pan82 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δοκίμασε να το βάλεις μονο 3g όχι αυτόματα να δεις πως πάει Ρυθμίσεις - περισσότερα- δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Αυτό κάνω αναγκαστικά για να είναι σταθερό το 3g. Απλα με δυο ακόμα συσκευές στο χώρο δε πέφτει σε g πότε αυτό με παραξενευει γι αυτό ρωτάω αν το έχει παρατηρήσει αλλος και στο πιο παλιό το thick το είχα προσέξει αυτό θεωρητικά θα έπρεπε να χάσει το 3g για να πέφτει σε gprs όπως σε όλα τα τηλέφωνα γι αυτό απορώ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το παίρνεις με ελληνικό μενού κρατας ένα backup και όταν είναι να το πουλήσεις περνάς το αρχικο firmware με τα ελληνικά. Update μέχρι τώρα έχει δώσει τρια η jiayu για το συγκεκριμένο μοντέλο ένα το μήνα σχεδόν. Αν θα πάμε σε επόμενη έκδοση Android χλωμο. Οι περισσότεροι με δύο σιμ το λειτουργούμε όπως κι εγώ μια χαρά. Το gps αστο είναι απλά για να υπάρχει δίνει 1στα 10 αξιόπιστα αποτέλεσματα όσα fix κι αν βάλεις Σε 'μένα λειτουργεί μια χαρά το GPS, κλειδώνει σε 15" περίπου. Χρησιμοποιώ Navitel Navigator που έχει λεπτομερέστατο χάρτη για την Ελλάδα εφάμιλλο με Anavasis και Autodrive. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Σε 'μένα λειτουργεί μια χαρά το GPS, κλειδώνει σε 15" περίπου. Χρησιμοποιώ Navitel Navigator που έχει λεπτομερέστατο χάρτη για την Ελλάδα εφάμιλλο με Anavasis και Autodrive. Το navitel που το βρίσκουμε; μάρκετ; Το κατέβασα ! Edited November 14, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το navitel που το βρίσκουμε; μάρκετ; Ναι και έχει δοκιμαστική πλήρης λειτουργία για 29 μέρες. Είναι Ρώσικο και αρκετά καλό. Η άδεια για την Ελλάδα είναι μόλις στα 20 ευρώ. http://navitel.ru/en/navigation/navitel-navigator-greece/ Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι και έχει δοκιμαστική πλήρης λειτουργία για 29 μέρες. Είναι Ρώσικο και αρκετά καλό. Η άδεια για την Ελλάδα είναι μόλις στα 20 ευρώ. http://navitel.ru/en/navigation/navitel-navigator-greece/ Μου πρόλαβες το πμ που σου έστειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πάντως εγώ τραβάω μεγάλο ζόρι με το gps του, όχι τόσο σαν χρήση αλλά δεν μπορώ ούτε τον καιρό να ανανεώσω , στην αρχή νόμιζα ότι εφταιγε το weatherlove, το άλλα και κανά 3αρι άλλα που δοκίμασα ....τα ίδια. Φυσικά το fix το έκανα αλλά δεν......με τίποτα λέμε thin nonturbo το μοντέλο με την ρομ όπως ήρθε από to2c Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πάντως εγώ τραβάω μεγάλο ζόρι με το gps του, όχι τόσο σαν χρήση αλλά δεν μπορώ ούτε τον καιρό να ανανεώσω , στην αρχή νόμιζα ότι εφταιγε το weatherlove, το άλλα και κανά 3αρι άλλα που δοκίμασα ....τα ίδια. Φυσικά το fix το έκανα αλλά δεν......με τίποτα λέμε thin nonturbo το μοντέλο με την ρομ όπως ήρθε από to2c Να δοκιμάσεις την τελευταία rom. Εγώ με την έκδοση του Αυγούστου είχα θέματα, δεν λειτουργούσε. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Να δοκιμάσεις την τελευταία rom. Εγώ με την έκδοση του Αυγούστου είχα θέματα, δεν λειτουργούσε. μα εμένα λειτουργούσε, τώρα τις τελευταιες ημέρες μία λειτουργεί και 10 όχι !!! η ρομ που λες έχει Ελληνικά? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Ναι και έχει δοκιμαστική πλήρης λειτουργία για 29 μέρες. Είναι Ρώσικο και αρκετά καλό. Η άδεια για την Ελλάδα είναι μόλις στα 20 ευρώ. http://navitel.ru/en/navigation/navitel-navigator-greece/ :offtopic:Μου φαίνεται τόσο αργό στον υπολογισμό της διαδρομής που δεν μπορώ να καταλαβω αν διορθώνει το πρόβλημα. Επίσης ενώ επέλεγα αποφυγή διοδίων με έστελνε από αττική οδό και επέμενε.... Edited November 15, 2013 by esma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μα εμένα λειτουργούσε, τώρα τις τελευταιες ημέρες μία λειτουργεί και 10 όχι !!! η ρομ που λες έχει Ελληνικά? Όχι. Αλλά τι να τα κάνεις τα ελληνικά; Εκτός και αν δεν γνωρίζεις αγγλικά οπότε σου είναι απαραίτητα. Αφού ελληνικά μπορείς να γράφεις. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όχι. Αλλά τι να τα κάνεις τα ελληνικά; Εκτός και αν δεν γνωρίζεις αγγλικά οπότε σου είναι απαραίτητα. Αφού ελληνικά μπορείς να γράφεις. είναι της γυναίκας μου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θα μα τρελανουν λοιπόν αυτοί οι κινεζοι.... Ωσάν κάτοχος του advance και χρηστης της miui σχεδον απο την πρώτη βδομάδα 1. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κλείσει ούτε επανεκκινησει χωρίς να το θελω 2. Το gps του κλειδωνει ακαριαία και παραμένει μέχρι να το απενεργοποιησω εγώ. Με πήγε καλαμάτα κοι με γύρισε χωρίς να χάσει λεπτό!!!! 3. Το σκαλοπάτι στο 30% της μπαταριάςμου μου το κανει και σε miui!!! 4. Η miui οποία έκδοση αι να δοκίμασα πέρασε μόνο αφού εγκστεστησα πρώτα official με flash.!! 5. To 3g πλέον με την ανaβαθμηση του killoe λειτουργεί όπως πρέπει... Όποτε απο συσκευής σε συσκευής υπάρχουν τεράστιες διάφορες που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή αλλά με τον τρόπο εγκατάσταση της κάθε ρομ καθώς και το format της εσωτερικής μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όποτε απο συσκευής σε συσκευής υπάρχουν τεράστιες διάφορες που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή αλλά με τον τρόπο εγκατάσταση της κάθε ρομ καθώς και το format της εσωτερικής μνήμης Την δοκίμασα και αυτή την rom αλλά μου την σπάει γιατί δεν συνδέεται με τον xiaomi account, βγάζει στο framework σφάλμα. Ίσως επειδή δεν έχω sim πάνω στο κινητό. Κάπου διάβασα ότι παίζει ρόλο. Εννοείται ότι εγώ πριν γράψω κάποια άλλη rom με recovery, κάνω format στην συσκευή με flash tool και περνάω την επίσημη της Jiayu πάλι με flash tool. Έτσι επαναφέρονται τα πάντα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οι Ρώσοι βγάλαν και μια έκδοση του Lewa OS 5 για το advanced. Αλλά δεν την δοκίμασα ακόμη. Την απλή την έχω δοκιμάσει και είναι πιο χαρούμενο το OS από τo MIUI. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Για το account xiaomi που λες εμένα παίζει κανονικα. Πως εξηγείται το σκαλοπάτι στο 30% με miui??? Απο οτι λέει ο killoe πρέπει πας απο 3.10.25 στιςελιές αναβαθμησεις. Την πρώτη φορά αυτό έκανα κι δεν είχα σκαλοπάτι. Αφου πέρασα απο πολλές ρομ ( και προσωπικα μαγειρεμενες..) ξανά έβαλα miui απο την 3.10.25 αλλα έκανε σκαλοπάτι. 5+ φορές προσπάθησα ...πάλι σκαλοπάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θα μα τρελανουν λοιπόν αυτοί οι κινεζοι.... Ωσάν κάτοχος του advance και χρηστης της miui σχεδον απο την πρώτη βδομάδα 1. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κλείσει ούτε επανεκκινησει χωρίς να το θελω 2. Το gps του κλειδωνει ακαριαία και παραμένει μέχρι να το απενεργοποιησω εγώ. Με πήγε καλαμάτα κοι με γύρισε χωρίς να χάσει λεπτό!!!! 3. Το σκαλοπάτι στο 30% της μπαταριάςμου μου το κανει και σε miui!!! 4. Η miui οποία έκδοση αι να δοκίμασα πέρασε μόνο αφού εγκστεστησα πρώτα official με flash.!! 5. To 3g πλέον με την ανaβαθμηση του killoe λειτουργεί όπως πρέπει... Όποτε απο συσκευής σε συσκευής υπάρχουν τεράστιες διάφορες που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή αλλά με τον τρόπο εγκατάσταση της κάθε ρομ καθώς και το format της εσωτερικής μνήμης Δεν θα με ένοιαζε και καθόλου gps να μην είχε αλλά αυτά με την μπαταρία και το wifi ..... Δηλαδή απο official πέρασες miui και η συσκευή είναι κομπλέ......? Και μια ακόμη ερώτηση λέει 13mp. Εντάξη σίγουρα δεν είναι 13mp sony. Είναι τουλάχιστον αντίστοιχη μιας καλής 8mp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis80 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλησπέρα έχω το 2/32 με την ισπανική την προτελευταία και κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση γίνεται update απευθείας? Δηλαδή χωρίς cmw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Οι Ρώσοι βγάλαν και μια έκδοση του Lewa OS 5 για το advanced. Αλλά δεν την δοκίμασα ακόμη. Την απλή την έχω δοκιμάσει και είναι πιο χαρούμενο το OS από τo MIUI. Τι bug έχει αυτή ακόμα; Δώσε και κανά λινκ αν θες... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν θα με ένοιαζε και καθόλου gps να μην είχε αλλά αυτά με την μπαταρία και το wifi ..... Δηλαδή απο official πέρασες miui και η συσκευή είναι κομπλέ......? Και μια ακόμη ερώτηση λέει 13mp. Εντάξη σίγουρα δεν είναι 13mp sony. Είναι τουλάχιστον αντίστοιχη μιας καλής 8mp? Το wifi είναι λίγο πιο ασθενές σε σύγκριση με το nexus Ναι.απο official περασa miui. Αλλά πάλι μου κάνει σκαλοπάτι η μπαταριά. Θα δοκιμάσω βέβαια κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου αλλά επειδη λείπω εκτός.....μεταφερεται για την άλλη βδομαδα. Λέει 13 για κάμερα, είναι αισθητα καλύτερη απο nexus αλλά δεν εχ ω sony για σύγκριση; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τι bug έχει αυτή ακόμα; Δώσε και κανά λινκ αν θες... :happy: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477597&st=2880 και Спойлер (+/-) (Модифицированные прошивки) Δεν ξέρω τι bugs έχει. thanassis80 γίνεται σε recovery mode. Εξαρτάται ποια έκδοση κατέβασες, η μία είναι για flash tool και η άλλη για recovery mode. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis80 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ael1964 δηλαδή με ricovery μπορώ να κάνω update χωρίς να σβήσω τα προγράμματά πού έχω μέσα!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 κάτοχος και εγώ εδώ και ένα μήνα του jiayu g4t thin αγορασμένο απο jiayuofficial.com ήρθε με την world rom του Αυγούστου. 1) δεν έκανε πότε το bug με την μπαταρία. ούτε με αυτή την ρομ ούτε με την miui v5 ούτε με την official την κινέζικη του Οκτωβρίου που φοράει τώρα. 2) το gps εκτός από την πρώτη φορά που άργησε να κλειδώσει, κλειδώνει σχετικά γρήγορα γύρω στα 30 sec. σε διαδρομές μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι αρκετά αξιόπιστο. σε μικρά στενά με πολύ ψηλά κτίρια μπορεί να χάσει ελάχιστα το σήμα άλλα το βρίσκει αμέσως .σε διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αλεξανδρουπολη - Θεσσαλονίκη δούλεψε απροβληματιστα χωρίς να χάσει ποτέ το σήμα και ήταν εξαιρετικά ακριβείς. 3) Το calibration της οθόνης εαν και δεν μου χρειάστηκε ποτέ αφού η αίσθηση της οθόνης ήταν εξαιρετική και με τις 3 rom,δεν δούλεψε με καμία rom. 4) Απο την σύγκριση των 3 rom κατά την γνώμη μου η miui είναι πιο όμορφη αλλά και πιο βαριά. την άλλαξα με την κινεζικη Οκτωβρίου γιατί είναι πιο ελαφριά και εμφανώς γρηγορότερη από την miui. 5) με καμία rom δεν είχα επανεκκίνηση μετά απο κλήση, πάγωμα οθόνης ή κλείσιμο. τέλος πιστεύω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κινητά άνω των 500 ευρω, με κόστος αγοράς για την δίκη μου έκδοση 166 εουρος με τα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Παιδια πως συνχρονισω τις επαφες gmail σε miui?εχω περασει το λογαριασμο μου και δεν συνχρονιζεται, Ακυρο το βρηκα......αλλη ερωτηση,πως βαζουμε ελληνικα στο πληκτρολογιο της εφαρμογης που χρησιμοποιουμε για να βρουμε την επαφη που θελουμε να καλεσουμε Edited November 16, 2013 by ioannis82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ael1964 δηλαδή με ricovery μπορώ να κάνω update χωρίς να σβήσω τα προγράμματά πού έχω μέσα!? Ναι νομίζω εάν δεν κάνεις factory reset με wipe παραμένουν. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει σωστά. Γιατί δεν κάνεις backup και restore με Titanium Backup στην νέα rom; Το βρίσκεις στο playstore. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 κάτοχος και εγώ εδώ και ένα μήνα του jiayu g4t thin αγορασμένο απο jiayuofficial.com ήρθε με την world rom του Αυγούστου. 1) δεν έκανε πότε το bug με την μπαταρία. ούτε με αυτή την ρομ ούτε με την miui v5 ούτε με την official την κινέζικη του Οκτωβρίου που φοράει τώρα. 2) το gps εκτός από την πρώτη φορά που άργησε να κλειδώσει, κλειδώνει σχετικά γρήγορα γύρω στα 30 sec. σε διαδρομές μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι αρκετά αξιόπιστο. σε μικρά στενά με πολύ ψηλά κτίρια μπορεί να χάσει ελάχιστα το σήμα άλλα το βρίσκει αμέσως .σε διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αλεξανδρουπολη - Θεσσαλονίκη δούλεψε απροβληματιστα χωρίς να χάσει ποτέ το σήμα και ήταν εξαιρετικά ακριβείς. 3) Το calibration της οθόνης εαν και δεν μου χρειάστηκε ποτέ αφού η αίσθηση της οθόνης ήταν εξαιρετική και με τις 3 rom,δεν δούλεψε με καμία rom. Στο thin δε νομίζω να κάνει σκαλοπάτι στο thick υπάρχει το θέμα νομίζω. Για το gps εδώ στην Αθηνα δεν είναι θεμα κλειδωματος αλλα χανει δρόμους εισαι στον ένα και σε δειχνει στο παραλληλο, χθες ήμουν παραλιακη και επειδή δεν έιχε παράλληλο με έδειχνε μέσα στη θαλασσα. Εχω και όλα τα φιξ αλλα το περιεργο είναι ότι δε το κάνει παντα δυο μέρες στην ίδια διαδρομή με πήρε αψογα τη πρωτη και επαιζε σα τρελλο τη δευτερη με την ίδια διαδρομή και το ίδιο προγραμμα. Το calibration δε ξέρω γιατί το έχει στο μενού αφού δε παίζει σε καμία έκδοση... Στη τελευταια εκδοση επειδη τη περασα λιγο ειδα οτι τη μπαρα ειδοποιησεων τη κανει διαφανη οταν ειναι κλειστη και ετσι σε ανοιχτα φοντα χανοταν και δεν εβλεπες τιποτα απο σημα, ωρα κλπ αυτο αλλαζει η ετσι γινεται; γι αυτο γυρισα παλι στου Αυγούστου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το zip του rom για εγκατάσταση μέσω SPFtool, πάντα έχει και ένα folder που ονομάζεται database και έχει δυο files: το δεύτερο BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_MD_WG_MP_V7 φαίνεται ότι είναι το baseband info. Αυτά τα αρχεία χρειάζονται? περνιούνται όταν γίνεται εγκατάσταση ενός καινούργιου ROM? το δικό μου baseband και με την έκδοση του Αυγούστου και με την έκδοση του Οκτωβρίου μένει με το παλιό με ημερομηνία 2013/07/06. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts