Jump to content

argiris623

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About argiris623

  • Ημ. Γέννησης 01/05/2000

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

argiris623's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πρώτο πρόβλημα :(:(:( Με τα data ανοιχτά ύστερα από πολύ βαριά χρήση (συνεχές κατέβασμα)...η συσκευή ζοματάει (το ρημάδι) και μάλλον κλείνει (για το κλείσιμο δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν το έχω φορτίσει ακόμα πλήρως...είναι στο 15% με την εργοστασιακή φόρτιση... όπως ήρθε, οπότε μπορεί να σβήνει και από μπαταρία!!!) Το θέμα πως αν το αφήσω να "κρυώσει" ...ξανά ανάβει...άρα μάλλον δεν είναι θέμα φόρτισης...κρίμα και είναι υποτίθεται καλή μάρκα!
  2. Μόλις ήρθε και το πιασα στα χέρια μου!!! Από πρώτης άποψης στα μάτια μου φαίνεται πολύ όμορφο και καμία σχέση με low value Phone ή mid range phone. (Τουλ στα δικά μου μάτια) Είμαι μέσα στο να τραβήξω την Ρομ και να στην στείλω...αλλά δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο με snapdragon επεξεργαστή γιατί μέχρι τώρα είχα μόνο mediatek! Αν έχεις κάνα link με την διαδικασία και μπορείς στείλε μου για να το κάνω ASAP! Ευχαριστώ!
  3. Σε ευχαριστώ φίλος ...από μέρα σε μέρα φτάνει...αφού μπορείς να κάνεις TWRP κλπ μπράβο σου!!! Φαντάζομαι θα έχει τις δυσκολίες η διαδικασία...αν πάντως μπορώ να κάνω κάτι έστω και απομακρυσμένα...πχ να τραβήξω τη ρομ και να στην στείλω πολύ ευχαρίστως...οπότε αν θες μιλάμε και με pm. Επίσης...έχεις τπτ υπόψη σου από root?! Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα παιδιά και εγώ το παρήγγειλα από aliexpress και φαίνεται να έρχεται... Το παρήγγειλα γιατί είχε τα χαρ/κα που ήθελα, αλλά με προβληματίζει γιατί δεν μπορώ να βρω και πολλά να του κάνω... 1ο και κύριο ψάχνω πως να του κάνω root για backup/restore κλπ αλλά δεν βρίσκω πέρα από κάτι χαζομάρες του στυλ δώσε μας το τηλ για να κατεβάσεις το root tool κλπ και δεν παίζει να δώσω νούμερο σε τέτοια νούμερα! έχετε βρει εσείς κάτι στο νετ που να λέει για αυτό το τηλ...γιατί φαινεται καλή μαρκα με καλές δυνατότητες αλλά θα πάει ψιλοάκυρο αν δεν μπορεί να ρουταριστεί ... Τώρα ρομ και τέτοια ακόμα δεν με πολυ απασχολούν...θεωρώ ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του.
  5. argiris623

    Jiayu F1

    Καλημέρα παιδιά, το αναφέρω μήπως και έχει συμβει σε κανέναν. Στο δικό μου είχε διακοπεί εντελώς ο ήχος και δεν ακουγόταν τπτ, ούτε με recovery ουτε με wipe ούτε με ττπ. Τελικά είχε καεί το ηχιάκι του!!! (Απορώ κιόλας από τι μπορεί να καει ένα ηχείο...αλλά anyway) και παρήγγειλα ένα νέο από alliexpress ...άργησε κανά 2μηνο να έρθει αλλά τελικά ήταν οκ. Το αλλάζετε πανεύκολα είναι αυτοκόλλητο και είναι τοποθετημένο πάνω στο οπίσθιο καπάκι, (όχι αυτό που αφαιρείται με τη μία) αλλά αυτό που πρέπει να το ξεβιδώσουμε. Το ξεβιδώνουμε ξεκολλάμε με κανα μαχαιράκι το παλιό ηχείο, και τοποθετούμε το νέο το πατάμε ελαφρώς να κολλήσει...και είμαστε έτοιμοι... Ελπίζω να βοήθησα. Δυστυχώς link από alliexpress δεν έχω γιατί το έσβησα το μαιλ, αλλά θυμάμαι ότι έκανε γύρω στα 3,5 ευρά!
  6. WOW θα πώ σαν τον Βαρουφάκη αν το πάρω!!!
  7. Ωραίο κινητό...τυχερός όποιος το πάρει! :)
  8. argiris623

    Jiayu F1

    Είχε και σε σένα θέμα με τον ήχο όπως και σε μένα!? Τα έπαιξε ξαφνικα??! Τι έκανες?: απλά άλλαξες ηχειάκι?!
  9. Συγνώμη που αναρτώ εδώ αλλά δεν βρήκα κάποιο σχετικό νήμα...αν είμαι σε λάθος μέρος μετακινείστε την ερώτηση μου. Η ερώτηση είναι η εξής έχω ένα tablet κινέζικο με μία μόνο θύρα usb που είναι και για φόρτιση και για otg. Θέλω στο tablet αυτό να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα και να μπορώ να έχω επάνω του και ποντίκι, πληκτρολογιο κλπ...λίγο πολύ σαν λάπτοπ μιας και δεν θα μετακινείται καθόλου. Το θέμα είναι πως μπορώ να το έχω με τη μία θύρα είτε μόνο στην φόρτιση, είτε μόνο στο otg.. (σημειωτέον δεν έχει bluetooth)... H απορία μου είναι η εξής: Μπορώ να συνδέσω ένα μετασχηματιστή απευθείας στο σημείο που δίνει η μπαταρία ρεύμα (δλδ στα καλωδιάκια της μπαταρίας) και να την βγάλω εντελώς ?!!? Εννοείται πως ο μετασχηματιστής θα παρέχει volt kai ampere ίδια με της μπαταρίας ! Έχω διαβάσει όλο το ιντερνετ και καποιοι λένε ναι κάποιοι όχι κάποιοι οτι θα ανατιναχτει κλπ!!! Ποια είναι η γνώμη σας?!1
  10. argiris623

    Jiayu F1

    Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εχτές η αδερφή μου (και κατοχος του κινητού) έπαιζε ένα παιχνίδι και μόλις ανεβασε τον ήχο...αυτός χάθηκε εντέλως σε σημείο που έχει εξαφανιστεί και το εικονίδιο media από τις ρυθμίσεις!!! Τώρα δεν δουλεύει καθόλου ο ήχος σαν να κάηκαν τα ηχειάκια ή σαν να αποσυνδέθηκαν! Ξέρει κανείς τπτ?!?!? Ευχαριστώ!!!:rolleyes:
  11. για να δούμε αυτή τη φορά θα είμαι τυχερός.... :) Καλή Τύχη Σε όλους!
×
×
  • Create New...