mouse112 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλησπερα, εχω παραγγείλει και εγω απο το minideal ενα jiayu g4 3000mah με ελληνικα και το περιμενω τις επομενες μερες. διαβαζω 3 μερες τις 250+ σελιδες για το g4. εκτος απο το gps που μαλλον θα ειναι για κλαματα για πιο λογο να πειραματιστώ και να αλλαξω ρομ; τι προβληματα θα συναντισω δλδ; και επειδη ειμαι λιγο ασχετος ειχα για πολλα χρονια symbian δεν εχω πολλη εμπειρια με android, οποιος θελει τα ελληνικα για το δικο του g4 να μου το πει και να μου δωσει οδηγιες φυσικα για το πως θα το κανω να του τα στειλω, ευχαριστω. εχω παραγγειλει και εγω ενα απο TO2C 3000 αλλα με αγγλικα....:X για πειραματισμο ...εγω θα το δοκιμασω μαμα...και βλεπω... αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα τα ελληνικα... πως?? πριν την πρωτη εκκινηση βαζεις μια κενη SD..μην βαλεις SIM.. αν ειναι ελληνικα μπαίνεις στο recover... και πατας backup/restore....και μετα backup..θα παρει κανα 2-3 λεπτα... οταν τελειωσει θα εχει δημιουργισει μια θεση στην καρτα..clockworkmod..bakcup αντιγραφη...αποστολη.:p αν εχω κανει καπου λαθος πειτε,,,:cry: αφου αντεξες 250 σελιδες...παρε αλλη μια τζουρα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με βάση το παραπάνω, όλα τα G4 που στέλνονται Ελλάδα είναι έκδοσης "W"; Δε νομίζω κάποιο κατάστημα να στέλνει την W. Όλα στέλνουν με την αρχική κινέζικη L, H. Κάι από το minideal και από to2c έρχονται οι κινέζικες εκδόσεις και όχι οι W Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 για οσους εστειλαν πισω συσκευη για επισκευη ή αντικατασταση, με ποια υπηρεσια ταχυδρομειου το εστειλαν πισω και με τι κοστος περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 για οσους εστειλαν πισω συσκευη για επισκευη ή αντικατασταση, με ποια υπηρεσια ταχυδρομειου το εστειλαν πισω και με τι κοστος περιπου? Έχουμε θεμα που συζητάμε ακριβώς αυτά τα πράγματα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374714 Ας μη βγαίνουμε off topic εδώ παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Το πρόβλημα με το εξαφάνισης του πληκτρολογίου σε LEWA και MIUI παραμένει ακόμα και αν βάλω άλλο πληκτρολόγιο. Έβαλα το A.I. Type Keyboard. Ποιός έχει καταφέρει κάτι και με ποιό πληκτρολόγιο? Πιστεύω πάντως ότι οφείλετε σε ανεξήγητα crashes του launcher τουλάχιστον για την τελευταία έκδοση του LEWA μετά την εγκατάσταση του Play Store. Edited December 2, 2013 by HarPa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εχω Miui και δεν εχω θεμα με πληκτρολογιο, κατι παραξενο συμβαινει... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Με Miui και SwiftKey δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) εχω παραγγειλει και εγω ενα απο TO2C 3000 αλλα με αγγλικα....:X για πειραματισμο ...εγω θα το δοκιμασω μαμα...και βλεπω... αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα τα ελληνικα... πως?? πριν την πρωτη εκκινηση βαζεις μια κενη SD..μην βαλεις SIM.. αν ειναι ελληνικα μπαίνεις στο recover... και πατας backup/restore....και μετα backup..θα παρει κανα 2-3 λεπτα... οταν τελειωσει θα εχει δημιουργισει μια θεση στην καρτα..clockworkmod..bakcup αντιγραφη...αποστολη.:p αν εχω κανει καπου λαθος πειτε,,,:cry: αφου αντεξες 250 σελιδες...παρε αλλη μια τζουρα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Ανεβασε το καπου ωστε να το παρουν οποιοι θελουν...... εγω! Επισης υπαρχει προβλημα με τις καρτες sim γιατι εβαλα και τις δυο και δεν βλεπει την μια που μπαινει στο sim2 (η αλλη ειναι αυτη που πηρα σημερα microsim και ειναι οκ) Το ιδιο και στο δευτερο κινητο Τελικα μετα απο επανεκκινηση κατα παραξενο τροπο ειναι οκ (απλα στη miui πρεπει να προσεχεις απο ποια καλεις) Edited December 2, 2013 by panosb26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 αφου αντεξες 250 σελιδες...παρε αλλη μια τζουρα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Το thread αυτό έγινε updated πριν 1μιση χρόνο. Ισχύουν ολα αυτά; Δεν χρειάζεται update για το Android 4.2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πηρα το jiayu g4 με την μεγαλη μπαταρια και τον 1200 επεξεργαστή και εχει ενα θεμα με την καμερα, πολυ κακη ποιοτητα βιντεο και φωτογραφία και απο οτι παρατηρισα με διαφορες αλλαγες που εκανα δεν αλλαζει η ποιοτητα στην φωτογραφικη αν και λεει οτι αλλαζω τα μεγαπιξελ... Ειναι θεμα ρομ η εχει η καμερα προβλημα και αν υπαρχει καποιο φιξ.... Η μπροστινη δουλευει κανονικα χωρις κανενα θεμα Tι εννοείς;; Το βίντεο βγαίνει πραγματικά εκπληκτικό και οι φωτογραφίες αρκετά καλές σε νορμαλ συνθηκες φωτισμού. Το μόνο θέμα που έχει είναι με τις macro φωτογραφίες που θολώνει λίγο ο φακός. Εσένα τι ακριβώς σου κάνει δηλαδή;; Απλά απορώ γιατι και στη πρώτη έκδοση του Μαίου οι φώτο έβγαιναν μια χαρά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα γνωριζει καποιος εαν η jiayu αναβαθμισει τα κινητα της σε kit kat 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα γνωριζει καποιος εαν η jiayu αναβαθμισει τα κινητα της σε kit kat 4.4? φίλε εδώ δεν εχουμε πάρει την 4.2.2 ακόμα ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Έχει δει κάνεις την γερμανική rom για το G4 από το jiayu.de? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 αυτό το έχετε δεί ????? http://www.ejiayu.com/en/News2-1-107.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα γνωριζει καποιος εαν η jiayu αναβαθμισει τα κινητα της σε kit kat 4.4? Καμία ενημέρωση και... προς το παρόν εξαιρετικά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ....ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΖΟΥΜΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΚΗ.....ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Mισό αυτό στο κάνει μόνιμα;; δηλαδή οι φώτο βγαίνουν θολές δε κεντράρει τελικά ο φακός;; Γιατί στις κοντινές (κάτω από 2 εκατοστά) γίνεται αυτό αλλά στις κανονικές σε ένα δεύτερο έχει κεντράρει και βγαίνει κανονικότατα. Εσένα παραμένει θολή η εικόνα μόνιμα;; αν ναι έχεις θέμα δεν έχει τύχει σε κανέναν. Ποιο έκδοση firmware έχεις; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μια απορία που έχω πάνω στο θέμα της κάμερας, σε σας κάνει zoom in, zoom out? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μια απορία που έχω πάνω στο θέμα της κάμερας, σε σας κάνει zoom in, zoom out? Ναι με τα volume keys ή με pinch in, pinch out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εδω και λιγες μερες εχω ενα θεματακι με την μπαταρια. Εχω το 1/8 3000mah και οταν το φορτιζω μεσω ρευματος, και η φορτιση φτασει στο 100% αν του κανω επανεκινηση πεφτει αμεσως στο 35% περιπου. Αντιθετα αυτο δεν συμβαινει οταν φορτιζεται μεσω usb. Εχω stock rom (την πρωτη του minideal) και GO Ex Launcher.. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εδω και λιγες μερες εχω ενα θεματακι με την μπαταρια. Εχω το 1/8 3000mah και οταν το φορτιζω μεσω ρευματος, και η φορτιση φτασει στο 100% αν του κανω επανεκινηση πεφτει αμεσως στο 35% περιπου. Αντιθετα αυτο δεν συμβαινει οταν φορτιζεται μεσω usb. Εχω stock rom (την πρωτη του minideal) και GO Ex Launcher.. Καμια ιδεα? Θα έλεγα να δοκιμάσεις άλλο φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Άμα περάσω την τελευταία MIUI Advanced από πάνω από την υπάρχουσα με recovery θα χάσω τις ρυθμίσεις μου τις υπάρχουσες; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Άμα περάσω την τελευταία MIUI Advanced από πάνω από την υπάρχουσα, με recovery, θα χάσω τις ρυθμίσεις μου τις υπάρχουσες; From CWM, update >choose zip file εννοείς φαντάζομαι, οχι, δεν πειράζει τίποτα, αναβαθμίζει μονο οτι πρέπει (το κάνω σταθερά κάθε βδομάδα που βγαίνει το full update...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι το θέμα με το GPS είναι όντως κάποια ασυμβατότητα κι όχι θέμα κεραίας. Χθες το έβαλα να με φέρει από Πειραιά στου Ζωγράφου,με έφερε μέσω παραλιακης Συγγρού κλπ χωρίς να με χάσει κάι να με δείξει σε άλλο σημείο. Έκανε αναπροσαρμογή στιγμιαία τουλάχιστον δέκα φορές μιας κάι πήγαινα από άλλους δρόμους αλλά πάντα με έδειχνε σωστά. Σημειώνω ότι χθες έβρέχε και είχε απίστευτη συννεφιά πάνω από τη πολη που υποτίθεται κάνει ασθενές το σήμα. Το ίδιο είχε γίνει κάι πριν δυο μέρες στην ίδια διαδρομή. Αντίθετα τη προηγούμενη βδομάδα ηλιόλουστη κι όλας στην ίδια διαδρομή πάλι δυο φορές έκανε σα τρελό με έδειχνε διαρκώς σε άλλους δρόμους μέχρι και στη παραλιακή με πετούσε μέσα στη θάλασσα διαρκώς. Η από γκάζι που το είχα βάλει με το που σταματούσα σε φανάρι έκανε σαν τρελό ήμουν ακίνητος και μου άλλαζε τρεις δρόμους στο καπάκι. Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται κάπως παράλογο όλο αυτό τελικά... δε μπορεί να είναι θέμα κεραίας θα το έκανε πάντα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μία πολύ καλή rom πιστεύω είναι αυτή: vredniiy mod v2.3 Patch G4 thick Patch G4 thin Camera Patch Internal Memory Patch Volume Keys Wake Patch Την έχω για 2η μέρα και όλα πάνε ρολόι. Περιμένω να δω αν θα δουλέψει το patch για την μπαταρία. Ουσιαστικά είναι μία τροποποιημένη stock rom βασισμένη στην έκδοση του Οκτωβρίου από ότι είδα στο forum. Και η ρώσικη σελίδα της είναι vredniiy mod 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μία πολύ καλή rom πιστεύω είναι αυτή: vredniiy mod v2.3 Patch G4 thick Patch G4 thin Camera Patch Internal Memory Patch Volume Keys Wake Patch Την έχω για 2η μέρα και όλα πάνε ρολόι. Περιμένω να δω αν θα δουλέψει το patch για την μπαταρία. Ουσιαστικά είναι μία τροποποιημένη stock rom βασισμένη στην έκδοση του Οκτωβρίου από ότι είδα στο forum. Και η ρώσικη σελίδα της είναι vredniiy mod 2.3 κράτησε μας ενήμερους! Το patch για την κάμερα τι βελτιώνει ? Με το gps είσαι οκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts