katsiletra Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Εαν αλλαξω region θα εχω αλλαγες στο κινητο? Θα χανω σημαντικες πληροφοριες? Επισης καποιος να μου πει για το mail. Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα και δεν εχω βγαλει ακρη. Εχω yahoo και δεν εχει εφαρμογη και τι να χρησοποιησω? Επσης το πληκτρολογιο γιατι δεν μου βγαζει στα ελληνικα αυτοματα λεξεις στην κορυφη του πληκτρολογιου και διορθωση επισης? Ειναι σαν να μην την αναγνωριζει. Για το μαιλ θα χρησιμοποιήσεις την μαμά εφαρμογή. Είναι αρκετή καλή και για το yahoo, έχει έτοιμες τις ρυθμίσεις. Έχει όλους τους φάκελους που συγχρονίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για το yahoo ανοιγεις το outlook και επιλεγεις add email account και απο εκει το yahoo mail. Για τις λεξεις σε ποια εφαρμογη δε βγαζει ελληνικη διορθωση το πληκτρολογιο; Στο κανει παντου; πχ για δοκιμασε οταν γραφεις sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για το yahoo ανοιγεις το outlook και επιλεγεις add email account και απο εκει το yahoo mail. Για τις λεξεις σε ποια εφαρμογη δε βγαζει ελληνικη διορθωση το πληκτρολογιο; Στο κανει παντου; πχ για δοκιμασε οταν γραφεις sms Το κάνει και στα SMS. Δεν βγάζει διόρθωση; Πρέπει να κάνω κάποιο update σε γλώσσα; Επίσης για την cortina αξίζει να την χρησιμοποιείς; Αν αλλάξω region οπως κάποιος μου είπε θα χάσω κατι απο τα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Είδα ότι σήμερα ενημερώθηκε η εφαρμογή σας! Τι άλλαξε; Edit: Χθες ενημερώθηκε αλλά σήμερα μου ήρθε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το κάνει και στα SMS. Δεν βγάζει διόρθωση; Πρέπει να κάνω κάποιο update σε γλώσσα; Επίσης για την cortina αξίζει να την χρησιμοποιείς; Αν αλλάξω region οπως κάποιος μου είπε θα χάσω κατι απο τα ελληνικα; Έχεις κατεβάσει το ελληνικό πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η Cortana γενικά αξίζει. Μπορείς πχ ενώ είναι κλειδωμένο, να πατήσεις μια φορά το δεξιό πλήκτρο αναζήτησης και να ανοίξεις κάποια εφαρμογή. Λες πχ "open agenda". Ή λες να βάλει και ειδοποίηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η λειτουργία silent mode που αφήνει συγκεκριμένες επαφές να περνούν κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε ένα 535 κάνει κλήσεις με απόκρυψη σε όλα τα τηλέφωνα που παίρνει. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση, ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε ένα 535 κάνει κλήσεις με απόκρυψη σε όλα τα τηλέφωνα που παίρνει. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση, ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Κώστα, στα 10αρια στις επιλογές των κλήσεων, μπορείς να ρυθμίσεις σε ποιες επαφές θα φαίνεται το νούμερο. Στα 8.1 δεν θυμάμαι, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει άτι παρόμοιο. Δοκίμασε δεξιά (swipe) των ρυθμίσεων που έχει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, μήπως το έχει εκεί. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Άγγελε σε ευχαριστώ για την απάντηση, έψαξα αλλά δεν βρήκα κι εκεί κάτι....ο μικρός λέει πως δεν έκανε τίποτα. Λες να φταίει η Cosmote, πολύ παράξενο μου φαίνεται. Edit: Βρήκα που είναι στα άλλα WP που έχω, αλλά στο 535 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί; Edit1: Τελικά μετά από soft reset του τηλεφώνου, κάνει κλήση ξανά χωρίς απόκρυψη. Οπότε υποθέτω πως είχε φάει κάποιο κόλλημα. Στη περίπτωση που το πάθει και κάποιος αλλος να ξέρει. Edited February 1, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Διαβάζοντάς το νήμα είδα για την εφαρμογή ειδήσεις της mst. Δεν ενημερώνεται στο live tile και σε κάποια σχόλια διάβασα να αλλάξω region σε us και γλωσσά eng. Ισχύει το ιδιο και για Cortana? Ποια διάφορα θα εχω εάν αλλάξω region? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδεία στην εφαρμογή video γιατί οι υπότιτλοι είναι απεργοποιημενοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδεία στην εφαρμογή video γιατί οι υπότιτλοι είναι απεργοποιημενοι; Με την stock εφαρμογή δεν μπορείς να δεις τους υπότιτλους. Πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή από το Store για να τους δεις. Προτείνεται η εφαρμογή Best Player μιας και είναι από Έλληνα developer και θεωρείται απο τις πιο πληρέστερες αυτή την στιγμή, Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Και με την stock μπορείς να δεις ταινία με υπότιτλους και με ελληνικούς και με αγγλικούς το έχω δοκιμάσει. Απλός πρέπει και τα δυο αρχεία να έχουν ΑΚΡΙΒΟΣ το ίδιο όνομα, ακόμα και μια τελεία μπορεί να σου την κάνει την δουλεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Και με την stock μπορείς να δεις ταινία με υπότιτλους και με ελληνικούς και με αγγλικούς το έχω δοκιμάσει. Απλός πρέπει και τα δυο αρχεία να έχουν ΑΚΡΙΒΟΣ το ίδιο όνομα, ακόμα και μια τέλεια μπορεί να σου την κάνει την δουλεία.... Ωπ, δεν το ήξερα....συγγνώμη για την παραπληροφόρηση!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Και με την stock μπορείς να δεις ταινία με υπότιτλους και με ελληνικούς και με αγγλικούς το έχω δοκιμάσει. Απλός πρέπει και τα δυο αρχεία να έχουν ΑΚΡΙΒΟΣ το ίδιο όνομα, ακόμα και μια τελεία μπορεί να σου την κάνει την δουλεία.... Είσαι σίγουρος για αυτό; Έτσι έχω όλες τις ταινίες και δεν παίζει σε καμία υπότιτλους.:confused: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Διαβάζοντάς το νήμα είδα για την εφαρμογή ειδήσεις της mst. Δεν ενημερώνεται στο live tile και σε κάποια σχόλια διάβασα να αλλάξω region σε us και γλωσσά eng. Ισχύει το ιδιο και για Cortana? Ποια διάφορα θα εχω εάν αλλάξω region? Καποιος καμία συμβουλή για το θεμα μού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Καποιος καμία συμβουλή για το θεμα μού? Θα βλέπεις τις τιμές στο store σε λίρες ή δολάρια. Για να αγοράσεις, δηλαδή, με ευρώ, θα πρέπει να γυρίσεις σε Ελλάδα το region. Ή σε όποια χώρα μένεις (είμαι από smartphone και δε βλέπω χώρα). Edited February 2, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Είσαι σίγουρος για αυτό; Έτσι έχω όλες τις ταινίες και δεν παίζει σε καμία υπότιτλους.:confused: Και εγώ το ίδιο. Έβαλα cc player και όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δηλαδή για να παίξει η cortana μπορω να εχω region uk και γλώσσα uk ή πρεπει να βάλω USA σε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δηλαδή για να παίξει η cortana μπορω να εχω region uk και γλώσσα uk ή πρεπει να βάλω USA σε κατι. Ότι βάλεις στο ένα θα βάλεις και στο άλλο. Ή και τα δυο UK ή και τα δύο US. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Άλλαξα το region σε UK με γλώσσα UK και στο store έχω δει περισσότερες εφαρμογές και κυρίως πολλά reviews που σε βοηθάν να επιλέξεις καλύτερα. Ακόμα και κάποια live tiles όπως οι ειδήσεις της μσν δουλεύει άψογα. Και ρωτάω θα χάσω κάτι από το ελληνικό region ή μόνο τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οι ειδήσεις MSN είναι στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Για την αποκρυψη/εμφάνιση. Παταμε κλήση (εμφανίζεται ιστορικό) τρείς τελίτσες(κάτω δεξιά) - ρυθμίσεις - κουτάκι μεσα : σε ποιόν να εμφανίζεται - επιλέγουμε αυτό που θέλουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Για την αποκρυψη/εμφάνιση. Παταμε κλήση (εμφανίζεται ιστορικό) τρείς τελίτσες(κάτω δεξιά) - ρυθμίσεις - κουτάκι μεσα : σε ποιόν να εμφανίζεται - επιλέγουμε αυτό που θέλουμε Μάλλον σε εμένα απαντάς φίλε μου, στο 535 τέτοια επιλογή δεν έχει, το έψαξα πόση ώρα δεν βρήκα τίποτα. Αντίθετα στο 532 και στο 625 που εχω, ναι έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Άλλαξα το region σε UK με γλώσσα UK και στο store έχω δει περισσότερες εφαρμογές και κυρίως πολλά reviews που σε βοηθάν να επιλέξεις καλύτερα. Ακόμα και κάποια live tiles όπως οι ειδήσεις της μσν δουλεύει άψογα. Και ρωτάω θα χάσω κάτι από το ελληνικό region ή μόνο τα ελληνικά? Το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι η κάρτα που είχα συνδέσει για αγορές όταν είχα βάλει ως περιοχή την Ελλάδα δεν εμφανίζεται τώρα που έχω περιοχή τις Η.Π.Α.. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts