asot Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Υποθέτω όμως ότι το φλας αποκλείεται να παίζει εκεί στα βαθιά οπότε θα πρέπει να είναι απενεργοποίημενο γιατί αλλιώς θα καίει τη φωτογραφία φαντάζομαι. Το θέμα είναι με την έκδοση που έχεις η μπαταρία θα κάνει λίγα τρελλά θα πέφτει γρήγορα λογικά και θα κολλάει κάπου όπως έκανε σε μένα αυτό είναι το χαζό ότι αν την έχεις έτσι πρέπει να αλλάξεις και ROM ΥΓ. Τον ήχο φαντάζομαι δε τον επηρεάζει ιδιαίτερα που χάνεται κάτω από το καπάκι ε? Το φλας φαίνεται φυσιολογικό (για Κινέζικο, τα οποία δεν φημίζονται για την ένταση τους...) Φωτό - στο 1 μέτρο το πολύμπριζο - σε σκοτεινό σημείο http://img707.imageshack.us/img707/9357/uccg.jpg Για την μπαταρία, δεν είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει θέμα... αναμένω, ξεκίνησε από 60% (οπως παρελήφθει), θα δούμε.. Το ηχειάκι ακούγεται κανονικά! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 γιατι εαν αλλαζουμε με μεγαλυτερη μπαταρια πρεπει να αλλαξει και η ρομ?στο παλιο desire s μου η κανονικη ηταν 1450mah και πηρα απο ebay μια 2000 την εβαλα και δουλεψε κανονικα!κρατουσε δηλαδη παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) μπορει στο καπακι να μπει screen protector εσωτερικα αντι για ΜΠΛΕ αφρολεξ (βαλε εστω μια λευκη αυτοκολητη ταινια διπλης οψεως) και να μη περναει σκονη η ρομ μας καει που θα κανει βουτιες με μια απο τις 2 μπαταριες Edited September 30, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 To μπλε χρώμα σε πείραξε? (λες και φαίνεται...) Αυτο-φωτογράφιση του G4 thin με thick καπάκι (στον καθρέπτη, από 20cm απόσταση) // crop http://img12.imageshack.us/img12/4863/dt0a.jpg Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αυτή θα παίζει στο κινητό μας; http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDXC/SanDisk/SanDisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDXC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-Adapter?utm_source=MyMemory+Newsletter&utm_campaign=b7849aa8d8-9_30_2013&utm_medium=email&utm_term=0_b9c4e6e430-b7849aa8d8-61257705&mc_cid=b7849aa8d8&mc_eid=eb60901d10¤cy=EUR Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αυτή θα παίζει στο κινητό μας; http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDXC/SanDisk/SanDisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDXC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-Adapter?utm_source=MyMemory+Newsletter&utm_campaign=b7849aa8d8-9_30_2013&utm_medium=email&utm_term=0_b9c4e6e430-b7849aa8d8-61257705&mc_cid=b7849aa8d8&mc_eid=eb60901d10¤cy=EUR Δοκιμασμένα, ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παίζει 64άρα... ??!?!? ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!! Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το φλας φαίνεται φυσιολογικό (για Κινέζικο, τα οποία δεν φημίζονται για την ένταση τους...) Για την μπαταρία, δεν είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει θέμα... αναμένω, ξεκίνησε από 60% (οπως παρελήφθει), θα δούμε.. Το ηχειάκι ακούγεται κανονικά! Απλά περίμενα το φλας ως εσωτερικο να μένει μέσα και να μη φωτίζει τελικά γιατί όπως είπες κι εσύ δεν είναι και ιδιαίτερα δυνατο. Οποτε εξαιρετικο αποτέλεσμα αρα αν η μπαταρία δεν αρκεί βάζεις το thick και ησυχασες. Με την εκδοση 19/08 που ειχα η μπαταρία σε μένα στο thick έπεφτε σχετικά γρηγορα ως το 14% και κόλλαγε εκεί κάνα 8ωρο. Για παρατήρησε να μας πεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ερώτηση, έχω βάλει στην δεύτερη sim μια μόνο για data. Κάθε εφαρμογή που βάζω για συντομία on-off μου ενεργοποιεί την πρώτη sim που δεν το θέλω αυτό. Ξέρεται πως μπορώ να το κάνω αυτό? Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καμιά ιδέα? Αν πας στις ρυθμισεις-διαχειριση sim-και εκει που λεει video κλησεις (αρα και 3g) κανεις εναλλαγη των καρτων.......... Λογικα μετα δεν θα σου ενεργοποιησει την αλλη? δλδ αυτην που θες? για δοκιμασε το! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 αναμενωντας το υπερκινητο αυτο λοιπον παιδια το σαρ το γνωριζουμε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ξαδερφάκι αγόρασε το Thick 3000mHh 1GB/4GB (G4H). Του ήρθε με παλιά ROM (20130515). Ποιά είναι η τελευταία/καλύτερη; Αυτή του lewnidask, μπαίνει στο thick ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Έχω πρόβλημα με ένα εξωτερικό Gps Bluetooth που πείρα με Jiayu G4B 1/4 3000. Ενώ ενώνεται και δουλεύει το GPS και στο Sygic δουλεύει μετά από λίγο το Bluetooth του κινητού κολάι και δεν ξανά ενεργοποιείτε. Θέλει επανεκκίνηση για να δουλέψει . Έχω την τελευταία έκδοση jiayu.es και το Bluetooth είναι Canmore GT-750F το οποίο είναι πόλη καλό, το δοκίμασα και με άλλη συσκευή To Έχω δοκιμάσει και με Bluetooth GPS και BT GPS ... Τώρα είναι θέμα software η Hardware έχει κάνει ιδέα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Επειδή ενδιαφέρουμαι για το G3 ή G4 έψαξα λίγο για τις διαφορές τους, αλλά τα κινέζικα σιτε γράφουν ότι θέλουν. Είναι το μέγεθος ( G3= 4,5 ιντες και το G4= 4,7 αλλά στις ίδιες διαστάσεις), καλύτερη φωτογραφική μηχανή στο G4 και κάπου διάβασα ότι το G4 έχει μεταλλικό σώμα? Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Πλέον η διαφορά στη τιμή δεν είναι και τόσο μεγάλη, αλλά να ξέρουμε τι αγοράζουμε για τα παραπάνω λεφτά. Edited October 2, 2013 by kotsaris40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια καλημερα. Επειδη δεν ειμαι σε θεση να ψαξω 199 σελιδες για μια απλη απορια, μπορει καποιος κατοχος G4 με τη μικρη μπαταρια να μου πει ποσο του βγαζει? Με αρκετη χρηση βγαζει ~18 ωρες (πρωι -> βραδυ)? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Για τα 2 παραπανω ποστ: ναι και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Δηλαδή έχει μεταλλικό σώμα? Δεν θα έπρεπε να είναι πιο βαρή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εχει μεταλ σασι.ειναι βαρυ συγκριτικα με πλαστικουρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Δηλαδή έχει μεταλλικό σώμα? Δεν θα έπρεπε να είναι πιο βαρή? εχω και τα δυο κινητα !! το G3 (135x65x10.8 mm) ειναι κατα 2 χιλ πιο μακρύ απο το G4 (133x65x10 mm), παρολο που το G3 εχει πιο μικρη οθονη !! στο πλατος ειναι τα ιδια στο παχος ειναι αναλογα με την μπαταρια που επιλεγεις (G4 το λεπτο 8.2mm ή το χοντρο 10 mm) ενω το G3 ειναι 10.8 mm standard στο βαρος ειναι παλι σχεδον τα ιδια (G3=131g με 2750 μπαταρια) και (G4 127g με 1850 μπαταρια, ή 160g με 3000 μπαταρια) γιατι και τα δυο εχουν μεταλικο σασι απο ντουραλουμινιο (γιαυτο και ειναι ελαφρύ), απλα στο G4 ειναι εμφανες, ενω στο G3 το σασι "σταματαει" εκει που το σκεπαζει η οθομη και το πλαστικο καπακι η ποιοτητα κατασκευής και των δυο κινητών ειναι εξαιρετικη, για Κινεζικο και για το κοστος αγοράς τους Edited October 2, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ξαδερφάκι αγόρασε το Thick 3000mHh 1GB/4GB (G4H). Του ήρθε με παλιά ROM (20130515). Ποιά είναι η τελευταία/καλύτερη; Αυτή του lewnidask, μπαίνει στο thick ?Καμιά ιδέα/πρόταση; Την MIUI που έβγαλε και το Jiayu.es την έχει βάλει κανένας; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καμιά ιδέα/πρόταση; Την MIUI που έβγαλε και το Jiayu.es την έχει βάλει κανένας; Για ποιο μοντέλο είναι η MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Νεοφερμένος στο νήμα του G4, από το... γειτονικό του G3S. Ευτυχής κάτοχος ενός G3S, αλλά... ψήνομαι για το G4! Αφού διάβασα όσες περισσότερες από τις... 199 σελίδες μπορούσα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (αν και υποψιάζομαι ότι επαναλαμβάνω τα ίδια που έχουν ρωτήσει και πολλοί άλλοι πριν από μένα - sorry αν τελικά αυτό που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί / καλυφθεί...) Το G4 (οκ, και μιλάω αποκλειστικά για το 'Τ') έρχεται σε δύο εκδόσεις, thin -> 1800 mAh μπαταρία και thick -> 3000 mAh. Υπάρχει όμως και η λύση του To2c, όπου κανείς μπορεί να πάρει το thin και σαν έξτρα την 3000 μπαταρία και "χοντρή" πλάτη για να την καλύψει. Απ' ό,τι κατάλαβα από τα σχόλια (και τις φωτογραφίες) σε προηγούμενες σελίδες, το παραπάνω... modded thin *δεν* είναι το ίδιο με το thick - το thick φαίνεται να έχει πιο χοντρή πλάτη εσωτερικά, μέσα από το κάλυμα, προκειμένου να το... "γεμίζει" και να έρχεται στο ίδιο επίπεδο με την πιο χοντρή του μπαταρία (σωστά...?) Από σχόλια και εδώ, αλλά και σε ξένα φόρουμ, το thick φαίνεται -και πάλι αν κατάλαβα καλά- να έχει θέματα λήψεως (σε όλες του τις... επικοινωνίες, GSM, WiFi, GPS), πιθανότατα ακριβώς εξαιτίας του πιο χοντρού στρώματος πλαστικού στην πλάτη του (για μέσα από το κάλυμα μιλάμε πάντα). Επίσης το thin με την 3000 μπαταρία φαίνεται να έχει πρόβλημα στη διαχείρισή της και παρουσιάζει π.χ. απότομη πτώση από το 35% στο 14% όπου και 'κολλάει' (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και άλλα τέτοια. Το σχόλιο που έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ (και ακούγεται απολύτως λογικό) είναι ότι με την κατάλληλη επιλογή ROM, τα προβλήματα αυτά παύουν να υφίστανται. Η ερώτηση - ή μάλλον οι ερωτήσεις- μου είναι οι εξής...: α) Τα περιγράφω καλά παραπάνω, ή κάπου το έχω... χάσει; β) Αν τα παραπάνω είναι σωστά, ποια πρέπει να θεωρηθεί ως η "σωστή" ROM για την υβριδική λύση του To2C; Αυτή που προορίζεται για το thick (και άρα θα πρέπει να διαχειρίζεται πιο σωστά τη 'μεγάλη' μπαταρία), αλλά μπορεί να προορίζεται επίσης (με κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να φανταστώ, είναι η αλήθεια) και για να αντισταθμίζει τη χοντρή 'πλάτη' του thick, και άρα να δημιουργεί κάποια θέματα λήψης στο thin, ή αυτή του thin, με δικτυακή 'συμπεριφορά' προσαρμοσμένη στο πάχος της πλάτης, αλλά όχι σωστή διαχείριση μπαταρίας...; Ελπίζω να μην κουράζω (πολύ) επαναλαμβάνοντας χιλιο-ερωτημένα πράγματα... ΥΓ: Και τελικά θα μπορούσε κανείς να υποθέσει (ελπίσει) ότι ένα G4 thick (από τη 'μαμά' του) με τη 'σωστή' ROM δε θα αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε από λήψη, ούτε από μπαταρία...; (ευσεβείς πόθοι... :)) Edited October 3, 2013 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 εχω και τα δυο κινητα !! το G3 (135x65x10.8 mm) ειναι κατα 2 χιλ πιο μακρύ απο το G4 (133x65x10 mm), παρολο που το G3 εχει πιο μικρη οθονη !! στο πλατος ειναι τα ιδια στο παχος ειναι αναλογα με την μπαταρια που επιλεγεις (G4 το λεπτο 8.2mm ή το χοντρο 10 mm) ενω το G3 ειναι 10.8 mm standard στο βαρος ειναι παλι σχεδον τα ιδια (G3=131g με 2750 μπαταρια) και (G4 127g με 1850 μπαταρια, ή 160g με 3000 μπαταρια) γιατι και τα δυο εχουν μεταλικο σασι απο ντουραλουμινιο (γιαυτο και ειναι ελαφρύ), απλα στο G4 ειναι εμφανες, ενω στο G3 το σασι "σταματαει" εκει που το σκεπαζει η οθομη και το πλαστικο καπακι η ποιοτητα κατασκευής και των δυο κινητών ειναι εξαιρετικη, για Κινεζικο και για το κοστος αγοράς τους Χίλια ευχαριστώ. Είσαι άψογος. Μία τελευταία ερώτηση. Η λεπτή μπαταρία πόσο κρατάει? Δεν θα το λιώνω κιόλας όπως κάποιοι πιο ειδικοί εδώ μέσα. Απλή χρήση με λίγο ιντερνετάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Χίλια ευχαριστώ. Είσαι άψογος. Μία τελευταία ερώτηση. Η λεπτή μπαταρία πόσο κρατάει? Δεν θα το λιώνω κιόλας όπως κάποιοι πιο ειδικοί εδώ μέσα. Απλή χρήση με λίγο ιντερνετάκι. εμενα μου βγαζει 2 μερες περιπου, με 4 ωρες screen on, και λογικη χρηση σε wifi και 3g, δηλαδη τα ανοιγω μονο οταν θελω να τσεκαρω κανα mail, η να δω κανα βιντεακι οταν ξαπλωνω. Μηνυματα και κλησεις κανονικα, και με το bt ακουστικο συνδεδεμενο τις 30 απο τις 48 ωρες τουλαχιστο. Γενικα ουτε εγω το περιμενα να εχει τοσο καλη αυτονομια. Στην πραγματικοτητα οταν δεν το χρησιμοποιεις καει ελαχιστα. Να ξερεις, που λογικα το ξερεις δηλαδη, τα παιχνιδια τσακιζουν τη μαπταρια γτι ο επεξεργαστης λειτουργει μονιμα στο τερμα (1500mhz), η οθονη πολλη ωρα ανοιχτη καιει επισης πολυ , ειδικα αν την αν τη λειτουργεις σε φουλ φωτεινοτητα, και το 3g ως γνωστον την σκιζει τη μπαταρια. Περιεργως, το gps , οταν το λειτουργω με το sygic δε μου την τσακιζει τοσο τη μπαταρια. Πλεον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το κινητο, μικρη παραφωνια τα μη φωτιζομενα κουμπια. Δεν το περιμενα να πηγιανει τοσο καλα, και για βαρυα χρηση να βγαζει τη μερα εμ αυτη τη μπαταρια. Προφανως το μοντελο με 3000 μπαταρι απευθυνεται σε αυτους που το σκιζουν ολη εμρα, με 3g ανοιχτο, παιχνιδια κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ........................ μικρη παραφωνια τα μη φωτιζομενα κουμπια...................... δεν λύνεται με κάποιο τρόπο το παραπάνω ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts