deadprez Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3dd Τώρα? Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ψάξω καλύτερα. Καταφερα να δω την εφαρμογη ετσι αλλα λεει δεν ειναι συμβατη με το τηλ μου ισως γι αυτο δεν την εβρισκε απο την αρχη .περιεργο ομως να μην εχει μια εφαρμογη δικια της η ms για video editing εστω για απλο κοψιμο. ευχαριστω παντως . αν ξερετε καποια καλη εφαρμογη πειτε μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καταφερα να δω την εφαρμογη ετσι αλλα λεει δεν ειναι συμβατη με το τηλ μου ισως γι αυτο δεν την εβρισκε απο την αρχη .περιεργο ομως να μην εχει μια εφαρμογη δικια της η ms για video editing εστω για απλο κοψιμο. ευχαριστω παντως . αν ξερετε καποια καλη εφαρμογη πειτε μου . Δοκίμασε πάλι. Κατεβαίνει κανονικά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos_m Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα σας.Είμαι κάτοχος του nokia Lumia 1020 εδώ και δύο χρόνια.Παλιά χρησιμοποιούσα την εφαρμογή Instagram Beta αλλά αργότερα κατέβασα την 6tag.Τεράστια διαφορά.Κλάσσεις ανώτερη η 6tag.Πριν κάποιους μήνες η Microsoft έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες της 6tag να στέλνουν direct messages.Αυτό με έσωσε.Επιτέλους είχα και εγώ την ίδια δυνατότητα με όσους χρησιμοποιούσαν ios,android.Ένα πρόβλημα ,όμως, μου εμφανίστηκε τον τελευταίο μήνα.Κάθε φορά που πάω να στείλω κάποιο μήνυμα direct τότε η εφαρμογή ζητάει να κάνει ένα checkpoint για τον λογαριασμό μου.Εγώ πατάω ΟΚ και αυτή με παραπέμπει σε ένα παράθυρο όπου αναγράφεται "Δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στη σελίδα" και απλά δείχνει ότι φορτώνει( τρέχουν δηλαδή οι μπάρες αναμονής).Επίσης όταν παω να δω παλιές συζητήσεις μου δεν μου ανοίγει καν τη σελίδα με τις συνομιλίες μου.Έστειλα μήνυμα στο support community της microsoft αλλά δεν πήρα απάντηση.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;Θα ήταν λυτρωτικό! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα σας.Είμαι κάτοχος του nokia Lumia 1020 εδώ και δύο χρόνια.Παλιά χρησιμοποιούσα την εφαρμογή Instagram Beta αλλά αργότερα κατέβασα την 6tag.Τεράστια διαφορά.Κλάσσεις ανώτερη η 6tag.Πριν κάποιους μήνες η Microsoft έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες της 6tag να στέλνουν direct messages.Αυτό με έσωσε.Επιτέλους είχα και εγώ την ίδια δυνατότητα με όσους χρησιμοποιούσαν ios,android.Ένα πρόβλημα ,όμως, μου εμφανίστηκε τον τελευταίο μήνα.Κάθε φορά που πάω να στείλω κάποιο μήνυμα direct τότε η εφαρμογή ζητάει να κάνει ένα checkpoint για τον λογαριασμό μου.Εγώ πατάω ΟΚ και αυτή με παραπέμπει σε ένα παράθυρο όπου αναγράφεται "Δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στη σελίδα" και απλά δείχνει ότι φορτώνει( τρέχουν δηλαδή οι μπάρες αναμονής).Επίσης όταν παω να δω παλιές συζητήσεις μου δεν μου ανοίγει καν τη σελίδα με τις συνομιλίες μου.Έστειλα μήνυμα στο support community της microsoft αλλά δεν πήρα απάντηση.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;Θα ήταν λυτρωτικό! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στο support της Microsoft δεν πιστεύω να βρεις απαντηση. Δοκίμασε καλύτερα απευθείας στον developer. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στην εφαρμογή email+λογαριασμοί η μοναδική επιλογή επισύναψης είναι για φωτογραφίες. Δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να βάλω ένα αρχείο που έχω στο τηλέφωνο και δεν είναι φωτογραφία. Το ίδιο συμβαίνει όταν επιλέγω σαν χώρο αναζήτησης το onedrive. Κάτι δεν κάνω καλά, ή δεν υπάρχει η δυνατότητα επισύναψης διαφορετικών μορφών αρχείων πέρα από φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Πρέπει πας τον file manager (Αρχεία) και να επιλέξεις το αρχείο που θες να στείλεις, μετά κοινοποίηση και email... Μεγάλη βλακεία αλλά ευτυχώς στα 10 το διόρθωσαν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι να πας στα αρχεία να το βρεις, όμως αν είναι pdf που το έχεις κάνει λήψη από email εξαφανίζεται, λογικά θα αποθηκεύεται στο adobe reader μέσα στο πρόγραμμα και τα αρχεία εκεί δεν είναι προσβάσιμα. Επίσης με αυτόν το τρόπο δεν μπορείς να κάνεις reply. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κατέβασε προσωρινά μέχρι να σου έρθει η αναβάθμιση των 10 το Metromail που το κάνει αυτό αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εμένα προχθές το απόγευμα η εφαρμογή messenger σταμάτησε να λειτουργεί και θόλωσε το tile για άλλη μια φορά! Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση για να λειτουργήσει παλι!!!! Να δούμε πότε θα τη στρώσουν... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εμένα προχθές το απόγευμα η εφαρμογή messenger σταμάτησε να λειτουργεί και θόλωσε το tile για άλλη μια φορά! Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση για να λειτουργήσει παλι!!!! Να δούμε πότε θα τη στρώσουν... :( Αν δεν τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε όταν "θολώνει", περίμενε περίπου 5 λεπτά. Έρχεται στα "ίσια" της μόνη της. Αν έχω καταλάβει καλά, κάνει κάποιο είδος συγχρονισμού, για έλεγχο στοιχείων και upload των πληροφοριών στους servers του facebook. Δεν την διαγράφω, όταν το κάνει αυτό και διορθώνεται "αυτόματα". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αν δεν τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε όταν "θολώνει", περίμενε περίπου 5 λεπτά. Έρχεται στα "ίσια" της μόνη της. Αν έχω καταλάβει καλά, κάνει κάποιο είδος συγχρονισμού, για έλεγχο στοιχείων και upload των πληροφοριών στους servers του facebook. Δεν την διαγράφω, όταν το κάνει αυτό και διορθώνεται "αυτόματα". Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απ' ότι έχω καταλάβει, όταν γκριζάρει το tile, μάλλον εκείνη τη στιγμή δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απ' ότι έχω καταλάβει, όταν γκριζάρει το tile, μάλλον εκείνη τη στιγμή δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας το τηλέφωνο. Αυτό.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απ' ότι έχω καταλάβει, όταν γκριζάρει το tile, μάλλον εκείνη τη στιγμή δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας το τηλέφωνο. Και γιατί γκριζάρει μονο η συγκεκριμένη εφαρμογή; Όταν πατάω να κάνω χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλειας δεν πάει πανω από το 21%!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Από χθές έχω ενα windows phone [Nokia 925] αφού έκανα αναβαθμίσεις κλπ,κλπ βλέπω ότι δεν συνδέεται με mac Os Τώρα θα μου πείτε τί ψάχνω ,αλλά ρωτώ μήπως υπάρχει κάποιο app ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Από χθές έχω ενα windows phone [Nokia 925] αφού έκανα αναβαθμίσεις κλπ,κλπ βλέπω ότι δεν συνδέεται με mac Os Τώρα θα μου πείτε τί ψάχνω ,αλλά ρωτώ μήπως υπάρχει κάποιο app ευχαριστώ Για δες εδώ ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 λύστε μου δύο απορίες. 1) όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi στη σελίδα msn, η σύνδεση είναι κανονική και κατεβάζει δεδομένα, όταν προσπαθώ να κάνω το ίδιο με σύνδεση δεδομένων μέσω δικτύου κινητής, με γράφει εκτός σύνδεσής, ενώ είμαι συνδεδεμένος! π.χ. στο in.gr κατεβάζει κανονικά. τι μπορεί να φταίει; 2) πως κάνω αντιγραφή-επικόλληση αρχείων, από το one drive στην κάρτα μνήμης που έχω στη συσκευή; nokia 730. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 λύστε μου δύο απορίες. 1) όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi στη σελίδα msn, η σύνδεση είναι κανονική και κατεβάζει δεδομένα, όταν προσπαθώ να κάνω το ίδιο με σύνδεση δεδομένων μέσω δικτύου κινητής, με γράφει εκτός σύνδεσής, ενώ είμαι συνδεδεμένος! π.χ. στο in.gr κατεβάζει κανονικά. τι μπορεί να φταίει; 2) πως κάνω αντιγραφή-επικόλληση αρχείων, από το one drive στην κάρτα μνήμης που έχω στη συσκευή; nokia 730. 1) Πριν λίγο συνδέθηκα στον Outlook account μου, στο msn.com, μέσω 3g 2) Προσωπικά δεν κάνω copy/paste, αλλά download. Επιλέγεις το αρχείο (αρχεία) που θέλεις, επιλέγεις download και μετά σε ποιο φάκελο θέλεις να πάει (πάνε). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Χαίρετε. Ψάχνω τρόπο να λαμβάνω ΑΜΕΣΑ ειδοποιήσεις στο Lumia 640XL Dual Sim όταν μου έρχεται κάποιο email. Έχω επιλέξει το "as items arrive" στην επιλογή synch setting του μαιλ, αλλά αρκετές φορές η ειδοποίηση δεν έρχεται. Παλιότερα στο iOS υπήρχε η επίσημη εφαρμογή GMAIL που έκανε αυτή τη δουλειά και επιπλέον το πρόγραμμα boxcar που έκανε ακριβώς το ίδιο. Υπάρχει κάποια λύση για τα windows phone ? Έχω τα windows 8.1 update 2 στο κινητό μου, by the way. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια Νεος χρηστης και εγω εδω και δυο μερες και θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορά κάποιες δωρεάν εφαρμογές και συγκεκριμένα: Ενα file manager χωρις διαφημισεις,μια εφαρμογη για να παιζω τους φακελους μουσικης οπως τα εχω στην καρτα μνημης και μια εφαρμογη για απλή ηχογράφηση. Ευχαριστω εκ των προτερων Καλές γιορτές Edited December 25, 2015 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπερα παιδια Νεος χρηστης και εγω εδω και δυο μερες και θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφρα Ενα file manager χωρις διαφημισεις,μια εφαρμογη για να παιζω τους φακελους μουσικης οπως τα εχω στην καρτα μνημης και μια εφαρμογη για εγγραφη ηχων. Ευχαριστω εκ των προτερων Καλές γιορτές File manager κατέβασε το "αρχεία" της Microsoft. Φακέλους για μουσικη εγώ προσωπικά εχω το core music player, και για εγγραφής φωνής δεν ξέρω να σου πω. Φαντάζομαι εννοείς στις κλήσεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 File manager κατέβασε το "αρχεία" της Microsoft. Φακέλους για μουσικη εγώ προσωπικά εχω το core music player, και για εγγραφής φωνής δεν ξέρω να σου πω. Φαντάζομαι εννοείς στις κλήσεις. Όχι βασικά εννοώ την απλή ηχογράφηση. Σ' ευχαριστώ πάντως Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Όχι βασικά εννοώ την απλή ηχογράφηση. Σ' ευχαριστώ πάντως Για την απλή ηχογράφηση έχω την αίσθηση πως έχει και η Microsoft μια. Την "εγγραφή φωνής". Ειναι προεγκατεστημενη νομίζω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για την απλή ηχογράφηση έχω την αίσθηση πως έχει και η Microsoft μια. Την "εγγραφή φωνής". Ειναι προεγκατεστημενη νομίζω. Νομίζω τέτοιες εφαρμογές είναι προεγκατεστημένες στα Win10, στα 8 πρέπει να κατεβάσεις από το store μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts