Raptor1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε σε πρόλαβα χαχα :P Όντως δεν είναι διαθέσιμη για μη pureview αλλά με το γνωστό κολπάκι όλα γίνονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Βλεπω ότι διορθώθηκε και το πρόβλημα με το WB και γενικά δουλευει καλύτερα πιο σωστά.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Βλεπω ότι διορθώθηκε και το πρόβλημα με το WB και γενικά δουλευει καλύτερα πιο σωστά.. Τι είναι το wb; | | | Είμαι απο tapatalk και με μια αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό με file explorer. Αλήθεια, υπάρχει καμια ενημερωση/διαρροή/φήμη σχετικα με την δυνατότητα για file explorer στο λειτουργικο; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 @ nekisia1 Εννοεί το white balance. Επίσης προστέθηκε και χρονόμετρο 2, 5 και 10 δευτερόλεπτα. Πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Εμένα δεν μου βγαζει update η Nokia Camera..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε σε πρόλαβα χαχα :P Όντως δεν είναι διαθέσιμη για μη pureview αλλά με το γνωστό κολπάκι όλα γίνονται ;) Ποιο ειναι το "γνωστο" κολπο; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Sysapp pusher Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Για την ακρίβεια και με SysApp Pusher. http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-820/239041-nokia-pro-cam-lumia-820-a.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και υπαρχει και αυτη η μεθοδος που πιανει παντα :) http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/236413-4.htm#post2071950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 οι φωτογραφίες είναι στο skydrive ,οι εφαρμογές κατεβαίνουν ξανά απο το store αυτόματα, μονες τους? Εννοείς οι αγορασμενες? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ήθελα να ρωτήσω στο θέμα της ασφάλειας και των ιών αν τα wp έχουν πρόβλημα.θα ήθελα να κάνω κάποιες τραπεζικές συναλλαγές. Είναι το ίδιο με τα desktop PC? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ήθελα να ρωτήσω στο θέμα της ασφάλειας και των ιών αν τα wp έχουν πρόβλημα.θα ήθελα να κάνω κάποιες τραπεζικές συναλλαγές. Είναι το ίδιο με τα desktop PC? Καλημερα, οχι δεν αναφερθει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Ειναι αρκετα πιο κλειστο λειτουργικο απο τα desktop win. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παω να κανω update σε ένα nokia lumia 1020 και βγάζει error code 80070002 ξερει κανεις τι συμβαίνει? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά, υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε φωτογραφία σε ΣΕΛΙΔΑ από app του Facebook ά από άλλο app σε ΣΕΛΙΔΑ στο fb? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά, υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε φωτογραφία σε ΣΕΛΙΔΑ από app του Facebook ά από άλλο app σε ΣΕΛΙΔΑ στο fb? Άμα την κατεβάσεις την φωτογραφία στη συσκευή σου μπορείς να την ανεβάσεις μετά στο fb. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης θα εξαρτάται λογικά σε ποιά σελίδα θέλεις να την ανεβάσεις την φωτογραφία από το facebook. Έγινε τελικά το update που δεν γινόταν χθές; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Άμα την κατεβάσεις την φωτογραφία στη συσκευή σου μπορείς να την ανεβάσεις μετά στο fb. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης θα εξαρτάται λογικά σε ποιά σελίδα θέλεις να την ανεβάσεις την φωτογραφία από το facebook. Έγινε τελικά το update που δεν γινόταν χθές; Σε καμία σελίδα δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία από lumia. Μόνο σε γκρουπς και χρονολόγια. Όχι, ακόμα δεν έχω βρει λύση. Το βγάζει εδώ και 10 μέρες συνεχόμενες... Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Σε καμία σελίδα δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία από lumia. Μόνο σε γκρουπς και χρονολόγια. Όχι, ακόμα δεν έχω βρει λύση. Το βγάζει εδώ και 10 μέρες συνεχόμενες... ... Ανοιγεις την φωτο πας κοινοποιηση ..στο ΦΒ και αυτο ειναι ... η μηπως δεν καταλαβα καλα .. και ρωτας κατι αλλο ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ... Ανοιγεις την φωτο πας κοινοποιηση ..στο ΦΒ και αυτο ειναι ... η μηπως δεν καταλαβα καλα .. και ρωτας κατι αλλο ? δεν κατάλαβες. Κοινοποίηση σε ΣΕΛΙΔΑ του fb όχι στο χρονολόγιό μου. :O Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 δεν κατάλαβες. Κοινοποίηση σε ΣΕΛΙΔΑ του fb όχι στο χρονολόγιό μου. :O Καλησπέρα. Πηγαίνοντας στη σελίδα που θέλεις να κάνεις κοινοποίηση τη φωτο, στην επιλογή για να κάνεις απλό ποστ, δεν υπάρχει επιλογή για να βάλεις και φωτογραφία μέσα στο ποστ; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπέρα. Πηγαίνοντας στη σελίδα που θέλεις να κάνεις κοινοποίηση τη φωτο, στην επιλογή για να κάνεις απλό ποστ, δεν υπάρχει επιλογή για να βάλεις και φωτογραφία μέσα στο ποστ; όχι, δεν το έχεις παρατηρήσει ποτέ? :rolleyes: Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 όχι, δεν το έχεις παρατηρήσει ποτέ? :rolleyes: Τώρα το είδα κι εγώ.. Από την εφαρμογή του facebook δε λες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ω ναι. Από καμία εφαρμογή δε γίνεται... Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μπορείς να ανεβασεις εύκολα και απλά στο imgur uploader και μετά να ποσταρεις το link. Δεν το έχω κάνει αλλά μάλλον γίνεται. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostikass Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά επειδή πήρα μόλις χτες το Lumia 920 θα ήθελα να μάθω ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να μου δείχνει τα βίντεο γιατί κάποια λέει ότι θέλει το adobe flash αλλά δεν το βρίσκω μια βοήθεια παρακαλώ :) ....Καινούργιος με τα windowsphone...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά επειδή πήρα μόλις χτες το Lumia 920 θα ήθελα να μάθω ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να μου δείχνει τα βίντεο γιατί κάποια λέει ότι θέλει το adobe flash αλλά δεν το βρίσκω μια βοήθεια παρακαλώ :) ....Καινούργιος με τα windowsphone...:D Με το Flashvideo μπορείς να αναπαράγεις flash περιεχόμενο αλλά εξαρτάται και από το site! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts