που είναι για το εκάστοτε Jiayu Theme υπάρχει; Γιατί μόνο το Κινέζικο calendar365 τα παίρνει τα αντίστοιχα εικονίδια ή όταν δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή το Google Calendar κρατάει το δικό του.

Hello moto....!

όποιος μπορεί να βάλει καμιά οδηγία παραπάνω...

Ενα μεταλλικο πραγμα στο πανω πανω πισω μερος του κινητου βοηθαει και βελτιωνει παρα πολυ το σημα απο τους δορυφορους. Πηγα συνοδηγος σε μεγαλη διαδρομη κρατωντας το κινητο με ενα κερμα στο σημειο που σας λεω (δεν ειχα τη βαση στηριξης μαζι) αλλα το σημαντικο ειναι οτι φτασαμε στον προορισμο μας χωρις το παραμικρο προβλημα οσων αφορα το σημα (με sygic χωρις data).

Παρατήρησα για ακόμη μια φορά πως έχουμε σκαλοπάτι & στην φόρτιση

τι εννοώ, ενώ το χοντρό 3,000mah κάνει πολύ ώρα να φτάσει στο 70 % μετά από εκεί πάει πολύ γρήγορα στο 100.

το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?:blink:

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Παρατήρησα για ακόμη μια φορά πως έχουμε σκαλοπάτι & στην φόρτιση

τι εννοώ, ενώ το χοντρό 3,000mah κάνει πολύ ώρα να φτάσει στο 70 % μετά από εκεί πάει πολύ γρήγορα στο 100.

το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?:blink:

+1

Διάβασα στο 4pda οτι η jiayu κινείται προς την επιλυση του αλγοριθμου αυτού που προκαλει τα εν λόγο σκαλοπατια . Εν αναμονή.....

Οπως ειναι η πλατη της βασης στηριξης, εχω βαλει ενα binder clip (οτιδηποτε μεταλλικο βοηθαει) προς το μερος που ειναι οι κεραιες του κινητου. Το σημα εχει βελτιωθει παρα πολυ (με ενα απλο gps test φαινεται).

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι βελτιώνεται το σήμα gps με την ανωτέρω πατέντα. Δεν είμαι όμως ακόμα σίγουρος ότι λύνονται και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά την διάρκεια της πλοήγησης

Εβγαλα καποιες φωτογραφιες σε κλειστο χωρο, κοντα σε παραθυρο. Μια με την πατεντα και μια χωρις με σκετη τη βαση. Δεν ειναι τιποτα εξειδικευμενο, οσοι θελετε δοκιμαστε το. :)

Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο τύπος εδώ στο Video.

https://www.youtube.com/watch?v=_uSX2b4NZq8

δεν είναι για το ίδιο τηλέφωνο αλλά φαίνεται ότι η ''πατέντα΄΄ δουλεύει με την ίδια λογική.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο τύπος εδώ στο Video.

https://www.youtube.com/watch?v=_uSX2b4NZq8

δεν είναι για το ίδιο τηλέφωνο αλλά φαίνεται ότι η ''πατέντα΄΄ δουλεύει με την ίδια λογική.

Ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι. Οτιδηποτε μεταλλικο κοντα στην κεραια του κινητου ενισχυει σε καποιο βαθμο το σημα.

Αποφάσισα να αποκτήσω και γω έναν κινέζο... Πριν όμως το παραγγείλω σκέφτηκα μήπως κάποιος θέλει να δώσει το δικό του.

Eαν υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται για πώληση του jiayu G4 σας στείλει π.μ.

Λογικα μεσα στην εβδομαδα;

http://img201.imageshack.us/img201/8643/3fjw.png

Λογικά ναι. Από προσωπική εμπειρία πάντως, το τελευταίο διάστημα τα ΕΛΤΑ παραπαίουν...

κ μια ερώτηση

Κάθε φορά π κάνω update ti MIUI πρέπει να ξανακάνω τα κολπάκια για το GPS?

πλέον δε κλειδώνει με τίποτα..:mad:

δεν καταλαβαίνω !! αφου κανει τοσα προβλήματα η MIUI, γιατι συνεχίζετε και την βάζετε ?!?!? :wacko:

σύμφωνοι .... ειναι πολυ όμορφη ..... αλλα ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ..... όμορφη......

κατα τα αλλα:

ειναι βαρια στη μνημη

εχει ενα σκασμό bugs

θελει δίπλωμα πιλότου για να την εγκαταστησεις

θελει setup ξανα ολα απο το μηδεν

δεν δουλεύει (με τη μια) το Google-play

και διάφορα αλλα που γραφετε εδω ......

γιατι δεν περιμένετε να φτιάξουν μια MIUI χωρις bugs για το G4 και τοτε να την φορτώσετε ;):cool:

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Μολις περασα την τελευταια κινεζικη για το thick, απο needrom...

Το GPS αρνειται πεισματικα να λειτουργησει. Εκανα οτι fix υπαρχει και δεν υπαρχει στο ιντερνετ. Βλεπει τους δορυφορους αλλα δεν πιανει ουτε εναν, ουτε καν στο κοκκινο...

Για μια ακομη φορα ηττα :(

Update: Καταφερε να λοκαρει, μετα απο μιση ωρα ακριβως.

Edited by pournaras

δεν καταλαβαίνω !! αφου κανει τοσα προβλήματα η MIUI, γιατι συνεχίζετε και την βάζετε ?!?!? :wacko:

κατα τα αλλα:

ειναι βαρια στη μνημη

εχει ενα σκασμό bugs

γιατι δεν περιμένετε να φτιάξουν μια MIUI χωρις bugs για το G4 και τοτε να την φορτώσετε ;):cool:

Μια χαρά λειτουργεί. Δοκίμασε την και θα δεις.

to προβλημα με το gps υπαρχει ακομα και αν εχουν ενεργοποιηθει τα δεδομενα ή ειναι ασχετο με το agps?

Ναι, χωρις αυτα προφανως θα λοκαρει κοντα στο Πασχα.

κατα τα αλλα:

ειναι βαρια στη μνημη

εχει ενα σκασμό bugs

Μια χαρά λειτουργεί. Δοκίμασε την και θα δεις.

Συμφωνώ

Οι τελευταίες εκδόσεις του killoe εχουν λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα, και έχουν και το fix for GPS ενσωματωμένο!

Συστήνεται (akaloith, δεν έχει shutdown/reboot πλεον!)

http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι βελτιώνεται το σήμα gps με την ανωτέρω πατέντα. Δεν είμαι όμως ακόμα σίγουρος ότι λύνονται και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά την διάρκεια της πλοήγησης

sorry λίγο εκτός θέματος, αλλά με αυτή τη λογική το G5 θα έχει πολύ καλό gps σήμα?:confused:

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

το δικο μου jiayu g4 (μαυρο) ειχε προβλημα shutdown και κολλημα - αφαιρω μπαταρια για να ξεκολησει ανεξαρτητως ρομ

φυσικα οχι στην αρχη μετα το εβγαλε

αυτο που χρησιμοποιω τωρα (το λευκο) εχει:

καλυτερο gps

καλυτερο wifi

φυσικα και δε κλεινει με στοκ ρομ

κατωτερη γωνια θεασης στην οθονη

σε σχεση με το πρωτο jiayu g4

και τα 2 basic turbo thin

θα λεγα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος

το μαυρο ταξιδευει για κινα, αν θα το παρω πισω ή τι θα παρω πισω δε το ξερω :(

το λευκο που εχω τωρα ειναι σιγουρα keeper και ας ειναι η οθονη λιγο κατωτερη - τη διαφορα τη βλεπεις μονο σε 1-1 συγριση με το προηγουμενο

συμπερασμα:

δεν ειναι θεμα μαγαζιου

δεν ειναι θεμα thin thick

ειναι θεμα κοπιας ή σοδιας?

το πιο προσφατο εχει σαφως καλυτερο gps & wifi

Edited by akaloith

Ναι, χωρις αυτα προφανως θα λοκαρει κοντα στο Πασχα.

Εχοντας κανει το fix, χωρις δεδομενα, σε σπιτι αλλα κοντα σε παραθυρο κ με χαλια καιρο, κλειδωσε δορυφορους σε περιπου 7-10 λεπτα. Ειχα κ το μεταλλικο υποβοηθημα για καλυτερο σημα αλλα αμα κλειδωσε με τετοιες συνθηκες εγω ειμαι ικανοποιημενος.

Εχοντας κανει το fix, χωρις δεδομενα, σε σπιτι αλλα κοντα σε παραθυρο κ με χαλια καιρο, κλειδωσε δορυφορους σε περιπου 7-10 λεπτα. Ειχα κ το μεταλλικο υποβοηθημα για καλυτερο σημα αλλα αμα κλειδωσε με τετοιες συνθηκες εγω ειμαι ικανοποιημενος.

Δυστυχως δεν πρεπει να εισαι, διοτι το gps, και ειδικα του κινητου, δεν ειναι κατι που το θες για καθε μερα. Ειναι ενα εργαλειο που μπορει να το χρειαστεις καποια στιγμη βιαστικα, ας πουμε μετα απο ενα μηνα (και αφου εχεις κανει καποια restart), αντε μετα να κατσεις να περιμενεις ποτε θα δεησει το κινητο σου να λοκαρει τους δορυφορους :)

Οι δοκιμες μας καλες και χρυσες ειναι, αλλα στην πραξη οταν θα το εχουμε ξεχασει εκει στην ακρη του, οταν το ξαναχρειαστουμε, δε λεει να φαμε παλι κανα μισαωρο σε τεστ.

Είχα ρωτήσει ξανά αλλά Απάντηση δεν πήρα, χρησιμοποιεί κάνεις την εφαρμογή cosmote info και αν ναι σε ποια θέση έχει τοποθετημένη την κάρτα;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχως δεν πρεπει να εισαι, διοτι το gps, και ειδικα του κινητου, δεν ειναι κατι που το θες για καθε μερα. Ειναι ενα εργαλειο που μπορει να το χρειαστεις καποια στιγμη βιαστικα, ας πουμε μετα απο ενα μηνα (και αφου εχεις κανει καποια restart), αντε μετα να κατσεις να περιμενεις ποτε θα δεησει το κινητο σου να λοκαρει τους δορυφορους :)

Οι δοκιμες μας καλες και χρυσες ειναι, αλλα στην πραξη οταν θα το εχουμε ξεχασει εκει στην ακρη του, οταν το ξαναχρειαστουμε, δε λεει να φαμε παλι κανα μισαωρο σε τεστ.

Επειδη μου ετυχε να το χρειαστω εκτος σπιτιου την παρασκευη ενω ημουν συνοδηγος, ανοιξα sygic χωρις δεδομενα κ σε 5 λεπτα ειχα κλειδωσει δορυφορους (με τη βοηθεια ενος κερματος :) ). Οποτε μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης εκει που το χρειαστηκα δουλεψε (αν κ χωρις τη βοηθεια μεταλλου δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο).

Edited by eimai_kala

Έχω την προηγούμενη έκδοση μίου του κιλοε, μου βγάζει αναβάθμιση για την επόμενη αλλά δεν την περνάει πρέπει να την κατεβάσω και να την φλασαρω από πάνω? Ελληνικό μενού θα πάρει η μίου?