Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι η Cortana δεν υποστηρίζεται ακόμα για Ελλάδα... Μπορείς αν θες να αλλάξεις το region και τη γλώσσα σε UK ή USA και μετά την επανεκκίνηση θα έχεις την Cortana στο κινητό σου...
Powerd by OnePlus 7 Pro

καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησώ εαν υπαρει εφαρμογή για να κάνεις download βιντεο απο το ιντερνετ, οπως εχουν δηλαδη και τα αλλ 2 λειτουργικά (ανδ και apple)

καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησώ εαν υπαρει εφαρμογή για να κάνεις download βιντεο απο το ιντερνετ, οπως εχουν δηλαδη και τα αλλ 2 λειτουργικά (ανδ και apple)

Για download από σελίδες πέρα του YouTube δεν έχω δοκιμάσει κάποια, αλλά για το YT υπάρχουν πολλές διαφορές ενώ ένας εύκολος τρόπος είναι να αλλάξεις τη διεύθυνση από m.youtube.com/ σε ssyoutube.com και θα σε ανακατευθύνει σε άλλη σελίδα που μπορείς να το κατεβάσεις εύκολα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

α οκ ευχαριστω...τελικα για w10 ακομα δεν ξερουμε ημερομηνια ε??

Μόλις κατέβασες τα 8.1 Θέλεις να κάνεις άλματα σε λίγες ημέρες.....!!!!:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το ρώτησα και πριν αλλά δεν εχω καταλάβει. Εαν θελω να κάνω download ενα βίντεο απο οποιοδήποτε site μπορω να το κατεβάσω. Πχ στο android μου έδινε την δυνατότητα οταν έβλεπα ενα βίντεο να ρωτάει εαν θελω να παίξει η να το αποθηκευτεί. Υπάρχει κατι τέτοιο; Οποίος ξέρει να βοηθήσει γιατι ειναι σημαντικό κριτήριο για την αγορα του.

Εγώ χρησιμοποιώ την Ky-calc για κάτι τέτοιο που έχει private browser και μπορείς να κατεβάσεις κάθε βίντεο που βλέπεις σχεδόν σε κάποιο μυστικό φάκελο. Αν το βίντεο τώρα το θες στη συλλογή σου το κανείς extract ευκολούτσικο αν και λίγο πολύπλοκο. Εκτός αν θες να τα έχεις κρυφά και να τα βλέπεις από την εφαρμογή.

Συγνώμη αυτή είναι για το iPhone.

Υπάρχει παρόμοια σίγουρα και για WP.

Θα την δω το πρωί και θα σου πω.

Edited by Stoupi
3>4

Το ρώτησα και πριν αλλά δεν εχω καταλάβει. Εαν θελω να κάνω download ενα βίντεο απο οποιοδήποτε site μπορω να το κατεβάσω. Πχ στο android μου έδινε την δυνατότητα οταν έβλεπα ενα βίντεο να ρωτάει εαν θελω να παίξει η να το αποθηκευτεί. Υπάρχει κατι τέτοιο; Οποίος ξέρει να βοηθήσει γιατι ειναι σημαντικό κριτήριο για την αγορα του.

Μπορείς να χρησιμοποιείς αρκετές εφαρμογές για αυτό τη συγκεκριμένη ενέργεια. Όπως το mytube! ή το tubecast που κατεβάζουν βίντεο απο youtube. Ωστόσο, με τις καινούριες εκδόσεις, o microsoft edge θα μπορεί να κατεβάζει ότι βίντεο εντοπίσει σε κάποια σελίδα, οποιάδηποτε. Έτσι έγραψαν τουλάχιστον σε κάποια site στο εξωτερικό.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

μπορεις με την εφαρμογη GetthemAll , mytube. και πολλες αλλες Edited by giorgos365

Εγώ χρησιμοποιώ την Ky-calc για κάτι τέτοιο που έχει private browser και μπορείς να κατεβάσεις κάθε βίντεο που βλέπεις σχεδόν σε κάποιο μυστικό φάκελο. Αν το βίντεο τώρα το θες στη συλλογή σου το κανείς extract ευκολούτσικο αν και λίγο πολύπλοκο. Εκτός αν θες να τα έχεις κρυφά και να τα βλέπεις από την εφαρμογή.

Συγνώμη αυτή είναι για το iPhone.

Υπάρχει παρόμοια σίγουρα και για WP.

Θα την δω το πρωί και θα σου πω.

Για το kyms calc λες;

Η εφαρμογή MSN υγεία και άσκηση, δουλεύει ξανά; την ανοίγω και δουλεύει κανονικά, χωρίς να μου βγάζει μήνυμα ότι "μετακινήθηκε" κλπ που έβγαζε πριν.

Edited by cb600f

ευχαριστω για τις απαντησεις. δεν θελω να κατεβάζω σε μυστικούς φάκελους ή να ειναι κάτι πολύπλοκο. Αυτο που ψάχνω ειναι οτι εκανα με το android , εβλεπα ενα βιντεο μου αρεσε το κατέβαζα. ειχε επιλογη και το site βεβαια. παιζει ρολο το λειτουργικο ή το σαιτ που κατεβάζεις?

ευχαριστω για τις απαντησεις. δεν θελω να κατεβάζω σε μυστικούς φάκελους ή να ειναι κάτι πολύπλοκο. Αυτο που ψάχνω ειναι οτι εκανα με το android , εβλεπα ενα βιντεο μου αρεσε το κατέβαζα. ειχε επιλογη και το site βεβαια. παιζει ρολο το λειτουργικο ή το σαιτ που κατεβάζεις?

Το λειτουργικό δε νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο. Βέβαια, δεν ξέρω αν "βλέπει" τις επιλογές που θέλεις. Κάποιος γνωστός σου δεν έχει συσκευή με wp, για δοκιμάσεις τα sites που σε ενδιαφέρουν;

Πάντως και σε PDFs που έχω επιλέξει μέσα στον browser, έχω και τις 2 επιλογές, open και download. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.

παιδια το knock code που το ρυθμιζω???

Ρυθμίσεις -> Έξτρα -> Αφή.

Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά, το taxibeat λειτουργεί κανονικά στα δικά σας wp?

Εμένα δεν με εμφανίζει διαθέσιμους οδηγούς ακόμη και αν ξεκινήσω προσευχές των Ναβάχο..

Knock code, να υποθέσω πως λέμε το double tap 2 wake up?

How Soon™ is now?

Δοκίμασες το GetThemAll?

http://www.windowsphone.com/s?appid=b35d35ae-17c9-44a1-b751-287e347045cb

Ξερει κανεις καμια εφαρμογη για video edit για απλα πραγματα οπως κοψιμο περιστροφη κτλ ? υπαρχει στα lumia καποια ετοιμη εφαρμογη της ms ?

Ξερει κανεις καμια εφαρμογη για video edit για απλα πραγματα οπως κοψιμο περιστροφη κτλ ? υπαρχει στα lumia καποια ετοιμη εφαρμογη της ms ?

Το video tuner. Της Microsoft είναι.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

δεν μου το εμφανιζει στα αποτελεσματα σε lumia 640

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3dd

Τώρα? Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ψάξω καλύτερα.

Υπάρχει εύκολος τρόπος να φαίνεται μόνιμα πάνω δεξιά (δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας) το ποσοστό που είναι φορτισμένη, αντί να χρειάζεται να κάνω slide down το μενού ?

Θενκς !

Υπάρχει εύκολος τρόπος να φαίνεται μόνιμα πάνω δεξιά (δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας) το ποσοστό που είναι φορτισμένη, αντί να χρειάζεται να κάνω slide down το μενού ?

Θενκς !

Με το live tile κάποιας εφαρμογής.