Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To χτεσινό update της miui που χρησιμοποιούμε αρκετοι...

Ας ειναι καλά το παλικάρι. Τα ελληνικά ηταν το μονό που έλειπε σε μια τέλεια rom! Πλέον θα αλλάξω μονο εαν βγεί kit kat rom.

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το usb; Έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή στη φόρτιση. Τι λέτε να είναι κανά πρόβλημα στο βύσμα;

Welcome to the club.Πριν κάτι μερούλες μου το κάνε κ μένα.Προς το παρόν συμβιβάστηκα.Δεν αξίζει να περιμένω 1 μίση μήνα για να επισκευαστεί.

asot να σε ρωτήσω κάτι.Στο σύνδεσμο που δίνεις τα download links είναι από την 4.1.19 version.Το ota update το κάνουμε από το κινητό;

Είχε πάρει το μάτι μου πως αν το ota update είναι πάνω από 100mb μπορεί να το μπρικάρει.Τι ισχύει τελικά;

Edited by riki

Έβαλα και εγώ την τελευταία rom των Ισπανών.. Επιβεβαιώνω πως το πρόβλημα με το σκαλοπάτι παραμένει...

Εδώ και 6 μηνες φοράω στο κινητό αυτήν :

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-lewa/

Εχει αγγλικα..Η καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει.Χωρις σκαλοπατια, περβαζια, πλατυσκαλα κτλ.:D ολα δουλευουν και με xposed framework παραμετροποιεις οτι θες.

Δε ξέρω αν θα βοηθησει αλλά έτσι φορμάρεται πλήρως το κινητό οπότε είναι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις, Αντιγράφω το post του φίλου leonida

1) Εργαλείο για να περάσετε την ρομ https://mega.co.nz/#!hFlFFC5K!J_Q3SHGZJd1RKmhtBRMUwSYCW8t_DF3XBhztAyScH8Q

2) Οfficial android rom για Jiayu G4Τ 1850mah https://mega.co.nz/#!xZVlWKgR!b4jg5gQ9EuGy7-TsewcsSgZu5qE2lDBj9St3ulvStBY

Οδηγίες εγκατάστασης ROM :

Προσοχή: Παρακαλώ κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πριν την εγκατάσταση της ROM, χρησιμοποιήστε πρότυπο εργαλείο για backup ROM σας.

1) Κατεβάστε τα παραπάνω δύο αρχεία: 1) και 2)

2) αποσυμπιέστε τα σε ένα φάκελο

3) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία.

4) Στη συνέχεια, τρέξτε το Flash_tool.exe

5) Επιλέξτε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt

6) Πατήστε το F9 (ή πατήστε το κουμπί Download)

7) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά πορφυρό χρώμα, κίτρινο.

Όταν φανεί ένα πράσινο με κύκλο, η εγκατάσταση ROM έχει ολοκληρωθεί.

ΓΙΑ 3000 ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ROM ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479

ΓΙΑ ADVANCED

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479

ακολουθησα καταγραμμα αυτεσ τις οδηγιεσ αλλα δεν συνεβει τπτ. οταν πατησα download απο το φλαση τοολ μ εμφανησε καποια αρχεια αλλα η μπαρα δεν ξεκινησε να γεμιζει εμεινε στο 0%. και μετα συνδεσα το κιν και παλι τπτ δεν συνεβει εκτως του οτι ακουστηκεκε απο τον υπολογιστη ο ηχοσ που ακουγετε οταν συνδεεις τον υπολογιστη. επρεπε να κανω και τπτ αλλο πιο μπροστα? ευχαριστω

asot να σε ρωτήσω κάτι.Στο σύνδεσμο που δίνεις τα download links είναι από την 4.1.19 version.Το ota update το κάνουμε από το κινητό;

Είχε πάρει το μάτι μου πως αν το ota update είναι πάνω από 100mb μπορεί να το μπρικάρει.Τι ισχύει τελικά;

Ο τύπος (sta-s2z) βγάζει κάθε 5-6 εβδομάδες μια "πλήρη" έκδοση (400Mb) και κάθε βδομάδα, "πατάει" στο κλασσικό update miui και βγάζει ένα update (συνήθως Σαββατο/Κυριακή), περίπου 30Mb, το οποίο κατεβαίνει "Over The Air"...

Καποιος λοιπόν που έχει ΗΔΗ περασμένη την πλήρη έκδοση του, κανει απλως το ΟΤΑ update...

Στην επόμενη έκδοση (απ' ότι διαβάζω) θα αναβαθμίσει μάλλον και το baseband (κάτι που η Jiayu έχει να κάνει πολλούς μήνες...)

Περι φόρτισης και προβληματικου USB, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαινει, αλλα από προσωπική εμπειρία, έχω καλό φίλο που μου έφερε την Toshiba 10ινστη ταμπλέτα του λίγο πριν την στείλει για service, με "κακή" θύρα USB - διαπίστωσα λοιπόν οτι προσπαθούσε επαννειλημένα να βαλει το βύσμα ΑΝΑΠΟΔΑ και στράβωσε το κομματάκι πλακέτας μέσα στην υποδοχη USB...

Κατα τα λοιπά, εγώ έχω πάρει ένα ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ για όλες τις μπαταριες κινητών και έχω βρει την υγειά μου...!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μα καλά με ψαρόκολα τα κολλάνε; Τεσπα σου ξανά έκανε θέμα;

Οχι. Επισκευασθηκε και ηρθε. Ολα οκ

μηπως εχει σηκωσει πουενα κανενας να το παρουμε πιο γρηγορα? διοτι φοβαμε οτι θα εχει βγει το g6 οταν θα εχει ολοκληρωθει.....:rolleyes:

Οχι. Επισκευασθηκε και ηρθε. Ολα οκ

Λες να δοκιμάσω να το κάνω με κολλητήρι; Έχω πείρα σε τέτοια ηλεκτρονικός γάρ μιας και είναι αδύνατη η επιστροφή στη Κίνα μεριά λόγω φανταρικού

και στο g3s που έχω εγώ έκανα το ota update και μπήκαν τα ελληνικά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Λες να δοκιμάσω να το κάνω με κολλητήρι; Έχω πείρα σε τέτοια ηλεκτρονικός γάρ μιας και είναι αδύνατη η επιστροφή στη Κίνα μεριά λόγω φανταρικού

αν κανεις πατατα ομως.....πουφφφ η εγγυηση.!

αν κανεις πατατα ομως.....πουφφφ η εγγυηση.!

Αν το ανοίξεις μόνος σκίζεις τα αυτοκολλητάκια της jiayu.Άρα θα είναι εκτός εγγύησης κάνεις δεν κάνεις πατάτα.

Εγώ συμβιβάστηκα με το πρόβλημα προς το παρόν.

Έβαλα και εγώ την τελευταία rom των Ισπανών.. Επιβεβαιώνω πως το πρόβλημα με το σκαλοπάτι παραμένει...

Και εγώ μετά την miui, έβαλα την τελευταία των Ισπανών. Ούτε και με αυτή έχω κανένα σκαλοπάτι.

Και εγώ μετά την miui, έβαλα την τελευταία των Ισπανών. Ούτε και με αυτή έχω κανένα σκαλοπάτι.

Τι γινεται ρε γμτ? εκανες wipe battery stats αφου την εβαλες?

Ρε παιδιά η 2 πιο πασίγνωστες ειναι των ισπανων και miui, ποιες ομως οι διαφορές τους ποια τρεχει καλητερα?

Υπάρχει καποιος που να τις δοκίμασε και τς 2 να μας πει σε εμας τους καινούριους με το g4a ποια ειναι "καλήτερη" η εστω με τα λιγότερα προβλήματα?

Ρε παιδιά η 2 πιο πασίγνωστες ειναι των ισπανων και miui, ποιες ομως οι διαφορές τους ποια τρεχει καλητερα?

Υπάρχει καποιος που να τις δοκίμασε και τς 2 να μας πει σε εμας τους καινούριους με το g4a ποια ειναι "καλήτερη" η εστω με τα λιγότερα προβλήματα?

Δεν υπαρχει καλυτερο-χειροτερο, ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου.

Να τις βαλεις και τις 2 και να κρινεις ο ιδιος.

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το usb; Έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή στη φόρτιση. Τι λέτε να είναι κανά πρόβλημα στο βύσμα;

Κι εμένα μου το κάνει αυτό με όλους τους φορτιστές μέχρι που χθες έβγαλα από το κουτί το δικό του καλώδιο κι εκεί δεν το κάνει και φαίνεται ότι κλειδώνει το καλώδιο τελείως ενώ με όλα τα άλλα παίζει λιγο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μετά την δεύτερη φόρτιση (με τον δικό του) δεν μου έκανε κι εμένα σκαλοπάτι.

Μετά το 11% άνοιξα και GPS.

Με την τελευταία των ισπανών.

Πολύ μεγάλη βελτίωση στο GPS.

Το μόνο ψεγάδι του πια, η κάμερα.

Moλις παρέλαβα ένα g4 advanced 2 ram 32 rom απο minideal

Toυ έβαλα και μια μνημη 32αρα.

Μπαινοντας στον αποθηκευστικο χωρο γράφει:

εσ.αποθ χωρος 2,5gb

Aποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου 30gb

καρτα sd

εισαγετε μια καρτα sd

Τα 30gb είναι η κάρτα sd που βάζω γιατί αν την βγάλω μου διχνει μόνο τα 2,5 gb

Oταν βγάλω την sd δεςν με αφήνει να βγάλω ουτε φωτο.Μου λέει no memmory

Eχω βάλει μόνο την μεγαλη κάρτα στο sim2.Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??

Tι ακριβώς γίνεται????

Εδω έχω μερικές φώτο που τράβηξα απο άλλο κινητο γιατί το δικό μου χωρις sd δεν βγάζει φωτο.Μπορείτε να δείτε τι μηνυματα βγάζει χωρις sd.Ρωτάω για να δω αν πρέπει να το στείλω πίσω ή αν είναι θέμα rom και πρέπει να διαβάσω και εγω τις 250 σελίδες :D:D να δω πως αλλάζουμε ROM

Εδω έχω μερικές φώτο που τράβηξα απο άλλο κινητο γιατί το δικό μου χωρις sd δεν βγάζει φωτο.Μπορείτε να δείτε τι μηνυματα βγάζει χωρις sd.Ρωτάω για να δω αν πρέπει να το στείλω πίσω ή αν είναι θέμα rom και πρέπει να διαβάσω και εγω τις 250 σελίδες :D:D να δω πως αλλάζουμε ROM

Eίσαι σίγουρος ότι την τοποθετείς σωστά την κάρτα (Σχώρα με, ε?) και ότι επίσης είναι διαμορφωμένη fat 32???

Η sd παιζει.αυτες οι φωτο ειναι οταν την βγαζω.Δηλαδη χωρις sd ειναι σαν να μην εχει εσβτερικη μνημη και οταν βαχω την sd την βλεπει σαν εσωτρικη μνημη και σαν να μην εχω βαλει sd

Η sd παιζει.αυτες οι φωτο ειναι οταν την βγαζω.Δηλαδη χωρις sd ειναι σαν να μην εχει εσβτερικη μνημη και οταν βαχω την sd την βλεπει σαν εσωτρικη μνημη και σαν να μην εχω βαλει sd

Κάποιο πρόβλημα με την ρομ παίζει τότε και το partitioning.

Δοκιμάζεις άλλη ή το στέλνεις πίσω.