pournaras Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 https://imageshack.com/i/0wmdy8j Αυτο σημαινει οτι σε περιπου μια εβδομαδα θα ειναι στα χερια μου σωστα; Τωρα παρακολουθησε το εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Αν περασει γρηγορα απο τη διαλογη στο αεροδρομιο, λογικα θα το εχεις πιο νωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Με την Miui εμενα δουλεψαν τα location. Αρχικα ακολούθησα τις οδηγίες στο forum miui και δεν κλειδώνε. Μόλις ομως εκανα hot full agps restart στο faster gps επαιξε. Ήταν θέμα firmware τελικά. Έφταιγε η επίσημη παγκόσμια έκδοση της Jiayu. Έβαλα την τελευταία κινέζικη και Nova Launcher και είναι σαν στοκ Jelly Bean. Ευτυχώς μόνο δυο εφαρμογές είναι στην Κινεζική. Η μία δεν χρειάζεται καθώς είναι οδηγίες για την συσκευή και η άλλη είναι ένα Calendar. Τώρα μπορεί να ξαναδοκιμάσω MIUI. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Η τελευταία επίσημη (και όσο πιό "καθαρή") ποιά είναι; Και για το thin turbo και για το thick turbo. Σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Τώρα έχω του Lewnidask Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αλλo πρόβλημα που βρήκα : Εχω την miui 3.11.9 και δεν μου δουλεύει κανενας sip client (csipsimple sipdroid); Μηπως ειναι πολιτική της miui να μην υποστηρίζει sip client; Κατα τα αλλα τελεια η miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αλλo πρόβλημα που βρήκα : Εχω την miui 3.11.9 και δεν μου δουλεύει κανενας sip client (csipsimple sipdroid); Μηπως ειναι πολιτική της miui να μην υποστηρίζει sip client; Κατα τα αλλα τελεια η miui. Το έκανα εγκατάσταση και δείχνει ότι δουλεύει (sipdroid) μου ζήτησε όμως δικαίωμα root. Το εχεις σε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αλλo πρόβλημα που βρήκα : Εχω την miui 3.11.9 και δεν μου δουλεύει κανενας sip client (csipsimple sipdroid); Μηπως ειναι πολιτική της miui να μην υποστηρίζει sip client; Κατα τα αλλα τελεια η miui. Το έκανα εγκατάσταση και δείχνει ότι δουλεύει (sipdroid) μου ζήτησε όμως δικαίωμα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ευχαριστώ για την δοκιμή, δοκιμασες να κάνεις κληση ειναι integrate και στον dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ακριβώς τα ίδια μου κάνει στο zopo 980 μου! Μα ακριβώς! Τελικά κατέληξα να αγοράσω από eBay έναν bt GPS εξωτερικό δέκτη και βρήκα την υγεία μου για να μην εξαρτωμαι από το GPS του κινητού κάθε φορά.anyway κανένας δέκτης GPS κινητού δεν συγκρίνεται να έναν εξωτερικό.εντάξει σε ώρα ανάγκης θα χρησιμοποιήσω τον εσωτερικό αλλά για συνήθως τον εξωτερικό.Μου είχε σπάσει τα νεύρα σε στενά η τρελαινόταν όταν έφτανα στον προορισμό μου και παρκαρα στην άκρη να ηρεμήσει μπας και βρω που πάω! εγώ παντός που έχω έναν δεκτη bt gps το sygic δεν τον αναγνωρίζει εσύ πως τον έκανες να δουλέψει? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έχεις κατεβάσει το bluetooth GPS από το market? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εν τέλει η Miui είναι καταπληκτική και σε γραφικά αλλά νομίζω και σε σταθερότητα. Δυστυχώς όμως δεν δουλεύουν σωστά οι sip clients csipsimple και sipdroid ούτε το integration με τον dialer. Οπότε την πετάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έχεις κατεβάσει το bluetooth GPS από το market? Το κατέβασα και δουλεύει κανονικά στο πρόγραμμα πλοήγησης όμως δεν έχω στίγμα. Εκεί πως θα το περάσω μου βγάζει μονο το ενσωματωμενω gps Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν κάνω update την official με flash tools χάνω το CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έβαλα την miui και δεν βλέπω την sd card τι έκανα λάθος,? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έβαλα την miui και δεν βλέπω την sd card τι έκανα λάθος,? Με full wipe από την επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το κατέβασα και δουλεύει κανονικά στο πρόγραμμα πλοήγησης όμως δεν έχω στίγμα. Εκεί πως θα το περάσω μου βγάζει μονο το ενσωματωμενω gps ...εφόσον κάνεις pair κινητό και BT GPS συσκευή, τρέχεις Bluetooth GPS ή Bluetooth GPS Provider (αναλόγως ποιο σου κάνει) και επιλέγοντας το paired ΒΤ GPS κάνεις Connect (εννοείται με ενεργό το "Enable Mock GPS Provider") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Η MIUI, επίσημα/ανεπίσημα, δίνει την τελευταία κατάλληλη έκδοση για το G4 (sta-s2z/killoe, που αρκετοί ήδη δοκιμάσατε), εδώ, λέγοντας (στα χαρακτηριστικά): PHONE REBOOT AFTER CALL END FIXED Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Η MIUI, επίσημα/ανεπίσημα, δίνει την τελευταία κατάλληλη έκδοση για το G4 (sta-s2z/killoe, που αρκετοί ήδη δοκιμάσατε), εδώ, λέγοντας (στα χαρακτηριστικά): PHONE REBOOT AFTER CALL END FIXED Να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ έχω περασμένη την gtbluesky από εδώ http://www.miui.com/getrom.php?r=85. Να φανταστώ είναι διαφορετική από του killoe; Έχω πολύ λιγότερα shutdowns (1 το πολύ ανά 3-4 ημέρες), αλλά το dual-sim με φωνάζει κάπως γιατί θέλω να μπορώ να αλλάξω τη σειρά στις sim. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) και γω την ίδια έχω (gtbluesky), δεν έχω κάποιο θέμα, αλλα επίσης "ψηνομαι"... Το καλό με τις εκδόσεις της miui είναι οτι μπορείς να βάλεις την "νεα" του Ρώσου ΧΩΡΙΣ κανενα καθάρισμα και λογικά θα δουλέψει (το λέει και ο ίδιος εδώ) Hi, I am using gtbluesky version. If I make a backup with builtin backup app would be any problems to restore all of the data on your rom? System settings and home screen layout, applications, account and contacts. No, but you dont need to restore any, cuz its unnecessary to wipe data if u switching from miui to miui on same device Ok i didnt know that. I am using cwm recovery and when i flash different roms, I wipe data/factory reset and wipe cache partition. If u switch from miui v5 to miui v5 – no // If from another rom - yes (+) * JB 4.2.1 based * Full dual sim support * Fast, smooth, stable. * Multilingual [Chinese/English/German/Spanish/Italian/Polish/Portugal-BR/Turkish/Czech/Slovak/Hungarian/French/Russian and more] (Ultimate Edition) * PHONE REBOOT AFTER CALL END FIXED * Extended power menu. * 3G active sim card switch * Some layouts fixes. * Deleted all chinese stuff * MIUI camera WORKING inc front camera videorecording! * 2G/3G toggle fixed * EngineerMode built-in * Several major fixes of original release (911 city code problem, sim/pin auth problem, volume wakelock setting, smilies etc) * Key lights never switching on when touching the screen. * MX/Youtube/GMail settings error fixed * Latest 08/13 GAPPS built-in * Xperia Swipe keyboard with different skins or stock AOSP keys * AGPS & EPO fixed * Device friendly autobrightness level constants * MIUI Camera codecs improvement * Downloads limit for mobile networks can be adjusted up to 1gb * VIPER4ANDROID built-in * Some bonus things :) * Something i forget (Current issues) FM radio recording not works Edited November 13, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδιά αξίζει το jiayu? είμαι ανάμεσα σε αυτό και το THL w11 αλλά 1) το Jiayu είναι ακριβότερο 2) δεν ξέρω αν υπάρχουν ανταλλακτικά μιας και στη μαμά εταιρία δείχνει μόνο το βασικό μοντέλο και δεν είμαι σίγουρος αν έχουν συμβατά ανταλλακτικά. 3) το THL έχει πιο original σχέδιο, ενώ το jiayu όπως το βλέπω φαίνεται σαν απομίμιση του σάπιου μήλου (i-phone). 4) το THL όμως είναι ψιλοπαντοφλέ σε διαστάσεις .. οπότε... ποιο να προτιμήσω απ'τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 και γω την ίδια έχω (gtbluesky), δεν έχω κάποιο θέμα, αλλα επίσης "ψηνομαι"...[/size] Αποτι διαβασα η τελευταια εκδοση της miui δεν ειναι διαθεσιμη λογω καποιων κολληματων, σωστα? Επισης θα ηθελα να ρωτησω οσοι εχουν βαλει την τελευταια miui αν οντως λυθηκε το προβλημα με τις κλησεις. Εγω ειμαι με την τελευταια official rom, η οποια ειναι σταθεροτατη κ επειδη δε θελω να εχω θεματα με τη ρομ, περιμενω μεχρι μια πληρως λειτουργικη miui κανει την εμφανιση της μηπως και τη δοκιασω. παιδιά αξίζει το jiayu? είμαι ανάμεσα σε αυτό και το THL w11 αλλά 1) το Jiayu είναι ακριβότερο 2) δεν ξέρω αν υπάρχουν ανταλλακτικά μιας και στη μαμά εταιρία δείχνει μόνο το βασικό μοντέλο και δεν είμαι σίγουρος αν έχουν συμβατά ανταλλακτικά. 3) το THL έχει πιο original σχέδιο, ενώ το jiayu όπως το βλέπω φαίνεται σαν απομίμιση του σάπιου μήλου (i-phone). 4) το THL όμως είναι ψιλοπαντοφλέ σε διαστάσεις .. οπότε... ποιο να προτιμήσω απ'τα 2? To Jiayu ειναι πολυ καλο σε ολα εκτος του gps οπου υπαρχει χοντρο προβλημα. Και το thl ειναι καλο, οποτε εξαρταται απο το τι προτιμας. Εμφανισιακα παντως το g4 ειναι πολυ ομορφο. Μπορει το σχημα να θυμιζει μηλο αλλα ειναι εμφανες πως δεν προκειται για iphone οταν το κοιτας. Οι διαστασεις του επισης ειναι μαζεμενες σε σχεση με το thl που οντως ειναι παντοφλα. Εγω σε τετοιες διαστασεις δυσκολα θα παω, τωρα αν εσυ το προτιμας οκ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το thl εχει καλυτερο gps απ οσο ξερω αλλα χειροτερη μπαταρια ενω δεν υπαρχει υποδοχη για sd. Ανταλλακτικα ολο και καπου θα βρεις πχ απο to2c.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) παιδιά αξίζει το jiayu? είμαι ανάμεσα σε αυτό και το THL w11 αλλά 1) το Jiayu είναι ακριβότερο 2) δεν ξέρω αν υπάρχουν ανταλλακτικά μιας και στη μαμά εταιρία δείχνει μόνο το βασικό μοντέλο και δεν είμαι σίγουρος αν έχουν συμβατά ανταλλακτικά. 3) το THL έχει πιο original σχέδιο, ενώ το jiayu όπως το βλέπω φαίνεται σαν απομίμιση του σάπιου μήλου (i-phone). 4) το THL όμως είναι ψιλοπαντοφλέ σε διαστάσεις .. οπότε... ποιο να προτιμήσω απ'τα 2? To Jiayu ειναι πολυ καλο σε ολα εκτος του gps οπου υπαρχει χοντρο προβλημα. Και το thl ειναι καλο, οποτε εξαρταται απο το τι προτιμας. Εμφανισιακα παντως το g4 ειναι πολυ ομορφο. Μπορει το σχημα να θυμιζει μηλο αλλα ειναι εμφανες πως δεν προκειται για iphone οταν το κοιτας. Οι διαστασεις του επισης ειναι μαζεμενες σε σχεση με το thl που οντως ειναι παντοφλα. Εγω σε τετοιες διαστασεις δυσκολα θα παω, τωρα αν εσυ το προτιμας οκ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το thl εχει καλυτερο gps απ οσο ξερω αλλα χειροτερη μπαταρια ενω δεν υπαρχει υποδοχη για sd. Ανταλλακτικα ολο και καπου θα βρεις πχ απο to2c.com. Αν σήμερα, είχα να επιλέξω ξανά, ένα τηλέφωνο "συμμαζέμένο", ως 4.7", στα $220 περίπου, θα κοιτούσα: Jiayu G4 Xiaomi Red Rice (Hongmi) Lenovo S650 Κατα τα λοιπά, όλα έχουν τα υπέρ και κατά, αλλα μόνο το G4 έχει δοκιμαστεί 6 μήνες πλεον και όλα τα θέματα του έχουν φανεί! Ανταλλακτικά, αν χρειαστεί βρίσκονται (πχ AliExpress, to2c.com) Edited November 13, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 χμμ.. δεν ξέρω.. πραγματικά δλδ με βάζετε σε σκέψη.. το g4 μου φαίνεται χοντροκομένο όπως το έβλεπα αλλά το μικρότερο μέγεθος είναι σημαντικό για μένα... το THL απ'την άλλη είναι πιο μουράτο και έχει 32GB Ram Rom οπότε και να μην παίρνει 2η καρτα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.. δεν πάω να αντικαταστήσω το pc με τηλέφωνο. απ΄την άλλη βέβαια.. Έβλεπα και το g5 το οποίο είναι μεν πάλι σαν κλώνος iphone αλλά φαίνεται καλύτερο .. κάπως.. ξέρουμε τίποτα για αυτό? άλλος λέει pre-order, άλλος δίνει μόνο τη βασική έκδοση άλλος δίνει και την μεγάλη version αλλά δεν ξέρω.. είναι και πιο λεπτό απ'το G4 οπότε το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι στα ίδια λεφτά με τα αλλα 2 να πάρω αυτό. http://www.jiayu-store.com/jiayu-g5-quad-core-mtk6589-4-5-inch-ogs-ips-screen-smart-phone-ram-2gb-dual-camera-32gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 χμμ.. δεν ξέρω.. πραγματικά δλδ με βάζετε σε σκέψη.. το g4 μου φαίνεται χοντροκομένο όπως το έβλεπα αλλά το μικρότερο μέγεθος είναι σημαντικό για μένα... το THL απ'την άλλη είναι πιο μουράτο και έχει 32GB Ram Rom οπότε και να μην παίρνει 2η καρτα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.. δεν πάω να αντικαταστήσω το pc με τηλέφωνο. απ΄την άλλη βέβαια.. Έβλεπα και το g5 το οποίο είναι μεν πάλι σαν κλώνος iphone αλλά φαίνεται καλύτερο .. κάπως.. ξέρουμε τίποτα για αυτό? άλλος λέει pre-order, άλλος δίνει μόνο τη βασική έκδοση άλλος δίνει και την μεγάλη version αλλά δεν ξέρω.. είναι και πιο λεπτό απ'το G4 οπότε το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι στα ίδια λεφτά με τα αλλα 2 να πάρω αυτό. http://www.jiayu-store.com/jiayu-g5-quad-core-mtk6589-4-5-inch-ogs-ips-screen-smart-phone-ram-2gb-dual-camera-32gb.html αν το g4 slim σου φαινεται χοντροκομμενο τοτε δε θα σου κανει κανενα αλλο κινητο. το επιασες στο χερι σου και δεν εκατσε καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 χμμ.. δεν ξέρω.. πραγματικά δλδ με βάζετε σε σκέψη.. το g4 μου φαίνεται χοντροκομένο όπως το έβλεπα αλλά το μικρότερο μέγεθος είναι σημαντικό για μένα... το THL απ'την άλλη είναι πιο μουράτο και έχει 32GB Ram Rom οπότε και να μην παίρνει 2η καρτα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.. δεν πάω να αντικαταστήσω το pc με τηλέφωνο. απ΄την άλλη βέβαια.. Έβλεπα και το g5 το οποίο είναι μεν πάλι σαν κλώνος iphone αλλά φαίνεται καλύτερο .. κάπως.. ξέρουμε τίποτα για αυτό? άλλος λέει pre-order, άλλος δίνει μόνο τη βασική έκδοση άλλος δίνει και την μεγάλη version αλλά δεν ξέρω.. είναι και πιο λεπτό απ'το G4 οπότε το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι στα ίδια λεφτά με τα αλλα 2 να πάρω αυτό. http://www.jiayu-store.com/jiayu-g5-quad-core-mtk6589-4-5-inch-ogs-ips-screen-smart-phone-ram-2gb-dual-camera-32gb.html Χοντροκομμένο; Δηλαδή τα Iphone 5 τι να πούνε; Ή το S4; Μια χαρά είναι και με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. Το πλαίσιο του είναι και μεταλλικό. Το σύγκρινα προχθές με LG Optimus GJ E975W και το G4 Advanced είναι πιο κομψό... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το G4 είπα οτι φαίνεται χοντροκομμένο (με έμφαση στο 'χοντρό'). το g4s και (ακόμα περισσότερο το g5) φαίνονται κάπως καλύτερα και απο εμφάνιση και απο διαστάσεις. στο χέρι μου δεν έχω πιάσει κανένα απο όλα αυτά, γιατί δεν έχω βρει κάποιον μέχρι τώρα που να δέχεται να σου το στείλει για δοκιμή και αν σου αρέσει να το πληρώσεις αλλιώς να το στείλεις πίσω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts