Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το live tile της μαμισιας εφαρμογής για της φωτογραφιες . Βλέπω μόνο το μόνο χρωματικό φόντο πού εχω επιλέξει για background και οχι προεπισκόπηση των φωτογραφιών. Πως διορθώνεται αυτο;

Παιδιά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το live tile της μαμισιας εφαρμογής για της φωτογραφιες . Βλέπω μόνο το μόνο χρωματικό φόντο πού εχω επιλέξει για background και οχι προεπισκόπηση των φωτογραφιών. Πως διορθώνεται αυτο;

σε τι μέγεθος το έχεις το tile ;

έχεις βάλει φωτογραφίες ως favourites ;

δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξανακάνεις pin

σε τι μέγεθος το έχεις το tile ;

έχεις βάλει φωτογραφίες ως favourites ;

δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξανακάνεις pin

Το εχω σε μεγάλο μέγεθος. 0χι δεν εχω βάλει φωτογραφιες ως favorite αλλα ούτε πρώτα είχα βάλει και δούλευε κανονικά.

Τελικά το προβλημα λύθηκε βάζοντας κάποιες φωτο σαν αγαπημένες. Οπως είπα και πριν όμως δεν είχα ορίσει καμια ως αγαπημένη και της έδειχνε κανονικά.

Σχετικα με το 6tag. Eχει καταφερει καποιος να ταγκαρει περιοχη; Παταω εκει που λεει για προσθεση περιοχης οταν παω να ανεβασω μια φωτο αλλα οταν γραφω την περιοχη στην μπαρουλα που πεταει δεν μου βγαζει ανενα αποτελεσμα.

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

Σχετικα με το 6tag. Eχει καταφερει καποιος να ταγκαρει περιοχη; Παταω εκει που λεει για προσθεση περιοχης οταν παω να ανεβασω μια φωτο αλλα οταν γραφω την περιοχη στην μπαρουλα που πεταει δεν μου βγαζει ανενα αποτελεσμα.

Τελικά ξεκόλλησε και βγάζει πλέον αποτελέσματα. Το θέμα ειναι όμως ότι μου βγάζει μόνο τοπικά. Αν θέλω να ταγκαρω μια φωτο που έχει τραβηχτεί κάπου αλλου πως θα το κάνω αυτο. Το ίδιο θέμα εχω και με το Instagram beta.

Και στο mytube υπάρχει η δυνατότητα για αυτό που θες (μόνο μουσική).....;)

Δεν μου φανηκε φιλικο στην χρηση, αν και ανεφερε κατι οτι υπαρχει καποιο θεμα προβολης με τα μουσικα βιντεο.

Αργησε χαρακτηριστικα για να παιξει το audio μονο, σαν να το φορτωνε/κατεβαζε.

Και ενω τελικα καταφερα να παιξω το audio απο ασχετο με μουσικη βιντεακι, για 2,10 λεπτα audio, χρειαστηκε 18mb απο τα δεδομενα.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το χειριστηκα ολοσωστα για να πω την αληθεια.

Τo spotify που προτεινε ο αλλος φιλος πλησιαζει αυτο που εψαχνα αλλα δυστυχως απαιτει συνδρομη.

Διαφορετικα δεν σου επιτρεπει να ακουσεις αυτο που θες ακριβως, αλλα παιζει σε shuffle τα tracks του album που περιεχει αυτο που θες.

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.

Το εχω σε μεγάλο μέγεθος. 0χι δεν εχω βάλει φωτογραφιες ως favorite αλλα ούτε πρώτα είχα βάλει και δούλευε κανονικά.
Αυτη την συμπεριφορα σε μενα την παρουσιαζει οταν επιλεγεις να δειχνει μονο φωτο απο την καμερα και οχι γενικα ολες τις αποθηκευμενες φωτο.

Απο την στιγμη που οταν κλικαρεις το tile δεν ανοιγει στην προβαλομενη εικονα που κλικαρες και απλα ανοιγει την "εκθεση" που λεγαμε στα παλια nokia, το αφησα ετσι και μη σου πω οτι το προτιμω με διαφανο tile.

Μακαρι να μην φτιαξουν το bug. :D

LG G8s Black

Νικόλας

Συνδεση στον φορτιστή.

Χρησιμοποιω το metrotube για Youtube.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για πιο λόγο πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής για να κατέβει ένα βίντεο? Μου έρχεται λίγο παράξενο.

Για πιο λόγο πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής για να κατέβει ένα βίντεο? Μου έρχεται λίγο παράξενο.

Επειδή είναι πολύ μεγάλο και θα κάνει αρκετή ώρα και μπορεί να διακοπεί στη μέση η λήψη.

Αυτό στο βγάζει σε βίντεο πάνω από 100ΜΒ.

Για πιο λογο δεν δουλευει καθολου η "Μουσικη" της microsoft σε εμενα; Βαζω τραγουδια, βγαζω τραγουδια, και μου εχει μια συγκεκριμενη λιστα εκει απο αυτα που ειχα μεσα καποτε. Δεν ανανεωθηκε ποτε. Κανω κατι λαθος;

Επειδή είναι πολύ μεγάλο και θα κάνει αρκετή ώρα και μπορεί να διακοπεί στη μέση η λήψη.

Αυτό στο βγάζει σε βίντεο πάνω από 100ΜΒ.

σε wifi αντε να κανει 5 λεπτα, συνεχίζει να μου φαινεται παραξενο, ας το βάζανε πανω απο 500mb... :D:D

Σήμερα διαπίστωσα πώς δεν μπορώ να μετακινήσω ένα φάκελο σε ένα άλλο με την εφαρμογή Αρχεία. Είναι έλλειψη της εφαρμογής;

Δεν έχει πάρει και κανά update από τότε που τη βγάλανε.

Σας δουλεύει κανονικά το messenger του fb ;έχει 2 εβδομάδες τωρα που δεν χτυπάει στα μηνύματα καθόλου!

Σας δουλεύει κανονικά το messenger του fb ;έχει 2 εβδομάδες τωρα που δεν χτυπάει στα μηνύματα καθόλου!

κανονικότατα , πήρε και update χθες

τσέκαρε μήπως δεν είσαι συνδεμένος ή το έχεις βάλει στην σίγαση

Αν γίνεται να απενεργοποιήσω τους ήχους

ειδοποίησης απο το ημερολόγιο, όλους μαζι.

Δεν βλέπω πουθενά την ήσυχη ώρα. quiet hours.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Δεν βλέπω πουθενά την ήσυχη ώρα. quiet hours.

Δυστυχως τετοιο δεν ...

Εχει κατι παραπλησιο το οποιο ομως για να δουλεψει πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την Cortana, το οποιο με την σειρα του απαιτει να εχεις τοποθεσια usa και γλωσσα αγγλικα.

LG G8s Black

Νικόλας

Δυστυχως τετοιο δεν ...

Εχει κατι παραπλησιο το οποιο ομως για να δουλεψει πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την Cortana, το οποιο με την σειρα του απαιτει να εχεις τοποθεσια usa και γλωσσα αγγλικα.

Εγώ πάλι, με Cortana να δουλεύει κανονικά (τοποθεσία USA, γλώσσα Αγγλικά, και location ενεργοποιημένο), εξοικονόμηση ενέργειας και driving mode απενεργοποιημένα (όπως ζητάει), ποτέ δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το quiet hours . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Εγώ πάλι, με Cortana να δουλεύει κανονικά (τοποθεσία USA, γλώσσα Αγγλικά, και location ενεργοποιημένο), εξοικονόμηση ενέργειας και driving mode απενεργοποιημένα (όπως ζητάει), ποτέ δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το quiet hours . . .

Ακριβώς το ίδιο σε εμένα!!!

Εάν έχεις γλώσσα αγγλικα κ τοποθεσία πχ Ελλάδα χάνεται;

Καμία εφαρμογή σαν το moneywise για τα οικονομικά όπως βγαίνει σε ios k android γνωρίζετε;

...

Καμία εφαρμογή σαν το moneywise για τα οικονομικά όπως βγαίνει σε ios k android γνωρίζετε;

Δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο ψάχνεις : Mint

Δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο ψάχνεις : Mint

Γράψε λάθος

Εννοώ κάτι σαν budgeting με καταγραφή εσόδων εξόδων κτλ

Edited by Espin_eco

Αυτό το Mix Radio πώς δουλεύει;Έχω αλλάξει region αλλά κάπου διάβασα πως θέλει και το Nokia Music για να δουλέψει το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

Αυτό το Mix Radio πώς δουλεύει;Έχω αλλάξει region αλλά κάπου διάβασα πως θέλει και το Nokia Music για να δουλέψει το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

Αλλάζεις το region στο nokia account σου (ρυθμίσεις -> λογαριασμός nokia -> πατάς το link για άλλες ρυθμίσεις) όχι γενικά του τηλεφώνου.. και μετά απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση του mixradio.. και δεν το αφήνεις να βλέπει location

Edited by rev_elli