tolisfar Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 σας δουλευει το tapatalk?εμενα....με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το live tile της μαμισιας εφαρμογής για της φωτογραφιες . Βλέπω μόνο το μόνο χρωματικό φόντο πού εχω επιλέξει για background και οχι προεπισκόπηση των φωτογραφιών. Πως διορθώνεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το live tile της μαμισιας εφαρμογής για της φωτογραφιες . Βλέπω μόνο το μόνο χρωματικό φόντο πού εχω επιλέξει για background και οχι προεπισκόπηση των φωτογραφιών. Πως διορθώνεται αυτο; σε τι μέγεθος το έχεις το tile ; έχεις βάλει φωτογραφίες ως favourites ; δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξανακάνεις pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) σε τι μέγεθος το έχεις το tile ; έχεις βάλει φωτογραφίες ως favourites ; δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξανακάνεις pin Το εχω σε μεγάλο μέγεθος. 0χι δεν εχω βάλει φωτογραφιες ως favorite αλλα ούτε πρώτα είχα βάλει και δούλευε κανονικά. Τελικά το προβλημα λύθηκε βάζοντας κάποιες φωτο σαν αγαπημένες. Οπως είπα και πριν όμως δεν είχα ορίσει καμια ως αγαπημένη και της έδειχνε κανονικά. Σχετικα με το 6tag. Eχει καταφερει καποιος να ταγκαρει περιοχη; Παταω εκει που λεει για προσθεση περιοχης οταν παω να ανεβασω μια φωτο αλλα οταν γραφω την περιοχη στην μπαρουλα που πεταει δεν μου βγαζει ανενα αποτελεσμα. Edited November 13, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σχετικα με το 6tag. Eχει καταφερει καποιος να ταγκαρει περιοχη; Παταω εκει που λεει για προσθεση περιοχης οταν παω να ανεβασω μια φωτο αλλα οταν γραφω την περιοχη στην μπαρουλα που πεταει δεν μου βγαζει ανενα αποτελεσμα. Τελικά ξεκόλλησε και βγάζει πλέον αποτελέσματα. Το θέμα ειναι όμως ότι μου βγάζει μόνο τοπικά. Αν θέλω να ταγκαρω μια φωτο που έχει τραβηχτεί κάπου αλλου πως θα το κάνω αυτο. Το ίδιο θέμα εχω και με το Instagram beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και στο mytube υπάρχει η δυνατότητα για αυτό που θες (μόνο μουσική).....;) Δεν μου φανηκε φιλικο στην χρηση, αν και ανεφερε κατι οτι υπαρχει καποιο θεμα προβολης με τα μουσικα βιντεο. Αργησε χαρακτηριστικα για να παιξει το audio μονο, σαν να το φορτωνε/κατεβαζε. Και ενω τελικα καταφερα να παιξω το audio απο ασχετο με μουσικη βιντεακι, για 2,10 λεπτα audio, χρειαστηκε 18mb απο τα δεδομενα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το χειριστηκα ολοσωστα για να πω την αληθεια. Τo spotify που προτεινε ο αλλος φιλος πλησιαζει αυτο που εψαχνα αλλα δυστυχως απαιτει συνδρομη. Διαφορετικα δεν σου επιτρεπει να ακουσεις αυτο που θες ακριβως, αλλα παιζει σε shuffle τα tracks του album που περιεχει αυτο που θες. Ευχαριστω παντως για τις προτασεις. Το εχω σε μεγάλο μέγεθος. 0χι δεν εχω βάλει φωτογραφιες ως favorite αλλα ούτε πρώτα είχα βάλει και δούλευε κανονικά.Αυτη την συμπεριφορα σε μενα την παρουσιαζει οταν επιλεγεις να δειχνει μονο φωτο απο την καμερα και οχι γενικα ολες τις αποθηκευμενες φωτο. Απο την στιγμη που οταν κλικαρεις το tile δεν ανοιγει στην προβαλομενη εικονα που κλικαρες και απλα ανοιγει την "εκθεση" που λεγαμε στα παλια nokia, το αφησα ετσι και μη σου πω οτι το προτιμω με διαφανο tile. Μακαρι να μην φτιαξουν το bug. :D Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Όταν λέει το mytube ότι χρειάζεται external power για να κατεβάσει, τι εννοεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Συνδεση στον φορτιστή. Χρησιμοποιω το metrotube για Youtube. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Για πιο λόγο πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής για να κατέβει ένα βίντεο? Μου έρχεται λίγο παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Για πιο λόγο πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής για να κατέβει ένα βίντεο? Μου έρχεται λίγο παράξενο. Επειδή είναι πολύ μεγάλο και θα κάνει αρκετή ώρα και μπορεί να διακοπεί στη μέση η λήψη. Αυτό στο βγάζει σε βίντεο πάνω από 100ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Για πιο λογο δεν δουλευει καθολου η "Μουσικη" της microsoft σε εμενα; Βαζω τραγουδια, βγαζω τραγουδια, και μου εχει μια συγκεκριμενη λιστα εκει απο αυτα που ειχα μεσα καποτε. Δεν ανανεωθηκε ποτε. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Επειδή είναι πολύ μεγάλο και θα κάνει αρκετή ώρα και μπορεί να διακοπεί στη μέση η λήψη. Αυτό στο βγάζει σε βίντεο πάνω από 100ΜΒ. σε wifi αντε να κανει 5 λεπτα, συνεχίζει να μου φαινεται παραξενο, ας το βάζανε πανω απο 500mb... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σήμερα διαπίστωσα πώς δεν μπορώ να μετακινήσω ένα φάκελο σε ένα άλλο με την εφαρμογή Αρχεία. Είναι έλλειψη της εφαρμογής; Δεν έχει πάρει και κανά update από τότε που τη βγάλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σας δουλεύει κανονικά το messenger του fb ;έχει 2 εβδομάδες τωρα που δεν χτυπάει στα μηνύματα καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σας δουλεύει κανονικά το messenger του fb ;έχει 2 εβδομάδες τωρα που δεν χτυπάει στα μηνύματα καθόλου! κανονικότατα , πήρε και update χθες τσέκαρε μήπως δεν είσαι συνδεμένος ή το έχεις βάλει στην σίγαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αν γίνεται να απενεργοποιήσω τους ήχους ειδοποίησης απο το ημερολόγιο, όλους μαζι. Δεν βλέπω πουθενά την ήσυχη ώρα. quiet hours. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν βλέπω πουθενά την ήσυχη ώρα. quiet hours. Δυστυχως τετοιο δεν ... Εχει κατι παραπλησιο το οποιο ομως για να δουλεψει πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την Cortana, το οποιο με την σειρα του απαιτει να εχεις τοποθεσια usa και γλωσσα αγγλικα. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δυστυχως τετοιο δεν ... Εχει κατι παραπλησιο το οποιο ομως για να δουλεψει πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την Cortana, το οποιο με την σειρα του απαιτει να εχεις τοποθεσια usa και γλωσσα αγγλικα. Εγώ πάλι, με Cortana να δουλεύει κανονικά (τοποθεσία USA, γλώσσα Αγγλικά, και location ενεργοποιημένο), εξοικονόμηση ενέργειας και driving mode απενεργοποιημένα (όπως ζητάει), ποτέ δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το quiet hours . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγώ πάλι, με Cortana να δουλεύει κανονικά (τοποθεσία USA, γλώσσα Αγγλικά, και location ενεργοποιημένο), εξοικονόμηση ενέργειας και driving mode απενεργοποιημένα (όπως ζητάει), ποτέ δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το quiet hours . . . Ακριβώς το ίδιο σε εμένα!!! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εάν έχεις γλώσσα αγγλικα κ τοποθεσία πχ Ελλάδα χάνεται; Καμία εφαρμογή σαν το moneywise για τα οικονομικά όπως βγαίνει σε ios k android γνωρίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ... Καμία εφαρμογή σαν το moneywise για τα οικονομικά όπως βγαίνει σε ios k android γνωρίζετε; Δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο ψάχνεις : Mint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο ψάχνεις : Mint Γράψε λάθος Εννοώ κάτι σαν budgeting με καταγραφή εσόδων εξόδων κτλ Edited November 22, 2014 by Espin_eco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αυτό το Mix Radio πώς δουλεύει;Έχω αλλάξει region αλλά κάπου διάβασα πως θέλει και το Nokia Music για να δουλέψει το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Αυτό το Mix Radio πώς δουλεύει;Έχω αλλάξει region αλλά κάπου διάβασα πως θέλει και το Nokia Music για να δουλέψει το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει; Αλλάζεις το region στο nokia account σου (ρυθμίσεις -> λογαριασμός nokia -> πατάς το link για άλλες ρυθμίσεις) όχι γενικά του τηλεφώνου.. και μετά απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση του mixradio.. και δεν το αφήνεις να βλέπει location Edited November 22, 2014 by rev_elli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το prognoza, κάθε πότε ανανεώνεται και πως ρυθμίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts