ParafronGR Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Και στο 920 πήρε update .τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Το Πρόσθετα + Πληροφορίες σου δείχνει διάφορα σχετικά με το software και το hardware της συσκευής (Έκδοση, RAM etc). Αναβαθμίστηκε σαν προετοιμασία για τα Windows 10 που θα έρθουν, σιγά σιγά θα αναβαθμιστούν κι άλλες εφαρμογές. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σε 920 ήρθε κι εγώ με 830 δεν μου ήρθε τίποτα ακόμα!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτό δεν είναι παλιό update; Και κάτι δικό μου. Τώρα, για θερμίδες και μετρητή βημάτων, ποια εφαρμογή χρησιμοποιούμε; Τη Health & Fitness ή τη Microsoft Health; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Έτσι κι αλλιώς δε χρησιμοποιώ smartwatch (sic). Επειδή έγραφαν ότι η πρώτη θα σταματήσει στις 17(?)/11. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι το ρολόι, το άλλο, wrist band, smart band, κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι το ρολόι, το άλλο, wrist band, smart band, κάτι τέτοιο. Α, κατάλαβα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Microsoft Band και Microsoft Band 2. Στις συσκευές με motion sensor όμως (930-Icon και μάλλον το 1520) εξακολουθεί να λειτουργεί και να καταμετρά τα βήματα. Παρ'όλα αυτά έχω την εντύπωση πως τα μετράει λάθος. Δεδομένου όμως πως είναι πολύ πιο αργή και βαριά εφαρμογή από το health, δε τη χρησιμοποιώ. yikes! Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Έχει ακουστεί κάτι για το ote tv go για windows phones; Λέω να προχωρήσω στο 950 και κολλάω σε αυτό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Έχει ακουστεί κάτι για το ote tv go για windows phones; Λέω να προχωρήσω στο 950 και κολλάω σε αυτό. Οι ελληνικές εφαρμογές είναι κατά την γνώμη μου η μεγαλύτερη πληγή του λειτουργικού, μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα γιατί οι υπότιτλοι είναι απενεργοποιημένοι στην εφαρμογή βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Καλησπέρα γιατί οι υπότιτλοι είναι απενεργοποιημένοι στην εφαρμογή βίντεο; Κατέβασε την δωρεάν εφαρμογή ccplayer που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης πολύ καλός player επί πληρωμή είναι ο FLV. Edited November 28, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 εχω ενα προβλημα με το store,κανει ληψη μια ενημερωση η μια νεα εφαρμογη αλλα σ την εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα.εχω δοκιμασει αποθηκευση στο τηλεφωνο και στην sd αλλα παλι το ιδιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ποια εφαρμογή είναι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 εχω ενα προβλημα με το store,κανει ληψη μια ενημερωση η μια νεα εφαρμογη αλλα σ την εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα.εχω δοκιμασει αποθηκευση στο τηλεφωνο και στην sd αλλα παλι το ιδιο.:( Είναι θέμα εφαρμογής. Περίμενε με το διορθώσει ο dev. Μου είχε παρουσιαστεί και σε μένα, στην oneshot και διορθώθηκε μετά από 3-4 ημέρες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Είναι θέμα εφαρμογής. Περίμενε με το διορθώσει ο dev. Μου είχε παρουσιαστεί και σε μένα, στην oneshot και διορθώθηκε μετά από 3-4 ημέρες. Καλά, η oneshot σε κάθε δεύτερο σχεδόν update το είχε αυτό το θέμα. Με το τελευταίο ευτυχώς διορθώθηκε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλά, η oneshot σε κάθε δεύτερο σχεδόν update το είχε αυτό το θέμα. Με το τελευταίο ευτυχώς διορθώθηκε! Την πέταξα από το κινητό μου και ηρέμησα! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Κατέβασε την δωρεάν εφαρμογή ccplayer που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης πολύ καλός player επί πληρωμή είναι ο FLV. Τέλεια, ευχαριστώ κατέβασα τον ccplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι η MSFT δεν θελει να πετυχει το project WP. Και εξηγω. Σημερα με παιρνει η αδερφη μου τηλεφωνο να μου πει οτι δεν μπορει να ανοιξει ενα αρχειο .xlsx στο κινητο της Lumia 625 με Windows 8.1, ενω στο pc της δουλειας της ανοιγει κανονικα. Στο κινητο της εβγαζε ενα μηνυμα "Αυτη η εκδοση του Microsoft Excel δεν μπορει να ανοιξει βιβλια εργασιας με Προστασια βιβλίου εργασίας". Μου στελνει το αρχειο και προσπαθω να το ανοιξω απο το 830 μου με W10M RTM build. Τα ιδια και σε εμενα.....Στο pc της δουλεια μου το ανοιγει κανονικα.... Τεσπα....Προσπαθω στην συνεχεια απο το HP Stream 7 tablet, που εχω office proffesional, και ανοιγει κανονικα. Μετα λεω για να δω τι παιζει και με το iOS. Στελνω το αρχειο με mail στο iPhone 5S της γυναικας μου οπου εχω βαλει το δωρεαν excel της Microsoft. Αποτελεσμα: Ανοιγει κανονικα οπως στα PC και στο tablet.... Με λιγα λογια, λυπαμαι MSFT αλλα ειναι ολοφανερο οτι δεν θες να πετυχουν τα WP και τα W10M....απαραδεκτο αυτο ππυ βιωσα σημερα. Και μου λεει η αδεφη μου "κατι συναδελφοι με Android το ανοιγουν κανονικα το excel και εγω με WP δεν μπορω......". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δεν έχεις άδικο... είναι στα όρια του απίστευτου.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι η MSFT δεν θελει να πετυχει το project WP. Και εξηγω. Σημερα με παιρνει η αδερφη μου τηλεφωνο να μου πει οτι δεν μπορει να ανοιξει ενα αρχειο .xlsx στο κινητο της Lumia 625 με Windows 8.1, ενω στο pc της δουλειας της ανοιγει κανονικα. Στο κινητο της εβγαζε ενα μηνυμα "Αυτη η εκδοση του Microsoft Excel δεν μπορει να ανοιξει βιβλια εργασιας με Προστασια βιβλίου εργασίας". Μου στελνει το αρχειο και προσπαθω να το ανοιξω απο το 830 μου με W10M RTM build. Τα ιδια και σε εμενα.....Στο pc της δουλεια μου το ανοιγει κανονικα.... Τεσπα....Προσπαθω στην συνεχεια απο το HP Stream 7 tablet, που εχω office proffesional, και ανοιγει κανονικα. Μετα λεω για να δω τι παιζει και με το iOS. Στελνω το αρχειο με mail στο iPhone 5S της γυναικας μου οπου εχω βαλει το δωρεαν excel της Microsoft. Αποτελεσμα: Ανοιγει κανονικα οπως στα PC και στο tablet.... Με λιγα λογια, λυπαμαι MSFT αλλα ειναι ολοφανερο οτι δεν θες να πετυχουν τα WP και τα W10M....απαραδεκτο αυτο ππυ βιωσα σημερα. Και μου λεει η αδεφη μου "κατι συναδελφοι με Android το ανοιγουν κανονικα το excel και εγω με WP δεν μπορω......". Έχει διάφορα κουλά, ναι. Εγώ προχτές έψαχνα εφαρμογή να κάνω unzip ένα αρχείο και δεν έβρισκα (δωρεάν). Βρήκα μια και αυτή τα κάνει unzip αλλά όχι extract στο τηλέφωνο. Είναι να γελάς. Πάντως για την ιστορία, όχι ότι έχει σημασία, κανονικά θα έπρεπε να το ανοίξει και να μην μπορεί να το επεξεργαστεί λόγω κλειδώματος. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχει διάφορα κουλά, ναι. Εγώ προχτές έψαχνα εφαρμογή να κάνω unzip ένα αρχείο και δεν έβρισκα (δωρεάν). Βρήκα μια και αυτή τα κάνει unzip αλλά όχι extract στο τηλέφωνο. Είναι να γελάς. Πάντως για την ιστορία, όχι ότι έχει σημασία, κανονικά θα έπρεπε να το ανοίξει και να μην μπορεί να το επεξεργαστεί λόγω κλειδώματος. Μακαρι να εκανε αυτο που λες εσυ. Παντως στο pc και στο iPhone μπορεσα και να το επεξεργασρω και μετα να το αποθηκευσω. Αρα ισως να ειναι καποιος αλλος ο λογος που δεν το ανοιγει στα WP. Ειλικρινα αν μπορεσω θα στειλω ενα mail στα κεντρικα στην MSFT στο τμημα του Office Mobile να τους κραξω. Απαραδεκτοι. Αντε να προτεινεις WP σε φιλο-γνωστο-συναδελφο και μετα να σου πει οτι δεν μπορει να ανοιξει excel file.....τραγικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι η MSFT δεν θελει να πετυχει το project WP. Και εξηγω. Σημερα με παιρνει η αδερφη μου τηλεφωνο να μου πει οτι δεν μπορει να ανοιξει ενα αρχειο .xlsx στο κινητο της Lumia 625 με Windows 8.1, ενω στο pc της δουλειας της ανοιγει κανονικα. Στο κινητο της εβγαζε ενα μηνυμα "Αυτη η εκδοση του Microsoft Excel δεν μπορει να ανοιξει βιβλια εργασιας με Προστασια βιβλίου εργασίας". Μου στελνει το αρχειο και προσπαθω να το ανοιξω απο το 830 μου με W10M RTM build. Τα ιδια και σε εμενα.....Στο pc της δουλεια μου το ανοιγει κανονικα.... Τεσπα....Προσπαθω στην συνεχεια απο το HP Stream 7 tablet, που εχω office proffesional, και ανοιγει κανονικα. Μετα λεω για να δω τι παιζει και με το iOS. Στελνω το αρχειο με mail στο iPhone 5S της γυναικας μου οπου εχω βαλει το δωρεαν excel της Microsoft. Αποτελεσμα: Ανοιγει κανονικα οπως στα PC και στο tablet.... Με λιγα λογια, λυπαμαι MSFT αλλα ειναι ολοφανερο οτι δεν θες να πετυχουν τα WP και τα W10M....απαραδεκτο αυτο ππυ βιωσα σημερα. Και μου λεει η αδεφη μου "κατι συναδελφοι με Android το ανοιγουν κανονικα το excel και εγω με WP δεν μπορω......". Να πιασουμε τα πραγματα απο την αρχη. Το προβλημα με τα προστατευμενα αρχεια του MS excel,τελευταιως λυθηκε σε IOS και Android,γιατι μεχρι και το πρωτο 3μηνο του 2015 δε μπορουσαν να τα διαβασουν,μιας και κυκλοφορισαν πιο νωρις.Τι εννοω πιο νωρις: Τα office σε ios/android,ειναι τα νεα office που υπαρχουν μονο στα windows 10.Και αυτα δοθηκαν στο κοινο πολυ αργοτερα απ'οτι στα android/ios,λογο του οτι επρεπε να να βγει η preview των windows 10 mobile,για να δοθει η δοκιμαστικη και ακομη ειναι σε δοκιμαστικη. Τωρα για τα wp8.1,δυστυχως μονο οι συσκευες που εχουν το τελευταια εκδοση των wp8.1,μπορουν να εχουν προσβαση σ'αυτα τα προστατευμενα αρχεια,οπως ειναι τα Lumia 640/640XL κ.α. με την ιδια εκδοση λογισμικου. Προσωπικα αυτη τη στιγμη,εγω μπορω να εχω προσβαση σε αυτα τα αρχεια,απο το lumia 640,αλλα δεν εχω προσβαση με την mobile εφαρμογη του excel των windows 10 στο tablet μου! Edited December 1, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να πιασουμε τα πραγματα απο την αρχη. Το προβλημα με τα προστατευμενα αρχεια του MS excel,τελευταιως λυθηκε σε IOS και Android,γιατι μεχρι και το πρωτο 3μηνο του 2015 δε μπορουσαν να τα διαβασουν,μιας και κυκλοφορισαν πιο νωρις.Τι εννοω πιο νωρις: Τα office σε ios/android,ειναι τα νεα office που υπαρχουν μονο στα windows 10.Και αυτα δοθηκαν στο κοινο πολυ αργοτερα απ'οτι στα android/ios,λογο του οτι επρεπε να να βγει η preview των windows 10 mobile,για να δοθει η δοκιμαστικη και ακομη ειναι σε δοκιμαστικη. Τωρα για τα wp8.1,δυστυχως μονο οι συσκευες που εχουν το τελευταια εκδοση των wp8.1,μπορουν να εχουν προσβαση σ'αυτα τα προστατευμενα αρχεια,οπως ειναι τα Lumia 640/640XL κ.α. με την ιδια εκδοση λογισμικου. Προσωπικα αυτη τη στιγμη,εγω μπορω να εχω προσβαση σε αυτα τα αρχεια,απο το lumia 640,αλλα δεν εχω προσβαση με την mobile εφαρμογη του excel των windows 10 στο tablet μου! Με μπερδεψες αρχηγε. Μπορεις να ανοιξεις προστατευμενο στο 640 με 8.1 αλλα δεν μπορεις στη Mobile εφαρμογη των W10. Γιατι αυτη του 640 δεν ειναι mobile version; desktop ειναι; Και η εκδοση για το iOS/Android δεν ειναι η Mobile; Εννοειται η mobile ειναι. Εξαλλου οπως εγραψα δοκιμαστηκε σε 625 με latest available 8.1 και μετα στο 830 με W10M και απετυχε και στα δυο. Θα περιμενα οτι στο 830 θα δουλευε καθως πιστευα οτι η σουιτα Office των W10M εχει τις ιδιες δυνατοτητες με αυτη της desktop εκδοσης. Οταν ομως ειδα οτι στο iPhone επαιζε κανονικα, επαθα :blink: Και στην τελικη δεν θα επρεπε να μπαινουμε σε φορουμ για να λυσουμε τετοια προβληματα οταν η ιδια η MSFT τα εχει λυσει για του iOS/Android αλλα οχι για τους "δικους" της WP/W10M χρηστες. Δεν τα βαζω μαζι σου, μην με παρεξηγησεις. Απλα επαναλαμαβανω τον εαυτο μου περιγραφοντας την κακιστη υποστηριξη των WP χρηστων απο την μαμα εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Άλλο σου είπε... Τα 640/640XL πήραν το τελευταίο update των 8.1 (GDR2)... Ασφαλώς και είναι mobile έκδοση... Εγώ στο 640 μπορώ να ανοίξω προστατευμένα αρχεία (είτε προστατευμένα με κωδικό, είτε με προστατευμένα κελιά μέσα).... Όπως και θα μπορούν όλα τα W10 Mobile... Πάντως αν θες δοκίμασε ένα αρχείο με κάποιες τυχαίες τιμές που είναι προστατευμένο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts