evris2013 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 δεν έχει όμως και το hdr αυτά που δείχνεις στην φωτογραφία Χωρίς HDR γράφει στη φωτογραφία! HDR δεν έχει η μπλε Lumia camera! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα Προσπαθώ να δω χρησιμοποιώντας την κοινή χρήση στον edge browser τα βίντεο από YouTube απευθείας Στο mytube αλλα δεν τα καταφέρνω. Ενώ πατάω Κοινή χρήση μου δίνει την επιλογή για mytube με πάει στο πρόγραμμα βλέπω το βίντεο να το πατήσω, άλλα μόλις το κάνω κλείνει το my tube ΚΑΙ με γυρίζει πίσω στον edge. Ειμαι σε wp10 10512 preview . Καμία ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Καλησπέρα Προσπαθώ να δω χρησιμοποιώντας την κοινή χρήση στον edge browser τα βίντεο από YouTube απευθείας Στο mytube αλλα δεν τα καταφέρνω. Ενώ πατάω Κοινή χρήση μου δίνει την επιλογή για mytube με πάει στο πρόγραμμα βλέπω το βίντεο να το πατήσω, άλλα μόλις το κάνω κλείνει το my tube ΚΑΙ με γυρίζει πίσω στον edge. Ειμαι σε wp10 10512 preview . Καμία ιδέα; Ευχαριστώ Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, αλλά με 8.1, update 2. Έστειλα mail στον dev, αλλά, ενώ μου είχε απαντήσει τις προηγούμενες φορές, σε αυτή δεν απάντησε. Η μόνη λύση που έχω βρει να δουλεύει είναι να επιλέγεις την αποθήκευση στη watch later λίστα σου και να το δεις... Σχετικά με το viber, που με το τελευταίο update, επιτρέπει εγκατάσταση μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου, είναι περίπου έτσι. Στην αρχή κάνετε εγκατάστασή του στο τηλέφωνο και στη συνέχεια, μέσω storage sense, το μετακινείτε στην SD. Edited August 24, 2015 by Alex_tz Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 καλημερα στη παρεα...μια ερωτηση, μπορουμε να κατεβασουμε μια εφαρμογη στο pc και να τη περασουμε στο τηλ? και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το HDR που το βρίσκουμε? Επίσης panorama πως κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Το HDR που το βρίσκουμε? Επίσης panorama πως κάνουμε? http://www.windowsphone.com/s?appid=8124bf8c-0db0-4688-8ec7-698a3c313f2b Στις ρυθμίσεις πάνω όταν ειναι μικρή η μπάρα διπλα στο φλας έχει κατι σαν αστεράκι. Εκείνο πατάς και έχεις HDR! Edited August 25, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Μια απορία στο κατάστημα έχει 2 tapatalk κατέβασα και τα 2 στο tapatalk classic μπορώ εδώ στο myphone και σχολιάζω στο tapatalk δεν μπορώ δεν μου δίνει πουθενά να γράψω γιατί δεν έχει επιλογή quick reply ?? Edited August 26, 2015 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το Radiomix που πήγα να κατεβάσω απο το store μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου! Γιατί; Επίσης το Shazam που ενημερώθηκε μόλις χθες, δεν μου δείχνει όλα τα τραγούδια που είχα βρει! Με λίγα λόγια δεν κάνει scrolling μπρος τα κάτω για να δω και τα υπόλοιπα τραγούδια! Καμια βοήθεια; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Το Radiomix που πήγα να κατεβάσω απο το store μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου! Γιατί; Επίσης το Shazam που ενημερώθηκε μόλις χθες, δεν μου δείχνει όλα τα τραγούδια που είχα βρει! Με λίγα λόγια δεν κάνει scrolling μπρος τα κάτω για να δω και τα υπόλοιπα τραγούδια! Καμια βοήθεια; το mix radio δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό store βάλε ΗΠΑ και κατέβασε το και μετά ξανά βάλε το ελληνικό και θα δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 το mix radio δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό store βάλε ΗΠΑ και κατέβασε το και μετά ξανά βάλε το ελληνικό και θα δουλεύει Στο store το βρήκα, απλά δεν κατεβαίνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Στο store το βρήκα, απλά δεν κατεβαίνει! άλλαξε χωρα στο κινητό και θα κατεβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 το mix radio δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό store βάλε ΗΠΑ και κατέβασε το και μετά ξανά βάλε το ελληνικό και θα δουλεύει Αυτό ισχύει και για τη Cortana ή εκεί πρέπει να παραμείνω στα αγγλικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Αυτό ισχύει και για τη Cortana ή εκεί πρέπει να παραμείνω στα αγγλικά; Για την Cortana πρέπει να παραμείνεις στα Αγγλικά... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για την Cortana πρέπει να παραμείνεις στα Αγγλικά... Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου να φανταστώ.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Και σε ΗΠΑ είναι διαθέσιμη :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για την Cortana πρέπει να παραμείνεις στα Αγγλικά... Άστο τότε. Θα περιμένω τα 10 μπας και τη βάλουν ελληνικά κάποια στιγμή! Κακως που δεν την είχαν εξ αρχής με ελληνικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπέρα Πήγα απο τα 10αρια σε 8.1 πίσω και ολα οκ πλην το γεγονός πως δεν μου κάνει install. Το msn ειδήσεις. Γράφει προσοχή το βάζω να κατεβάσει και τίποτα .Παταω επανάληψη αλλα μετα απο λιγο τα ίδια. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Προσπαθώ να κάνω update το Shazam σήμερα που έβγαλε και άλλο update και περνώ το σφάλμα 81030137 τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Προσπαθώ να κάνω update το Shazam σήμερα που έβγαλε και άλλο update και περνώ το σφάλμα 81030137 τι μπορώ να κάνω? Το ίδιο μου κάνει και εμένα. Μέχρι αύριο λογικά θα το έχουν διορθώσει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Προσπαθώ να κάνω update το Shazam σήμερα που έβγαλε και άλλο update και περνώ το σφάλμα 81030137 τι μπορώ να κάνω? και σε μενα τα ιδια, υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Προσπαθώ να κάνω update το Shazam σήμερα που έβγαλε και άλλο update και περνώ το σφάλμα 81030137 τι μπορώ να κάνω? Εμένα μου ήρθε η ενημέρωση του Shazam στις 26 του μηνα κανονικά! Αλλά δεν μπορώ να δω όλα τα τραγούδια που βρήκε διότι δεν κάνει scrolling προς τα κάτω! Οπότε βλέπω αυτά που ειναι στην οθόνη κολλημένα επάνω! Μήπως πρέπει να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εμένα μου ήρθε η ενημέρωση του Shazam στις 26 του μηνα κανονικά! Αλλά δεν μπορώ να δω όλα τα τραγούδια που βρήκε διότι δεν κάνει scrolling προς τα κάτω! Οπότε βλέπω αυτά που ειναι στην οθόνη κολλημένα επάνω! Μήπως πρέπει να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση; Αυτη ηταν προηγουμενη αναβαθμιση, μετα εβγαλε και αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπερα! Με το instagram τι παιζει?Εδω και 2-3 μερες δεν μπορει να κανει ανανεωση καθολου στην κεντρικη σελιδα που βγαζει τι εχουν ποσταρει οι φιλοι σου να το πω ετσι.. Ετοιμαζουν καμια ενημερωση η παει το παρατησαν?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Αν το σβήσουμε το shazam και το ξανά κατεβάσουμε θα το πάρει η δεν θα μπορούμε μετά να το ξανά βάλουμε το δοκίμασε κανεις? @apollodelphi για instagram βάλε το 6tag να ησυχάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Αυτη ηταν προηγουμενη αναβαθμιση, μετα εβγαλε και αλλη. Ποια προηγούμενη; Τη 4.5.0.26 έχω!!!! Υπάρχει κι αυτή που ειναι όμως επί πληρωμή!!!!! http://www.windowsphone.com/s?appid=1040a930-f36b-e011-81d2-78e7d1fa76f8 Αν το σβήσουμε το shazam και το ξανά κατεβάσουμε θα το πάρει η δεν θα μπορούμε μετά να το ξανά βάλουμε το δοκίμασε κανεις? Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά φοβάμαι γι αυτό το λόγο που λες!!!!! ;) Edited August 29, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts