Jump to content

fap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fap

  • Ημ. Γέννησης 03/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Cosmote έχω και ακόμη και εδώ Λαμία πιάνω 4g κανονικά. Όχι παντού αλλά γενικά πιάνω. Αυτή την εβδομάδα το έχω αποκλειστικά σε 2g για να δώ κατανάλωση στην μπαταρία. Ανοίγω wifi μόνο όταν χρειάζομαι. Με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, αυτόματο φωτισμό και πάντα ανοιχτά τα bluetooth λόγο ακουστικού , η συσκευή είναι στο 38% αυτή τη στιγμή που γράφω με 2 ημέρες και 19 ώρες χρήσης. Αναλυτικά έχω: Οθόνη 35,9% Αδρανές 4,8% Βluetooth 2,8% wifi 0,1% Γενικά πολύ καλή απόδοση μπαταρίας. Έχοντας το Thl 5000 πριν (5000mAh) με παρόμοιο σενάριο έφτανα πάνω κάτω 4 ημέρες χρήσης. Βλέπω οτι το Xiaomi κάνει πολύ καλή χρήση της μπαταρίας και μπορώ να ξεπερνάω άνετα τις 3 ημέρες. Επίσης δεν μου έχει σβήσει καμία φορά μόνο του μέχρι τώρα. . . .
  2. Πρωτόκολλο APN ( IPV4/IPV6 ) APN πρωτόκολλο περιαγωγής ( IPV4/IPV6 ) Παιδιά με αυτό το έφτιαξα . . . Ότι και να έκανα τζίφος η δουλειά. . . . .
  3. Γιατί δεν το είχε καθόλου στο γκρί που το ήθελα, καθώς επίσης και το ήθελα άμεσα λόγω του ότι έσπασα το thl. Και απο το σκρουτζομάγαζο έχω κανονικά εγγύηση. Μου έδωσαν και ξεχωριστά αποδεικτικό για την εγγύηση μιας και είναι η συσκευή που έχω για την επιχείρηση μου και έκοψα τιμολόγιο. Δεν έχει καμία διαφορά.
  4. Καλησπέρα παιδιά. . . Σήμερα πρώτη μέρα με το Redmi 4 prime. . . . . Μέχρι πρότινος κάτοχος THL5000 απο Κίνα κατευθείαν. Το Xiaomi το πήρα απο σκρουτζομάγαζο στα 229,79 κομπλέ με μεταφορικά κλπ μαζί με θήκη τύπου βιβλίου. Η συσκευή τα σπάει και για την εδώ τιμή μια χαρά αξίζει. Έσπασα το thl προχθές οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω 1 μήνα για να το πάρω απο Κίνα 50 ευρώ φθηνότερα. Μου ήρθε σφραγισμένο στην συσκευασία του και απο τις ρυθμίσεις στην αρχή βρήκα τα Ελληνικά κανονικά. Φοράει την έκδοση MIUI Global 8.1/''σταθερή'' 8.1.2.0(MBEMIDI) . Μου ζητάει να κάνω ενημέρωση στην V8.2.1.0, να κάνω το update ?
  5. Μιας και είμαι σε αναζήτηση καινούργιας συσκευής αυτόν τον καιρό . . . άρχισα να βλέπω οτι πολλές εταιρίες διατηρούν το εξής πρότυπο στις δικαρτες συσκευές τους: Θύρα που δέχεται 2 κάρτες σιμ ή 1 κάρτα σιμ και 1 κάρτα sd. Παρακάτω ποστάρω βίντεο που βρήκα και κάνει πατέντα και τα 3 μαζί. . . . Το έχει κανείς σας ? Θέλει να το δοκιμάσει κάποιος ? :D Λέτε να ισχύει. . . . ? Θα το δοκίμαζα κι εγώ αλλά δεν έχω τέτοια συσκευή . . . .
  6. Γενικά αν μια συσκευή έχει 64gb εσωτερικό χώρο δε με νοιάζει αν θα παίρνει κάρτα sd. 64gb μου είναι υπερ αρκετά. Τι παίζει με τα zuk είναι Lennovo ή όχι ? Θα ψάξω και στο νήμα του βέβαια. . . . . . .
  7. Καλή συσκευή αλλά 5.5'' = Πολύ μεγάλες διαστάσεις και δεν με βολεύει. Είναι δυνατή συσκευή αλλά όντως στα 15cm μιλάμε για παντόφλα. Πιστεύω πως 5'' είναι το όριο μου. Εκτός και αν υπάρχει 5,5'' που να να μην ξεπερνάει τα 150mm ύψος και 75mm πλάτος. Το είχα δει και μου αρέσει αλλά δεν ξέρω μη μου κακοφανεί που είναι hd ενώ αυτό που έχω είναι fhd. Γενικά εσείς τι θα θυσιάζατε ? Μεγαλύτερη οθόνη ή χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη. Φοβάμαι πως θα με ενοχλεί πολύ η 5,5'' οθόνη λόγω του μεγέθους της συσκευής γενικότερα. Και όσον αφορά την ανάλυση φοβάμαι μη με ξενερώσει η χαμηλότερη . Για το Lenovo Vibe Shot τι λέτε. . . . . ? Επίσης είδα και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro είναι 5,5'' μεν αλλά είναι σχετικά μικρό σε διαστάσεις. . . .
  8. Γεια και χαρά σε όλο το forum. Συμπληρώνοντας 2 χρόνια χρήσης , σε λίγο καιρό, με το THL 5000 αρχίζω να ψήνομαι για αλλαγή συσκευής. Το σούπερ κινεζάκι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλους τους τομείς. Απλά τώρα τελευταία κάνει κάτι κόλπα με την σύνδεση BT στο ακουστικό μου. Το προαναφερθέν πρόβλημα είναι που με κάνει να σκέφτομαι την αντικατάσταση του.:cry: Μετά απο μια μικρή έρευνα που έκανα ψηλό απογοητεύτηκα μιας και δεν μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο για να το αντικαταστήσω.:( Τα σημαντικότερα κριτήρια μου είναι τα εξής: - Δύο κάρτες - Μεγάλη μπαταρία 4000mah+, ή αντίστοιχη αυτονομία με μικρότερη (έχω γλυκαθεί απο τα 5000mah) - Τουλάχιστον 2gb ram - 5'' το πολύ 5,2'' οθόνη FHD - 16GB ''εσωτερική μνήμη'' που να είναι δυνατόν να έχω στη συσκευή 2 sim και κάρτα sd ταυτόχρονα , ή τουλάχιστον 32GB ''εσωτερική μνήμη'' αν η συσκευή δεν έχει slot για 2 sim και sd κάρτα ταυτόχρονα. - Μέγιστο κόστος στα 260 ευρώπουλα Κίνα ή Ελλάδα . Να διευκρινίσω πως μάτιαζα το Huawei P9lite dual αλλά ξενέρωσα που πρέπει να έχεις δεύτερη sim ή κάρτα sd. :mad: Ισως ζητάω πολλά αλλά θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια συσκευή με περίπου αυτά τα χαρακτηριστικά. :D Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  9. THL 5000. . . Γιατί. . . . ? Καταρχάς 5000mAh Δίκαρτο (της προκοπής) FHD 5'' OTG ΔΕΝ πληρώνω νταβατζιλίκι μεγαλοεταιριών και πολλά άλλα . . . . . + Η σχέση τιμή - απόδοσης και γενικά για αυτά που προσφέρει. . . . Και δεν έχει κάνει κιχ. . . . . . :)
  10. Μάλιστα. . . . :rolleyes: Εγώ ήξερα πως τουλάχιστον Ελλάδα και σε άλλες χώρες, (Ευρωπαϊκές και μη) για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς - αποδεικτικό - τιμολόγιο που να πιστοποιεί την αγορά ενός προϊόντος , αλλά και τον χρόνο που έχει περάσει από την ημερομηνία αγοράς. Μιας και στα περισσότερα προϊόντα είναι για περιορισμένο χρόνο. Ή σε περιπτώσεις εφόρου ζωής εγγύησης με online registration το seriel No. στο site της εταιρίας που κατασκευάζει το προϊόν + απόδειξη.
  11. Έκανα την πρώτη μου κινεζοαγορά πριν 2 μήνες και μέχρι τώρα έχω μείνει ευχαριστημένος. Χθες σκεφτόμουν τα περί εγγύησης. . . Γενικά με τι αποδεικτικό είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που χρειαστεί να εκμεταλλευτώ τα περί εγγύησης. . . ? Απόδειξη έστω και συμβολική δεν έχω πάρει από την αγορά. . . . :happy:
  12. Καλή τύχη σε όλους . . . Λίγο περισσότερη σε εμένα. . . :lol: Το μόνο που έχω κερδίσει στην Ζωή μου είναι πίτσα . . . . :lol:
  13. Την παραγγελια την έκανα στο minideal. Δεν νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο στον χρόνο αποστολής. Αν ρωτας για αυτο τον λόγο
×
×
  • Create New...