apostolis82 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παρελαβα πριν καποιες μερες το G4T και εχω παρατηρησει τα εξης προβληματα: 1. Συνδεω ακουστικα και οταν μπαινω στην εφαρμογη του ραδιοφωνου κανει αυτοματα reboot οσες φορες κι αν το δοκιμασα. -Αν μπω πρωτα στο ραδιοφωνο και συνδεσω μετα τα ακουστικα απλα μενει κολλημενο στη συχνοτητα 100.0 και δεν ακουγεται τιποτα. Με λιγα λογια δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. 2. Δεν μπορω να κανω touch screen calibration καθως κλεινει αυτοματα καθε φορα που το επιλεγω απο το menu. Μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ο Vredniiy έβγαλε την 2.6 έκδοση της Rom του. Changelog από την 2.5 -> 2.6 Updated software. Root Explorer was old. Weather widget can now be installed on the lock screen . Removed pop-up notification when you change the language in the keyboard . Disabled awakening when an incoming message. Implemented " Preventing accidental pressing for an incoming call ." Can be turned off in the settings -> spets.vozmozhnosti - > Advanced . The caller's name bigger. Added sound focusing on success in the Camera. Added notification when charging (red blinking ) thanks to X-Dron A-GPS is enabled by default , the server - NOKIA. EPO off. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477597&st=6280#entry28918353 για την ρημαδο-μπαταρία δεν κάνει καμιά αναφορά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Για την ρημαδομπαταρία μου έκανε το εξής κουφό με την 2.4 έκδοση. Στην πρώτη αποφόρτιση έκανε σκαλοπάτι, εγκατέστησα το battery calibration και έκανε reset την μπαταρία. Στην επόμενη αποφόρτιση δεν έκανε σκαλοπάτι, αλλά αυτό ήταν για μια φορά από τότε κάθε φορά μου κάνει σκαλοπάτι ακόμα και όταν κάνω reset την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Για την ρημαδομπαταρία μου έκανε το εξής κουφό με την 2.4 έκδοση. Στην πρώτη αποφόρτιση έκανε σκαλοπάτι, εγκατέστησα το battery calibration και έκανε reset την μπαταρία. Στην επόμενη αποφόρτιση δεν έκανε σκαλοπάτι, αλλά αυτό ήταν για μια φορά από τότε κάθε φορά μου κάνει σκαλοπάτι ακόμα και όταν κάνω reset την μπαταρία. είναι miui αυτή η ρομ ? Εσύ που παρακολουθείς από ότι κατάλαβα τους ρώσους, τι λένε ? Δεν υπάρχει γιατρειά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια το ηχειο σε εσας ειναι καλο? εμενα ακουγεται πολυ χαμηλα, ζητημα αν ακουσω καμια κληση κ αυτη με δυσκολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρελαβα πριν καποιες μερες το G4T και εχω παρατηρησει τα εξης προβληματα: 1. Συνδεω ακουστικα και οταν μπαινω στην εφαρμογη του ραδιοφωνου κανει αυτοματα reboot οσες φορες κι αν το δοκιμασα. -Αν μπω πρωτα στο ραδιοφωνο και συνδεσω μετα τα ακουστικα απλα μενει κολλημενο στη συχνοτητα 100.0 και δεν ακουγεται τιποτα. Με λιγα λογια δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. 2. Δεν μπορω να κανω touch screen calibration καθως κλεινει αυτοματα καθε φορα που το επιλεγω απο το menu. Μπορει να βοηθησει καποιος? Tα ίδια έκανε και σε μένα το G4A που πήρα απο το DX.Θέμα Rom Aλλαξα την rom με της miui γιατι θέλω και ελληνικά και τώρα όλα είναι OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Υπάρχει τρόπος να χτυπάει κανονικά το τηλέφωνο από το ηχείο με βγαλμένα τα ακουστικά? Είμαι στην τελευταία miui. Σε άλλη Rom γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanger Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Tα ίδια έκανε και σε μένα το G4A που πήρα απο το DX.Θέμα Rom Aλλαξα την rom με της miui γιατι θέλω και ελληνικά και τώρα όλα είναι OK εκανες και screen callibration και με την μπαταρια ολα οκ? αν ναι εστω και για ενα απο τα δυο μπορεισ να δώσεις ενα link σε παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 45 είναι. Πάντως στο minideal λέει αν χαλάσει στο μήνα το αντικαθιστούν με καινούριο. Το πρόβλημα είναι μόνο η αργία που σφίγγει τα περιθώρια. Το άλλαξε το PayPal σε 30 μέρες δεν έχει πολυ καιρό έστειλε σε ολους email... Γιατί να μην τιμήσουν την εγγυηση ; καλά όχι ότι δεν γίνετε αλλά δε θα είναι καλό για το μαγαζί τους. Εδώ σίγουρα ειναι το ρίσκο που παίρνουμε ολοι που αγοράζουμε απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickman20 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα 2χ Jiayu G3s και απλά ΔΕΝ ανοίγουν.... :( Δε φορτίζουν ούτε απο τους φορτιστές αλλά ούτε και απο το pc.. Δοκίμασα με αλλά και χωρίς μπαταρία να τα βάλω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα 2χ Jiayu G3s και απλά ΔΕΝ ανοίγουν.... :( Δε φορτίζουν ούτε απο τους φορτιστές αλλά ούτε και απο το pc.. Δοκίμασα με αλλά και χωρίς μπαταρία να τα βάλω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.... Καμιά ιδέα; φαντάζομαι ότι μία ταινία που έχει πάνω στην μπαταρία την έχεις βγάλει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickman20 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) φαντάζομαι ότι μία ταινία που έχει πάνω στην μπαταρία την έχεις βγάλει Ναι... δυστυχώς... :( το θέμα είναι ότι και χωρίς την μπαταρία θα έπρεπε κάτι να κάνει όταν το βάζεις στη πρίζα/pc αλλά ούτε καν... Συγκεκριμένα όταν το βάζω στο pc χωρίς τη μπαταρία και πατάω το κουμπί του ήχου προς τα κάτω ο υπολογιστής κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο σαν να πάει να δει μια συσκευή αλλά ποτέ δεν τη βλέπει και κάνει τον αντίστοιχο ήχο της αποσύνδεσης... Εάν κάνω το ίδιο με τη μπαταρία μέσα απλά κάνει τον ήχο σύνδεσης αποσύνδεσης χωρίς να πατήσω τίποτα... Edited February 5, 2014 by Nickman20 διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρελαβα απο μινιντιαλ ενα g4 advance thin,ειμαι με την τελευταια επισημη του οκτωμβρη και εχει ελληνικα,ειναι για φιλο,πως θα παρω τη ρομ για να την εχω και για εμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρελαβα απο μινιντιαλ ενα g4 advance thin,ειμαι με την τελευταια επισημη του οκτωμβρη και εχει ελληνικα,ειναι για φιλο,πως θα παρω τη ρομ για να την εχω και για εμενα; Περασε το recovery μεσω του jiayu.es απο το play store και κανε ενα backup την ρομ, μετα πιστευω μπορεις να κανεις restore σε αλλο τηλεφωνο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το άλλαξε το PayPal σε 30 μέρες δεν έχει πολυ καιρό έστειλε σε ολους email... Γιατί να μην τιμήσουν την εγγυηση ; καλά όχι ότι δεν γίνετε αλλά δε θα είναι καλό για το μαγαζί τους. Εδώ σίγουρα ειναι το ρίσκο που παίρνουμε ολοι που αγοράζουμε απο εξωτερικο. Και χτες και τώρα το ξανακοίταξα και γράφει 45 Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα 2χ Jiayu G3s και απλά ΔΕΝ ανοίγουν.... :( Δε φορτίζουν ούτε απο τους φορτιστές αλλά ούτε και απο το pc.. Δοκίμασα με αλλά και χωρίς μπαταρία να τα βάλω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.... Καμιά ιδέα; 2 στα 2. Μη παίξεις λόττο φίλε αυτή τη βδομάδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα παιδιά, έχω ανοίξει και ανάλογο thread εδώ αλλά προφανώς κάποιος κάτοχος του G4 δεν το έχει δεί αλλά θα ήθελα την άποψη των κατόχων του G4 σε σχέση με το Red Rice! Ευχαριστώ Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickman20 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 2 στα 2. Μη παίξεις λόττο φίλε αυτή τη βδομάδα! Ίσα ίσα 2 στα 2 χαλασμένα μετά απο τόσες χιλιάδες παραγγελίες που όλοι είναι κομπλε είναι τρελλή επιτυχία αν το πάρεις με πιθανότητες.. Μέχρι να πάω να ρίξω το ΛΟΤΤΟ έχει κανείς καμιά συμβουλή; Τάχα πάρει rootarismena απο το minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ίσα ίσα 2 στα 2 χαλασμένα μετά απο τόσες χιλιάδες παραγγελίες που όλοι είναι κομπλε είναι τρελλή επιτυχία αν το πάρεις με πιθανότητες.. Μέχρι να πάω να ρίξω το ΛΟΤΤΟ έχει κανείς καμιά συμβουλή; Τάχα πάρει rootarismena απο το minideal. Εγώ για γκαντεμιά το βλέπω, αλλά τέλος πάντων :lol: Επιστρέφουν οι κινέζοι και δε σου συνιστώ να το πειράξεις. Στείλε τους ένα mail στο customer service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα 2χ Jiayu G3s και απλά ΔΕΝ ανοίγουν.... :( Δε φορτίζουν ούτε απο τους φορτιστές αλλά ούτε και απο το pc.. Δοκίμασα με αλλά και χωρίς μπαταρία να τα βάλω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.... Καμιά ιδέα; Αυτό, στατιστικά, είναι εντελώς απίθανο...! Οσον αφορά το "και χωρίς την μπαταρία θα έπρεπε κάτι να κάνει όταν το βάζεις στη πρίζα/pc αλλά ούτε καν..." δεν συμβαίνει... Δεν μετράς την μπαταρία με ένα πολύμετρο, να μας πεις τι τάση διαβάζεις? Σε ποια πόλη είσαι, μήπως μπορείς να βρεθείς με άλλο "ιδιοκτήτη" G3S, να δοκιμάσετε άλλη μπαταρια/τηλεφωνο??? edit ΠΕΙΡΑΙΑΣ διαβάζω, κανείς εκεί? (βάλτο και στο thread G3S) Edited February 6, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ MINIDEAL ΤΟ G4T , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ "ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΚΑΡΤΑ SD" ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΟΜ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ MIUI ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited February 6, 2014 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Έχεις βάλει μέσα SD κάρτα; (μην γράφεις με κεφαλαία) Edited February 6, 2014 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα 2χ Jiayu G3s και απλά ΔΕΝ ανοίγουν.... :( Δε φορτίζουν ούτε απο τους φορτιστές αλλά ούτε και απο το pc.. Δοκίμασα με αλλά και χωρίς μπαταρία να τα βάλω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.... Καμιά ιδέα; Και απο ποιο μαγαζί τα πήρες για ξέρουμε; εγώ λέω να ποιασεις το PayPal και να τα στειλεις πίσω και να πάρεις τα λεφτά όχι σερβίς έλεος να τα δοκιμαζε πριν τα στείλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδια μια βοηθεια,δεν μπορω να περασω recovery δοκιμασα και με jiayu.es και με mobile uncle, αλλος τροπος?μου βγαζει λευκη προς γρι στις ακρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδια μια βοηθεια,δεν μπορω να περασω recovery δοκιμασα και με jiayu.es και με mobile uncle, αλλος τροπος?μου βγαζει λευκη προς γρι στις ακρες οθονη Είσαι σίγουρος ότι έχεις το σωστό αρχείο recovery; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Eκανες αυτο και δεν περναει ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts